BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

پس یعنی بوکری که پدر ان هست زنده میمونه و ما وارد یومی.رسی شدیم که کامستاک رو می کشیم.

اره، اون بوكري كه پدر آنا هست سمت چپ گراف هست كه ديگه چون كامستاكي وجود نداره لوتس ها پيشش نميرن تا آنا رو ازش بدزدن و اتفاقات طول بازي به وقوع نميپيونده. قسمت دوم حرفت رو هم درست متوجه نشدم منظورت چيه! يكم بيشتر توضيح بده...

سلام .دوستان یه راهنمایی برای اواخر بازی می خواستم رو سختی 1999 ..اونجا که می تونیم از bird برای کمک استفاده کنیم خیلی سخته!!!یه راهنمایی بکنید ممنون میشم...

قسمت دوم حرفت رو هم درست متوجه نشدم منظورت چيه! يكم بيشتر توضيح بده...
منظور همون تئوری چند دنیایی و دنیاهای موازی هست.
توضیحات بیشتر 1
توضیحات بیشتر 2
---------------------------------------
واقعا یکی از قشنگ ترین چیزهای بازی که بلافاصله بعد از تموم کردنش بهش پی بردم علت اسم گذاری بازی (Infinite) بود.
یعنی با دیدن همه ی این بحث هایی که تو این چند صفحه انجام شده فقط باید یه دمت گرم به استاد Levine گفت که تونسته همچین شاهکار عظیمی رو خلق کنه.
--------------------------------------
این مصاحبه ی Ken Levine رو هم به هیچ وجه از دست ندید.

65974859249378092877.jpg

HD H.264 MP4 2936.6MB Download
Hi-Res H.264 MP4 1249.0MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 315.2MB Download

منظور همون تئوری چند دنیایی و دنیاهای موازی هست.
توضیحات بیشتر 1
توضیحات بیشتر 2

دادا من ميدونم چي به چيه! من منظور ايشون رو از اون سوال متوجه نشدم چون برداشت هاي مختلفي ميشه از سوالشون داشت و حس كردم كه توضيحات منو درست متوجه نشدن.
ما خودمون از بس به اين قضيه فكر كرديم كه شب هم خوابشو ميبينيم اونوقت تو الان تئوري دنياهاي موازي رو براي ما لينك ميكني؟ :d (شوخي!)

دادا من ميدونم چي به چيه! من منظور ايشون رو از اون سوال متوجه نشدم چون برداشت هاي مختلفي ميشه از سوالشون داشت و حس كردم كه توضيحات منو درست متوجه نشدن.
ما خودمون از بس به اين قضيه فكر كرديم كه شب هم خوابشو ميبينيم اونوقت تو الان تئوري دنياهاي موازي رو براي ما لينك ميكني؟ :d (شوخي!)
:دی
من دیدم نوشتی "قسمت دوم حرفت رو نفهمیدم" فکر کردم جمله ی دوم رو گفتی. :دی (چون Multiverse رو فارسی نوشته بود. :دی)
واقعا یکی از جالب ترین تئوری های موجوده. یعنی انقدر فوق العاده س که هر چیزی که از این تئوری استفاده کنه (سریال Fringe، بازی B:I و غیره) تو قلب من جا داره. :x :دی

نه من توضیحات شما رو درست متوجه شدم.بعدشم همون Tear هایی که الیزابت باز می کنه و همون غسل و ..... همشون ماله تئوری Multiverse هست دیگه اینو که قبول دارین؟

اينم به صورت گراف تصويري كه با Paint ساختم :d

when-booker-dies.PNG

اون خط قرمز لحظه ايه كه بوكر كشته ميشه و ديگه هر شاخه‌اي كه تو اون به خاطر تصميم هاي مختلف ممكن بود كامستاك‌هاي مختلفي به وجود بياد از بين ميره. يعني ديگه تو هيچ دنيايي كامستاك نداريم.
Actually You'r Wrong About this
تصویر درستش میشه این:
lyqxahm1cng35gbv5b1w.png

بر اساس یک عقیده ( که با صحنه بعد از تیتراژ بازی مطابقت داره) در واقع بوکر قبل از اینکه بخواد غسل رو قبول کنه کشته میشه ، پس دیگه کامستاکی نخواهد بود،و فقط بوکر ها و انا وجود خواهند داشت که البته این عمل موجب بوجود امدن که پارادوکس میشه که اگه خواستین براتون توضیحش میدم....
یک عقیده هم میگه در واقع بوکر قبل از اینکه بخواد تصمیم بگیره که غسل بکنه یا نکنه توسط الی کشته میشه که در این حالت نه کامستاک وجود داره و نه بوکر که یه جورایی با صحنه بعد از تیتراژ تناقض داره
خودم بیشتر اولی رو قبول دارم

Actually You'r Wrong About this
تصویر درستش میشه این:
lyqxahm1cng35gbv5b1w.png

بر اساس یک عقیده ( که با صحنه بعد از تیتراژ بازی مطابقت داره) در واقع بوکر قبل از اینکه بخواد غسل رو قبول کنه کشته میشه ، پس دیگه کامستاکی نخواهد بود،و فقط بوکر ها و انا وجود خواهند داشت که البته این عمل موجب بوجود امدن که پارادوکس میشه که اگه خواستین براتون توضیحش میدم....
یک عقیده هم میگه در واقع بوکر قبل از اینکه بخواد تصمیم بگیره که غسل بکنه یا نکنه توسط الی کشته میشه که در این حالت نه کامستاک وجود داره و نه بوکر که یه جورایی با صحنه بعد از تیتراژ تناقض داره
خودم بیشتر اولی رو قبول دارم

نه، تو داري اشتباه ميكني! اسپويلر رو بخون:

عقيده دوم كه از بيخ غلطه به خاطر صحنه بعد از تيتراژ.
در مورد عقيده اولي كه تو نوشتي: اگه بوكر قبل از قبول كردن غسل كشته بشه كه ميشه همون عقيده دوم و غلطه. اگه قبل از غسل كشته بشه بوكر هم نخواهد بود چون از غسل به بعد مسير اينها عوض ميشه و يكي ميشه بوكر و يكي كامستاك نه قبل اون.

هموني كه من كشيدم درسته، يه لحظه روش فكر كن :d

نه، تو داري اشتباه ميكني! اسپويلر رو بخون:

عقيده دوم كه از بيخ غلطه به خاطر صحنه بعد از تيتراژ.
در مورد عقيده اولي كه تو نوشتي: اگه بوكر قبل از قبول كردن غسل كشته بشه كه ميشه همون عقيده دوم و غلطه. اگه قبل از غسل كشته بشه بوكر هم نخواهد بود چون از غسل به بعد مسير اينها عوض ميشه و يكي ميشه بوكر و يكي كامستاك نه قبل اون.

هموني كه من كشيدم درسته، يه لحظه روش فكر كن :d
نه.نه.نه.نه اشتباه نکن:d
اگه یادت باشه در پایان بازی که بوکر اصلا غسل نمیکنه که بخواد بعدش توسط الی خف بشه،تا میرسن به رودخونه و اون یارو رو میبینن الی بوکر رو خفه میکنه پس در واقع درست ترین حالت حالت دوم که من گفتم حتی چندجا هم که خوندم و ویدئوی گیم اسپات رو هم دیدم به همین نتیجه رسیدن فقط میمونه اون صحنه بعد تیتراژ که همه معادلاتو بهم میزنه....

خدایا داستان عالی و درگیر کننده و جذاب
گیم پلی عالی . تفنگ ها و ویگور ها عالی .
من موندم چطوری از پای این بازی پاشم .
کن لوین از کجاش این همه خلاقیت در میاره خدا میدونه :|

اگه یادت باشه در پایان بازی که بوکر اصلا غسل نمیکنه که بخواد بعدش توسط الی خف بشه،تا میرسن به رودخونه و اون یارو رو میبینن الی بوکر رو خفه میکنه پس در واقع درست ترین حالت حالت دوم که من گفتم حتی چندجا هم که خوندم و ویدئوی گیم اسپات رو هم دیدم به همین نتیجه رسیدن فقط میمونه اون صحنه بعد تیتراژ که همه معادلاتو بهم میزنه....

دوباره پايانو ديدم. به نظر قبل از اينه كه غسل رو قبول كنه ميكشنش ولي منطقي نيست! ميتونست اونجايي كه من خط كشيدم بوكر رو بكشن تا فقط كامستاك ها نابود بشن و بوكر ها زنده بمونن كه اينطوري صحنه بعد از تيتراژ هم منطقي ميشد. به نظر هيچ مشكلي هم به وجود نميومد اگر اينطوري ميشد. نه؟

البته الان هم بعضي سايت ها اونطوري كه من گفتم رو گفتن بعضي سايت ها هم اونطوري كه تو گفتي. خدايي سرم درد گرفت :d

بوکر یه بار غسل نمیکنه میشه همون بوکر خودمون ولی دفع دوم که الی خفش میکنه جایی رفته بودن که کامستاک متولد میشه یعنی بوکر اونجا غسل رو قبول میکرد

بوکر یه بار غسل نمیکنه میشه همون بوکر خودمون ولی دفع دوم که الی خفش میکنه جایی رفته بودن که کامستاک متولد میشه یعنی بوکر اونجا غسل رو قبول میکرد

به نظر ايني كه ميگي منطقي مياد و من هم اينو قبول داشتم ولي مشكل اينجاست كه وقتي اليزابت و بوكر از Tear وارد ميشن اون روحانيه ميگه are you ready to be born again? كه احتمالا نشون دهنده اينه كه هنوز غسل نكرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or