نظر شما قابل احترامه ولی منم میخوام
نظر خودمو بگم.
تیلتش فوق العاده پایینه.چون همه مرحله هاش شبیه همند.
توی یه شهر مرده ای مثل Rapture که همه آدمها برای بدست اوردن Adam به جون هم افتادن همه چی رو خراب کردن .در و دیوار رو شکستن جوری که آب درون ساختمون ها در حال نشت کردنه.خونه ها خراب شدن توقع تنوع زیادی رو نداشته باشین چون فضای همه جای این شهر نشونه ای از مرده بودن اون داره و نیازی هم به تنوع نیست.مثلا قرار نیست یه جای بازی یه محیط شاد و شنگول رو ببینین تا احساس خوشحالی بهتون دست بده .بلکه همه جا تاریکه و شبیه به هم. نمیشه که وسط این شهر یه محیط دیگه رو ببینید!
برام روشنه که به خیلی سایتای بزرگ رشوه دادن که الکی به این بازی امتیاز الکی بدن.
صداگزاری بازی یکی دیگه از نقطه های قوت بازیه.جوری که با شنیدن اون صدای شخصیات ها صدای گرامافون صدای پیانو صدای دستگاه های توی کازینو یا صداهای Vending machine و... یه حالت خاصی دارن و باعث میشن که شخص درک کنه بازی مربوط به سال های قبله و عالی کار شدن.مثلا به صدای Andrew ryan که از بیسیم با شما صحبت میکنه توجه کنید!
میدونید برای کشتن یه دونه Splicer چند تا راه وجود داره؟ اینو تو کدوم بازی دیدین؟
الان مثلا من چند تا راه رو اینجا براتون میگم:
Security camera رو هک کنید تا به محض رد شدن از جلوی اون آژیر زده بشه و Turret ها از راه برسن و اونو از بین ببرن.
با نیروی Telekinesis نارنجک هایی رو که پرتاب میکنه توی هوا بگیرید و به سمت خودش پرتاب کنید!
روی First Aid Kit مین قرار بدید تا وقتی میره تا جونش رو پر کنه منفجر شه و بمیره.
اونو وادار کنید که با یه Splicer دیگه درگیر بشه
با یکی پرتاب کردن یکی از اون قدرتهای مربوط به Plasmid کاری کنید تا دوربین ها و روباتها به اون شلیک کنن!
اونو منجمد کنید و بعد خوردش کنید!
آتیشش بزنید!
اونو به آب بکشونید تا با نیروی الکتریسیته که به آب وارد میکنید اون هم بمیره
زنبور ها رو بندازین به جونش:biggrin1:
و خیلی کارهای دیگه.حالا شما تو کدوم بازی دیدین که این قدر آزادی عمل وجود داشته باشه؟!
برای کشتن یه نفر این همه راه وجود داشته باشه!
در کل چیزه جدیدی نیوورده و از همه بدتر حالگیری آخرش بود که کلا 30 ثانیه فیلم نشون داد و تموم.اینهمه بازی کردیم آخرش همی
خوب شما در کل بازی به داستان بازی توجه نکردید.قرار نیست که چون آخر بازیه نیم ساعت فیلم نشون بده! مهم داستانه که به طور کامل روایت شده.
در ضمن 20 ساعتم نبود بازیش.نهایت 10 ساعته تمومش کردم.
بله.هرکسی اگه فقط دنبال فلش ها راه بیفته و دست هم به Diary ها نزنه و هیچ کاری با BigDaddy ها نداشته باشه و فقط از کنارشون رد بشه :biggrin1: زود تموم میشه!
خیلی هاتون چون دیدید بالاترین امتیازو گرفته الکی خودتونو گول زدید که این بهترین بازیه و فلانه...نه آقا جون یه بازیه فوق العاده معمولیه.
خوب این نظر شماست لطفا دیگه به بقیه نسبتش ندین.
یه نکته دیگه ای هم که این بازی داشت هوش مصنوعی جالبه اونه جوری که هردفعه که یه مرحله رو بازی میکنیم Splicer ها تو یه جای متفاوت هستن و جای ثابتی ندارن که این رو توی کمتر بازی ای دیدیم(فکر کنم توی Swat 4 هم اینجوری بود)که همین به نوعی باعث میشه ارزش تکرار بازی و در کل ارزش بازی بالا بره.
به هر حال به قول دوستمونNemesis بازی ها رو فقط به صرف تموم کردن بازی نکنیم و به داستان هم توجه کنیم و اونا رو درک کنیم.
به هر حال اگه بعضی جا ها تند رفتم به بزرگی خودتون ببخشید:blushing:
موفق باشید