BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

مگه بازی عرضه شده؟
شوخی:dمن همون روز عرضه خریدمش ولی فرصت نشد بازی کنم.البته از یه جهت به نفعم شد.
دیدین بچه ها تو رستوران غذا رو نمی خورن تا بقیه غذاشون رو تموم کنن و بعد بچه ها شروع میکنن به خوردن تا مثلا دل بقیه رو اب کنن؟:d
الان قضیه من شد یه جورایی.
کسی تاحالا اچیومنت هارو 100% کرده؟

تمام لذت گیم پلی بازی به Run&gun رفتنشه:d اینجوری بازی نکنید مفت نمیارزه
البته بحث داستان که جداست
اتفاقاً از خفنیات گیم پلیش به اینه که به شونصد شکل ممکن با هر مدل اسلحه و Vigor میشه بازیش کرد
من هر مدلی که بازی کردم بم چسبید :دی
مگه بازی عرضه شده؟
شوخی:dمن همون روز عرضه خریدمش ولی فرصت نشد بازی کنم.البته از یه جهت به نفعم شد.
دیدین بچه ها تو رستوران غذا رو نمی خورن تا بقیه غذاشون رو تموم کنن و بعد بچه ها شروع میکنن به خوردن تا مثلا دل بقیه رو اب کنن؟:d
الان قضیه من شد یه جورایی.
کسی تاحالا اچیومنت هارو 100% کرده؟
این یکیش :
بازی تموم که شد 1000G هم شد >:d
البته ممکنه باز هم باشند ;)
چیزی که خیلی من در مورد این بازی دوست میدارم اینه که مثل بچه آدم اچیومنت نمیده :دی مثلاً 150 نفر رو با MG بترکونی همش 5G میده :))
پ.ن: ادیتور :|

هیچ سلاحی لذت کشتن با شات گان و هیچ vigori لذتی مثل اون قدرته که یارت میشن و اون که میرن تو هوا رو نمیده :d

من اسم سلاح ها زود یادم میره شرمنده :d

هیچ سلاحی لذت کشتن با شات گان و هیچ vigori لذتی مثل اون قدرته که یارت میشن و اون که میرن تو هوا رو نمیده :d

من اسم سلاح ها زود یادم میره شرمنده :d

Charge كردن به طرف و بلافاصله خالي كردن شات‌گان رو سرش لذتي در حد ارگاسم داره، يكي از دلايلي كه نميتونم با قاطعيت بگم نسخه اول از اين نسخه بهتر بوده همين گيم پلي عالي اين نسخه هست.
كلا تيم Irrational Games نه تنها تو زمينه داستان تو اوج هستن تو بقيه زمينه ها هم دارن به اوج ميرسن.

ای بابا یعنی اینجا هیچکس جز من با Carbine حال نکرده ؟ عالی بود خدایی :d
اسلحه فقط Machine Gun و RPG :دی هر کدوم از اون گنده ها میومد جلو یه دسته کلاغ می فرستادم سراغش بعد با RPG خالی می کردم وسط مغزش :دی ریزه میزه ها رو هم با Machine Gun سوراخ سوراخ می کردم :دی شاتگانش هم البته عالی بود.

اسلحه فقط Machine Gun و RPG :دی هر کدوم از اون گنده ها میومد جلو یه دسته کلاغ می فرستادم سراغش بعد با RPG خالی می کردم وسط مغزش :دی ریزه میزه ها رو هم با Machine Gun سوراخ سوراخ می کردم :دی شاتگانش هم البته عالی بود.

من یک عدد Shock Jockey بعدش هم Carbine یا Shotgun میبستم روشون ! :dالبته Devil Kiss هم فوق العاده بود واسه من !
آخرین مبارزه ای که با Handy Man داشتم رو خدایی هیچوقت یادم نمیره ! اون اچیومنتی هم که میگه فقط با تیر زدن به قلبش بکشش گرفتم . خیلی وحشیه خدایی . فقط با شاتگان زدمش خیلی نفسگیر بود مبارزمون :d
اصن هرچی از گیم پلی این بازی بگی کم گفتی . باید پرستید گیم پلیش رو :x

هر چی دارم فک میکنم کدوم سلاحش بهترین بود به نیتجه ای نمیرسم
Crank Gun , RPG , Hand Cannon , Carbine , Sniper و خلاصه همشون فوق العاده بودن !! تک تکشون به نظر من 100 از 100 بودن
ولی چون من ذاتاً عاشق کلتم با کلتش وحشتناک حال کردم :دیاصلاً Pistolــش ... :x >:d<

يك خورده كند بود.من زياد استفاده نكردم ولي دور بعدي استفاده ميكنم.اين rpgهم خيلي پر كاربرده تو بازي.تو vigor ها هم من از دو تاشون خيلي استفاده كردم يكي Shock Jockey(همون كه الكتريسيته ميزنه)مخصوصا وقتي ارتقاعش بدي خيلي كاربرد داره يكي هم Possession(همون كه دشمنا يارت ميشن).البته بقيه vigor ها هم هر كجاي بازي به دردت ميخورن

عاشقشم :دی رو 1999 تو 80 درصد بازی نجات دهنده من بود یعنی بهترین چیزه که از فاصله دور بزنی کله ها رو بترکونی با یه ویگور هم مخلوطش کنی دیگه حله :دی

---------- نوشته در 10:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:41 PM ارسال شده بود ----------

آخرین مبارزه ای که با Handy Man داشتم رو خدایی هیچوقت یادم نمیره ! اون اچیومنتی هم که میگه فقط با تیر زدن به قلبش بکشش گرفتم . خیلی وحشیه خدایی . فقط با شاتگان زدمش خیلی نفسگیر بود مبارزمون :d

شت یعنی با شاتگان زدی فقط تو قلبش ؟ من اینو بعده نیم ساعت و کلی تمرین با اسنایپر زدم قلبش رو که شد بالاخره. وحشی هم هست خیلی هندی من :دی

اسلحه ها کلا بالانس هستن، یعنی جوری هست که از همشون میشه به یه نسبت استفاده کرد و هر کی سلیقه ـش فرق کنه بازم اسلحه های دلخواهش رو پیدا میکنه :دی ولی جادوها یه سریشون اضافی هستن که البته مشکلی هم نیست چون جادوی خوب زیاد داره، از همش باحال تر هم اون دسته کلاغ ها هستن، وقتی تا آخر ارتقاش میدیم اصلا یه چیز عجیبی میشن :دی

شت یعنی با شاتگان زدی فقط تو قلبش ؟ من اینو بعده نیم ساعت و کلی تمرین با اسنایپر زدم قلبش رو که شد بالاخره. وحشی هم هست خیلی هندی من :دی
ولي اين هندي منا به پاي big daddy نميرسن.اصلا اونا خيله باحال بودن.اول كاري نداشتن يك دفع وحشي ميشدن

خدایی نوید از حق نگذریم خیلی به درد نخور بود !
یعنی هم اسنایپ میتونه جایگزینش باشه ( عشق خودم ! کل بازی با اسنایپ بودم . ) هم با cannon .
---
یکی از ترکیبات فوق العاده بازی اینه :
Charge + blood for salt + kill to leave
یعنی با این کار هم دهن هرچی دشمنه صاف میشه :d هم همه چیز جبران میشه !
( البته charge باید اپگرید شده باشه (

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or