BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بقیه را نمیدونم نظرشون چیه ولی از لحاظ زیبایی گرافیک بهترین بازیه این نسل بود برام . بازی از لحاظ تکنیکی زیاد شاخ نیست ولی حجم افکتهاش تو بازی زیاده یعنی شما نمیتونی اون انتظار را داشته باشی بیاند اونهمه افکت را تکنیکی هم از اب درش بیارند .
بازی از لحاظ تکنیکی خوب و روبه بالاست ( که علت اصلیه این قضیه هم که از ارزش این قسمت کم میکنه پارگیه تصویر و افت فریم ریت بازیه ) ولی از لحاظ زیبایی بصری و هنری به نظر خودم بدون هیچ شکی و فاصله بسیار زیاد بهترین نسله ! طراحیه محیط همراه با جزئیاتش و رنگبندی بی نظیر بود تو این نسل . بازی از لحاظ نورپردازی هم خیلی خیلی زیباست سایه زنی ها هم با ظرافت خاصی انجام شده . افکتهای اب هم که بازم مثل سابق نظیرش تو بازی ها نیست .

ینی این بازی اینقدر چرت ـه که فقط تو داری در مورد گرافیکش بحث میکنی ؟
لول چه ربطی داره ؟:دی دیدم چند نفر اومدند در مورد گرافیک و تفاوتش گفتند منم خواستم نظرم را بگم وگرنه بازی از هر لحاظ فوق العادست به نظر من .

آخرین ویرایش:
فرخ میبینم که 3 یا 4 تا از پستات مربوط به طراجی هنری و اتمسفر بازی میشه.و من از این قضیه خوشحالم.چون من بیشتر از هر چیز دیگه ای به اتمسفر اهمیت میدم.
راجع به پارگی تصویر و افت فریم ریت، هیچ راهنمایی داری که بکنی؟مثلا یه گزینه ای رو on یا off میکردیم؟بادم رفت.یا نه.اگر خیلی محسوس نیست ، بیخیال این کارا شیم؟
امیدوارم در مراسم بهترین های 2013 ، تمام مدال ها و امتیاز های هنری رو برنده بشه.

فرخ میبینم که 3 یا 4 تا از پستات مربوط به طراجی هنری و اتمسفر بازی میشه.و من از این قضیه خوشحالم.چون من بیشتر از هر چیز دیگه ای به اتمسفر اهمیت میدم.
راجع به پارگی تصویر و افت فریم ریت، هیچ راهنمایی داری که بکنی؟مثلا یه گزینه ای رو on یا off میکردیم؟بادم رفت.یا نه.اگر خیلی محسوس نیست ، بیخیال این کارا شیم؟
امیدوارم در مراسم بهترین های 2013 ، تمام مدال ها و امتیاز های هنری رو برنده بشه.
برای پارگی تصویر گزینه Lock Frimrate رو توی تنظیمات بازی on کن تا حد زیادی اسکرین تیرینگ یا همون پارگی تصویر از بین میره.

الان 1999ش رو هم تموم کردم زیاد هم که میگفتن سخت نبود تنها جایی که اذیت کرد 2تا روح اخری های لیدی کامستاک بودن :دی
بازی تموم که شد 1000G هم شد >:d

این مشکل سیوش واسه چیه؟من هر چی میرم جلوتر بعد که دستگاه رو خاموش میکنم بعد از چند ساعت میرم ادامش دوباره میاد توی مرحله ی کنار ساحل.هر چقدر هم که هر دفعه برم جلو باز هم همینجا میاد.چیکار باید بکنم؟دیسکم هم برنر مکسه و ساعت دستگاهم رو هم همین الان برای آخرین دفعه که داشتم میرفتم سراغش درست کردم.مشکل دقیقا چیه و باید چیکار کنم درست شه؟الان ساعتو درست کردم دیگه درست میشه؟

یه موضوعی داره مغز منو آزار میده:
فقط منم که با این بازی حال نمیکنم:-/؟؟؟؟ از اون موقعی که این بازیو گرفتم،دارم خیلی سعی میکنم که باهاش ارتباط برقرار کنم....نمیشه که نمیشه:|...اوایل بازی اینجوریه یا اینکه این بازی به سلیقه ی من نمیخوره:-/؟؟؟

فقط منم که با این بازی حال نمیکنم:-/؟؟؟؟ از اون موقعی که این بازیو گرفتم،دارم خیلی سعی میکنم که باهاش ارتباط برقرار کنم....نمیشه که نمیشه:|...اوایل بازی اینجوریه یا اینکه این بازی به سلیقه ی من نمیخوره:-/؟؟؟
خیلی عجیب نیست دوست عزیز ،ارتباط برقرار کردن با این بازی(کلا سری بایوشاک) به 1001 دلیل کار هرکسی نیست!!.(داستان عجیب و پیچیده و امیخته با سیاست، تاریخ،مذهب و.... دیالوگ های فلسفی، نیاز به زبان انگلیسی در سطح بالا ،نیاز به حوصله بالا برای لذت بردن از بازی، اتمسفری خاص و....)
به هر حال:
You Can Hate It Or Love It ,But You Can't Ignore It :)

احتمالاً بازی با سلیقه ی شوما سازگار نیست دیگه :دی
بودن افرادی هم که بایوشاک (2007) رو 10 دیقه هم نتونستن بازی کنن :| :دی

البته من توصیه میکنم یه 1 ساعت حداقل جلو برید شاید داستان و اتمسفر و گیم پلیش تو شما کششی ایجاد کرد
آخه لامصب همه چی تمومه این بازی :دی

نکته ای در مورد اتفاقات پایان بازی :دی
فلسفه جهان موازی یه چیز خیلی پیچیده هست که اونایی که مطرحش کردن هم احتمالا تو درک مفهوم واقعیش به مشکل بر میخورن :دی اینجا هم تقریبا اکثر سوالات تو آخر بازی جواب داده میشه، ولی بازم یه سری سوالات جزیی باقی می مونه که بدون جواب باقی می مونه و ممکنه تو DLC یا شماره بعدی از این سری جواب داده بشه. در کل زیاد خودتون رو درگیر نکنید :دی

نکته ای در مورد اتفاقات پایان بازی :دی
فلسفه جهان موازی یه چیز خیلی پیچیده هست که اونایی که مطرحش کردن هم احتمالا تو درک مفهوم واقعیش به مشکل بر میخورن :دی اینجا هم تقریبا اکثر سوالات تو آخر بازی جواب داده میشه، ولی بازم یه سری سوالات جزیی باقی می مونه که بدون جواب باقی می مونه و ممکنه تو DLC یا شماره بعدی از این سری جواب داده بشه. در کل زیاد خودتون رو درگیر نکنید :دی
ممد کودوم سوالا بی جواب بود ؟ بگو شاید جوابی داشته باشه :دی

البته من خودم یکی دو تا سوال خفن دارم :دی
بوکر و کامستاک چجوری از اول تو یه دنیا هستن ؟ مگه نباید یکیشون تو یه دنیای موازی باشه ؟ یا اگه از اول تو یه دنیا نبودن دنیایی که کامستاک توش هست دنیای واقعیه یا دنیایی که بوکر ازش اومده ؟ بوکر چجوری بدون استفاده از Tear وارد دنیای کامستاک میشه ؟ :دی

آخرین ویرایش:
ممد کودوم سوالا بی جواب بود ؟ بگو شاید جوابی داشته باشه :دی

البته من خودم یکی دو تا سوال خفن دارم :دی
گفتم که در مورد همین فلسفه دنیای موازی هست :دی مثلا ما یه نفر رو تو یه دنیا بکشیم، تو همه دنیاها تاثیر میزاره و اون فرد از بین میره؟ یا مثلا بوکر قبلا 122 بار فرستاده شده بود کلمبیا، هر دفعه هم شکست خورده بود، این بوکرها از کدوم دنیاها اومده بودن؟ سایر دنیاها مثل همون دنیایی بوده که بوکر اصلی (همون که ما کنترلش می کنیم) توش حضور داشته و تو همه اونا هدف بوکرها از رفتن به کلمبیا و بازگرداندن الیزابت یکیه؟ کلا این فلسفه پیچیده هست واسه همین داستان بازی هم خیلی پیچیده شده :دی در مورد سوالات خودت:
به نظر نمیاد دنیایی که اول بازی نشون میده و کلمبیا دنیاهای موازی باشن چون هیچ Tear ـی واسه رسیدن به کلمبیا وجود نداشت یا حداقل ما ندیدیم :دی اون دو تا دوقلو هم به نظر میاد یکی باشن تو 2 تا دنیای موازی که همدیگه رو پیدا کردن ولی اینکه واقعا زنده بودن هم دقیق مشخص نیست چون اول بازی همه چیز واقعی به نظر میاد و اون جا هم زنده بودن :دی پس به نظر میاد بوکر و کامستاک از دو تا دنیای مختلف باشن، یا به عبارت ساده تر بوکر از یه دنیای دیگه اومده باشه :دی

دوستان بازی خیلی خیلی محشره یعنی واقعا باهاش حال میکنم فقط این وسط یکم داستان رو کامل متوجه نشدم . داستان رو از پیشنمایش همین سایت خوندم ولی واقعا بخاطر انگلیسی لحجه دار و غلیظشون نمیفهمم چی میگن . یکم از داستان دور میشم . یعنی قضیه های بین داستانی رو نمیفهمم . کسی راهکاری داره >؟ :d

سلام.دوستان میشه تو گرفتن این 3 تا ارچیومنت یه راهنمایی بکنید!!:d
More For Your Money:More 3 Enemies Into A Single Vigor Trap 5 Times
Strange Bedfellows:Kill 20 Enemies Using Allies Brought Into Brough A Tear
Sheet Shoot:Kill 5 Enemies While They Are Falling

گفتم که در مورد همین فلسفه دنیای موازی هست :دی مثلا ما یه نفر رو تو یه دنیا بکشیم، تو همه دنیاها تاثیر میزاره و اون فرد از بین میره؟ یا مثلا بوکر قبلا 122 بار فرستاده شده بود کلمبیا، هر دفعه هم شکست خورده بود، این بوکرها از کدوم دنیاها اومده بودن؟ سایر دنیاها مثل همون دنیایی بوده که بوکر اصلی (همون که ما کنترلش می کنیم) توش حضور داشته و تو همه اونا هدف بوکرها از رفتن به کلمبیا و بازگرداندن الیزابت یکیه؟ کلا این فلسفه پیچیده هست واسه همین داستان بازی هم خیلی پیچیده شده :دی در مورد سوالات خودت:
به نظر نمیاد دنیایی که اول بازی نشون میده و کلمبیا دنیاهای موازی باشن چون هیچ Tear ـی واسه رسیدن به کلمبیا وجود نداشت یا حداقل ما ندیدیم :دی اون دو تا دوقلو هم به نظر میاد یکی باشن تو 2 تا دنیای موازی که همدیگه رو پیدا کردن ولی اینکه واقعا زنده بودن هم دقیق مشخص نیست چون اول بازی همه چیز واقعی به نظر میاد و اون جا هم زنده بودن :دی پس به نظر میاد بوکر و کامستاک از دو تا دنیای مختلف باشن، یا به عبارت ساده تر بوکر از یه دنیای دیگه اومده باشه :دی
واقعا این مسائل مربوط به دنیاها خیلی پیچیدست و نمیشه کامل درکش کرد . اینجا اون چیزی که مهمه به نظرم لوتس هستش اینا اول آنا رو به دستور کامستام از بوکر میگیرن ولی چرا بعدا بوکر رو میفرستن تا آنا رو پس بگیره و از نابودی ـه نیویورک جلوگیری کنه ؟ و این امر اونقدر مهم هست که 122 بار تکرارش میکنن . کاری رو که به دستور خودـه بوکر انجام شده (ظهور الیزابت) رو میخان دوباره به دست خود بوکر درستش کنن . اگه بوکر از یه دنیای دیگه اومده پس چجوری واردش شده ؟ مگه میشه از راه معمولی وارد یه دنیای دیگه شد ؟ از اون طرف هم نشون میده که کلومبیا تو دنیای واقعی بنا شده که مثلا روسیه و آمریکا و ... در گذشته مشکلاتی با کلومبیا و کامستاک داشتن . واقعا خیلی عجیب و جالبه :دی

واقعا این مسائل مربوط به دنیاها خیلی پیچیدست و نمیشه کامل درکش کرد . اینجا اون چیزی که مهمه به نظرم لوتس هستش اینا اول آنا رو به دستور کامستام از بوکر میگیرن ولی چرا بعدا بوکر رو میفرستن تا آنا رو پس بگیره و از نابودی ـه نیویورک جلوگیری کنه ؟ و این امر اونقدر مهم هست که 122 بار تکرارش میکنن . کاری رو که به دستور خودـه بوکر انجام شده (ظهور الیزابت) رو میخان دوباره به دست خود بوکر درستش کنن . اگه بوکر از یه دنیای دیگه اومده پس چجوری واردش شده ؟ مگه میشه از راه معمولی وارد یه دنیای دیگه شد ؟ از اون طرف هم نشون میده که کلومبیا تو دنیای واقعی بنا شده که مثلا روسیه و آمریکا و ... در گذشته مشکلاتی با کلومبیا و کامستاک داشتن . واقعا خیلی عجیب و جالبه :دی
اون قضیه اول که واضحه، لوتس و کامستاک با هم تو ساخت کلمبیا همکاری داشتن ولی هدفشون متفاوت بوده. کامستاک به لوتس خیانت میکنه و خودش قدرت رو در اختیار می گیره واسه همین لوتس سعی میکنه کاری که انجام داده رو جبران کنه. قضیه دوم هم میشه اینجوری گفت که قبل از اینکه ما شروع بازی رو ببینیم بوکر از طریق Tear وارد اون اقیانوس میشه، یعنی قبلا از یه دنیای دیگه وارد اون جا شده که ما ندیدیم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or