BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

راستی اینو دیدم گفتم مهمه بگم : هرکی میخواد بعد از دور اول روی 1999 بره بازی رو اگه میخواید اچیومنت دیگش رو هم بگیرید باید هیچ چیز از دستگاه ها نخرید. یه اچیو 75تایی این داره یکی هم تموم کردنش روی این درجه .

حالا یه سوال که من دارم اینه که اگه الان روی 1999 شروع کنیم بازی رو باید باز تمام ایتم ها رو هم جمع کرد از صفر ؟ :دی

که اگر میخواید اچیومنت اصلیش رو هم بگیرید از Vending Machines هم نباید خرید کنید >:d
ادیت:بالاتر خودت هم گفتی :دی

نه اشتباه میکنی محمد جان! وقتی بوکر میمیره دیگه باپتیسم نمیشه و کامستاک از بین میره! بعد توسط دخترش که آنا (یا الیزابت) باشه کشته میشه! و چون پدر بمیره بچه ای هم متولد نمیشه الیزابت هم از بین میره!
اون تیکه آخر رو هم فقط برای این گذاشتن چون بعضیا میگن تو یه دنیا هست که بوکر زنده میمونه! که البته به نظر من خواستن پایان رمز آمیز باشه!
ولی هیچی برام اون تیکه که اتفاقات اول بازی رو تکرار میکنه نیست....اول بازی برام سوال بود اون 2 تا کی بودن که بوکر آوردن! آخر که فهمیدم کی بودن کپ کردم
شرمنده ندیده بودم اینو
میدونم دیگه تو اون صحنه آخر که الیزابت ها جمع شدن باپتیست نمیشه من اوایل بازی رو منظورم بود . اونجا اون ویدیو آخر هم به خاطر این بود که نشون بده همیشه بوکری وجود داره و الکی نبود به نظرم همونطور که یه جا الیزابت گفت There's Always a Lighthouse , There's Always a Man آره واقعا لوتس ها خیلی اسرار انگیز و زیبا بودن

من اصلا اینو با بایوشاک قبلی مقایسه نکردم داستانش رو نمیدونم چرا واسه همین این مورد به ذهنم نرسید ولی نظر خوبی هست یکی بره تو توییتر اینو از لوین بپرسه :دی

پ.ن : من به شخصه بازی کردن ـه این بازی رو آخرین درجه سختی رو نمیتونم درک کنم فک کنم واسه این بازی کم اهمیت ترین چیز اذیت کردن خودت واسه کشتن چند نفر باشه در حالی که چیزای خیلی خیلی مهمتر از اون وجود داره تو این شاهکار :دی البته خودم واسه پلات کردن بعدها خواهم رفت ولی فعلا فقط باید از داستانش لذت برد .

آخرین ویرایش:
بازی +New Game نداره؟ :| من میخام با ارتقاع هایی که دادم روی لول 1999 بازیو شروع کنم باید کیو ببینم؟ :|
نداره ولی اگه بعد از اتمام بازی دوباره بازی رو شروع کنی تروفی (اچیومنت)ها و اون نوار ها و فیلم ها هیچکدوم Reset نمیشن یعنی اگر تا انتهای بازی شما 20 تا از اون نوارها جمع کردی اگر دوباره بازی رو شروع کنی همون 20 تاست و صفر نمیشه...

روش باز کردن درجه سختی 1999:
همون طور که می دونید این درجه سختی از اول باز نیست و بعد از تموم بازی باز میشه ولی اگه رمز پایین رو تو main menu بزنید:این درجه
سختی از اول قابل بازیه..
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right
همونجایی که شما گفتی من زدم رمز رو ولی باز نشدش.:|

راستی اینو دیدم گفتم مهمه بگم : هرکی میخواد بعد از دور اول روی 1999 بره بازی رو اگه میخواید اچیومنت دیگش رو هم بگیرید باید هیچ چیز از دستگاه ها نخرید. یه اچیو 75تایی این داره یکی هم تموم کردنش روی این درجه .

البته فقط از Dollar Billها نمی تونید چیز بگیرید. (همونایی که مهمات، Med Kit، نمک و اینا می دن) اما می تونید Vigorها و اسلحه ها رو آپگرید کنید. (البته بعید می دونم با این مقدار پولی که بهتون می ده بتونید :دی)

آخرین ویرایش:
بازی را تموم کردم نمیدونم چی بگم هرچی فک و فوک و دست و پا هرچی که دارم افتاد رو زمین :دی یعنی بازی رسما یه هنر نقاشی یا عکاسی و.......... که وارد شده بودی توش و بازی مکیردی ! از این بهتر نمتونم تشبیه کنم ! بازی هر لحظش هنر و هنر و هنر !

یه چند بار شک کردم طراحان بازی این بازی را روی زمین ساخته باشند ؟!

بلاخره این لعنتی رو تموم کردم :((
از بعد از ظهر که دیگه رسیده بودم ته خط هیرچ علاقه ای نداشتم تموم بشه
sigh-smiley.gif
الآن یکم داغم درست نمیدونم چی میشه گفت در مورد بازی 8-|

فقط میتونم بگم شیر ننه ات حلالت Ken Levine :x بازی ساخته که شاید هر 3-4 سال یکبار بازی به این حد گیرا همه چی تموم داشته باشیم 2013 رو نمیدونم ولی کل بازی های 2012 رو بگذارن رو هم ثلث این بازی هم نمیشن
این هم برای صدا پیشه های بازی که یکی از یکی بهتر بودن
rosem-smiley.gif
جالبه بدونید بالا سر صدا پیشه ها هم خود کِن وایسماده به کارشون نظارت میکرده

پ.ن:درست نمیدونم چقدر طول کشید ولی اینقدر در و دیوار رو نگاه کردم اینور و اونور رفتم حدود 25-26 ساعتی بود برا من :-< ثانیه به ثانیه اش هم فوق العاده بود :((

حالا دیگه وقتشه که بریم برای 1999 >:d<

البته فقط از Dollar Billها نمی تونید چیز بگیرید. (همونایی که مهمات، Med Kit، نمک و اینا می دن) اما می تونید Vigorها و اسلحه ها رو آپگرید کنید. (البته بعید می دونم با این مقدار پولی که بهتون می ده بتونید :biggrin1:)
توی 1999 من برای تک تک دلار ها برنامه ریزی کردم! :|
اگه آدم بخواد روی 1999 تموم کنه شرطش داشتن یه عالمه پول هست که بتونی دوباره زنده بشی.با این پول کمی که توی بازی میده بخوای اسلحه ها رو هم اپگرید کنی دیگه چیزی برای زنده شدن باقی نمیمونه.
+
من الان shanty town رو روی 1999 رد کردم و 2500$ هم دارم،دلتون بسوزه!>:d

آخرین ویرایش:
بازی رو تموم کردم عالی بود عالی
اینا چرا اینجوری کردن آخر بازی همه چیز رو پشت سرهم نشون دادن هنگ کردم
من الان قضیه این babtisem رو نفهمیدم یعنی بوکر میره زیره آب شخصیتش عوض میشه؟یه سوال دیگه اگه کامستاک همون بوکره چرا خودش بچه دار نمیشد بچه ی بوکر رو گرفت؟
این آخرش رو دیدم یاد والتر تو فرینج افتادم :d
من این credits رو رد کردم مثل اینکه آخرش کات سین داره چی هست؟:((

آخرین ویرایش:
شاهکار بود شاهکار کن لیواین بار دیگر ثابت کرد که باوشاک یک اتفاق نبود قسمت دوم خوب بود ولی اون غنای داستانی قسمت اول رو نداشت ولی این بار دوباره شاهد یک اثر پیچیده و جذاب بودم ممنون کن که بار دیگر به ما یک تجربه ی نو دادی

دومین پایان پیچیده ای که دیدم پس از آلن ویک این بازی بود

عالی بود

امتیاز من به بازی 9 از 10 (تو 2013 تا به حال بهترین این بازی بوده و بس)

این روح ها چطوری باید کشت ؟
تا حالا دوتا کشتم ، الان سر سومی گیر کردم اعصابم خورد کرده !!!!
چقدر دیگه از بازی مونده ؟دلم نمیاد زود تموم بشه:(

این روح ها چطوری باید کشت ؟
تا حالا دوتا کشتم ، الان سر سومی گیر کردم اعصابم خورد کرده !!!!
چقدر دیگه از بازی مونده ؟دلم نمیاد زود تموم بشه:(

اگه اونجایی که اولین بار توی قبرستون هست رو میگی باید اصل کاری رو بزنی نه سرباز ها چون اگه سربازها رو بزنی بازم میان. اون اصلیه رو هواست که لیدی کامستاک هم هست :دی کلا هم 3 بار باهاش رو به رو میشیم.

توی 1999 من برای تک تک دلار ها برنامه ریزی کردم! :|
اگه آدم بخواد روی 1999 تموم کنه شرطش داشتن یه عالمه پول هست که بتونی دوباره زنده بشی.با این پول کمی که توی بازی میده بخوای اسلحه ها رو هم اپگرید کنی دیگه چیزی برای زنده شدن باقی نمیمونه.
+
من الان shanty town رو روی 1999 رد کردم و 2500$ هم دارم،دلتون بسوزه!>:d

خوب چه کاریه حتما با پول :دی من که تا میمیره سریع میرم از چک پوینت قبلی میام.
1999 هم زیاد تا این جایی که من رفتم سخت نبوده فقط باید نزنید تو دل دشمن و با احتیاط رفت جلو

آخرین ویرایش:
در مورد داستان :
نمیدونم اینو قبلا کسی مطرح کرده ولی فکر کنم کلمبیا همون رپچر باشه.
چون اگه دقت کنید به جز شباهت های زیاد اینفینیت با بایوشاک 1 وقتی الیزابث یه tear به یه دنیای دیگه باز میکرد توی مکان جا به جا نمیشد ،یعنی دنیا عوض میشد ولی توی همون مکان باقی میموند.
پس وقتی آخر بازی الیزابث tear رو باز کرد وارد ی دنیایی شدیم که توی اون کلمبیا همون رپچر هست......
+
دوستان جایی رو میشناسید که بشه بازی رو اورجینال(برای xbox 360) تهیه کرد؟(تهران باشه بهتره)

+
1999 هم زیاد تا این جایی که من رفتم سخت نبوده فقط باید نزنید تو دل دشمن و با احتیاط رفت جلو
اینو باید به handy man و fire trooper ا بگیم! D:

آخرین ویرایش:
در مورد داستان :
نمیدونم اینو قبلا کسی مطرح کرده ولی فکر کنم کلمبیا همون رپچر باشه.
چون اگه دقت کنید به جز شباهت های زیاد اینفینیت با بایوشاک 1 وقتی الیزابث یه tear به یه دنیای دیگه باز میکرد توی مکان جا به جا نمیشد ،یعنی دنیا عوض میشد ولی توی همون مکان باقی میموند.
پس وقتی آخر بازی الیزابث tear رو باز کرد وارد ی دنیایی شدیم که توی اون کلمبیا همون رپچر هست......
+
دوستان جایی رو میشناسید که بشه بازی رو اورجینال(برای xbox 360) تهیه کرد؟(تهران باشه بهتره)

من بایوشاک 1 رو بازی نکردم ولی تا اونجایی که فهمیدم تو یه دنیایی دیگه بر حسب انتخاب های متفاوت کامستاک یا همون بوکر جای کلمبیا رپچر رو درست کرده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or