گرافیکش بیشتر بود یا کمتر بود؟؟من امروز ویدیویی از گیم پلی بازی رو 360 دیدم گرافیکش با اون چیزی که من بازی کردم فرقشون زمین تا آسمون بود
از دوستان کسی توضیحی داره بده:d
اصلا تنها چيزي كه براي من تو اين بازي مهم نيست گرافيكه.يك ساعت كه بازي كني محو بازي ميشي و كلا گرافيكو فراموش ميكنيخیلی بیش تر بود
کابل و تی وی ای هم که من استفاده می کنم در بهترین شرایط ممکن هستن
کاش نمی دیدم این ویدیو رو چون انگیزه ام رو برای دوباره بازی کردنش به کل از دست دادم :d
تو خود بازی تنظیمات بخصوصی نیست که تصویرو یه کم بهتر کنه ؟
نه نسخه کنسولی فقط تنظیم Vsync داره که اونم برای یه بازی کنسولی زیادهتو خود بازی تنظیمات بخصوصی نیست که تصویرو یه کم بهتر کنه ؟
:arrowd:تو خود بازی تنظیمات بخصوصی نیست که تصویرو یه کم بهتر کنه ؟
آقا اگه بحث Screen Tearing هست که بدون فعال کردن V-Sync، پارگی تصویر تو نسخه X360 از فاجعه هم یه چیزی اونورتره. ولی با فعال کردن V-Sync این مشکل تقریبا برطرف میشه ولی در عوض نرخ فریم پایین میاد که خیلی محسوس نیست و مشکل حادی از این بابت بوجود نمیاد :biggrin1:
با سلام بچه ها !
ببینید من هنوز بازی رو نگرفتم ! این مشکل سیوی که دوستان میگفتن چیه ؟
من همیشه ساعت کنسولم اشتباه هست !
باید چیکار کنم سیو ها مشکل نداشته باشند !
اگر میشه دقیق بگید !
بازی رو تموم کردم عالی بود عالی
اینا چرا اینجوری کردن آخر بازی همه چیز رو پشت سرهم نشون دادن هنگ کردم
من الان قضیه این babtisem رو نفهمیدم یعنی بوکر میره زیره آب شخصیتش عوض میشه؟یه سوال دیگه اگه کامستاک همون بوکره چرا خودش بچه دار نمیشد بچه ی بوکر رو گرفت؟
این آخرش رو دیدم یاد والتر تو فرینج افتادم :d
من این credits رو رد کردم مثل اینکه آخرش کات سین داره چی هست؟
توی 1999 من برای تک تک دلار ها برنامه ریزی کردم!
اگه آدم بخواد روی 1999 تموم کنه شرطش داشتن یه عالمه پول هست که بتونی دوباره زنده بشی.با این پول کمی که توی بازی میده بخوای اسلحه ها رو هم اپگرید کنی دیگه چیزی برای زنده شدن باقی نمیمونه.
+
من الان shanty town رو روی 1999 رد کردم و 2500$ هم دارم،دلتون بسوزه!>:d
ینی این بازی اینقدر چرت ـه که فقط تو داری در مورد گرافیکش بحث میکنی ؟بقیه را نمیدونم نظرشون چیه ولی از لحاظ زیبایی گرافیک بهترین بازیه این نسل بود برام . بازی از لحاظ تکنیکی زیاد شاخ نیست ولی حجم افکتهاش تو بازی زیاده یعنی شما نمیتونی اون انتظار را داشته باشی بیاند اونهمه افکت را تکنیکی هم از اب درش بیارند .
بازی از لحاظ تکنیکی خوب و روبه بالاست ( که علت اصلیه این قضیه هم که از ارزش این قسمت کم میکنه پارگیه تصویر و افت فریم ریت بازیه ) ولی از لحاظ زیبایی بصری و هنری به نظر خودم بدون هیچ شکی و فاصله بسیار زیاد بهترین نسله ! طراحیه محیط همراه با جزئیاتش و رنگبندی بی نظیر بود تو این نسل . بازی از لحاظ نورپردازی هم خیلی خیلی زیباست سایه زنی ها هم با ظرافت خاصی انجام شده . افکتهای اب هم که بازم مثل سابق نظیرش تو بازی ها نیست .