BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

رو نابود میکنه و به دنبال اون هم دیگه Elizabeth Combstockـی وجود نداره و فقط Anna DeWitt وجود داره که تو سکانس پایانی بازی بعد از Credits هم نشون میده . این از این
نه اشتباه میکنی محمد جان! وقتی بوکر میمیره دیگه باپتیسم نمیشه و کامستاک از بین میره! بعد توسط دخترش که آنا (یا الیزابت) باشه کشته میشه! و چون پدر بمیره بچه ای هم متولد نمیشه الیزابت هم از بین میره!
اون تیکه آخر رو هم فقط برای این گذاشتن چون بعضیا میگن تو یه دنیا هست که بوکر زنده میمونه! که البته به نظر من خواستن پایان رمز آمیز باشه!
ولی هیچی برام اون تیکه که اتفاقات اول بازی رو تکرار میکنه نیست....اول بازی برام سوال بود اون 2 تا کی بودن که بوکر آوردن! آخر که فهمیدم کی بودن کپ کردم

آخرین ویرایش:
من نمیدونم این داستان از برق کشیدن کنسول برای بعضیا چیه؟:d

اگه مشکل دو شاخه دارید خب یدونه سه راهه اضافه بگیرید که مجبور نباشید دو شاخه رو هی عوض کنید و یا از برق بکشید....:>

یادمه یه بنده خدایی میگفت اگه دو شاخه توی برق همیشه باشه کنسول میسوزه....:))

ای بابا این قضیه درست کردن تایم رو تو صفحه ی اول تاپیک هم بزارین که بقیه هم به سرنوشت ما دچار نشن، چقدر رفته بودم بازی رو الان که دوباره اومدم برم برگشت پنج شیش تا چپتر عقب تر! :|
دوستان، تاریخ و ساعت کنسولتون رو قبل از بازی کردن تنظیم کنید!

ای بابا این قضیه درست کردن تایم رو تو صفحه ی اول تاپیک هم بزارین که بقیه هم به سرنوشت ما دچار نشن، چقدر رفته بودم بازی رو الان که دوباره اومدم برم برگشت پنج شیش تا چپتر عقب تر! :|
از تو Chapter Select نمی‌تونی بری؟!
پ.ن: خب تقصیر خودتون هم هست دیگه! اول این که اصلا برای چی کنسول رو از برق می‌کشید؟! دوم این که حالا که از برق کشیدید حداقل تنظیم کنید! اون تاریخش رو یه روز هم ببرید جلو درست کار می‌کنه!

خب راحت برید تو Select Chapter و آخرین چپتری که بازی کردید رو انتخاب کنید :دی بازی همه چپترها رو سیو میکنه فقط برای ادامه بازی آخرین چپتر رو با توجه به تاریخ کنسول لود میکنه که اگه تاریخ درست نباشه میشه با Select Chapter به آخرین سیو دسترسی پیدا کرد.
===
چرا تو Hard اینقدر کم پول میداد بعد تو Normal اینقدر زیاد پول میده؟ خیلی نامردیه که :| :دی

خب راحت برید تو Select Chapter و آخرین چپتری که بازی کردید رو انتخاب کنید :دی بازی همه چپترها رو سیو میکنه فقط برای ادامه بازی آخرین چپتر رو با توجه به تاریخ کنسول لود میکنه که اگه تاریخ درست نباشه میشه با Select Chapter به آخرین سیو دسترسی پیدا کرد.
===
چرا تو Hard اینقدر کم پول میداد بعد تو Normal اینقدر زیاد پول میده؟ خیلی نامردیه که :| :دی
من تو نرمال دارم می‌رم بعضی وقت ها شمش هم پیدا می‌کنم:دی
کرور کرور پول می‌ده این شمش ها:دی

با اینکه فکر کنم 20 ساعتی طول کشید جز به جز محیط رو گشتم ولی 6 تا اپگرید واسه شیلد و اینا موند 8تا هم از Voxophoneها :( اخرش باید به نت پناه برد در این زمینه :دی

Oof ، کلا این اقای کن لوین بزرگوار ،تو داستان سیاسی و مذهب با هم مخلوط میکنه،؟ کلا درک پایان های بازیش سنگینه و تا مفهوم ،اشکال از پایان،نیست به نظرم

بابا من فقط میرم جلو بازیه رو اصلا نمیشه درک کرد آدم نمیدونه چی به چیه فقط میری جلو ولی خداییش بازی خیلی خوبیه و من تا حالا بازیی به این خوبی نکرده بودم بعد از کرایسیس3 و تام رایدر

اره منم رو هارد ميرم يك بار مردم كله دارايي هامو از دست دادم.:d
اصلا پول نميده صدقه ميده با چند تا سكه ولي بازم خوبه تو شرايط سخت قرار ميگيري بعد كه تموم شه يك احساس خاصي داري:d.(البته تا اينجا سخت نبوده:| :d )

منم تازه بازی رو شروع کردم. این Audio Log ها زیرنویس ندارن ؟!
ندارن بايد بري به منويه گيم پلي اونجا نوارهايه صوتي متن كاملش هست من خودم همه ديالوگا ها رو داخل منو گوش ميدادم چون تونسخه اول زمان بندي ديالوگ ها با زيرنويس ها يكي نبود فكر كنم اين كارو كردند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or