BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

خدایی نوید از حق نگذریم خیلی به درد نخور بود !
یعنی هم اسنایپ میتونه جایگزینش باشه ( عشق خودم ! کل بازی با اسنایپ بودم . ) هم با cannon .
---
یکی از ترکیبات فوق العاده بازی اینه :
Charge + blood for salt + kill to leave
یعنی با این کار هم دهن هرچی دشمنه صاف میشه :d هم همه چیز جبران میشه !
( البته charge باید اپگرید شده باشه (
خوب ممد عشق اسنايپي ديگه براي همين حال ميكني باهاش:d
البته تو اون مرحله جنگ با روح مادر اليزابت خيلي به درد خورد

یعنی هم اسنایپ میتونه جایگزینش باشه ( عشق خودم ! کل بازی با اسنایپ بودم . ) هم با cannon .

بابا اگه به کندی باشه که اسنایپ خیلی بدتر بود . اون برای فواصل خیلی دور بود اما من خودم با Carbine خیلی راحت و سریع 12تا تیر خالی میکردم . برای ریلود هم مشکلی نداشت چون آپگرید بشه جواب میده شدید !
البته میگم اینقدر سلاح های بازی بالانس و عالی بودن که کاملا بستگی به سلیقه ی گیمر داشت که با توجه به روشی که داره اسلحه و Vigor مورد نظر خودش رو انتخاب کنه
چقدر یه بازی میتونه کامل باشه آخه :d بحث در مورد داستان و گیم پلی این بازی خیلی شیرین و جداب هستش کلا

فقط اون مرحله كه تو e3 نشون دادن تو بازي نبود همون كه يك اسبه داره جون ميده بعد اليزابت ميره بالآي سرش.من خيلي ازون مرحله خوشم اومده بود ولي نبود تو بازي.
البته مراحل بازي همشون يك اتمسفر خاصي دارن ولي اون مرحله هم خيلي خوب بود
اين season pass بازي رو كسي خريدي؟يكم توضيح بده درموردش

هیچی به اندازه ی اینکه کلاغارو ول کنی سمت دشمنا بعد به شاتگان ببندیشون حال نمیداد مخصوصا وقتی چنتا از این دشمنا جمع میشدن کنار هم مثلا با یه تیر شاتگان 3 تاشون میمردن کلا شوتینگ بازی و کار با اسلحه هاش عالی بود خیلی خوش دست در اومده بودن همه ی اسلحه ها نبرد نهایی بازیم خیلی حماسی دراومده بود واقعا عاشق سانگبرد شدم بهترین ترکیب بازیم تو اسلحه ها از نظر من machine gun با شاتگان بود
اون دشمنیم که تو اواخر بازی معرفی شده بود و فقط سر وصدا میکرد و باعث میشد بازیرو مخفی کاری بری فوق العاده بود کاش بیشتر ازش استفاده میکردن
هرچقدر بیشتر بازیش میکنی بیشتر عاشقش میشی یعنی مجبورت میکنه بگی بهترین تجربه ی نسلته

بابا اگه به کندی باشه که اسنایپ خیلی بدتر بود . اون برای فواصل خیلی دور بود اما من خودم با Carbine خیلی راحت و سریع 12تا تیر خالی میکردم . برای ریلود هم مشکلی نداشت چون آپگرید بشه جواب میده شدید !
البته میگم اینقدر سلاح های بازی بالانس و عالی بودن که کاملا بستگی به سلیقه ی گیمر داشت که با توجه به روشی که داره اسلحه و Vigor مورد نظر خودش رو انتخاب کنه
چقدر یه بازی میتونه کامل باشه آخه :d بحث در مورد داستان و گیم پلی این بازی خیلی شیرین و جداب هستش کلا

بابا کجا از راه دور ! اگه یکم با MW کوییک اسکوپ ـو تمرین کرده باشی :d از فاصله ی تقریبا نزدیکم جواب میده .
ولی جدا واقعا کامله .

فقط اون مرحله كه تو e3 نشون دادن تو بازي نبود همون كه يك اسبه داره جون ميده بعد اليزابت ميره بالآي سرش.من خيلي ازون مرحله خوشم اومده بود ولي نبود تو بازي.
همین امروز رفتم دوباره اون دموی 10 دقیقه ای که اولین باز از گیمپلی ـو منتشر کردن دیدم . کلا حذفش کرده بودن .
با این حال که بعضی جاهاش ( مثل اونجایی که الیزابت ابر میاره ـو بوکر بهش برف میزنه و همه رو برق میگیره ! ) واقعا عالی بود .
یا اون vigor ـی که توش میتونستیم اجسامو بلند کنیم کلا حذف کردن ( که توی تریلر ـم خیلی ازش استفاده کرد )

ولي اين هندي منا به پاي big daddy نميرسن.اصلا اونا خيله باحال بودن.اول كاري نداشتن يك دفع وحشي ميشدن

اره موافقم توی بایوشاک 1 همیشه از مبارزه با بیگ ددی ها ترس داشتی چون سخت بود کلا ولی هندی منا در اون حد نبودن که زیاد به مشکل بخوری

پ.ن : این سیزن پس مشکوکه خیلی :دی چون بعید میدونم کن بخواد Dlc داستانی بده زیاد اهل این جور کارا نیست ولی بعیدم نیست ممکنه mode و اینا اضافه کنن به بازی ولی بازم اینا چیزی نیست که سیزن پس بخواد بزارن براش باید منتظر بود ببینیم چیه دقیق

پ.ن 2 : راستی اون قسمت که توی یکی از کافه ها توی زیرزمین گیتار میزنید الیزابت اهنگ میخوند هم فوق العاده بود :دی

آخرین ویرایش:
راستی اون قسمت که توی یکی از کافه ها توی زیرزمین

اونجا که با مُخ رفتم تو دیوار دیوانمون کرد لعنتی :d

فکر کنم افتخار دارم اولین نفر باشم که نام این اسلحه رو اینجا میبره . Crank Gun :d سلاحی برای پاره کردن هر دشمنی !!! الان یوهو یادم افتاد :d
Volley Gun هم بد نبود . یه جورایی همون Grenade Luncherـه خودمون بود

این سیزن پس مشکوکه خیلی :biggrin1: چون بعید میدونم کن بخواد Dlc داستانی بده زیاد اهل این جور کارا نیست ولی بعیدم نیست ممکنه mode و اینا اضافه کنن به بازی ولی بازم اینا چیزی نیست که سیزن پس بخواد بزارن براش باید منتظر بود ببینیم چیه دقیق
بازی 3 تا DLC داره پس قطعا DLC داستانی هست چون بخش مولتی نداریم که بخواد مپ و این چیزها اضافه کنه :دی اینجا یه سری حدسیات در مورد DLC های بازی زده که جالبه :دی
Predicting Bioshock Infinite’s DLC | GamesBeat
فقط یه لحظه تصور کنید با امکانات Infinite بریم تو Rapture، حتی تصورش هم لذت بخشه :دی

---------- نوشته در 11:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:46 PM ارسال شده بود ----------

خب الان چک کردم، DLC ها کاملا مربوط به بخش داستانی هستن که شامل شخصیت های جدید و اسلحه های جدید هم میشن.

مگه بازی عرضه شده؟
شوخی:dمن همون روز عرضه خریدمش ولی فرصت نشد بازی کنم.البته از یه جهت به نفعم شد.
دیدین بچه ها تو رستوران غذا رو نمی خورن تا بقیه غذاشون رو تموم کنن و بعد بچه ها شروع میکنن به خوردن تا مثلا دل بقیه رو اب کنن؟:d
الان قضیه من شد یه جورایی.

اتفاقا اشتباه میکنین:d.
چون وقتی که آدم بازیو تموم کرده دیوانه شده میخواد بیاد در مورد داستانش بحث کنه میبینه همه بحثاشونو کردننقدم کردن دیگه کسی حوصله نداره اعصابت خورد میشه .:d

اون اچیومنت/تروفی که باید یه هندی من رو فقط با تیر زدن به قلبش بکشی رو من بار اول که با هندی من روبرو شدم گرفتم :دی

با اون مگنومش و یه مقدار تمرکز راحت میشه گرفتش :دی

البته هنوز بازی رو تموم نکردم متاسفانه :| امروز فردا باید تمومش کنم دیگه :دی

در مورد اسلحه هم من با مگنوم و شات گان از همه چی بیشتر حال میکنم :دی بعدش هم Carbine و اسنایپ.

اونجا که با مُخ رفتم تو دیوار دیوانمون کرد لعنتی :dفکر کنم افتخار دارم اولین نفر باشم که نام این اسلحه رو اینجا میبره . Crank Gun :d سلاحی برای پاره کردن هر دشمنی !!! الان یوهو یادم افتاد :dVolley Gun هم بد نبود . یه جورایی همون Grenade Luncherـه خودمون بود
Crank gun كه عاليه دشمن نميتونه نفس بكشه.اون volley gun هم بايد دشمن به نظر من نزديكت باشه تا قدرتشو حس كني مخصوصا اگه دشمن بزرگ باشه ديگه نميتونه حركت كنه

اون اسلحه که شبیه Rifle های جنگ جهانی بود (اسمش یادم نیست ) خیلی باحال بود . من بخش زیادی رو با اون رفتم و البته Pistol هم خیلی باحال بود بقیه سلاح ها هم خوب بودن ولی من بیشتر با این 2 تا حال کردم خوش دست تر بودن . از Vigor ها هم کلاغ و jockey و اونی که خودی میکرد دشمنا رو خیلی کاربردی و زیبا بودن .

DLC داستانی واسه بایوشاک مثل خامه واسه کیک هست که خوشمزه ترش میکنه . کلا واسه همه ی بازیا میگم اگه قراره واسه DLC پول بگیرن اون DLC باید داستانی باشه وگرنه بقیه موارد اصلا ارزش پول خرج کردن نداره و باید Free باشن .

آقا من هنوز تو کف اون لحظه ایم که به راپچر رفتیم:d اساتید توی بازی چیزی رو ندیدن که به راپچر ربط پیدا کنه؟ نکنه اندرو رایان کبیر(ع) هم خود booker بوده؟;;)

حقیقتا خیلی کم پیش میاد که من توی یک بازی شوتر به سلاح خاصی دل نبندم و از خودم دورش نکنم ولی این بازی چنان سلاحهای متناسبی و بالانسی داشت که راحت با همشون کار کردم ولی یخورده با carbin راحتتر بودم قشنگ نقش DMR تو HALO رو بازی میکرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or