BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

منم بازيرو شروع كردم واقعا عاليه
جو بازي فوق العادست
موزيك هاي بازي هم شاهكارن
گرافيك هنري هم بينظيره
كلا همه چي كامله اين بازي

اخه مطلبی که من در پست بالایی از DF گزاشتم ، خلاف این رو ثابت میکنه.
حتی اون دوستمون هم که نسخه ps3 رو هم بازی کرده گفته بود که پارگی تصویر زیاد داره.ولی طبق این جمله در ایکس باکس مشکلی وجود نداره
PlayStation 3 incurs a level of screen-tear absent on Xbox 360
......
داداش من اصلا نمی خوام دوستان ps فن رو ناراحت کنم.من فقط نمی خوام که دوستان xbox فن تو تاپیک خودشون بابت یه سری حرف های بی پایه و اساس گمراه بشن.
شما که آنالیز DF میخونی حداقل عکس ها و ویدئو هاشم نگاه کن. مقاله رو هم کامل بخون نه فقط اون قسمت هایی که به نفعته.
مثلا این قسمت:
the smoother frame-rates on PS3 mean that it feels slightly better to play.
" فریم ریت نرم تر روی PS3 به این معنیه که حس کمی بهتر داره برای بازی کردن"
در کل ST نسخه ی PS3 هم اصلا در اون حدی نیست که اعصاب خورد کن باشه.

شما هم اگر خیلی نگران گمراه شدن کسی هستی کافیه یه لینک مقایسه مثل همین آنالیز DF رو بذاری که هرکسی خواست بره بخونه و عکس ها و ویدئو ها رو هم ببینه و گمراه نشه. نه اینکه بگی:
یه بازی مثال بزن که با انریل انجین ساخته شده باشه و گرافیک نسخه xbox از ps3 کمتر باشه.بزار کمکت کنم...همه ی بازی ها.هورااااااا:balloon:
این حرف شما فکر کنم از همه بی پایه و اساس تر بود.
نمی دونم این سونی فن ها اینجا چیکار دارند؟؟
ما دوست داریم اینجا بگیم گرافیک xbox 360 بهتره ..شما ها هم تو تاپیک خودتون بگید ps3 بهتره!!!
متاسفانه یا خوشبختانه اینجا تاپیک عمومی هست و یه کلمه ی Xbox 360 یا PS3 اون رو تبدیل به ملک شخصی شما نمیکنه که اینجوری براش حرص میخورید.
اینکه سونی فن ها اینجا چیکار میکنن هم به خودشون مربوطه نه کس دیگه.

پ.ن: رفتار یه عده رو میبینم یاد بچه دبستانی هایی میفتم که با بغل دستیشون دعواشون میشد خط میکشیدن وسط میز و میگفتن وسایلت از این خط اونور تر نیاد :)) حالا حکایت تاپیک های اینجاست.

آخرین ویرایش:
ما دوست داریم اینجا بگیم گرافیک xbox 360 بهتره ..شما ها هم تو تاپیک خودتون بگید ps3 بهتره!!!
..................................................................
منم بازی رو تموم کردم....از هر لحاظ عالی
شخصیت پردازی مخصوصا الیزابت عالی بود ...این نوع شخصیت پردازی ها فقط از دست استاد بر میاد.
داستان فوق عالی و پیچیده..گرافیک هنری عالی...موسیقی زیبا...فقط این حمل دو تا اسلحه یکم اذیت کرد.
متاسفانه یا خوشبختانه اینجا تاپیک عمومی هست و یه کلمه ی Xbox 360 یا PS3 اون رو تبدیل به ملک شخصی شما نمیکنه که اینجوری براش حرص میخورید.
اینکه سونی فن ها اینجا چیکار میکنن هم به خودشون مربوطه نه کس دیگه.

پ.ن: رفتار یه عده رو میبینم یاد بچه دبستانی هایی میفتم که با بغل دستیشون دعواشون میشد خط میکشیدن وسط میز و میگفتن وسایلت از این خط اونور تر نیاد
yahoo_21.gif
حالا حکایت تاپیک های اینجاست.

باشه;)

آخرین ویرایش:
..................................................................
سونی فن ها گاهی وقت ها هنگام اژدها سواری یه نگاهی هم به پایین میندازن و ما ها رو هم مورد عنایت قرار میدن:d
تازه همیدیگه رو هم like میکنن.هوای همدیگه رو دارن شیطونا:d
اصلا شماها درست میگین.دیگه نمک رو زخم ماها نریزین دیگه.
باور کنین خودم از از لحن تندم در پست های قبلی ناراحتم.ولی اعصاب نمیزارین که.

....
محمد جان منظورت از حمل دو تا اسلحه چیه؟همزمان دو تا اسلحه یا منظورت اینه که کمه تعدادش؟
منتظر یه فرصت خوبم تا استارت بازی رو بزنم.
ولی هنوزم میگم.کاش مولتی پلیر هم داشت.
کسی لینک ئتنلود اهنگ اول رو داره.(اونیکه بعد از چند دقیقه انتظار در منو ، همراه یه دمو پخش میشه)

....
محمد جان منظورت از حمل دو تا اسلحه چیه؟همزمان دو تا اسلحه یا منظورت اینه که کمه تعدادش؟
منتظر یه فرصت خوبم تا استارت بازی رو بزنم.
ولی هنوزم میگم.کاش مولتی پلیر هم داشت.
کسی لینک ئتنلود اهنگ اول رو داره.(اونیکه بعد از چند دقیقه انتظار در منو ، همراه یه دمو پخش میشه)
اره دانیال منظورم همزمان دو تا اسلحه است...

بازی از نظر شخصیت پردازی و داستان سرایی و حتی سیستم گیم پلی همان بایوشاکی هست که انتظارشو داشتم...

فقط تنها مشکلی که یکم منو اذیت کرد این بود که چرا جو تاریک و اون حس مرموز دنیای زیر اب تبدیل به یک محیط رنگارنگ و سراسر فان و بامزه شد؟

هیچوقت این نتیجه گیری استاد لوین رو نفهمیدم که هدفش از این نظر و یک گردش 180 درجه به سمت دیگه چی بوده؟

---------- نوشته در 12:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:55 AM ارسال شده بود ----------

اره دانیال منظورم همزمان دو تا اسلحه است...

اگر تعداد بیشتری اسلحه میشد حمل کرد کاراتر بازی از اون حالت طبیعی بودن خودش خارج میشد و تبدیل میشد به یک کاراکتر تخیلی... دقیقا مثل رزدینت اویل 1 2 3 که معلوم نبود اون همه اسلحه رو از کجاش در میاره؟

---------- نوشته در 01:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:56 AM ارسال شده بود ----------

در ضمن دوستانی هم که مشکل پارگی تصویر دارند وقت این شده که برن تلویزیونشون رو اپدیت کنند چون معمولا کیفیت تصویر همش به کنسول و سازنده بازی برنمیگرده.

فقط تنها مشکلی که یکم منو اذیت کرد این بود که چرا جو تاریک و اون حس مرموز دنیای زیر اب تبدیل به یک محیط رنگارنگ و سراسر فان و بامزه شد؟

خب اون زیر آب بود نور نبود تاریک بود اینجا که دیگه نمیشد تاریکش کنن ولی قسمت های تاریک هم داشت مثه قبرستونه که خیلی باش حال کردم

خب اون زیر آب بود نور نبود تاریک بود اینجا که دیگه نمیشد تاریکش کنن ولی قسمت های تاریک هم داشت مثه قبرستونه که خیلی باش حال کردم

منظورم فقط محیط نیست جو و کلا بیس اصلی بازی مرموز و یه نموره استرس زا بود. فکر میکنم الان که لوکیشن توی اسمان هست میتونست یکم از اون چاشنی مرموز و پر رمز و راز رو به کل بازی اضافه کنه نه فقط قسمتهایی مثل قبرسون.

الان ما هر چی میبینیم هنر و ادب و مذهبه و هیچکدوم از اینا نمیتونه پر رمز و راز و مرموز باشه.

اقا بحثه پلی و ایکس باکس ادامه پیدا نکنه بهتره ولی این سینکی که بینه ایکس باکسمو و ویندوز 8 پی سیم هست میرزه به کله کمپانی سونی.مدیا سنتر هم که دیگه نگو!:d

من به شخصه از کن لوین و تمام دست اندکاران IG بابت محتوای این تاپیک معذرت میخام . :|

آقا اگه بحث Screen Tearing هست که بدون فعال کردن V-Sync، پارگی تصویر تو نسخه X360 از فاجعه هم یه چیزی اونورتره. ولی با فعال کردن V-Sync این مشکل تقریبا برطرف میشه ولی در عوض نرخ فریم پایین میاد که خیلی محسوس نیست و مشکل حادی از این بابت بوجود نمیاد
biggrin1.gif
بابا ممد هنوز بازی رو به خاطر اینکه مولتی نداره (بایوشاک !!!! ) شروع نکردن دارن در مورد پارگی تصویرش تو نسخه PS3 بحث میکنن تازه مسخره هم میکنن :| . بعد یه چیزایی هم میگن در مورد اینکه فقط 360 فنا میتونن بیان اینجا و ... :| ینی آدم شرمش میشه وقتی اسم بایوشاک اینفینیت رو سر در تاپیک میبینه

آخرین ویرایش:
آقا اگه بحث Screen Tearing هست که بدون فعال کردن V-Sync، پارگی تصویر تو نسخه X360 از فاجعه هم یه چیزی اونورتره. ولی با فعال کردن V-Sync این مشکل تقریبا برطرف میشه ولی در عوض نرخ فریم پایین میاد که خیلی محسوس نیست و مشکل حادی از این بابت بوجود نمیاد :دی

آقا اگه بحث Screen Tearing هست که بدون فعال کردن V-Sync، پارگی تصویر تو نسخه X360 از فاجعه هم یه چیزی اونورتره. ولی با فعال کردن V-Sync این مشکل تقریبا برطرف میشه ولی در عوض نرخ فریم پایین میاد که خیلی محسوس نیست و مشکل حادی از این بابت بوجود نمیاد :دی
این
V-Sync دقیقا کارش چیه ؟

من دیروز بازی رو تموم کردم و بعدش فورا دوباره بازی رو شروع کردم تا داستان رو بیشتر متوجه بشم...............
الان تو جالت mind = blown قرار دارم........
چند تا سوال در مورد پایان بازی :
الیزابث گفت که ملیون ها دنیا وجود داره و توی هر کدوم بوکر به یه صورت هستش،پس چرا آخر بازی که بوکر میمیره همه ی الیزابث ها نابود میشن؟!
اگه چند ملیون دنیا وجود داره پس باید وقتی بوکر میمره فقط توی یه دنیا تغییر ایجاد بشه..............
در کل نمیتونم درست این پایان رو درک کنم!
+
اگه یکی از دوستان قضیه ی این لوتس ها رو هم توضیج بده ممنون میشم!
دیالوگ هاشون خیلی جالب بود............
توی بازی من به این نتیجه رسیدم که اینا از همون اول مرده بودن،درسته؟
و اینکه هدفشون چی بود و چرا؟!
+
ارتباط سانگ برد با الیزابث چطوری بود؟
اصلا این سانگ برد چجوری ساخته شده بود؟!
الان مغز من خیلی F*ucked up شده!
برا اینکه هر چی فکر میکنم و به یه نتیجه میرسم 10 تا سوال دیگه برام پیش میاد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or