BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ممکنه اسپول باشه از قسمتهای قبلی و همین Infinite پس اگر 2 ساعت اولش رو بازی نکردید اینو باز نکنید:
طبق معمول یه مدینه فاضله داریم اینبار تو اسمون.
طبق روال از طریق فانوس دریایی به این ارمان شهر میرسیم.
مثل همیشه یه سری معجون معجزگر هست با اسم و قدرتهای جدید.

Bioshock بعدی دراعماق فضا، مرکز زمین، کره ماه. شده مثل MGS ها. سرباز بزرگ میره جلو سرباز بزرگ دستگیر میشه شکنجه میشه بعد فرار میکنه اخر سر ادم بده رو میکشه و .... .
میترسم بلای سر اینها بیاد که سره Crytek اومد.
الان به نظر تو بد هست که یبار تو زیر اب یه بار تو بالای اسمون و دفعه بعد تو کره ماه اتفاق بی افته داستان بازی ؟!
مطمئن باش اگه این بایوشاک هم مثل نسخه های قبل زیر اب بود و با همون محیط ها میانگین بازی زیر 90 بود !

الان تو چطوری برای اینها مثل کرایتک نگران شدی وقتی دوتا بازی ساختن با میانگین 96 ؟! واقعا جای سوال داره ؟ /:) فریدون بعضی از ایراد گیرهات واقعا ادم ازش شاخ در میاره یعنی از ترول کردن هم بالاتر میره :دی

دوستان دارم میرم بازی رو خریداری کنم بین 3 پلتفروم کدوم یکی گرافیکش بالاتره یا بهتر بگم بهتر خودنمایی میکنه؟؟!!یا اینکه برای 360 بگیرمش آنچنان فرقی نداره!
orبرم دانلود کنم برای پی سی؟؟؟!!

آخرین ویرایش:
دوستان دارم میرم بازی رو خریداری کنم بین 3 پلتفروم کدوم یکی گرافیکش بالاتره یا بهتر بگم بهتر خودنمایی میکنه؟؟!!یا اینکه برای 360 بگیرمش آنچنان فرقی نداره!
قطعا، بدون شک، 100% نسخه ی PC. کیفیت نسخه ی PC شدیدا بالاست. گرچه این بازی ایه که اول از همه داستانش مهمه و باید متوجه بشی.

بالاترین گرافیکو اول Pc و بعد Ps3 داره

گرافیک x360 نسبت به دو پلتفرم دیگه پایین تره

بالاترین گرافیکو اول Pc و بعد Ps3 داره

گرافیک x360 نسبت به دو پلتفرم دیگه پایین تره
یه بازی مثال بزن که با انریل انجین ساخته شده باشه و گرافیک نسخه xbox از ps3 کمتر باشه.بزار کمکت کنم...همه ی بازی ها.هورااااااا:balloon:
گاهی وقت ها از کاربران این سایت معتبر نا امید میشم

یه بازی مثال بزن که با انریل انجین ساخته شده باشه و گرافیک نسخه xbox از ps3 کمتر باشه.بزار کمکت کنم...همه ی بازی ها.هورااااااا:balloon:
Batman :Arkham city/arkham asylum --- bioshock infinite و....:d
البته انریل انجین 3 از اول کلا با سخت افزار PS3 مشکل داشت مثل RAGE انجین و کلا خیلی از انجین ها دیگه که دلیلشم دیرتر عرضه شدن کنسول PS3 و Devkit های اون نسبت به x360 و ساختار و ساختمان سخت افزاری بسیار عجیبش بود که دیگه الان کاملا حل شده و روی هر دو پلتفرم در یک سطح عمل میکنه.
تا همین دو سه سال پیش اکثر مولتی پلتفرم ها بطور وحشتناکی روی x360 بهتر بودن ولی وقتی برنامه نویس ها با ساختمان عجیب PS3 بهتر اشنا شدن و انجین هاشون رو بهینه کردن این مشکل برطرف شد تا جایی که 90% بازی های جدید لید پلتفرمشون PS3 هست.

شرمنده برای Off Topic فقط خواستم قضیه رو یکم روشنتر کنم:)

بهتره جوابتو ندم

فقط این ویدیو رو ببین ! خودت می فهمی ! آقای فن x360 !

لینک

البته انریل انجین 3 از اول کلا با سخت افزار PS3 مشکل داشت مثل RAGE انجین و کلا خیلی از انجین ها دیگه که دلیلشم دیرتر عرضه شدن کنسول PS3 و Devkit های اون نسبت به x360 و ساختار و ساختمان سخت افزاری بسیار عجیبش بود که دیگه الان کاملا حل شده و روی هر دو پلتفرم در یک سطح عمل میکنه.
تا همین دو سه سال پیش اکثر مولتی پلتفرم ها بطور وحشتناکی روی x360 بهتر بودن ولی وقتی برنامه نویس ها با ساختمان عجیب PS3 بهتر اشنا شدن و انجین هاشون رو بهینه کردن این مشکل برطرف شد تا جایی که 90% بازی های جدید لید پلتفرمشون PS3 هست.

من خسته و کوفته هستم از این بحث ها.دیگه هم هیچ انگیزه ای واسه این کل کل ها ندارم.
اصلا من قبول دارم.شما خیلی کارشناسانه هر دو نسخه رو کنار هم گزاشتی و به این نتیجه رسیدی که نسخه ps3 بایوشاک بهتره.
منبع هم اصلا نیاز نیس.خود شما ها بهترین منبع هستین.lensoftruth کیلو چند؟
از این که ما رو هم روشن کردین ممنون.:d
حالا هم لطفا تاپیک ما xbox دارها رو ول کنین و بزارین با غم بی گرافیکی و بی کیفیتی بازی ها کنار بیایم:(
بهتره جوابتو ندم

فقط این ویدیو رو ببین ! خودت می فهمی ! آقای فن x360 !

لینک
ممنون که اصلا جواب ندادی.سکوت بهترین کار بود.مرسی

,,ویرایش
الان رفتم دیدم در یه تاپیک دیگه مربوط به xbox ، مشغول به انجام فعالیت های مشابه بودی.ترجیح میدم امشب رو بی خیال بازی سنتر بشم.
شب بخیر

آخرین ویرایش:

دلیلش اینه که پورت کردن از X360 به PS3 به دلیل سخت افزار پیچیدش سخته !

واسه همین بازی رو روی PS3 توسعه می دن و بعد برای X360 پورت می کنن ، مثل Metal Gear Rising

ولی Bioshock : infinite به طور جداگانه بر روی هر 3 کنسول توسعه داده شده

من خسته و کوفته هستم از این بحث ها.دیگه هم هیچ انگیزه ای واسه این کل کل ها ندارم.
اصلا من قبول دارم.شما خیلی کارشناسانه هر دو نسخه رو کنار هم گزاشتی و به این نتیجه رسیدی که نسخه ps3 بایوشاک بهتره.
منبع هم اصلا نیاز نیس.خود شما ها بهترین منبع هستین.lensoftruth کیلو چند؟
از این که ما رو هم روشن کردین ممنون.:d
حالا هم لطفا تاپیک ما xbox دارها رو ول کنین و بزارین با غم بی گرافیکی و بی کیفیتی بازی ها کنار بیایم:(
:)
قصد فن بازی ندارم چون از این بحث ها بیزارم.
شما برو همون lensoftruth ببین کاربرا به کدوم نسخه بیشتر رای دادن ..
گرچه به PS3 خیلی بیشتر رای دادن ولی به نظر خودم اختلاف در اون حدی نیست که بشه گفت PS3 بهتره هردو نسخه در یک سطح اند.

روی کنسول تفاوت خاصی ندارن.من روی ps3 بازی کردم که مشکل پارگی تصویر و کم پودن پلیگن ها بخصوص در اشیای مدور رو داشت. اون یکی نسخه کنسولی هم حتما چیزی توی همین مایه هاست.

کسی می خواد این مسائل رو نداشته باشه باید به فکر یه PC نسبتا خوب باشه.

روی کنسول تفاوت خاصی ندارن.من روی ps3 بازی کردم که مشکل پارگی تصویر و کم پودن پلیگن ها بخصوص در اشیای مدور رو داشت. اون یکی نسخه کنسولی هم حتما چیزی توی همین مایه هاست.

کسی می خواد این مسائل رو نداشته باشه باید به فکر یه PC نسبتا خوب باشه.
نوید جان Vsync رو روشن کن تا پارگی تصویر از بین بره:)

vsync که روشن کرده بودم از اول بازی ولی بازم پارگی تصویر به طور محسوسی وجود داشت.بعد گفتم خاموشش کنم ببینم پس چه فرقی می کنه که دیدم خاموش باشه

دیگه فاجعه می شه پارگی تصویر.دوباره روشنش کردم که حداقل کمتر باشه این مشکل که به شدت منو اذیت می کنه هر وقت که وجود داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or