شما چقدر از بازیرو رفتی ؟اقا من یه سوالی داشتم تو رو خدا یکی جواب بده من تو بازی اسلخه ی shut gun رو نگرفتم تیرشو بهم داده ولی اسلحرو نگرفتم میخوام بدونم در ادامه اسلحرو بهم میده یا نه تکلیف چیه ؟
آره بابا جلوتر که بری Shotgun هم بهت میده ، نگران نباش !!!زیاد بازی نکردم حدود 2 ساعت رفتم یه کم بالا و پایین اونجایی رسیدم که واسه اولین بار با اون یارو که بمب واسم میندازه طرف شدم و نفلش کردم
نترس هرچقدرم که سخت بشه سیستم Checkpoint ش یکجوری هست که خیلی راحت میتونی بازیرو تموم کنی . به مشکلی برنمیخوری . والا من خیلی وقت پیش بازی کردم ولی فکر کنم حول و حوش 12 الی 13 ساعت .مرسی دمت گرم خیالمو راحت کردی . من دارم رو hard میرم برم جلوتر خیلی سخت میشه ؟ بازیش چند ساعت گیم پلی داره ؟
اقا مردونه یکی کمک کنه من تو مرحله ی farmers market گیر کردم اونجایی که فلشه هدایتم میکنه به یه جایی که یه درو باز میکنم بعد میرم تو زنبورا حمله کردن به یکی بعدش میرم اونج که همش زنبوره وقتی یه دستگاه رو فشار میدم یه دود سفیدی میاد و همه ی زنبورا میرن بعد میرم انجارو میگردم همشو گشتم ولی چیزی نیست فلشم از بین میره ولی وقتی کلا بر میگردم و میرم تو مرحله ی arcadia فلشه دوباره میاد هدایتم میکنه سمت یه دستگاهی تو همون اتاقه که یکی میمیره و یه عددی رو شیشه مینویسه ولی بازم اتفاقی نمیفته تو رو خدا یکی بگه باید چی کار کنم
درست یادم نیست ولی اونجائی که عدد رو روی شیشه مینویسه اون عدد رمز یه در هستش که باید همون اطراف باشه یه کم اطراف رو بگرد پیدا میکنی!
تو این بازی راهی هست که بشه پولدارتر شد؟؟من پول کم آوردم و تیر خیلی کم دارم.