Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
يه چيزي كشف كردم وقتي كه بازي رو اجرا مي كني اولين صفحه اي كه مياد هموني كه نوشته press start بعد از چند دقيقه يه دمو مياد(منتها به دكمه اي دست نزنيد)كه نبرد با يه بيگ ددي رو براي بدست اوردن ليتل سيستر نشون ميده حتما بريد ببينينش خيلي توپه.:cheesygri
خلاصه با این تعریفها میگیرمش از بقیه هم ممنون میشم نظرشونو راجع به این بازی بدن و بگن چه چیز های جدیدی داره ....
راستی علی جان halo 3 شنبه میاد دیگه اره ؟
اين بازي عاليه.:love::love:
halo3 قرار بود 25 سپتامبر بياد يعني سوم چارم مهر.

آخرین ویرایش:
آقا این بیوشاکو تموم کردم.موندم بازیی که از لحاظ موزیک حتی یه موزیک 1 دقیقه ایی هم نداره چطوری تو خیلی سایتا 10 از 10 گرفته؟؟؟مث روز برام روشنه که به خیلی سایتای بزرگ رشوه دادن که الکی به این بازی امتیاز الکی بدن.
تیلتش فوق العاده پایینه.چون همه مرحله هاش شبیه همند.
صداگذاریش بدک نیست.
گیم پلیش معمولیه.
در کل چیزه جدیدی نیوورده و از همه بدتر حالگیری آخرش بود که کلا 30 ثانیه فیلم نشون داد و تموم.اینهمه بازی کردیم آخرش همین
در ضمن 20 ساعتم نبود بازیش.نهایت 10 ساعته تمومش کردم.
خیلی هاتون چون دیدید بالاترین امتیازو گرفته الکی خودتونو گول زدید که این بهترین بازیه و فلانه...نه آقا جون یه بازیه فوق العاده معمولیه.

آقا این بیوشاکو تموم کردم.موندم بازیی که از لحاظ موزیک حتی یه موزیک 1 دقیقه ایی هم نداره چطوری تو خیلی سایتا 10 از 10 گرفته؟؟؟مث روز برام روشنه که به خیلی سایتای بزرگ رشوه دادن که الکی به این بازی امتیاز الکی بدن.
صداگذاریش بدک نیست.
گیم پلیش معمولیه.
در کل چیزه جدیدی نیوورده و از همه بدتر حالگیری آخرش بود که کلا 30 ثانیه فیلم نشون داد و تموم.اینهمه بازی کردیم آخرش همین
خیلی هاتون چون دیدید بالاترین امتیازو گرفته الکی خودتونو گول زدید که این بهترین بازیه و فلانه...نه آقا جون یه بازیه فوق العاده معمولیه.
كسي مجبورت نكرده بخري بعدشم به بازي به اين بزرگي توهين كني اصلا برا چي بازي رو خريدي ؟
نميخردي سنگين تر بودي ! شما بهتر بري بازي هاي نسل قبل رو انجام بدي شايد خوشت بياد !
اصلا همه سايت همه مجله ها همه كارشناسا رشوه گرفتن الكي نمره بدن اين همه بازيباز هم رشوه گرفتن ؟ الان از هركي بپرسي BioShock چطور بازي اي كلمه اي جز فوق العاده بهت نميگه !
شما بايد بگي من سليقم با اين جور بازيها جور در نمياد نه اينكه به ناحق از بازي بد بگي .

صداگذاریش بدک نیست.
گیم پلیش معمولیه.

شما مثل اینکه صدای تلویزیون رو Mute کرده بودی چون از لحاظ صداگذاری بازی حرف نداره در ضمن پس اون موزیک هایی که از گرامافون پخش می شد چی بود؟هویج بود؟:laughing:
در مورد گرافیک هم تا حالا هیچ بازی به این صورت هنری کار نشده بوده حالا نمیدونم شما به چیش گیر دادی؟
ولی با این نظرت که دموی آخر بازی کوتاه بود موافقم.;)

صداگذاریش بدک نیست.
گیم پلیش معمولیه.
دموی پایان خوب بازی یکی از جالب ترین دموهایی بوده که تا حالا تو یه بازی دیدم و خیلی هم باهاش حال کردم.احتمالا شما دموی پایان بد رو دیدی(می خواستی رحم داشته باشی و همه little sister ها رو harvest نکنی.)صدای بازی رو تمام مجلات تحسین کردن و به نظر من یکی از نقطه عطف های بازی به حساب میاد.همین طور به نظر من gameplay و داستان بازی بیشترین قسمتی بوده که سازنده ها روش وقت صرف کردن طوری که برای یه بازی fps فراتره.من خودم باید بگم که خیلی وقت ها با نقد های معتبرترین منتقدان موافق نیستم حالا می خواد اون منتقد Roger Ebert یا Andrew Sarris سینما باشه یا gamespot دنیای ویدیو گیم.برای همین همیشه از گوشه چشم نقدهاشونو میخونم.به قول George Lucas:"بهترین منتقدین خود مردم اند."حرف خوبی می زنه.

آخرین ویرایش:
نظر شما قابل احترامه ولی منم میخوام نظر خودمو بگم.
توی یه شهر مرده ای مثل Rapture که همه آدمها برای بدست اوردن Adam به جون هم افتادن همه چی رو خراب کردن .در و دیوار رو شکستن جوری که آب درون ساختمون ها در حال نشت کردنه.خونه ها خراب شدن توقع تنوع زیادی رو نداشته باشین چون فضای همه جای این شهر نشونه ای از مرده بودن اون داره و نیازی هم به تنوع نیست.مثلا قرار نیست یه جای بازی یه محیط شاد و شنگول رو ببینین تا احساس خوشحالی بهتون دست بده .بلکه همه جا تاریکه و شبیه به هم. نمیشه که وسط این شهر یه محیط دیگه رو ببینید!
برام روشنه که به خیلی سایتای بزرگ رشوه دادن که الکی به این بازی امتیاز الکی بدن.
:eek:
صداگذاریش بدک نیست.
صداگزاری بازی یکی دیگه از نقطه های قوت بازیه.جوری که با شنیدن اون صدای شخصیات ها صدای گرامافون صدای پیانو صدای دستگاه های توی کازینو یا صداهای Vending machine و... یه حالت خاصی دارن و باعث میشن که شخص درک کنه بازی مربوط به سال های قبله و عالی کار شدن.مثلا به صدای Andrew ryan که از بیسیم با شما صحبت میکنه توجه کنید!
گیم پلیش معمولیه.
میدونید برای کشتن یه دونه Splicer چند تا راه وجود داره؟ اینو تو کدوم بازی دیدین؟
الان مثلا من چند تا راه رو اینجا براتون میگم:

Security camera رو هک کنید تا به محض رد شدن از جلوی اون آژیر زده بشه و Turret ها از راه برسن و اونو از بین ببرن.

با نیروی Telekinesis نارنجک هایی رو که پرتاب میکنه توی هوا بگیرید و به سمت خودش پرتاب کنید!

روی First Aid Kit مین قرار بدید تا وقتی میره تا جونش رو پر کنه منفجر شه و بمیره.

اونو وادار کنید که با یه Splicer دیگه درگیر بشه

با یکی پرتاب کردن یکی از اون قدرتهای مربوط به Plasmid کاری کنید تا دوربین ها و روباتها به اون شلیک کنن!

اونو منجمد کنید و بعد خوردش کنید!

آتیشش بزنید!

اونو به آب بکشونید تا با نیروی الکتریسیته که به آب وارد میکنید اون هم بمیره

زنبور ها رو بندازین به جونش:biggrin1:

و خیلی کارهای دیگه.حالا شما تو کدوم بازی دیدین که این قدر آزادی عمل وجود داشته باشه؟!
برای کشتن یه نفر این همه راه وجود داشته باشه!

در کل چیزه جدیدی نیوورده و از همه بدتر حالگیری آخرش بود که کلا 30 ثانیه فیلم نشون داد و تموم.اینهمه بازی کردیم آخرش همی
خوب شما در کل بازی به داستان بازی توجه نکردید.قرار نیست که چون آخر بازیه نیم ساعت فیلم نشون بده! مهم داستانه که به طور کامل روایت شده.
بله.هرکسی اگه فقط دنبال فلش ها راه بیفته و دست هم به Diary ها نزنه و هیچ کاری با BigDaddy ها نداشته باشه و فقط از کنارشون رد بشه :biggrin1: زود تموم میشه!
خوب این نظر شماست لطفا دیگه به بقیه نسبتش ندین.

یه نکته دیگه ای هم که این بازی داشت هوش مصنوعی جالبه اونه جوری که هردفعه که یه مرحله رو بازی میکنیم Splicer ها تو یه جای متفاوت هستن و جای ثابتی ندارن که این رو توی کمتر بازی ای دیدیم(فکر کنم توی Swat 4 هم اینجوری بود)که همین به نوعی باعث میشه ارزش تکرار بازی و در کل ارزش بازی بالا بره.

به هر حال به قول دوستمونNemesis بازی ها رو فقط به صرف تموم کردن بازی نکنیم و به داستان هم توجه کنیم و اونا رو درک کنیم.
به هر حال اگه بعضی جا ها تند رفتم به بزرگی خودتون ببخشید:blushing:
موفق باشید

من آخر سر نفهميدم بازي چند تا پايان داره؟
من دوتاشو ديدم:1. همه ي little sisterها رو save كردم . 2.همه رو سيو كردم 3 تاشونو harvest .
فكر كنم يه پايان ديگه داره و اونم اينه كه همه رو harvest كنم?

واقعا واسه بعضیاتون متاسفم واسه این جور جواب دادنتون.یک :من نظر خودم گفتم آقا اومده امر و نهی میکنه که تو نخر و ...در جواب باید بگم به شما هیچ ربطی نداره که من چه بازیی بخوام بخرم یا نخرم و منتظر راهنمایی شما نبودم.به من میگه برو بازی های نسل قبل رو بکن.اونموقع که شما داشتی تو*** ****ت شنا میرفتی من داشتم کنسولهای نسل قبل رو بازی میکردم.نظرمو میگم تو حق نداری بیایی اینجا این زرارو بزنی واسه من رو بازی غیرتی بشی
دو:در جواب گوود بوی باید بگم من فیبر نوری به دستگاه وصل کردم و از سینمای خانگی صداهای بازی رو میشنوم کاملا دالبی.همیشه ام عادت دارم با صدای بلند بازی کنم.از لحاظ صداهای محیطی نسبتا خوب کار شده اما کال او دیوتی فوق العاده بهتر از این کار شده موزیکم در حین بازی داره ولی امتیاز موزیکش پایینتره از این بازی.یه خورده مشکوک نیست؟؟ بازی هیچ موزیکی نداره و اون گرامافونی که میگی رو به نظرت بازی رو ول کنیم و بشینیم به صدای گرامافون گوش بدیم که بازی موزیک داشته باشه؟؟یه خورده ام درست صحبت کن هویج بود میدونی یعنی چی؟؟؟چون صحن فروم عمومیه ترجیح میدم جوابتو ندم.احتمالا بازی با گرافیک بازی نکردی که میگی گرافیکشو تا حالا تو هیچ بازیی ندیدی.
سه:در جواب clock over باید بگم دموی خوبشو دیدم.دلم نیومد هاروستشون کنم راستشو بخواید:blushing:
چهار:در جواب اسنیک باید به این موارد اشاره کنم
تیلت بازی پایینه و نمیتونید با بهونه کردن یه سری مسائل جزیی از این مورد تبرئه اش کنید.یه خورده واقع بین باشید.چه ربطی داره آخه؟؟چون شهر تو بحرانه باید همه جاش عین هم باشه؟؟میتونه تو خیلی مکان های دیگه باشه.یعنی این شهر فقط همین 7 8 جا رو داره.
در مورد قدیمی بودنش اول بازیش میگه تو چه سالی اتفاق میفته بنابراین به نظرتون بیان آهنگ های جدید توش بذارن؟؟؟خب معلومه که نباید اینکارو بکنن.
در مورد گیم پلی باید بگم شاید شما خوشتون بیاد ولی من گیم پلی گیرز او وار و هیلو یا حتی دارکنس رو به این بازی ترجیح میدم.تا اونجام که میدونم گیم پلی بیشتر به باحالی بازی ربط داره نه به این که آدمارو چه جوری بکشیم.فیزیک بازیم یه انجین آماده خریدن گذاشتن روش خیلی هنر کردن؟؟
در مورد دموی آخرم باید بگم 30 ثانیه فیلم خیلی ستمه.نمیگم نیمساعت ولی برای بازیی که تو کلش یه فیلم نشون نداده نباید حداقل یه 3 4 دقیقه ایی فیلم میساختن که یه خستگی از تن آدم در بیاد؟؟؟یا حداقل فیلم بخوره تو سرش یه گزینه جدید به منو اضافه میکردن
من نظرمو نسبت ندادم بلکه حدس میزنم اینطوری باشه.یادمه تونی هاوک 2 و 3 هر دوشون از گیم اسپات 10 و 9.9 گرفتن در حالی که بازیش اصلا ارزش 5 ام نداشت ولی تو سایتای خارجی همین بند و بساطا بود و آخر فهمیدن نور سافت و اکتیوِیژن رشوه دادند.میدونید وقتی یه بازی امتیازش نجومی تو همه سایتا بره بالا آمار فروشش چند برابر میشه؟؟؟بنابراین یه بازی که امتیاز بالا میگیره واقعا حقشه و باید واسه اینجور بازیا ارزش قائل شد مث گیرز او وار یا جی تی ای.
امیدوارم بعضیام رو روش جواب دادنشون به دیگران تجدید نظر کنن.

plasmid باد رو فراموش کردی.در ضمن health stationها با هک شدن منفجر نمیشن یا حداقل برای من اینجوری بود.تا اونجایی که میدونم وقتی که یه نفر ازش استفاده میکنه با یه گاز خفه میشد:laughing:

Call Of Duty بهترین بازی بوده که تو سبک Fps ساخته شده چون از وقتی که اومد Moh همین تور داره افت میکنه و گر نه قبلش Moh بهترین بود.هیچ کسی هم تو این مورد شک نداره!
بگذریم تاپیک منحرف میشه

((ببخشید که من دارم بحث رو ادامه می دم ولی قول می دم که این دیگه آخریش باشه))
جناب amir_clk500 باید بگم که حرف های شما کاملا بوی سلیقه میده:arrowl: "در مورد گیم پلی باید بگم شاید شما خوشتون بیاد ولی من گیم پلی گیرز او وار و هیلو یا حتی دارکنس رو به این بازی ترجیح میدم.تا اونجام که میدونم گیم پلی بیشتر به باحالی بازی ربط داره نه به این که آدمارو چه جوری بکشیم.فیزیک بازیم یه انجین آماده خریدن گذاشتن روش خیلی هنر کردن؟؟"
پس نگید که رفتید امتیاز سایتها و مجلات رو دیدید و الان جو زده شدید.خیلی از دوستان هم از این بازی خوششون نیومده ولی این طوری نظر خودشون رو تحمیل نکردن.شما خودتون دارید می گید من با این نوع گیم پلی حال نمی کنم بعد میاید می گید گیم پلیش معمولیه.آخه دوست عزیز می تونید بیاید یه راست بگید "من از این بازی خوشم نیومد" چرا یه چیزی میگید که واقعا اون طور نیست.معمولا پیچیدگی و عمیق بودن گیم پلی رو تحسین می کنن نه اینکه بیان ببینن چقدر باحاله (در ضمن به نظر من همین شیوه های مختلف کشتن دشمنان یکی از قسمت های با حاله بازیه.)ببخشید این روزا معمولا بیشتر engine می خرن تا اینکه خودشون بسازن(گرچه به نظر من فیزیک بازی چندان قوی نیست و دارای باگه.)
یه چیز دیگه اینکه اون جا ایران نیست هر چیزی بشه با رشوه کارشونو راه بندازن میشه لطفا یه منبع معتبر در مورد
این حرفتون بذارید.در مورد اینکه شما دموی خوب رو رفتید مسئله یه ذره ناراحت کننده است. چه طور شما می تونید کل بازی رو انجام بدید برای اینکه فقط دموی مثلا طولانی آخر بازی به شما حال بده.کل روند بازیه که آدم باید باهاش حال کنه.مثلا شما وقتی یه فیلم می بینید یا یه کتاب می خونید فقط می خواهید آخرش جالب و ارضاء کننده باشه؟روند کلی فیلم یا کتاب مهم نیست؟بعد مگه حتما باید یه بازی دمو نشون بده اونم حتما 3-4 دقیقه ای.یه بازی مثل Half-Life که اصلا دمو نداره چی؟نکنه از اونم خوشتون نمیاد که گیم پلیش کلاسیکه و از بهترین هاست و از این پچیدگی بازیها و شیوه های مختلف کشتن هم نداره.نکته دیگه اینکه گرافیک بازی شاید از نظر تکنیکی به پای Gears Of War نرسه ولی از نظر هنری بسیار زیبا کار شده به طوری که به خوبی دهه 60 رو نشون داده. در کل حداقل کاشکی در مورد حرفاتون می گفتید که همش نظر خودمه و تمام مجلات و سایتها و عقل بچه ها رو زیر سوال نمی بردید.(نکته آخر:اگر میشه لطف کنید اسم منو یه بار دیگه بخونین.)
ممنون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or