Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
مگه میشه؟ شما باید اول ببینی همراه بیگ ددی ليتل سيستر هست یا نه چون همراه بعضی از بیگ ددی ها ليتل سيستر نیست باید صبر کنی بره از داخل سوراخ داخل دیوار خواهر رو در بیاره بعد بکشیش تا زحماتت هدر ندره بلافاصله بعد از این که بکشیش خواهر میشینه بالای سرش گریه میکه غیب نمیشه که:biggrin1:

بعضی از little sister ها سرگردونن یک دفعه میبینی از جلوت رد میشن و هیچ Big Daddy هم باهاشون نیست بعد میرن تو اون سوراخ ها:biggrin1:

هوش مصنوعیه بازیه تو بالاست! :biggrin1:

دیدی نیستن زنگ بزن 110 :biggrin1: شوخی کردم :love:

موفق باشید;)

براي من هم يه بار اين اتفاق افتاد. مجبور شدم اون مرحله رو از اول برم.

ببین فکر کنم بیگ ددی بدون لیتل سیستر کشتی مگه نه اون لیتل سیستر بعد مرگه بیگ ددی شروع میکنه به زار زدن جایی نمیره!:biggrin1:

پ.ن:اخ چه قدر حال میکنم وقتی لیتل سیستر رو نجات میدی مخصوصا اون اهنگش که من رو میبره تو فضا:love:
تا حالا شده بيگ ددي بكشين بعد ببينين خواهره گم شد؟
خوبه اين جمله رو نوشتم
اگه نمينوشتم دوستان چي ميگفتن:biggrin1:
بابا ليتل سيستر باهاش بوده
بعد وقتي كشتم ديدم غيبش زده
يعني اين قدر گنگ مفهومم رو گفتم:biggrin1::blushing:
وقتي ليتل سيستر نجات ميدي چه جايزه اي ميده؟
آخه تا حالا نجات ندادنم
همين جوري هم آدام كم ميارم:cheesygri

یه سوال یکم بی ربط دارم من این بازی رو از نکست گرفتم مارک دیسکش me هست فکر کنم میشه ملودی چون تازه لنز دستگاه رو دادم تنظیم میخوام بدونم این دیسک خوبه یا مشکل داره؟اگه برای لنز خوب نیست برم از یه جا دیگه بگیرم

یه سوال یکم بی ربط دارم من این بازی رو از نکست گرفتم مارک دیسکش me هست فکر کنم میشه ملودی چون تازه لنز دستگاه رو دادم تنظیم میخوام بدونم این دیسک خوبه یا مشکل داره؟اگه برای لنز خوب نیست برم از یه جا دیگه بگیرم
نکست جن دیسک ملودی نداره تا جایی که میدونم فکر کنم اسمه درستش رو بگی بهتره میشه کمک کرد!

تو هم بکش نمیدونی چه حالی میده جواتی:laughing: مطمئنم تو هم خوشت میاد:biggrin1:
میدونم جایزه میده ولی 160 ادامی که بهم میده بیشتر حال میده!:-"
همون دفعه اول جلوش سیو کردم.... اول زدم کشتمش! بعدش لود کردم این بار نجاتش دادم...نمیدونی اون تشکری که از آدم میکنه چه لذتی داره :biggrin1: من که نمیکشم !

من خودم سر هر لیتل سیستر یه سیو میکنم و اول نجاتش میدم چون از اون صحنه ای که دست میکشه سرش و یه اهنگ باحالی میزنه خیلی خوشم میاد میبرتم تو فضا بعد دوباره میزنم میکشمش:biggrin1:

یه چیزی کشف کزدم . شاید این کشف من رو دیگران هم کرده باشند !

وقتی داری بیوشاک رو بازی میکنید اگه هارد روی دستگاهتون باشه بازی همون لگ معروف رو میزنه ولی اگه از مموری استفاده کنید دیگه لگ نمیزنه .

خودم تنهایی کفشش کردم !!!! :biggrin1:

من این بازیو بگیرم ؟ prey رو من یه مدت بازی میکردم و تمومش کردم اصلا باهاش حال نکردم...تازه حالمم گرفته شد
شنیدم این بازیم مث prey میمونه اگه از دارکنس بیشتر حال میده بگید منم بخرمش
نمیدونم ارزش خریدنو داره ؟چیز جدیدی داره یا فقط باید بری جلو و بکشی ؟ترسناکیش در چه حدیه ؟

من این بازیو بگیرم ؟ prey رو من یه مدت بازی میکردم و تمومش کردم اصلا باهاش حال نکردم...تازه حالمم گرفته شد
شنیدم این بازیم مث prey میمونه اگه از دارکنس بیشتر حال میده بگید منم بخرمش
نمیدونم ارزش خریدنو داره ؟چیز جدیدی داره یا فقط باید بری جلو و بکشی ؟ترسناکیش در چه حدیه ؟

این بازی رو با Prey مقایسه نکن :mad:
هزارتای اونو میزاره تو جیبش ;)
ارزش خریدن که هیچی ارزش دوبار تموم کردن رو داره
چیز جدید یه عالمه داره و اصلا بکش بکش خالی نیست
اصلا هم ترسناک نیست من سه نصف شب تو یه اتاق تک و تنها با یه هدفون که صداش رو تا ته کرده بودم امتحان کردم و اصلا.... اصلا قرار هم نبود که ترسناک باشه! :confused: نمی دونم...

خلاصه بگیر اما اگر مشکل مالی داری صبر کن تا فردا Halo رو بگیری و بعدش این بایوشوک رو

موفق باشی ;)

نه بابا مشکل مالی چیه بابا مشکل اضافه مالی هم دارم :biggrin1:
خلاصه با این تعریفها میگیرمش از بقیه هم ممنون میشم نظرشونو راجع به این بازی بدن و بگن چه چیز های جدیدی داره ....
راستی علی جان halo 3 شنبه میاد دیگه اره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or