BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

من امروز ویدیویی از گیم پلی بازی رو 360 دیدم گرافیکش با اون چیزی که من بازی کردم فرقشون زمین تا آسمون بود
از دوستان کسی توضیحی داره بده :-/:d

من امروز ویدیویی از گیم پلی بازی رو 360 دیدم گرافیکش با اون چیزی که من بازی کردم فرقشون زمین تا آسمون بود
از دوستان کسی توضیحی داره بده :-/:d
گرافیکش بیشتر بود یا کمتر بود؟؟
به چندین عامل بستگی داره مثل کیفیت ویدئویی که دیدید کابلش HDMI یا RGB،رزولوشن مانیتور یا تلویزیونی که باهاش بازی میکنید و....

خیلی بیش تر بود
کابل و تی وی ای هم که من استفاده می کنم در بهترین شرایط ممکن هستن
کاش نمی دیدم این ویدیو رو چون انگیزه ام رو برای دوباره بازی کردنش به کل از دست دادم :d

اگه خیلی بیشتر بود به احتمال 99% رو PC بوده با گیم پد 360 بازی میکرده مثل دموی کرایسیس 3 و واچ داگز توی E3 که همه از تعجب شاخ دراوردن بعدا معلوم شد روی PC بوده با دسته 360:p

خیلی بیش تر بود
کابل و تی وی ای هم که من استفاده می کنم در بهترین شرایط ممکن هستن
کاش نمی دیدم این ویدیو رو چون انگیزه ام رو برای دوباره بازی کردنش به کل از دست دادم :d
اصلا تنها چيزي كه براي من تو اين بازي مهم نيست گرافيكه.يك ساعت كه بازي كني محو بازي ميشي و كلا گرافيكو فراموش ميكني

بازی روی Hard یا 1999 ارزش گیم پلیش تازه مشخص میشه ... کسایی که شروع نکردن حتما حداقل روی Hard بازی رو شروع کنن چون تازه ارزش Vigor ها مشخص میشه و کلا لذت گیمپلی خیلی بیشتر میشه .

تو خود بازی تنظیمات بخصوصی نیست که تصویرو یه کم بهتر کنه ؟

گرافیک بازی همونه ، اونی که دیدی PC بود که رو تنظیمات بالا فرقش با کنسول خیلی زیاده .

تو خود بازی تنظیمات بخصوصی نیست که تصویرو یه کم بهتر کنه ؟
:arrowd:
آقا اگه بحث Screen Tearing هست که بدون فعال کردن V-Sync، پارگی تصویر تو نسخه X360 از فاجعه هم یه چیزی اونورتره. ولی با فعال کردن V-Sync این مشکل تقریبا برطرف میشه ولی در عوض نرخ فریم پایین میاد که خیلی محسوس نیست و مشکل حادی از این بابت بوجود نمیاد :biggrin1:

نظر شخصی : من که به اندازه ی دلِ یک مورچه هم موشکلی نداشتم ، این گرافیک و این حرف ها هم جلف بازی بیش نیست :دی باو بایوشاکه!!!! کرایبسیس خو نیست :| :دی
یا اون یکی بازی که گند زد فقط یه سری بخاطر گرافیکش میپرستنش :lol: :دی

با سلام بچه ها !
نمیدونم باید سوالم رو اینجا میپرسیدم یا نه ؟
ولی خوب !
ببینید من هنوز بازی رو نگرفتم ! این مشکل سیوی که دوستان میگفتن چیه ؟
من همیشه ساعت کنسولم اشتباه هست !
باید چیکار کنم سیو ها مشکل نداشته باشند !
اگر میشه دقیق بگید !

با سلام بچه ها !
ببینید من هنوز بازی رو نگرفتم ! این مشکل سیوی که دوستان میگفتن چیه ؟
من همیشه ساعت کنسولم اشتباه هست !
باید چیکار کنم سیو ها مشکل نداشته باشند !
اگر میشه دقیق بگید !

10 ثانیه وقت بگذار ساعت کنسولت رو درست کن همین :دی
این ساعت همیشه میره رو نرو بنده برا همین مالِ ما که همیشه دِرِِسته :دی شوما ها نمیدوم چطوری دووم میارید !؟ :| 8-|

این بازی یکبار رفتنش حرامه :d به دوستانی که هنوز نرفتن پیشنهاد میکنم از نرمال شروع کنن بعد هارد و بعد 1999 ....

من با اینکه بار اول با وسواس رفتم ولی بار دوم خیلی چیزها هم از لحاظ گیم پلی و داستان و قدرت دستم اومد...

بازی رو تموم کردم عالی بود عالی
اینا چرا اینجوری کردن آخر بازی همه چیز رو پشت سرهم نشون دادن هنگ کردم
من الان قضیه این babtisem رو نفهمیدم یعنی بوکر میره زیره آب شخصیتش عوض میشه؟یه سوال دیگه اگه کامستاک همون بوکره چرا خودش بچه دار نمیشد بچه ی بوکر رو گرفت؟
این آخرش رو دیدم یاد والتر تو فرینج افتادم :d
من این credits رو رد کردم مثل اینکه آخرش کات سین داره چی هست؟:((

کسی نیست ما را یاری کند؟:d

توی 1999 من برای تک تک دلار ها برنامه ریزی کردم! :|
اگه آدم بخواد روی 1999 تموم کنه شرطش داشتن یه عالمه پول هست که بتونی دوباره زنده بشی.با این پول کمی که توی بازی میده بخوای اسلحه ها رو هم اپگرید کنی دیگه چیزی برای زنده شدن باقی نمیمونه.
+
من الان shanty town رو روی 1999 رد کردم و 2500$ هم دارم،دلتون بسوزه!>:d

داداش من از اول بازی 9999 دارم :d

الان واسه بار سوم شروع کردم . این 1999 عجب چیزیه ؟ دیگه آدم به هیچ چیزی تو بازی توجهی نداره و فقط فکرش مشغوله زنده موندنه :| ولی به قول نیما گیم پلیش لذت بخش تر میشه :دی

بقیه را نمیدونم نظرشون چیه ولی از لحاظ زیبایی گرافیک بهترین بازیه این نسل بود برام . بازی از لحاظ تکنیکی زیاد شاخ نیست ولی حجم افکتهاش تو بازی زیاده یعنی شما نمیتونی اون انتظار را داشته باشی بیاند اونهمه افکت را تکنیکی هم از اب درش بیارند .
بازی از لحاظ تکنیکی خوب و روبه بالاست ( که علت اصلیه این قضیه هم که از ارزش این قسمت کم میکنه پارگیه تصویر و افت فریم ریت بازیه ) ولی از لحاظ زیبایی بصری و هنری به نظر خودم بدون هیچ شکی و فاصله بسیار زیاد بهترین نسله ! طراحیه محیط همراه با جزئیاتش و رنگبندی بی نظیر بود تو این نسل . بازی از لحاظ نورپردازی هم خیلی خیلی زیباست سایه زنی ها هم با ظرافت خاصی انجام شده . افکتهای اب هم که بازم مثل سابق نظیرش تو بازی ها نیست .
ینی این بازی اینقدر چرت ـه که فقط تو داری در مورد گرافیکش بحث میکنی ؟ :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or