gamekhor2007
کاربر سایت
سیو میشه ولی اینکه سیو آخر رو نمیاره، به خاطر تاریخ و زمان کنسول هستچرا اتوماتیک سیو من فقط موقعی که به لایو وصل باشم کار میده.اگر وصل نشم اصلا انگار سیو نکرده
یخورده کتاب بخونممکنه اسپول باشه از قسمتهای قبلی و همین Infinite پس اگر 2 ساعت اولش رو بازی نکردید اینو باز نکنید:
طبق معمول یه مدینه فاضله داریم اینبار تو اسمون.
طبق روال از طریق فانوس دریایی به این ارمان شهر میرسیم.
مثل همیشه یه سری معجون معجزگر هست با اسم و قدرتهای جدید.
Bioshock بعدی دراعماق فضا، مرکز زمین، کره ماه. شده مثل MGS ها. سرباز بزرگ میره جلو سرباز بزرگ دستگیر میشه شکنجه میشه بعد فرار میکنه اخر سر ادم بده رو میکشه و .... .
میترسم بلای سر اینها بیاد که سره Crytek اومد.
همین اتفاق همین الان افتاددوست عزیز سریع برو بازیت رو عوض کن چون بد رایت شده
اگر رو هارد نصب نشه وسط بازی به مشکل می خوری و نمیتونی بازی کنی دیگه
اااا شما بازی رو از کجا گرفتید ؟ :dمن هم همین الان به مشکل بر خوردمبازی نصب نمیشه و BM هم هست ولی اینجا گیر میکنه:
موقعی که به الیزابت میگیم قراره بریم پاریس ولی بعد از دادن مختصات به اون ماشین، الیزابت میفهمه که داریم میبریمش به نیو یوک و با آچار میزنه تو صورتمون! میره تو لودینگ که مرحله بعد رو بیاره ولی پیغام خطا میده و میپره بیرون!
دارم میرم دیسک رو عوض کنم ایشالله که این دومی ـه درست باشه
جفتش عالیه و من به شخصه اعماق اقایانوس رو بیشتر دوست دارم چون یه حسه خفقان به ادم دست میده و ترسناک تره .بچه ها من هنوز بازی رو شروع نکردم ولی تا اینجای کار به نظر شما ، اعماق اقیانوس(بایوشاک 1) بهتر بوده با اوج اسمان ها ؟منظورم فضا سازی هست.به گیم پلی و داستان کاری ندارم.(فقط جو و اتمسفر و فضاسازی)؟
ببر عوض کن دیسک رو!همین اتفاق همین الان افتاد
---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------
اااا شما بازی رو از کجا گرفتید ؟ :d
برای منم دقیقا همینجا اینجوری شد ! یعنی همینجایی که شما میگی clean دیسک داد ! خیلی نو کفم
یه چند تا سوال Spoil Alert
1) من الان جایی ـم که داریم میریم خونه اون بابا که بهش میگن Prophet و بین راه هی اون زن و مرده رو میبینیم، چقدر تا آخرش مونده؟!
2) الیزابت واسه چی تو قلعه توسط مادرش زندانی شده بود؟!
3) بعدا توضیح میده که داستان اصلی اومدن بوکر به اینجا چی بوده و اصلا به اون افراد خاص تو نیو یورک چه بدهی داشته؟! الان فقط به الیزابت میگه من رو فرستادن تا در قبال بدِهیم، تو رو بدم بهشون!
4) چرا به بوکر میگن False Shepherd و به الیزابت Lamb؟! اصلا فازشون چیه؟!
5) من کلا نفهمیدم بعد از باز کردن آخرین Tear که ابزار Chin Lee رو برگردوندیم، چی شد که هم از دماغ بوکر خون میومد (به معنی مردن قبل از باز شدن Tear) و هم همه تعجب میکردن که چرا بوکر زندس و اون رو قهرمان میدونستن!
یه چند تا سوال Spoil Alert
یه دیالوگ شاخ هم داشت که دلم نیومد نگم1) من الان جایی ـم که داریم میریم خونه اون بابا که بهش میگن Prophet و بین راه هی اون زن و مرده رو میبینیم، چقدر تا آخرش مونده؟!
2) الیزابت واسه چی تو قلعه توسط مادرش زندانی شده بود؟!
3) بعدا توضیح میده که داستان اصلی اومدن بوکر به اینجا چی بوده و اصلا به اون افراد خاص تو نیو یورک چه بدهی داشته؟! الان فقط به الیزابت میگه من رو فرستادن تا در قبال بدِهیم، تو رو بدم بهشون!
4) چرا به بوکر میگن False Shepherd و به الیزابت Lamb؟! اصلا فازشون چیه؟!
5) من کلا نفهمیدم بعد از باز کردن آخرین Tear که ابزار Chin Lee رو برگردوندیم، چی شد که هم از دماغ بوکر خون میومد (به معنی مردن قبل از باز شدن Tear) و هم همه تعجب میکردن که چرا بوکر زندس و اون رو قهرمان میدونستن!:
الیزابت: اون ها از کجا فهمیدن که تو (بوکر) اومدی به این شهر؟
بوکر: فکر میکنم دلیلش این باشه که یه پیامبر که آینده رو میتونه ببینه دارن!
الی: هار هار
بازم بیشتر از این نمیگم چون خیلی خطرناکه :biggrin1:1. چیز زیادی نمونده از لحاظ زمان ولی از لحاظ محتوا و داستان خیلی زیاد مونده
2. وقتی پرافیت از حضور بوکر و الیزابت در معبد خانم کامستاک با خبر میشه با اشعه تسلا خانم ( به قول تو مادر الیزابت ) رو بیدار میکنه و اون مادر که حالت siren داره توسط خشم الیزابت نسبت به مادره کنترل میشه و هر چی خشم الیزابت نسبت به مادر زیادتر میشه اونم وحشی تر میشه .
3. بعدا توضیح میده
4. خیلی زنجیروار و خطرناک به هم مربوط هستن اتفاقات بین بوکر و الیزابت شاید اگر چیزی در این مورد بهت بگم خودت تا آخر ماجرا رو بخونی شایدم نخونی . واسه همین بازی رو تموم کن بعد
5. کلا وقتی از tear ها رد میشن میرن به یه دنیای موازی . بوکر تو اون دنیایی که رفته بودن وسایل chen Lin رو بیارن دنیایی که Vox Pupil صاحب سلاح شده بود و خرابی های زیادی به بار آورده بود و تو حکایات اومده که Vox Pupil دچار حرص و طمع زیادی واسه شکست دادن Founder ها شده بودن که همین حرص اونا رو به باد داد . بوکر تو اون دنیا قبلا حضور داشته نه اون بوکری که الان هست بلکه یه فرد افسانه ای بود که در کنار Vox جنگیده بود و مرده بود و واسه همین تو اون دنیا از دماغش خون میومد . بازم بیشتر از این نمیگم چون خیلی خطرناکه
حالا کسی بتونه این سوالای منو در باره پایان بگه عیدی داره:d جدی میگم
انا همون الیزابت هست ؟؟ بوکر چرا اخرش گفت من هم بوکر هستم هم کام استاک ؟؟ بوکر باید چی رو تسویه حساب میکرد ؟؟ اصلا برای چی رفت کلمیا؟؟
It's Extremely Complex and Beautifulانا همون الیزابت هست . چون هم بوکر هست هم کامستاک ولی تو دنیاهای متوالی و وقتی هنگام ورود به کلمبیا غسل میدن بهش باعث میشه کامستاک متولد بشه (همون بوکر تو دنیایی دیگر ) . تسویه حساب بهونه بود و دلیلی بود تا لوتس بتونه بوکر ها رو برای نجات آنا به کلومبیا بیاره . هزاران بوکر وجود داشتند که نتونستن مانع از نابودی نیویورک بشن فقط بازیباز تونست ای نکار رو بکنه در قالب ـه بوکر . بوکر وارد چرخه ای لیمبو مانند افتاده بود که Rosalind سعی میکرد اون رو نجات بده اونم به دستور خود بوکر که آخرش موفق شد . اگه دقت کنی در طول بازی دیالوگهای جالبی رد و بدل میشه بین دوقلوهای لوتس , اونا در واقع مرده بودن از اول
من خودمم تو یه جا موندم که خیلی عجیبه![]()
نجات انا چه ربطی به نجات نیویورک داره ؟؟
کام استاک مگه همون نبود که خودش رو پیامبر میدونست ؟؟ اصلا برای چی بوکر انا رو داد به لوتس ؟(لوتس بهش گفت بزودی کامستاک گناهان شما را پاک میکنه بعد از اینکه بچه رو داد)!!
خود کن لوین هم نفهمید باو :d