BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

واقعا متاسفم که این بازی در این سطح تحویل گرفته میشه تو این سایت و تاپیکاش اینجوریه که تک و توک یه نفر بیاد بپرسه "97 درصد کار میکنه ؟ " :|

واقعا متاسفم که این بازی در این سطح تحویل گرفته میشه تو این سایت و تاپیکاش اینجوریه که تک و توک یه نفر بیاد بپرسه "97 درصد کار میکنه ؟ " :|

من 3تا دیسک گرفتم که 2تاش Burner Max بود. به خاطر فروشندگان عزیزمون، هر 3تاشون خراب بودن (اون برنر مکس‌هاش بد رایت شده بودن) !! الانم منتظرم مغازه‌ای که همیشه ازش خرید میکردم باز بشه. اما هیچ‌وقت افسوس نخردم که چرا این همه پول رو الکی خرج کردمٰ چون این بازی ارزش 20 برابرشو داره.

برا همین من گفتم شاید بهتر بود بازی انحصاری باشه چون اینطوری الآن به صفحه ی 221 رسیدی بودیم :| :دی
من 3تا دیسک گرفتم که 2تاش Burner Max بود. به خاطر فروشندگان عزیزمون، هر 3تاشون خراب بودن (اون برنر مکس‌هاش بد رایت شده بودن) !! الانم منتظرم مغازه‌ای که همیشه ازش خرید میکردم باز بشه. اما هیچ‌وقت افسوس نخردم که چرا این همه پول رو الکی خرج کردمٰ چون این بازی ارزش 20 برابرشو داره.

خب اورجینالش رو میخریدی همون 20 برابر هم در میومد

تا الان یه 5 چپتری رفتم تقریبا بدون شک شاهکاره... واسه تک تک قسمتای بازی تک تک npcها و دیالوگ ها وقت و جزئیات صرف شده من شاید دو چپتر اول یک ساعت طول کشید با این که کلا 10 دیقس ولی بخواید محیط رو کامل بگردید یا دیالوگ ها و نقاشی ها رو ببینید لازمه با حوصله وقت بزارید رو این بازی که بی نظیره. از اون بازی هایی هم هست که وقتی یه کم زیاد بازی کنید حیفتون میاد یهو برید همشو (البته واسه من که اینجوری بود شاید واسه بقیه نباشه :دی )

ای کاش انحصاری میشد این بازی چه PS چه 360

ا الان یه 5 چپتری رفتم تقریبا بدون شک شاهکاره... واسه تک تک قسمتای بازی تک تک npcها و دیالوگ ها وقت و جزئیات صرف شده من شاید دو چپتر اول یک ساعت طول کشید با این که کلا 10 دیقس ولی بخواید محیط رو کامل بگردید یا دیالوگ ها و نقاشی ها رو ببینید لازمه با حوصله وقت بزارید رو این بازی که بی نظیره. از اون بازی هایی هم هست که وقتی یه کم زیاد بازی کنید حیفتون میاد یهو برید همشو (البته واسه من که اینجوری بود شاید واسه بقیه نباشه :biggrin1: )
حالا شما یخورده برو جلو کم کم گره های داستان وا بشه بعدا حالتو میپرسم :دی
فقط حتما تمام اون File های صوتی (Infograph بود چی بود ؟) رو پیدا کن و بخونشون .

ای کاش انحصاری میشد این بازی چه PS چه 360

حالا شما یخورده برو جلو کم کم گره های داستان وا بشه بعدا حالتو میپرسم :دی
فقط حتما تمام اون File های صوتی (Infograph بود چی بود ؟) رو پیدا کن و بخونشون .

اصلا محیط رو واسه این زیر و رو میکنم که این فایل ها رو جا نندازم ( چون بایوشاک هم همین طور بود که بخشی از روایت داستان و نکات مبهمش از این طریق روایت میشد ) هم اون تلسکوپ هارو که خود به خود اپگریدها هم پیدا میشه دیگه :دی

دوستان برا کسی مث من کــ تا حالا نسخه های قبلی بازی رو بازی نکرده بنظر خوب میاد کــ بدون هیچ پیش زمینه ای بره سراغ این نسخه ؟!
از لحاظ گرافیکی و داستانی سبکش به چه بازی شبیه ــعه ؟!
میشه با Dishonored مقایسه ش کرد از نظر گیم پلی ؟!

نوشته شده توسط idden]-[;2550280:
دوستان برا کسی مث من کــ تا حالا نسخه های قبلی بازی رو بازی نکرده بنظر خوب میاد کــ بدون هیچ پیش زمینه ای بره سراغ این نسخه ؟!
بازی که ربطی به دو شماره قبلی نداره
با dishonored هم نمیشه مقایسه کرد

نوشته شده توسط idden]-[;2550280:
از لحاظ اتمسفر و گرافيك هنري و داستان سرايي بي همتاست بي نظيره هم نسخه اول وهم اين نسخه از ابرشاهكارهايه تاريخ گيم هست و شبيهشون رو تا حالا كسي به غير از استاد كن لوين نتونسته خلق كنه.اگه نسخه اول رو بازي كني چه بهتر چون حس نوستالژيك در بازي بيداد ميكنه اگه نسخه اول رو رفته باشي بازي خيلي دل چسب تر برات ميشه.
نه با ديزآنرد نبايد مقايسه كني چون اون در سبك stealth قرار ميگيره ولي بايوشاك اينفينيت تقريبا اكشن كامل بعلاوه هنر وخلاقيت هست به همراه بهترين داستان سرايي , موزيك,گرافيك هنري و گيم پلي در تاريخ بازي هايه fps.

روی کنسول تفاوت خاصی ندارن.من روی ps3 بازی کردم که مشکل پارگی تصویر و کم پودن پلیگن ها بخصوص در اشیای مدور رو داشت. اون یکی نسخه کنسولی هم حتما چیزی توی همین مایه هاست.

کسی می خواد این مسائل رو نداشته باشه باید به فکر یه PC نسبتا خوب باشه.
کسی این مشکلات رو در نسخه ی xbox هم داشت؟
من تا جایی رفتم که ...
باید اون توپ شانس رو پرتاب میکردیم.ولی مشکل گرافیکی ندیدم.جلوتز برم این مشکلات هست؟یا نه؟
راستی قضیه اون دو نفر چی بود؟(که باید توپ رو سمتشون پرت میکردیم)
.....
البته الان از این جمله معلومه که ظاهرا نسخه xbox بازی رو بهتر اجرا میکنه و مشکلات پارگی تصویر ps3 رو نداره خدا رو شکر
Performance analysis of BioShock Infinite running on console. PlayStation 3 incurs a level of screen-tear absent on Xbox 360, which suffers accordingly when the engine is put under stress.

آخرین ویرایش:
یه بازی مثال بزن که با انریل انجین ساخته شده باشه و گرافیک نسخه xbox از ps3 کمتر باشه.بزار کمکت کنم...همه ی بازی ها.هورااااااا:balloon:
گاهی وقت ها از کاربران این سایت معتبر نا امید میشم

نمی‌خـوام وارد بحثتون بشم، ولی توی این مورد خاص، حق با اون دوستمون هست. مشکلات گرافیکی نسخه‌ی 360 در این بازی بیشتر از نسخه‌ی PS3 هست. تفاوت زیاد نیست، ولی در کـُل نسخه‌ی PS3 بهتر شده.
نسخه‌ی PC هم که کُلاً بحثش جداست.

نمی‌خـوام وارد بحثتون بشم، ولی توی این مورد خاص، حق با اون دوستمون هست. مشکلات گرافیکی نسخه‌ی 360 در این بازی بیشتر از نسخه‌ی PS3 هست. تفاوت زیاد نیست، ولی در کـُل نسخه‌ی PS3 بهتر شده.
نسخه‌ی PC هم که کُلاً بحثش جداست.
اخه مطلبی که من در پست بالایی از DF گزاشتم ، خلاف این رو ثابت میکنه.
حتی اون دوستمون هم که نسخه ps3 رو هم بازی کرده گفته بود که پارگی تصویر زیاد داره.ولی طبق این جمله در ایکس باکس مشکلی وجود نداره
PlayStation 3 incurs a level of screen-tear absent on Xbox 360
......
داداش من اصلا نمی خوام دوستان ps فن رو ناراحت کنم.من فقط نمی خوام که دوستان xbox فن تو تاپیک خودشون بابت یه سری حرف های بی پایه و اساس گمراه بشن.

حتی اون دوستمون هم که نسخه ps3 رو هم بازی کرده گفته بود که پارگی تصویر زیاد داره.ولی طبق این جمله در ایکس باکس مشکلی وجود نداره
......
داداش من اصلا نمی خوام دوستان ps فن رو ناراحت کنم.من فقط نمی خوام که دوستان xbox فن تو تاپیک خودشون بابت یه سری حرف های بی پایه و اساس گمراه بشن.

سلام.
منم نسخه ps3 رو دارم بازی میکنم ...
گرافیک خیلی خیلی خوبی داره ، ولی پارگی تصویر هم داره ...
360 رو بازی نکردم ، حالا شاید نسخه 360 پارگی تصویر نداشته باشه ولی مشکلات گرافیکی دیگه ای داشته باشه ...

......

کاملاً درسته، نسخه‌ی PS3 دارای پارگی تصویر هست. ولی توی مـوارد دیگه نسخه‌ی PS3 تا حــدودی بهتر بوده. البته این تفاوت‌ها از نظر 90%ـه افــراد، اصلاً قابل توجه نیستن.
اینو هم بگم که من خـودم هنوز بازی رو تجربه نکردم و فقط با توجه به حرفایی که توی نقـدها خوندم این حرفا رو می‌زنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or