BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

گرافیک بازی واقعا مشکل داره تکسچر ها کلا بد هستن مخصوصا تو مناطق نزدیک و قابل دسترس .
داستان بازی همونجوری که انتظار داشتیم واقعا غنی و عمیق هست جوری که باید 2 بار بازی کنی تا کاملا به مفاهیمش پی ببری . تا خالا که یه چیزایی رو متوجه شدم و باید بگم لوین تو دیگه کی هستی واقعا در مفهوم پردازی و درون مایه ی غنی فقط کوجیما میتونه رقابت کنه با این لوین . شاهکاره آقا .
گیمپلی هم خیلی زیباست و عناصر فوق العاده ای اضافه شده که اون vigor ها واقعا خلاقانه و زیبا هستن و استفاده ازشون فوق العاده لذت بخشه .

برسیم به الیزابت :دی واقعا عالی طراحی شده . شخصیت پردازی , هوش مصنوعی , ... واقعا زیباست و تو fight ها واقعا کمکت میکنه و وسایل از رو زمین جمع میکنه و بهت میده و جای اشیای پنهان که تو از چشمت در میره رو بهت یاد آوری میکنه تا برداری . وقتی میری به دستشویی مردانه وارد نمیشه و دم در منتظر میمونه و با کوچکترین چیزی خواسش پرت میشه و محو تماشای اون میشه و باید بری و بهش بگی که بیا بریم و.... ایزابت واقعا عالیه .

همونطور که گفتم گرافیک تکنیکی فقط خیلی تو ذوقم زد و همین . 6 ساعتی بازی کردم و 9.2 میدم تا اینجا اونم فقط به خاطر گرافیکش .

فعلا برای پیش خوراک دارم Bioshock 1 و Bioshock 2 رو به همراه تمامیه DLC ها میزنم تو رگ تا خوراک اصلی که Bioshock 3 باشه اماده بشه....:d

به بقیه دوستان هم پیشنهاد میشه که یکم این عتش کمتر شه....;)

---------- نوشته در 01:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 AM ارسال شده بود ----------

جدیدا یه سری بازی ها واسه ایک باکس دیر لیک میشن این چه وضعشه :) مسئولین رسیدگی کنن من منتظر army of two هستم ۴ روز مونده به عرضه رسمی هنوز واسه ایکس لیک نشده :)

این همه برای xbox زودتر اومد چند بارم بزار برای ps3 زودتر بیاد....:d

سگ که دنبالمون نزده چیزی که زیاده وقت و بیکاری تو ایام تعظیلی.;)

فعلا برای پیش خوراک دارم Bioshock 1 و Bioshock 2 رو به همراه تمامیه DLC ها میزنم تو رگ تا خوراک اصلی که Bioshock 3 باشه اماده بشه....:d

به بقیه دوستان هم پیشنهاد میشه که یکم این عتش کمتر شه....;)

---------- نوشته در 01:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:27 AM ارسال شده بود ----------

این همه برای xbox زودتر اومد چند بارم بزار برای ps3 زودتر بیاد....:d

سگ که دنبالمون نزده چیزی که زیاده وقت و بیکاری تو ایام تعظیلی.;)

مگه کالکشن بایوشک با dlc هاش واسه دانلود اومد؟والا ما هر چی دنبالش گشتیم نیووردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or