اتفاقاً از خفنیات گیم پلیش به اینه که به شونصد شکل ممکن با هر مدل اسلحه و Vigor میشه بازیش کردتمام لذت گیم پلی بازی به Run&gun رفتنشه:d اینجوری بازی نکنید مفت نمیارزه
البته بحث داستان که جداست
این یکیش :مگه بازی عرضه شده؟
کسی تاحالا اچیومنت هارو 100% کرده؟شوخی:dمن همون روز عرضه خریدمش ولی فرصت نشد بازی کنم.البته از یه جهت به نفعم شد.
دیدین بچه ها تو رستوران غذا رو نمی خورن تا بقیه غذاشون رو تموم کنن و بعد بچه ها شروع میکنن به خوردن تا مثلا دل بقیه رو اب کنن؟:d
الان قضیه من شد یه جورایی.
البته ممکنه باز هم باشندبازی تموم که شد 1000G هم شد >:d
هیچ سلاحی لذت کشتن با شات گان و هیچ vigori لذتی مثل اون قدرته که یارت میشن و اون که میرن تو هوا رو نمیده :d
من اسم سلاح ها زود یادم میره شرمنده :d
اسلحه فقط Machine Gun و RPGای بابا یعنی اینجا هیچکس جز من با Carbine حال نکرده ؟ عالی بود خدایی :d
اسلحه فقط Machine Gun و RPGهر کدوم از اون گنده ها میومد جلو یه دسته کلاغ می فرستادم سراغش بعد با RPG خالی می کردم وسط مغزش
ریزه میزه ها رو هم با Machine Gun سوراخ سوراخ می کردم
شاتگانش هم البته عالی بود.
يك خورده كند بود.من زياد استفاده نكردم ولي دور بعدي استفاده ميكنم.اين rpgهم خيلي پر كاربرده تو بازي.تو vigor ها هم من از دو تاشون خيلي استفاده كردم يكي Shock Jockey(همون كه الكتريسيته ميزنه)مخصوصا وقتي ارتقاعش بدي خيلي كاربرد داره يكي هم Possession(همون كه دشمنا يارت ميشن).البته بقيه vigor ها هم هر كجاي بازي به دردت ميخورنای بابا یعنی اینجا هیچکس جز من با Carbine حال نکرده ؟ عالی بود خدایی :d
ای بابا یعنی اینجا هیچکس جز من با Carbine حال نکرده ؟ عالی بود خدایی :d
آخرین مبارزه ای که با Handy Man داشتم رو خدایی هیچوقت یادم نمیره ! اون اچیومنتی هم که میگه فقط با تیر زدن به قلبش بکشش گرفتم . خیلی وحشیه خدایی . فقط با شاتگان زدمش خیلی نفسگیر بود مبارزمون :d
ولي اين هندي منا به پاي big daddy نميرسن.اصلا اونا خيله باحال بودن.اول كاري نداشتن يك دفع وحشي ميشدنشت یعنی با شاتگان زدی فقط تو قلبش ؟ من اینو بعده نیم ساعت و کلی تمرین با اسنایپر زدم قلبش رو که شد بالاخره. وحشی هم هست خیلی هندی من![]()
خدایی نوید از حق نگذریم خیلی به درد نخور بود !ای بابا یعنی اینجا هیچکس جز من با Carbine حال نکرده ؟ عالی بود خدایی :d