BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

این بحث به جایی نمیرسه!:d
اقا میدونستین توی بایوشاک یک جایی که فیتزپتریک داره پیانو میزنه صدای مردن سانگ برد توی رپچر میاد؟!؟:-o
یعنی اگر لیواین اینو اگاهانه گذاشته باشه و از اون موقع ایده اینفینیت رو داشته باشه این بشر پرافت واقعیه نه کامستاک!:d

نه بعیده اگاهانه بوده باشه ممکنه از اون صدا توی اینفینیت استفاده کرده.

نکته جالب این بوده که من خوندم خودش گفته اصلا اینفینیت قرار بوده یه بازی مولتی پلیر باشه بر مبنای همین sky لاین ها و اینا ولی بعدا کلا شده اینی که الان هست :دی

دوستان که بازی رو تموم کردن :

دوستان بعد از اینکه کامستاک رو خفه میکنیم بعدش الیزابت سانگبرد رو تحت اختیار میگیره و ما باید کشتی رو نجات بدیم . حالا من هرکاری میکنم هی میبازم . هم بالن ها دمیج میدن و هم سربازا . چیکار کنم ؟ این مرحله رو چطوری برم ؟ بعدش چقدر تا پایان بازی مونده ؟

دوستان که بازی رو تموم کردن :

دوستان بعد از اینکه کامستاک رو خفه میکنیم بعدش الیزابت سانگبرد رو تحت اختیار میگیره و ما باید کشتی رو نجات بدیم . حالا من هرکاری میکنم هی میبازم . هم بالن ها دمیج میدن و هم سربازا . چیکار کنم ؟ این مرحله رو چطوری برم ؟ بعدش چقدر تا پایان بازی مونده ؟
باید به سانگ برد دستور بدی بالن و کشتی های فضایی دشمنا رو نابود کنه
این دیگه اخرین صحنه اکشن بازی بعدش دیگه یه سری صحنه ها میاد و تموم میشه

باید به سانگ برد دستور بدی بالن و کشتی های فضایی دشمنا رو نابود کنه
این دیگه اخرین صحنه اکشن بازی بعدش دیگه یه سری صحنه ها میاد و تموم میشه

ممنون ولی مشکل من اینه که :
1. سانگبرد Cool Down داره و باید صبر بدی تا بتونی باز بهش دستور بدی و در این مدت داغون میشی :d
2. این سربازای واشنتگتونی و بقیه سربازا رو چیکار کنم خیلی زیادن !
شما خودت چیکار کردی ردش کردی ؟;)

1. سانگبرد Cool Down داره و باید صبر بدی تا بتونی باز بهش دستور بدی و در این مدت داغون میشی :d
من خودم vigor كه قدرت الكتريسيته(اسمش يادم نيست)رو آپگريد كردم بعد تو اون مرحله براي توقف دشمنا ازون استفاده ميكردم چند ثانيه متوقف ميشن ميتوني از possession هم استفاده كني تا همو يكم بزنن تا song bird زمانش تموم شه واستفاده كني از كلاغ ها هم ميتوني استفاده كني

به سادگی ردش کردنم
اتفاقا به نظرم جذابترین بخش بازی حتی روی HARD که من رفتم;;)
نکته خاصی نداره سعی کن با سانگ برد سفینه های بزرگ رو نابود کنی پیاده هارو خودت سریع بکش،از اسکای لاین سعی کن زیاد استفاده کنی تا بتونی همه دشمنا رو سریع به سزای اعمالشون برسونی(!!:d)،از
possession روی پتریوت ها استفاده کن و از اون کلاغها(بهتره اپگرید شده باشه)همراه با DEVIL KISS استفاده کن،فایر من ها و پتریوت هارو با شاک جاکی متوقف کن بعد بکششون،دشمنایی که ازت فاصله دارن رو یا با اسکای لاین یا با اون ویگوره که عکس هشت پا داره(اسمش یادم نیست)بکشش بیارش پیش خودت بعد با شات گان بکشش، سعی کنی نزدیک موتور بالنت که همه دشمنا میخوان انو نابودن کنن عنواع و اقسام تله هارو به صورت ترکیبی بزاری،از تیر هایی که الی میسازه هم استفاده کن.
موفق باشی(:

يك اچيومنت داره كه هندي منو فقط با تير زدن به قلبش بكشي.دوستاني كه گرفتنش با كدوم اسلحه تونستن بكشنش؟

من با اسنایپر زدمش توی اولین قسمت بازی که میاد فکر کنم چپتر 14 میشد. تقریبا باید 2 تا خشاب کامل خالی کنی. ( هی هم فرار کن که نزدیک نیاد اصلا ) نوید هم میگفت با شاتگان گرفته اینو :دی

به نظر ايني كه ميگي منطقي مياد و من هم اينو قبول داشتم ولي مشكل اينجاست كه وقتي اليزابت و بوكر از Tear وارد ميشن اون روحانيه ميگه are you ready to be born again? كه احتمالا نشون دهنده اينه كه هنوز غسل نكرده!

خب فكر كنم همه چي حل شد!

اين روحاني كه سوال ميپرسه are you ready to be born again? كور هست و براي همين نميدونه كه كيو غسل داده يا نه. آخر بازي هم كه اليزابت ها بوكر رو ميكشن به احتمال زياد همون زمانيه كه بوكر غسل رو قبول كرده و فقط كامستاك ها ميميرن. اين روحاني نميدونسته كه آيا قبلا بوكر رو غسل داده يا نه و براي همين اون سوالو ميپرسه. اگه يادتون باشه همون اول بازي هم ميپرسه is it someone new?

كلا با زيركي خاصي كاري كردن كه هركسي هر طوري ميخواد برداشت كنه و مشكلي هم پيش نياد ولي به نظر من اين نظريه كه بوكر بعد از غسل كشته ميشه و كامستاك ها نابود ميشن و بوكرها زده ميمونن درسته و منم اونو باور دارم.

یه سوال جدید برام پیش اومد
این انتخاب ها و تصمیماتی که ما تو بازی داشتیم،چه فرقی توی روند بازی داشت؟؟؟ مثلا من گردنبندی که عکس پرنده بود رو برا الیزابت انتخاب کردم..اگه اون یکی گردنبند رو انتخاب میکردم،چی میشد؟؟؟...یا اسلیت رو نکشتم..!!!.در ضمن از آقای حسین هم برا حل کردن مشکل یک ملت ممنونیم

این انتخاب ها و تصمیماتی که ما تو بازی داشتیم،چه فرقی توی روند بازی داشت؟؟؟ مثلا من گردنبندی که عکس پرنده بود رو برا الیزابت انتخاب کردم..اگه اون یکی گردنبند رو انتخاب میکردم،چی میشد؟؟؟...یا اسلیت رو نکشتم..!!!.در ضمن از آقای حسین هم برا حل کردن مشکل یک ملت ممنونیم
هيچ فرقي نداره تنها انتخابي كه فرق داشت همون جاست كه ميخواي بليط بخري.اونم اينجوريه كه اگه اسلحه بكشي كه هيچي ولي اگه اون دشمنه با چاقو بزنه به دستت تا آخر بازي دستت باند پيچي شدست كه بازم تو داستان تاثيري نداره.

سلام

وقتی دیسک رو میزارم تو کنسول بعد از چند دقیقه که از بازی میگذره همچین اروری میده:

failed to authorize disc

و کنسول خاموش میشه...نمیدونید مشکل از چیه؟

سلام

وقتی دیسک رو میزارم تو کنسول بعد از چند دقیقه که از بازی میگذره همچین اروری میده:

failed to authorize disc

و کنسول خاموش میشه...نمیدونید مشکل از چیه؟

اگه نسخه ترانکات بازی رو خریدید مشکل از بازیه . باید حتما نسخه برنرمکس بازی رو تهیه کنید . نسخه ترانکات کاملا مشکل داره

به نقل از اين پست

اين تصميمات هيچ گونه تغيير در پايان و داستان بازي ندارند و عموما در حد انتخاب A يا B است. چهار تصميم شما در بازي اينها هستند:

1. ابتداي بازي هنگام پرت كردن توپي كه روي آن عدد 77 است به زوج سياه و سفيد اين انتخاب را داريد كه توپ را يا به سمت مجري برنامه يا به سمت آن زوج نگون بخت پرتاب كنيد. در هر صورت گاردها علامت روي دست شما را خواهند ديد و به شما حمله خواهند كرد. اگر گزينه پرتاب به سمت مجري برنامه را انتخاب كنيد آن زوج مي‌توانند فرار كنند و بعدها در مراحل ديگر از شما تشكر مي‌كنند.
  2. در ادامه بازي اين انتخاب را داريد كه يا قفس يا پرنده را انتخاب كنيد كه هر كدام را انتخاب كنيد اليزابت بقيه بازي را به استثناي اواخر بازي آن را به گردنش ميبندد. هيچ تاثير ديگري ندارد.
  3. وقتي براي گرفتن بليط به باجه ميرويد ناگهان انتخاب هاي «كشيدن اسلحه» و «ادامه دادن به درخواست بليط» ظاهر ميشود كه اگر ادامه دادن را انتخاب كنيد، بليط فروش چاقويي را به دست راست بوكر فرو ميكند كه اليزابت آن را با پارچه‌ي آبي رنگي ميبندد و تا اخر بازي اين پارچه روي دست بوكر ديده ميشود. اگر هم كشيدن اسلحه را انتخاب كنيد بليط فروش سريع باجه را ميبندد و اتفاقي براي دست بوكر نمي‌افتد.
  4. اگر اسليت را بكشيد كه او ميميرد و به آرزويش ميرسد ولي اگر او را زنده بگذاريد بعدا هنگام پيدا كردن چن لين ميتوان او را در يكي از زندان ها پيدا كرد كه روي ويلچر نشسته و حرفي هم نميتوان بزند و زجر ميكشد. كه ميتوانيد در اين لحظه او را بكشيد، اليزابت هم ميگويد: «احتمالا اين همون چيزي بود كه خودشم ميخواست»

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or