حدود 1 ساعت با اون روح دیوانه ( ننه ی الیزابت ) جنگیدم و حدود 30 - 40 باری کشت منو . کسی راه کاری چیزی نداره ؟ بشر دیوانه ـست . هر کی ـم که می کشم میره زندـش میکنه .
700 دلارـم داشتم که شد صفر خدا رو شکر .
پ.ن : نمیدونم کمک میکنه یا نه ، ولی دارم هارد بازی میکنم .
والا من اینجوری ردش کردم که میرفتم یه جای تقریبا دوری وایمستادم بعد با snipe یکی از اون نوچه ها رو میکشتم بعد که میومد زندش کنه با snipe کلی میزدمش چون تیرش قویه خوب دمیج میده 2-3 بار این کارو میکردم میمرد روی هارد هم رفتم
حدود 1 ساعت با اون روح دیوانه ( ننه ی الیزابت ) جنگیدم و حدود 30 - 40 باری کشت منو . کسی راه کاری چیزی نداره ؟ بشر دیوانه ـست . هر کی ـم که می کشم میره زندـش میکنه .
والا من اینجوری ردش کردم که میرفتم یه جای تقریبا دوری وایمستادم بعد با snipe یکی از اون نوچه ها رو میکشتم بعد که میومد زندش کنه با snipe کلی میزدمش چون تیرش قویه خوب دمیج میده 2-3 بار این کارو میکردم میمرد روی هارد هم رفتم
جایی بود که به رپچر برگرشتیم واقعا صحنه ی فوق العاده ای بود یه حس نوستالژی خاصی داشت بعد نزدیک 4 سال برگشتن به اون شهر افسانه ای خود لوینم یه تیکه به بازیاش انداخت دقیقا تو همون جاها بود که الیزابت گفت همیشه داستان اینوطریه که یه مردیه که به یه شهری سفر میکنه و ... در کل دو گانه ی لوین تو این نسل سطح داستان نویسی شخصیت پردازی طراحی صحنه های سینمایی تو دل گیم پلی و کلا خیلی چیزای دیگرو رو تو صنعت گیم بالاتر برد واقعا یه بازیساز افسانه ای و فراتر از بقیه کارگردانای صنعته گیمه این لوین اگرم بخوام مقایسه کنم بین اینو نسخه ی یک انجام بدم بازم بایوشاک 1 و رپچر زیر دریایی با اون جو مخوفشو به این ترجیح میدم دوباره هوس کردم برم سراغ رپچر
این مسئله بارها توی تاپیک مطرح شده و دوستان هم جواب دادن.
این بازی سیو ها رو طبق تاریخ و ساعت کنسول لود میکنه و وقتی کنسول رو از برق میکشید ساعت و تاریخ کنسول ریست میشه.
باید هروقت که کنسول رو روشن کردید تاریخش رو درست کنید تا مشکلی پیش نیاد.............
1.باید همزمان 3 تا دشمن وارد یکی از تله هاتون بشن یا اینکه تسوط اون تله بهشون آسیب برسه.
راخت ترین مکان برای گرفتنش اواخر بازیه که یه سری آدم با لباس سفید هستن و میندازن دنبال ما!
با Devil's kiss باید از دستشون فرار کنید و تله بزارید،چون معمولا کنار هم میان دنبالتون وقتی یه نفر بره تو تله 4-5 نفر باهم صدمه میبینن.
2.باید با استفاده از یارهایی که تسوط قدرت های الیزابث ایجاد میشن 20 نفر رو بکشید.(اون مجسمه هایی که مسلسل و راکت لانچر دارن)
3.با bucking brono (؟!) دشمن ها رو بفرستید هوا و وقتی اثر vigor از بین رفت و داشتند سقوط میکردن(با بین زیمن و هوا باشن)بکشیدشون......
اون آخر بازی نشون میده که بوکر چجوری وارد دنیای کامستاک میشه.
نشون میده وقتی توی همون خونه/اتاق بوکر هستیم یه tear توسط لوتس ها باز شده و بوکر وارد اون میشه.
+
در مورد اینکه لوتس ها چرا ضد کامستاک شدن :
توی یه واکسفون از زبون روزالیند گفته میشه که برادرش(که خود مذکر روزالیند هست در واقع!)گفته باید بچه رو برگردونن به جایی که بچه ازش اومده و اگه روزالیند این رو قبول نکنه رابرت برای همیشه ترکش میکنه،ولی کامستاک به Fink دستور میده این 2 تا لوتس ها رو بکشن.
حالا بقیه لوتس ها توی دنیاهای دیگه این موضوع رو دیدن و میان که با استفاده از بوکر الیزابث رو از کامستاک پس بگیرن.
یه شاهکار به تمام معناست این بازی . خدایی فراتر از یه بازی بود واسم . به بیشترین حد ممکن ازین بازی لذت بردم و برام حتی از نسخه ی اول هم بهتر بود
داستان بازی به شدت عالی بود و همونقدر هم گیج کننده البته واسه من . آخرش واقعا شوکه شدم
گرافیک هنری بازی کم نظیر بود , شخصیت پردازی صداگذاری ها همه چیز در بالاترین سطح ممکن بود .
چیزی که من بدجوری ازش لذت بردم و نکته ی اصلی برای بازی هستش گیم پلی بود . گیم پلی بازی فوق العاده بالانس و بی نقص بود . من رو درجه ی هارد بازی رو تموم کردم هیچ جایی از بازی نبود که حس کنی الکی سختش کردن تا گیمر رو اذیت کنن . همه چیز بستگی به خود آدم داشت . اینکه کجا جاگیری کنی با با چه اسلحه و Vigorـی بخوای مبارزه کنی که البته این نکات رو هم باید با توجه به دشمنایی که مقابلت هستن در نظر میگرفتی . آخر بازی یه مبارزه به شدت حماسی بود واسم با اینکه 3 بار ترکیدم اما آخرش یه راه جدید رو امتحان کردم که خیلی خوب جواب داد . به نظر من نقطه ی اوج گیم پلی بازی هم همون سکانس آخر بازی بود . واقعا بی نظیر بود . یه جا دیگه رو هم خیلی دوست داشتم :
مبارزه با Lady Comstock البته همون روحش ! اولین بار سریع کار نکردم دیدم گله گله داره آدم میاد سمتم بار دوم خفتش کردم دهنشو صاف کردم خیلی عالی بود . البته 3بار باهاش مبارزه میکنیم که هر 3بار عالی بود
اسلحه ها بازی عالی بودن . هرکدوم کاربرد خودشون رو داشتن و مخصوص یه جای خاص یا یه دشمن خاص بود اما من خودم بیشتر بازی رو با Carbine و Shotgun رفتم . Carbine واسم به شدت لذت بخش بود چون یه ساخت قدیمی داشت آدم یاد سلاح های جنگ جهانی میفتاد ! فوق العاده هم قوی بود . هم برای مبارزه های نزدیک خوب بود هم دور . Vigorها خیلی زیاد بودن ! من خودم کاربرد خیلی هاشون رو نتونستم درک کنم ! فقط با 2تا کار میکردم یکی Devil Kiss یکی هم Shock Jockey . فوق العاده عالی بودن . Gearها هم چندتاشون واقعا به کار میامدن
کلا به نظر من گیم پلی بازی فوق العاده بالانس بود و به راحتی میشه تا سال ها ازش یاد کرد . حرکات الیزابت واقعا عالی بود . به نظر من اصلا بازی رو آسون نکرده بود چون هرموقع که تو نیاز داشتی نمیتونست کمکت کنه ولی همیشه در سعی و تلاش بود تا یه جوری بهت کمک کنه ! جالبه توی پیدا کردن یه سری چیزا هم کمکت میکرد . مثلا میگفت اینجا یه LockPick هستش :d شخصیت فوق العاده ای داشت کلا . مبارزه با Handy Man رو هم به شدت دوست داشتم . نفس آدم رو میگرفت اما وقتی میزدیش حس خیلی خوبی داشتی . بازی کلا پر بود از نکات مثبت فقط ای کاش NG+ داشت !
آخر بازی هم نمیدونم چرا 25تا Lockpick مونده بود دستم . دقیقا از جایی به من این همه LockPick داد که هیچ در یا صندوقی پیدا نمیشد :d
الان بازی رو برای بار دوم رو Easy شروع کردم خیلی حال میده با خیال راحت میری جلو و راحت تر هم میتونی یه سری مسائل رو بفهمی :d
و در آخر امیدوارم Ken Levin مدت بسیار زیادی توی این صنعت بمونه چون واقعا بهش نیاز هست . کارهایی که تحویل گیمر میده کاملا بی نقص و به یاد موندنی هستن . بازی میسازه که شبیه هیچ بازی نیست و همه چیزش خاصه . اگه بگم این بازی بهترین تجربه ی این نسلم بوده دروغ نگفتم ! واقعا توی سبک خودش غول به حساب میاد و در کنار GTA V یه سال رویایی رو برای تمام گیمرها خواهند ساخت !
مهم نیست کدومشون باشه،هر کدومشون که دشمن ها رو بکشن حساب میشه.......
+
در مورد اچیومنت سوم:اگه با روش bucking brono نمیتونید دشمن ها رو وقتی معالق هستن بکشید میتونید توی یه قسمتی که اونجا skyline <جود داره و دشمن ها هم هستن با استفاده از sky line برید به یه نقطه ای که از دشمن ها دور باشید،دشمن ها توی این حالت با اسکای لاین میان دنبالتون و وقتی نزدیکتون شدن از اسکای لاین میپرن پایین.باید یه اسلحه قوی بگیری که با یه تیر بکشه و وقتی دشمن ـه داشت میپرید پایین سریع بکشیش...
راستش من کلیت داستان رو میدونم فقط چند مورد هست گیج شدم و بین داستانی هست
1. این پیامبرشون کیه و با الیزابت و ما چه رابطه ای داره ؟
2. پدر الیزابت کیه و چرا اونو زندانی کرده و با ما چیکار داره ؟
3. یه مردی هست با ما حرف میزنه بعضی موقع ها . یه جور مرحله هست حرف میزنه بعد ادم میریزه سرت میکشی و اینا . این طرف کیه و نقشش چیه ؟
یه توضیح بدین ممنون میشم