BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

به نظر ايني كه ميگي منطقي مياد و من هم اينو قبول داشتم ولي مشكل اينجاست كه وقتي اليزابت و بوكر از Tear وارد ميشن اون روحانيه ميگه are you ready to be born again? كه احتمالا نشون دهنده اينه كه هنوز غسل نكرده!

خوب آره دیگه وقتی کامستاک هم غسل داده شد مرده ازش سوال کرد دیگه همینجوری کلشو نکرد زیر آب که:d
دقت کردین همون اوایل بازی وقتی بوکر با الی میخوان برن بلیط برای ship بگیرن یکی به الیزابت میگه انا؟:">

خوب آره دیگه وقتی کامستاک هم غسل داده شد مرده ازش سوال کرد دیگه همینجوری کلشو نکرد زیر آب که:d
دقت کردین همون اوایل بازی وقتی بوکر با الی میخوان برن بلیط برای ship بگیرن یکی به الیزابت میگه انا؟:">

خب ديگه اين سوال رو قبل از غسل ميكنن ولي تو داري ميگي بعد از غسل كشتنش. در حالي كه قبل از اون غسل كشتنش.

آخرین ویرایش:
آقایون همه این چیزایی که میگین درست ولی وقتی که بوکر خفه میشه یک الیزابت میگه کامستاکه یکی میگه بوکره بعد خود بوکر میگه نه من هردو هستم پس یعنی کلا مردیم و نه آنا به دنیا میاد نه کامستاک بوجود میاد.

میگم من یه سوال جدید واسم پیش اومد :دی
آخر بازی که بوکر خفه میشه، الیزابت ها یکی یکی ناپدید میشن ولی الیزابتی که همراهمون هست (با لباس آبی رنگ) باقی می مونه، یعنی اینکه تا وقتی تصویر محو میشه هنوز الیزابت هست. چند بار دیگه هم آخر بازی رو رفتم ولی به نظر نمیاد که الیزابت اصلی ناپدید بشه. اگه میشه یه دور دیگه تست کنید ببیند قضیه چیه و آیا من دکترمانتین شدم یا خیر :دی

آخر بازی که بوکر خفه میشه، الیزابت ها یکی یکی ناپدید میشن ولی الیزابتی که همراهمون هست (با لباس آبی رنگ) باقی می مونه، یعنی اینکه تا وقتی تصویر محو میشه هنوز الیزابت هست. چند بار دیگه هم آخر بازی رو رفتم ولی به نظر نمیاد که الیزابت اصلی ناپدید بشه. اگه میشه یه دور دیگه تست کنید ببیند قضیه چیه و آیا من دکترمانتین شدم یا خیر :دی

اشتباه نمیکنی ناپدید نمیشه میمونه

البته همون جا كه قراره آخرين پيانو زده بشه تصوير سياه ميشه ولي احتمالا ميمونه ديگه

به نظرم اونم ناپديد ميشه چون وقتي يكيشون ناپديد ميشه يدونه دينگ (!) ميزنه و بعد اينكه صفحه سياه شد هم اون دينگ زده ميشه. يعني اون آخري كه نديديم هم ناپديد شده.

آخرین ویرایش:
اکثر پست های این تاپیک بصورت اسپویلر هست.یعنی این بازی انقدر راز الوده؟
من رو بگو که بعد از مدتی که بازی رو شروع کنم،باید بیام تمام این اسپویلر ها رو باز کنم:|:d

اکثر پست های این تاپیک بصورت اسپویلر هست.یعنی این بازی انقدر راز الوده؟
بَــــــهَـــــعَ !!! تو این اسپویلر ها که 10 % ماجرا هم گفته نمیشه :))

وقتی که تموم کردی بازی رو توصیه میکنم بری به امضای بالایی ;) :دی
هرچند هنوز تکمیل نشده :p :دی

به نظر ايني كه ميگي منطقي مياد و من هم اينو قبول داشتم ولي مشكل اينجاست كه وقتي اليزابت و بوكر از Tear وارد ميشن اون روحانيه ميگه are you ready to be born again? كه احتمالا نشون دهنده اينه كه هنوز غسل نكرده!
به نظر من کشتن بوکر بعد از غسل،منطقی تر میاد.....ولی اون یکی نظریه هم دلایل خودش رو داره و میتونه درست باشه ولی یه مشکلی هست چون در اینصورت هم بوکر و هم کامستاک میمیرن اما بعد از تیتراژ بوکر و آنا زنده ان(حداقل اینطوری به نظر میاد)....مثل اینکه بین فقها اختلاف افتاده:d(منظورم دوستان با تجربه هست)
فقط همینا به ذهنم رسید!!!! آقا این کن لوین ف.یسبوک میسبوک نداره بریم از خودش بپرسیم(شوخی):)؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
این بحث به جایی نمیرسه!:d
اقا میدونستین توی بایوشاک یک جایی که فیتزپتریک داره پیانو میزنه صدای مردن سانگ برد توی رپچر میاد؟!؟:-o
یعنی اگر لیواین اینو اگاهانه گذاشته باشه و از اون موقع ایده اینفینیت رو داشته باشه این بشر پرافت واقعیه نه کامستاک!:d

نه . فک کنم هر کودوم با یه آهنگی از پیانو محو میشدن و صدای آخرین پیانو هم مربوط به الیزابت بود که نشون ندادن و اونم احتمالا محو میشه . یه چیزی مثل آخر Inception . شاید مثل نولان خاست اینو بگه که مهم نیست محو میشه یا نه مهم اینه که تو خودت میدونی به هدفت رسیدی :دی

خب ديگه اين سوال رو قبل از غسل ميكنن ولي تو داري ميگي بعد از غسل كشتنش. در حالي كه قبل از اون غسل كشتنش.

عاقا اون مرده از بوکر پرسید میخوای گناهانت پاک بشه یا نه؟(یه همچین چیزی):d بعدشم الیزا کلشو کرد زیر آب دیگه یعنی غسل داده شد زنده برنگشت :>

عاقا اون مرده از بوکر پرسید میخوای گناهانت پاک بشه یا نه؟(یه همچین چیزی):d بعدشم الیزا کلشو کرد زیر آب دیگه یعنی غسل داده شد زنده برنگشت :>

نه آقا :d اوني كه اليزابتها كلشو زير آب كردن غسل نبود، قتل بود! يعني كشتنش كه نره غسل كنه.
من ديگه فعلا در مورد اين بازي بحث نميكنم اينقدر غسل و كامستاك و اينا نوشتم خدا شاهده سه شبه خواب ندارم همش اينا ميان تو خوابم :d

نه آقا :d اوني كه اليزابتها كلشو زير آب كردن غسل نبود، قتل بود! يعني كشتنش كه نره غسل كنه.
من ديگه فعلا در مورد اين بازي بحث نميكنم اينقدر غسل و كامستاك و اينا نوشتم خدا شاهده سه شبه خواب ندارم همش اينا ميان تو خوابم :d
فکر کنم خطر اسپویل ندارد
فکر کردم فقط من اینطوری ام....شبا تا چشام رو میبندم یا هندیمن میبینم یا سانگبرد@-)!!! به نظرم چون هیچکی به طور دقیق نمیدونه کدوم نظریه درسته،بحث کردن در این مورد جایز نیست(فتوا دادم در حد لالیگا:dالبته در حدی نیستم که فتوا بدم،ببخشید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or