Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
این بازی یک شاهکاره من هرچند وسط بازی گیجم کرد اما
خیلی باحال و رون هههههههههههه
این فرین آنلاک هم خوبه اما سرعت بتزی یک بیشتر میشه که جالب نیست هموم معمولی بازی کن

فقط با فریم آنلاکش تونستم کنار بیام وگرنه فک کنم فریمش رو 20بود.
-----
1-کسی راهی بلده که رو Hard مود بشه Bid Daddy هارو دفعه اول کشت؟ یه 5-6 باری باید بمیرم سر هرکدومشون, البته رو hard. (اولای بازی هستم, اسلحه هم اون Grenade Launcher بهترین اسلحمه و Telekenises, چیزی پیشنهاد ندین که بهش نرسیده باشم.

2- از کجا و چطوری میشه slot اضافه واسه قسمتی که میشه Plasmid هارو Equip کرد, تهیّه کنم؟ همونجا که تو Gene Machine میرین و skillهاتون رو equip میکنین الان فقط 2تا جا داره, یه بار Atlas گفت که باید از نمیدونم کجا, جای اضافه بخری ولی من هنوز پیدا نکردم.
---
مُرسی.

اقا من یه سوالی داشتم تو رو خدا یکی جواب بده من تو بازی اسلخه ی shut gun رو نگرفتم تیرشو بهم داده ولی اسلحرو نگرفتم میخوام بدونم در ادامه اسلحرو بهم میده یا نه تکلیف چیه ؟

اقا من یه سوالی داشتم تو رو خدا یکی جواب بده من تو بازی اسلخه ی shut gun رو نگرفتم تیرشو بهم داده ولی اسلحرو نگرفتم میخوام بدونم در ادامه اسلحرو بهم میده یا نه تکلیف چیه ؟
شما چقدر از بازیرو رفتی ؟

• Like
Reactions: ShelMan
زیاد بازی نکردم حدود 2 ساعت رفتم یه کم بالا و پایین اونجایی رسیدم که واسه اولین بار با اون یارو که بمب واسم میندازه طرف شدم و نفلش کردم

آخرین ویرایش:
مرسی دمت گرم خیالمو راحت کردی . من دارم رو hard میرم برم جلوتر خیلی سخت میشه ؟ بازیش چند ساعت گیم پلی داره ؟
نترس هرچقدرم که سخت بشه سیستم Checkpoint ش یکجوری هست که خیلی راحت میتونی بازیرو تموم کنی . به مشکلی برنمیخوری . والا من خیلی وقت پیش بازی کردم ولی فکر کنم حول و حوش 12 الی 13 ساعت .

اقا مردونه یکی کمک کنه من تو مرحله ی farmers market گیر کردم اونجایی که فلشه هدایتم میکنه به یه جایی که یه درو باز میکنم بعد میرم تو زنبورا حمله کردن به یکی بعدش میرم اونج که همش زنبوره وقتی یه دستگاه رو فشار میدم یه دود سفیدی میاد و همه ی زنبورا میرن بعد میرم انجارو میگردم همشو گشتم ولی چیزی نیست فلشم از بین میره ولی وقتی کلا بر میگردم و میرم تو مرحله ی arcadia فلشه دوباره میاد هدایتم میکنه سمت یه دستگاهی تو همون اتاقه که یکی میمیره و یه عددی رو شیشه مینویسه ولی بازم اتفاقی نمیفته تو رو خدا یکی بگه باید چی کار کنم

اقا مردونه یکی کمک کنه من تو مرحله ی farmers market گیر کردم اونجایی که فلشه هدایتم میکنه به یه جایی که یه درو باز میکنم بعد میرم تو زنبورا حمله کردن به یکی بعدش میرم اونج که همش زنبوره وقتی یه دستگاه رو فشار میدم یه دود سفیدی میاد و همه ی زنبورا میرن بعد میرم انجارو میگردم همشو گشتم ولی چیزی نیست فلشم از بین میره ولی وقتی کلا بر میگردم و میرم تو مرحله ی arcadia فلشه دوباره میاد هدایتم میکنه سمت یه دستگاهی تو همون اتاقه که یکی میمیره و یه عددی رو شیشه مینویسه ولی بازم اتفاقی نمیفته تو رو خدا یکی بگه باید چی کار کنم

درست یادم نیست ولی اونجائی که عدد رو روی شیشه مینویسه اون عدد رمز یه در هستش که باید همون اطراف باشه یه کم اطراف رو بگرد پیدا میکنی!

دوست عزیز اون رمز یه گاوصندوق بود که قبلا بازش کردم الان دوباره برگشتم اونجا فکر کنم باید یه چیزیو به اون دستگاهی که تو اتاق جلوی پنجره هست وصل کنم ولی چیزی نگرفتم یه کم فکر کن ببین یادت میاد باید چی کار کنم مرسی

درست یادم نیست ولی اونجائی که عدد رو روی شیشه مینویسه اون عدد رمز یه در هستش که باید همون اطراف باشه یه کم اطراف رو بگرد پیدا میکنی!

همونجایی که زنبورا هستن وقتی دستگاه رو فشار دادی و دود اومد باید دنبال یکچیزایی بگردی . 6 تا چیز هست که فکر میکنم توی جسد ها باشه . قشنگ بگردشون .

تو این بازی راهی هست که بشه پولدارتر شد؟؟من پول کم آوردم و تیر خیلی کم دارم.

نه . تنها راه های پول دراوردن اینه که از جسد ها بگیری یا از گاوصندوق و دخل مغازه ها و اینا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or