BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

چه جوری می شه نوار سلامت و دفاع رو افزایش داد ؟

اصلا قابلیت آپگرید نوار سلامت توی بازی هست یا نه ؟
آره هست ولی نه به صورت خریدنی یه جاهایی یه بطری هایی هست مثل Health Infusion (حالا Health مثال بود) ولی در کل این Infusion ها رو پیدا کنی و بگیری نوار سلامت و دفاع و اینا آپگرید میشه

---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

واقعا یکی از باحال ترین چیزای این بازی Gear هاش هستش که هر کدوم کاری میکنه یعنی پیشنهاد میکنم حتما کل محیط رو برای پیدا کردن Gear بگردید (حالا خون و Salt و تیر و اینا به کنار که ضروریه) ولی این Gear ها عالین مثلا یکیش یه شلواره که وقتی پات باشه(Equip کرده باشی) (نه اینکه در حالت عادی شلوار پات نباشه :d) وقتی از Skyline ها میپری روی زمین زمینو آتیش میزنه هر کی اون دور و بر باشه نفله میکنه :d

من شماره 1 و 2 ابن بازی رو بازی نکردم ، به نظرتون قبل این اونا رو بازی کنم یا لازم نیست ؟ داستانش برای چه زمانیه ؟ قبل از 1و2 یا بعد از 1و2 ؟
بعد اصلاً ارزش داره الان برم اون 1 و 2 رو بازی کنم ؟

من شماره 1 و 2 ابن بازی رو بازی نکردم ، به نظرتون قبل این اونا رو بازی کنم یا لازم نیست ؟ داستانش برای چه زمانیه ؟ قبل از 1و2 یا بعد از 1و2 ؟
بعد اصلاً ارزش داره الان برم اون 1 و 2 رو بازی کنم ؟

منم 1 و 2 رو بازی نکردم :d
داستانش واسه قبل از 1 و 2 ولی از تعریفاتی که شنیدم 1 رو حتما بازی میکنم ولی میگن 2 به اندازه 1 و Infinite جالب نبوده
البته بگم که شماره 2 رو اصلا Ken Levine و تیمش نساختن ;)

این Gear ها رو چه جوری Equip کنم ؟ هر چی A رو می زنم Equip نمی شه

مقدار مهماتی که می تونیم با خودمون حمل کنیم رو هم می تونیم آپگرید کنیم ؟

این Gear ها رو چه جوری Equip کنم ؟ هر چی A رو می زنم Equip نمی شه

مقدار مهماتی که می تونیم با خودمون حمل کنیم رو هم می تونیم آپگرید کنیم ؟

Gear ها رو که اگه فقط یه دونه مثلا شلوار یا کلاه داشته باشی خودش Equip میشه اگه 2 تا باشه لازمه انتخاب کنی بینش و Equip کنی (دو تا از یه نوع مثلا دو تا کلاه)
واسه مهمات نمیدونم هنوز تا حالا آپگرید نکردم ولی این Vigor هاشو هم میتونید از بعضی از Vending Machine ها آپگرید کنید که خیلی باحال میشه :d

---------- نوشته در 04:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:08 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یکی در مورد مهمات و اسلحه های بازی و آپگرید شون توضیح میده ؟

واسه آپگرید مهمات گفتم که نمیدونم ولی آپگرید اسلحه ها از طریق Vending Machine ها هستش مثلا میتونین مقدار خشاب یا دمیج یا Accuracy یه اسلحه رو آپگرید کنید

بازیش طولانیه؟؟؟؟
من اونجاییم که باید بری پیش Shock Jockey تو Hall of Heroes فک کنم تازه اولاشم آره؟؟؟ :d

یکم طولانی بود ولی خسته کننده نیست مخصوصا من که همه جاهاشو میگردم خیلی طول کشید
آره اولشه تازه :دی

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

تموم شد بالأخره! فوق العاده بود. هیچ ایرادی نداشت بازی یا اگه هم داشت بین این همه نکته مثبت بازی گم می شد. بهترین تجربه من تو این نسل بدون شک! چند دقیقه آخر بازی و به خصوص پایان بازی کلاً در حالت WTF هستید بس که فوق العادست. :دی
آقا قضیه چی بود این آخرا؟ کامل یکی بیاد توضیح بده چی شد، یه چیزایی رو نفهمیدم اصلاً. :دی اون قسمتی هم که Rapture رو نشون داد خیلی جالب بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or