BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دیگه مهم نیست کی لیک میشه 3 روز دیگه داره ریلیز میشه

از قدیم گفتن اون لیکی که 3 روز به ریلیز باشه می خوام نباشه :))

از قدیم گفتن سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن، می بینی که امروزه همه دستمال سر می بندن، شما زیاد حرف های قدیمی ها رو جدی نگیر

حالا یک سری بازی مثل GeoW میاد 1 ماه زودتر لیک می شه دلیل بر این نمی شه که همه بازی ها باید زود لیک بشن، البته در اینی که Scene اه PS3 در لیک کردن بازی ها از Xbox360 زده جلو چند وقته شکی نیست اما 6-7 سال Xbox360 دارا زودتر بازی ها رو بازی می کردند حالا سال آخر این نسل رو بزارید PS3 دار ها زودتر بازی کنن

مگه کالکشن بایوشک با dlc هاش واسه دانلود اومد؟والا ما هر چی دنبالش گشتیم نیووردن!

بله برای نسخه PS3 اومده....

برای نسخه XBOX هم DLC های کالکشن به صورت جدا و FREE DRM لینکاش هست جدا دانلود کن و با برنامه HORIZON بچسبون به بازی اصلی درست میشه عین همون کالکشنی که اومده.

حجم DLC ها هم فکر کنم 5.5 گیگابایت باشه برای هر دو نسخه.

آخرین ویرایش:
BioShock Infinite لیک شد.

2011.jpg

BioShock InfiniteRegion : Region Free Languages: EnglishSize : 1 DVD Genre : ActionPlatform : XBOX 360 Date : 03-20137.67 GiB

من که صبر میکنم تا پس فردا نسخه معمولی رو با قیمت 5 تومان بگیرم....:d

مگه پول مفته 9 تومان تو این تعطیلی بدم با پیک بیاره....:>

---------- نوشته در 06:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:04 PM ارسال شده بود ----------

تهران حضوری از کجا میشه گرفت؟ یه بازی ارزش 5 تومن پول پیک نداره.

میدان شهرداری پشت توپ خونه پاساژ لباف طبقه همکف زنگ بزنی برات میفرستن.

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:08 PM ارسال شده بود ----------

سایت IGN به نسخه XBOX و PS3 بازی نمره 9.4 و به نسخه PC بازی نمره 9.5 رو داده و بخاطر مشکلات گرافیکی نسخه کنسولی IGN نسخه PC را از این نظر بهتر ارزیابی کرده.

BioShock Infinite - Xbox 360 - IGN

BioShock Infinite - PlayStation 3 - IGN

BioShock Infinite PC Review - IGN

من که صبر میکنم تا پس فردا نسخه معمولی رو با قیمت 5 تومان بگیرم....:d

مگه پول مفته 9 تومان تو این تعطیلی بدم با پیک بیاره....:>

---------- نوشته در 06:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:04 PM ارسال شده بود ----------

میدان شهرداری پشت توپ خونه پاساژ لباف طبقه همکف زنگ بزنی برات میفرستن.

---------- نوشته در 06:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:08 PM ارسال شده بود ----------

سایت IGN به نسخه XBOX و PS3 بازی نمره 9.4 و به نسخه PC بازی نمره 9.5 رو داده و بخاطر مشکلات گرافیکی نسخه کنسولی IGN نسخه PC را از این نظر بهتر ارزیابی کرده.

BioShock Infinite - Xbox 360 - IGN

BioShock Infinite - PlayStation 3 - IGN

BioShock Infinite PC Review - IGN

تلفنی سراغ دارم، دنبال مغازه خرید حضوری هستم، ترجیخا شرق تهران.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or