Gartall
کاربر سایت
بقیه را نمیدونم نظرشون چیه ولی از لحاظ زیبایی گرافیک بهترین بازیه این نسل بود برام . بازی از لحاظ تکنیکی زیاد شاخ نیست ولی حجم افکتهاش تو بازی زیاده یعنی شما نمیتونی اون انتظار را داشته باشی بیاند اونهمه افکت را تکنیکی هم از اب درش بیارند .
بازی از لحاظ تکنیکی خوب و روبه بالاست ( که علت اصلیه این قضیه هم که از ارزش این قسمت کم میکنه پارگیه تصویر و افت فریم ریت بازیه ) ولی از لحاظ زیبایی بصری و هنری به نظر خودم بدون هیچ شکی و فاصله بسیار زیاد بهترین نسله ! طراحیه محیط همراه با جزئیاتش و رنگبندی بی نظیر بود تو این نسل . بازی از لحاظ نورپردازی هم خیلی خیلی زیباست سایه زنی ها هم با ظرافت خاصی انجام شده . افکتهای اب هم که بازم مثل سابق نظیرش تو بازی ها نیست .
دیدم چند نفر اومدند در مورد گرافیک و تفاوتش گفتند منم خواستم نظرم را بگم وگرنه بازی از هر لحاظ فوق العادست به نظر من .
بازی از لحاظ تکنیکی خوب و روبه بالاست ( که علت اصلیه این قضیه هم که از ارزش این قسمت کم میکنه پارگیه تصویر و افت فریم ریت بازیه ) ولی از لحاظ زیبایی بصری و هنری به نظر خودم بدون هیچ شکی و فاصله بسیار زیاد بهترین نسله ! طراحیه محیط همراه با جزئیاتش و رنگبندی بی نظیر بود تو این نسل . بازی از لحاظ نورپردازی هم خیلی خیلی زیباست سایه زنی ها هم با ظرافت خاصی انجام شده . افکتهای اب هم که بازم مثل سابق نظیرش تو بازی ها نیست .
لول چه ربطی داره ؟ینی این بازی اینقدر چرت ـه که فقط تو داری در مورد گرافیکش بحث میکنی ؟
آخرین ویرایش: