خيلي توضيح داده شد بايد ساعت كنسولتو تنظيم كنيسلام دوستان من یه مشکل خیلی بزرگ با سیو بازی دارم تا حالا 2 سات برای این که زد اتو سیو کرده ولی بعدش که امدم بیرون برگشتم به یک چپتر قبل راهی نداره که دوباره به چبتری که بودم بر گردم؟
اگه ساعت کنسولمو تنظیم کنم بر میرکرده به چبتری که توش بودم؟!!خيلي توضيح داده شد بايد ساعت كنسولتو تنظيم كني
احتمالا نه ولي بعد كه بازي كني درست سيو ميشه به شرطي كه با ساعت كنسولت به هم نريزهاگه ساعت کنسولمو تنظیم کنم بر میرکرده به چبتری که توش بودم؟!!
احتمالا نه ولي بعد كه بازي كني درست سيو ميشه به شرطي كه با ساعت كنسولت به هم نريزه
ممنون که راهنمای کردی تاحالا 2 ساعت از بازی برگشته عقب واقعا از بازی بدم امده
بابا مگه بیکارم کهع از برق بکشم من هی ساعتو تنظیم میکنم ولی وقتی برق میره من دیگه چیکار میتونم بکنم؟خب تقصیر خودتونه که دستگاه رو از برق می کشین. هدفتون از این کار چیه خب؟
اين قضيه مال اين بازي نيست فقط و بعضي بازي ها سيوشون رو بر پايه ساعت كنسول تنظيم ميكنند.اين ديگه مشكل از برق نه از بازي.بابا مگه بیکارم کهع از برق بکشم من هی ساعتو تنظیم میکنم ولی وقتی برق میره من دیگه چیکار میتونم بکنم؟
بازم اگه بفهمم دوباره تنظیم میکنم این بار اصلا متوجه نشده بودم
اره میدونم همانطور که گفتید ساعتم رو تنظیم کردم الانم دارم بازی میکنم از اونجای که بودم 20 دقیقه عقب ترماين قضيه مال اين بازي نيست فقط و بعضي بازي ها سيوشون رو بر پايه ساعت كنسول تنظيم ميكنند.اين ديگه مشكل از برق نه از بازي.
این نسخه مثل نسخه ی اولش نمیشه دستگاهارو هـک کرد؟
نه تو این بازی هک کردن وجود نداره!
آخه یه تریلر از بازی دیدم آخرش داشت یه دستگاهیو که توش چند تا چرخ دنده بودو با تسمه هـک میکرد.