BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان بازی به صورت برنر مکس است یا معمولیه ؟

برنرمکس

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

تلفنی سراغ دارم، دنبال مغازه خرید حضوری هستم، ترجیخا شرق تهران.

حضوری هم بری همونجایی که گفتم بهت میدن ولی بازار پس فردا باز میشه و تا فردا یکشنبه تعطیله همه جا.

برنرمکس

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:59 PM ارسال شده بود ----------

حضوری هم بری همونجایی که گفتم بهت میدن ولی بازار پس فردا باز میشه و تا فردا یکشنبه تعطیله همه جا.

xgd 2 هه ها ؟ اینجا که نزده اصلا جلوش که

ABGX.net - Handheld and Console Scene Release and NFO Database

خوب بازی دارای مفاهیم عمیق فلسفیه، داستان بسیار غنی ای داره، گرافیک هنری عالی کار شده اما در بخش تکنیکی روی کنسول مشکلاتی داره که امیدوارم روی PC نباشه، فوق العاده چالش برانگیزه داستانش

فقط امیدوارم داستانش به اندازه ی کافی سورپرایز کننده باشه ... چون وقتی Bioshock بازی میکردم هیچ پیش زمینه ای از داستانش تو ذهنم نداشتم ، ولی واسه این از همین الان آماده ـم که یه سورپرایز خفن توش بببینم ! :| حس میکنم هر اتفاقی که بیوفته بازم مث Bioshock کف و خون قاطی نمیکنم چون از قبل آماده ی هرچیزی هستم :((:d .

فقط امیدوارم داستانش به اندازه ی کافی سورپرایز کننده باشه ... چون وقتی Bioshock بازی میکردم هیچ پیش زمینه ای از داستانش تو ذهنم نداشتم ، ولی واسه این از همین الان آماده ـم که یه سورپرایز خفن توش بببینم ! :| حس میکنم هر اتفاقی که بیوفته بازم مث Bioshock کف و خون قاطی نمیکنم چون از قبل آماده ی هرچیزی هستم :((:d .
داستانش که میگن (این دو تا نقدی که اومده :دی) از نظر مــذهبی/سیـــاسی/فلسفی یه چیز سنگین و بی نظیر هست، ولی یه سری سوالات بدون پاسخ داره که گویا ضد حال هست :دی پایانش رو هم خود Levin گفته ممکنه یه سری باهاش حال نکنن :دی

بازی رو امروز تموم کردم در یک کلمه میتونم بگم شاهکار.در مرحله اخر که چپتر 40 هستش یه سورپرایز بزرگ داره. بعد از بایوشاک 1 دومین بازی بزرگ این نسل از لحاظ داستانی هستش. نمره من به بازی 9.5 .

بازی رو امروز تموم کردم در یک کلمه میتونم بگم شاهکار.در مرحله:-o اخر که چپتر 40 هستش یه سورپرایز بزرگ داره. بعد از بایوشاک 1 دومین بازی بزرگ این نسل از لحاظ داستانی هستش. نمره من به بازی 9.5 .
:d
خداییش چند ساعت میشینید پای بازی ی روزه تموم میشع؟ منم یجورایی مثله خودتم بازی بگیزتم دیگه باید تا ته ش برم
ولی مثلا ؛ مکس پین دیگه شب چشام دو دو زد تا دو سه روز حس نداشتم ، منم نمیتونم دو بازی همزمان برم .bioshock 1 برام شاهکار بود کنار darkness

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or