BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

یکی از مشکلات همیشکی این 97 و برنرمکسه میشه همیشه کسی که اول بازی رو تموم میکنه با حداقل نصف بازی رو میره اونو بگه که باید برنرمکس گرفت یا نیازی نیست؟
بچه هام حق دارن بازی دیگه 3 تومن نیست که دل نسوزونن تو این مملکت 10 تومنم الان 10 تومنه

سلام دوستان عید همگی مبارک ایشالا ساله خوبی داشته باشید یه سوال داشتم من الان بازی گرفتم مشکلی نداره برای لایو میشه بازی کرد؟

سلام سال نوو شوما هم مبارک
موشکل اینجاست که بازی فردار ریلیز میشه :دی یه 24 ساعتی بیشتر نمونده ;)

و ما هم همچنان اندرکف بازی 8-|

سلام دوستان عید همگی مبارک ایشالا ساله خوبی داشته باشید یه سوال داشتم من الان بازی گرفتم مشکلی نداره برای لایو میشه بازی کرد؟

دوست عزیز این بازی اصلا مولتی نداره که میخوای بری لایو؟:d

فقط بخش تک نفره و داستانی داره....;)

در آینده ای نزدیک شاید برای بازی DLC دادن و اون وقت اگه پوینت داشتید میتونید DLC را بخرید.

دوست عزیز این بازی اصلا مولتی نداره که میخوای بری لایو؟:d

فقط بخش تک نفره و داستانی داره....;)

در آینده ای نزدیک شاید برای بازی DLC دادن و اون وقت اگه پوینت داشتید میتونید DLC را بخرید.
دوسته خوبه من من میدونم مولتی نداره گفتیم قبل از عرضه نریم بن شیم چون چه مولتی داشته باشه یا نداشته باشه قبل عرضه بازی کنی بن میشیم در کل ممنون از راهنماییت:d

من بازی رو از پشت شهرداری گرفتم اومدم همون اول بازی میاد بیرون clean disk میده بعد دوباره رفتم تو بازی این بار faling inshialized dsik یه همچین چیزی میده بردم دیسکو عوض کردم بازم همین ارورو میده .کسی مشکله منو داره؟ چی کار کنم ؟

دوسته خوبه من من میدونم مولتی نداره گفتیم قبل از عرضه نریم بن شیم چون چه مولتی داشته باشه یا نداشته باشه قبل عرضه بازی کنی بن میشیم در کل ممنون از راهنماییت:d

بن کردن فقط مختص بازیهای انحصاری مایکروسافت هست که خوده مایکروسافت حساسیت شدیدی داره برای همین اخطار میده که قبل از انتشار بن میکنه....

ولی برای دیگر بازیها مطمئن باشید همچین چیزی نیست و برای مایکروسافت فرقی نمیکنه وگرنه از بدشانسی هک بشید یا کسی از روی دشمنی بخواهد شما رو بن کنه.

روش باز کردن درجه سختی 1999:
همون طور که می دونید این درجه سختی از اول باز نیست و بعد از تموم بازی باز میشه ولی اگه رمز پایین رو تو main menu بزنید:این درجه
سختی از اول قابل بازیه..
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right

سلام.
این بازی مشکل اخلاقی ندارد؟ چون من بازی اگر مشکل داشته باشد، بازی نمی کنم. البته بعضی بازی ها هستند مثل Assassin's Creed که در حد یکی دو کات سین است که قابل Skip کردن است ولی آن طور که شنیده ام بعضی بازی ها مثل Witcher خیلی مشکل دارند و نصف بازی مشکل است! منظورم این است که اگر هم دارد، در طول مرحله که نیست و می شود رد کرد، بله؟

من بازی رو از پشت شهرداری گرفتم اومدم همون اول بازی میاد بیرون clean disk میده بعد دوباره رفتم تو بازی این بار faling inshialized dsik یه همچین چیزی میده بردم دیسکو عوض کردم بازم همین ارورو میده .کسی مشکله منو داره؟ چی کار کنم ؟
منم تقریبا" مشکل شما رو دارم.
دیسکم 97% هست و بازی بعد از چند دقیقه ارور میده، هم بدون نصب کردن و هم با نصب کردن و اجرا کردن با روش موسیقی.
باید فردا با دیسک برنر مکس هم امتحان کنم...

سلام.
این بازی مشکل اخلاقی ندارد؟ چون من بازی اگر مشکل داشته باشد، بازی نمی کنم. البته بعضی بازی ها هستند مثل Assassin's Creed که در حد یکی دو کات سین است که قابل Skip کردن است ولی آن طور که شنیده ام بعضی بازی ها مثل Witcher خیلی مشکل دارند و نصف بازی مشکل است! منظورم این است که اگر هم دارد، در طول مرحله که نیست و می شود رد کرد، بله؟
بازی هیچ مشکل اخلاقی نداره ..
پاک پاک!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or