دوستان بازی با دیسک 97% هم بدون مشکل اجرا میشه!!![]()
سلام دوستان عید همگی مبارک ایشالا ساله خوبی داشته باشید یه سوال داشتم من الان بازی گرفتم مشکلی نداره برای لایو میشه بازی کرد؟
سلام دوستان عید همگی مبارک ایشالا ساله خوبی داشته باشید یه سوال داشتم من الان بازی گرفتم مشکلی نداره برای لایو میشه بازی کرد؟
دوسته خوبه من من میدونم مولتی نداره گفتیم قبل از عرضه نریم بن شیم چون چه مولتی داشته باشه یا نداشته باشه قبل عرضه بازی کنی بن میشیم در کل ممنون از راهنماییت:dدوست عزیز این بازی اصلا مولتی نداره که میخوای بری لایو؟:d
فقط بخش تک نفره و داستانی داره....
در آینده ای نزدیک شاید برای بازی DLC دادن و اون وقت اگه پوینت داشتید میتونید DLC را بخرید.
دوسته خوبه من من میدونم مولتی نداره گفتیم قبل از عرضه نریم بن شیم چون چه مولتی داشته باشه یا نداشته باشه قبل عرضه بازی کنی بن میشیم در کل ممنون از راهنماییت:d
منم تقریبا" مشکل شما رو دارم.من بازی رو از پشت شهرداری گرفتم اومدم همون اول بازی میاد بیرون clean disk میده بعد دوباره رفتم تو بازی این بار faling inshialized dsik یه همچین چیزی میده بردم دیسکو عوض کردم بازم همین ارورو میده .کسی مشکله منو داره؟ چی کار کنم ؟
بازی هیچ مشکل اخلاقی نداره ..سلام.
این بازی مشکل اخلاقی ندارد؟ چون من بازی اگر مشکل داشته باشد، بازی نمی کنم. البته بعضی بازی ها هستند مثل Assassin's Creed که در حد یکی دو کات سین است که قابل Skip کردن است ولی آن طور که شنیده ام بعضی بازی ها مثل Witcher خیلی مشکل دارند و نصف بازی مشکل است! منظورم این است که اگر هم دارد، در طول مرحله که نیست و می شود رد کرد، بله؟