BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

ممکنه اسپول باشه از قسمتهای قبلی و همین Infinite پس اگر 2 ساعت اولش رو بازی نکردید اینو باز نکنید:
طبق معمول یه مدینه فاضله داریم اینبار تو اسمون.
طبق روال از طریق فانوس دریایی به این ارمان شهر میرسیم.
مثل همیشه یه سری معجون معجزگر هست با اسم و قدرتهای جدید.

Bioshock بعدی دراعماق فضا، مرکز زمین، کره ماه. شده مثل MGS ها. سرباز بزرگ میره جلو سرباز بزرگ دستگیر میشه شکنجه میشه بعد فرار میکنه اخر سر ادم بده رو میکشه و .... .
میترسم بلای سر اینها بیاد که سره Crytek اومد.

ممکنه اسپول باشه از قسمتهای قبلی و همین Infinite پس اگر 2 ساعت اولش رو بازی نکردید اینو باز نکنید:

Bioshock بعدی دراعماق فضا، مرکز زمین، کره ماه. شده مثل MGS ها. سرباز بزرگ میره جلو سرباز بزرگ دستگیر میشه شکنجه میشه بعد فرار میکنه اخر سر ادم بده رو میکشه و .... .

حاجی جان یجوری میگی مثه همیشه انگار ۲۰ تا بازی اینجوری ساختن بعدشم داستان بازی که کلن فرق میکنه سبک بازیم خب شوتر اول شخص باید بکشه بالاخره !

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

اقا یه جاهایی مجبوری یه چیزیو جا بندازی !
مثلا یه صندون که 5 تا پیک لاک میخواد تا باز بشه، ولی در قسمت مربوطه نیست 5 تا
بعد که میری جلوتر درب بسته میشه و نمیتونی برگردی،
یعنی به کل دیگه به اون بخش دسترسی نیست؟ یا برمیگردیم بعدا !

/:) داداش شما توقع داشتی چه جوری باشه ؟
شما اگه توجه کنی میبینی داری بایوشاک بازی میکنی این معجون ها باید باشن !!

---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:13 PM ارسال شده بود ----------

کسی با 97% تموم کرده ؟ انگار همشون مشکل دارن . راهی هست ؟
من برنر مکسم گرفتم رو هارد نصب نمیشه !! امیدوارم وسط بازی به مشکل نخورم

/:) داداش شما توقع داشتی چه جوری باشه ؟
شما اگه توجه کنی میبینی داری بایوشاک بازی میکنی این معجون ها باید باشن !!

---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:13 PM ارسال شده بود ----------

من برنر مکسم گرفتم رو هارد نصب نمیشه !! امیدوارم وسط بازی به مشکل نخورم
دوست عزیز سریع برو بازیت رو عوض کن چون بد رایت شده
اگر رو هارد نصب نشه وسط بازی به مشکل می خوری و نمیتونی بازی کنی دیگه

دوست عزیز سریع برو بازیت رو عوض کن چون بد رایت شده
اگر رو هارد نصب نشه وسط بازی به مشکل می خوری و نمیتونی بازی کنی دیگه
من هم همین الان به مشکل بر خوردم:| بازی نصب نمی‌شه و BM هم هست ولی اینجا گیر می‌کنه:
موقعی که به الیزابت می‌گیم قراره بریم پاریس ولی بعد از دادن مختصات به اون ماشین، الیزابت می‌فهمه که داریم می‌بریمش به نیو یوک و با آچار می‌زنه تو صورتمون! می‌ره تو لودینگ که مرحله بعد رو بیاره ولی پیغام خطا می‌ده و می‌پره بیرون!
دارم می‌رم دیسک رو عوض کنم ایشالله که این دومی ـه درست باشه:x

آقا من هرکار میکنم مشکل سیو بازیم رفع نمیشه !
تاریخ کنسول رو درست کردم. رو هارد هم نصب کردم. ولی هرچی میرم جلو باز از همون چک پوینت اوائل بازی میاره !
کنسول رو هم از برق نمی کشم.... کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟ :(

گرافیک بازی بد تو ذوق میزنه یعنی وقتی به تکسچرا نزدیک میشی و دقت میکنی کیفیتشون خیلی پایین میاد تکسچرای بازی خیلی بی کیفیتن البته بعضی از تکسچرای بازی با کیفیتن اما بعضیاشونم انگار اصلا جزئیاتی ندارن و فقط عکسن حتی تکسچرای بازی از بایوشاک یکم ضعیفتره اما از نظر هنری انقدر خارق العاده اپیک و تماشایی در آوردن محیطارو که باعث میشه ضعفای تکنیکیش به چشم نیاد نورپردازی بازیم انصافا نفس گیره اصلا فضا سازی بازی نظیری نداره و شبیه هیچ چیزی نیست از نظر داستان و گیم پلیم که غوغاست یعنی از نظر داستانی شخصیت پردازی کارگردانی و روایت داستان راحت میشه بهش گفت بهترین بازی نسل کلا غیر از گرافیک واقعا هیچ ایرادی نداره بعد RDR از هیچ بازی تو این نسل اینقدر لذت نبرده بودم

...WOW...WOW...WOW
لحظاتی پیش بازی رو تموم کردم و فقط همین کلمه رو میتونم در موردش بگم. "شاهکار"
واقعا نمیدونم دیگه چی بگم.
گیم پلی عالی (فقط نسبت به بایوشاک اصلی آسون تر شده بود)، موسیقی و صداگذاری مو به تن آدم سیخ میکرد، گرافیک هنری شاهکار، داستان و پایان بازی هم که دیگه جای بحث نمیذاره، فوق العاده بود.
There's always a Lighthouse, There's always a Man, There's always a City
الان دقیقا همون حسی رو دارم که فقط یک بار اونم آخر بایوشاک اصلی تجربه کردم.
اقا چقدر جلو رفتم؟؟ یعنی چقدر مونده :d
الان وارد شَنتی تَون شدم
از اونجا بین 3 تا 5 ساعت مونده (بستگی به درجه ی سختی و میزان چرخیدن تو محیط و پیدا کردن چیزای اضافی. :دی)

حرفتون درسته اما حتی کلیشه ای ترین و تکراری ترین داستانها هم با یه روایت خوب تازه جلوه میکنن

دوستان من بازی رو تموم کردم ولی داستان و قصه بازی رو با هم قاطی کردم میشه یکی در اسپویلر داستان کلی بازی رو تعریف کنه تا ابهام و سوالات کاربران بر طرف بشه. با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or