BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

حیف بازی به این خوشدستی،مولتی نداشته باشه.
امیدوارم حد اقل بخش داستانیش طولانی باشه به اندازه کافی.
کسی میدونه چند ساعت گیم پلی داره؟؟

Reviewی IGN جمعه ساعت 8:30 صبح به وقت ما منتشر میشه.

به نظر میاد قرار نیست مثل BioShock 1 تو بخش گرافیک (رو کنسول) آدمو فک دراپ کنه (البته فقط بخش تکنیکی منظور هست). تکستچر و فریم ریت اینا مشکل داره:

On that note, however, let me warn you console players up front: unlike its jaw-dropping-in-2007 predecessor (I’m not counting BioShock 2 here, as that wasn’t our first trip to Rapture), BioShock Infinite does not have the same technical wow-factor going for it. Yes, Columbia is stunning from a scale, scope, and art-direction perspective, but on a raw graphical level it is a bit underwhelming on the Xbox 360 version I’m starting with. Textures are muddy and low-resolution and the framerate takes regular slight-but-noticeable dips. It reminds me of the console version of Dishonored in that way.
BioShock Infinite Review in Progress - IGN

به نظر میاد قرار نیست مثل BioShock 1 تو بخش گرافیک (رو کنسول) آدمو فک دراپ کنه (البته فقط بخش تکنیکی منظور هست). تکستچر و فریم ریت اینا مشکل داره:

برای من یکی قابل حدس زدن بود این موضوع سایر دوستان رو نَمیدانم
این بازی رو PC خوف (که من ندارم :| :دی ) دیدن داره ها 8->

اینم خود TV Spot که رضا (ƝIƝɈѦ) تو تاپیک تریلرها گذاشته بود.

m1377_2.jpg

HD H.264 MP4 44.9MB Download
Hi-Res H.264 MP4 25.5MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 5.9MB Download

من بعید میدونم نمراتش کم باشه، Bioshock یکی از عنوانهایی هست که بازی هایی که از روش اقتباس هم میکنن مثل Dishonored بازی های موفقی میشن ، پس شاهکار levine که جای خود دارد:d. از لحاظ گرافیک هم بحث تکنیکیش رو تا بازی عرضه نشه نمیشه فهمید ولی حداقل از لحاظ بصری و هنری سرآمد بازی های نسل بوده از نظر من(با توجه به تریلرها). در کل این بازی نمراتش واسم مهم نیست، بهترین بازی 2013 واسم همین بازی هستش، هلاک شدیم اینقدر انتظار کشیدیم:d.

با این وضعیت نمره ها اگه متای بازی نزدیکای 85 بشه باید سازنده ها کلاشونو بندازن هوا البته من فکر کنم کسی که عاشق کارای ken levine باشه متا کوچکترین اهمیتی واسش نداره مهم اون نبوغ و حسیه که تو بازیاش هست و تو دنیای سرگرمی نظیری نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or