ممکنه اسپول باشه از قسمتهای قبلی و همین Infinite پس اگر 2 ساعت اولش رو بازی نکردید اینو باز نکنید:
طبق معمول یه مدینه فاضله داریم اینبار تو اسمون.
طبق روال از طریق فانوس دریایی به این ارمان شهر میرسیم.
مثل همیشه یه سری معجون معجزگر هست با اسم و قدرتهای جدید.
Bioshock بعدی دراعماق فضا، مرکز زمین، کره ماه. شده مثل MGS ها. سرباز بزرگ میره جلو سرباز بزرگ دستگیر میشه شکنجه میشه بعد فرار میکنه اخر سر ادم بده رو میکشه و .... .
میترسم بلای سر اینها بیاد که سره Crytek اومد.
ممکنه اسپول باشه از قسمتهای قبلی و همین Infinite پس اگر 2 ساعت اولش رو بازی نکردید اینو باز نکنید:
Bioshock بعدی دراعماق فضا، مرکز زمین، کره ماه. شده مثل MGS ها. سرباز بزرگ میره جلو سرباز بزرگ دستگیر میشه شکنجه میشه بعد فرار میکنه اخر سر ادم بده رو میکشه و .... .
من برنر مکسم گرفتم رو هارد نصب نمیشه !! امیدوارم وسط بازی به مشکل نخورمکسی با 97% تموم کرده ؟ انگار همشون مشکل دارن . راهی هست ؟
دوست عزیز سریع برو بازیت رو عوض کن چون بد رایت شدهداداش شما توقع داشتی چه جوری باشه ؟
شما اگه توجه کنی میبینی داری بایوشاک بازی میکنی این معجون ها باید باشن !!
---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:13 PM ارسال شده بود ----------
من برنر مکسم گرفتم رو هارد نصب نمیشه !! امیدوارم وسط بازی به مشکل نخورم
من هم همین الان به مشکل بر خوردمدوست عزیز سریع برو بازیت رو عوض کن چون بد رایت شده
اگر رو هارد نصب نشه وسط بازی به مشکل می خوری و نمیتونی بازی کنی دیگه
اقا چقدر جلو رفتم؟؟ یعنی چقدر مونده :d
الان وارد شَنتی تَون شدم
درجه سختیم 1999 هست و مو به مو محیط رو میگردم :d...WOW...WOW...WOW
از اونجا بین 3 تا 5 ساعت مونده (بستگی به درجه ی سختی و میزان چرخیدن تو محیط و پیدا کردن چیزای اضافی.)