BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

تريلر جديدي از بازي اومده به اسم Columbia: A Modern Day Icarus كه بيشترش تصاوير واقعي هست و در مورد پيدايش كلمبيا و اينكه الان كجاست توضيح ميده.

بي نظير بود. فريم به فريمش حساب شده بود. آهنگي كه تو پس زمينه ميزنه، اون گربه اي كه نشون داده ميشه، تن صداي راوي و همه چيز چنان جو مرموزي به وجود اورده بودن كه هزار تا فيلم Horror نميتونن نزديكش بشن. واقعا بايد كلاه ها رو در تحسين كن لوين برداشت و جلوش زانو زد. توي همچين صنعتي كه تريلرها شدن نشون دادن صحنه هاي Cool و جذب عموم مردم، هستن افرادي مثل لوين كه نه تنها براي فروش بيشتر زوري مولتي پلير وارد بازيشون نميكنن، از همچين تريلرهايي هم براي تبليغ بازيشون استفاده ميكنن.

تا وقتي همچين بازيهايي باشن توي هر جمعي كه باشه با افتخار ميگم من گيمرم.

تريلر جديدي از بازي اومده به اسم Columbia: A Modern Day Icarus كه بيشترش تصاوير واقعي هست و در مورد پيدايش كلمبيا و اينكه الان كجاست توضيح ميده.

بي نظير بود. فريم به فريمش حساب شده بود. آهنگي كه تو پس زمينه ميزنه، اون گربه اي كه نشون داده ميشه، تن صداي راوي و همه چيز چنان جو مرموزي به وجود اورده بودن كه هزار تا فيلم Horror نميتونن نزديكش بشن. واقعا بايد كلاه ها رو در تحسين كن لوين برداشت و جلوش زانو زد. توي همچين صنعتي كه تريلرها شدن نشون دادن صحنه هاي Cool و جذب عموم مردم، هستن افرادي مثل لوين كه نه تنها براي فروش بيشتر زوري مولتي پلير وارد بازيشون نميكنن، از همچين تريلرهايي هم براي تبليغ بازيشون استفاده ميكنن.

تا وقتي همچين بازيهايي باشن توي هر جمعي كه باشه با افتخار ميگم من گيمرم.

مهمترین شاخصه لوین هم مفاهیم عمیق بازی هاش هست که به زیرکی تو بازی جاش میده یکی این یکی GTA هم خیلی کنایه داره

تریلر جدید از بازی اومده (به نام City in the Sky) که واقعاً فوق العاده ـست !!! بعد از تریلر قبلی که یکی دو ماه پیش اومد و زیاد خوشم نیومد ، این یکی واقعاً محشر بود !
کلاً BioShock: Infinite برام یه حالتی داشته که اولش به شدت ازش خوشم اومد ، بعدش به خاطر جدایی چند نفر و یکی دو تا تریلر قبلی یه کم بهش شک کردم ، ولی الآن دوباره به اوج منحنی سینوسی رسیدم ! :دی
لینک Youtube ممنوع هست. اسمش رو سرچ کنین میاد. یا این عبارت رو بعد از =v که توی همه لینک های Youtube وجود داره بذارین تا ببینینش :
vRjNMQZ1qBk

Dinosaur

این city in the sky همونی رو میگی که 1:39 دقیقه هست ؟ خیلی جالب بود مخصوصا صحنه آخرش . دقیقا چیزایی هست که از B:I انتظار دارم پرداختن بیشتر به الیزابت هست . فوق العادست این بازی .

با به مقدار تاخیر تریلر رو دیدم، فوق العاده بود.
همه ش داشتم با خودم فکر میکردم که "Anrew Ryan" ـه این نسخه (از نظر شخصیت و پایه گذار Columbia) کیه که تو این تریلر مشخص شد. Zachary Comstock. امیدوارم نوارهای زیادی ازش در طول بازی باشه و مثل Ryan حرف های فوق العاده ای بزنه.
و اما در مورد تریلر City in the Sky... واقعا کلمات قادر به توصیفش نیستن.
صحنه ها و دیالوگ های انتخاب شده، موسیقی ـه فوق العاده با تم Inception/Dark Knight ـی اون، و در نهایت عبارت What Goes Up, MUST Come Down ـش.
اگه (به قول آریا جان به خاطر همون یکی دو تریلر قبلی) درصدی به بازی شک داشتم، الان مطمئنم که بازم با یه شاهکار طرفیم.
صحنه ای که شیشه ی ماسک Booker تیکه تیکه میشه هم واقعا قشنگ بود.

این تریلر اخری رو دیدم عجب چیزی بود:d یعنی واقعا تو این وضعیت یک همچین نیزی نیاز داشتیم:d
فقط یک سوال اخر این تریلر (City in the sky) یک چیزی میاد چقدر شبیه big sister هست:d

تریلر واقعا عالی بود، حسابی هایپ شدم :دی مهمترین نکته در مورد تریلر یه سری اشارات سیـــاسی هست. تو یه تصویر مجسمه سه تا از شخصیت های مهم آمریکا رو می بینیم:
Thomas Jefferson
George Washington
Benjamin Franklin
واسه فهمیدن رابطه این 3 نفر اینجا رو بخونید:
Founding Fathers of the United States - Wikipedia, the free encyclopedia

تو خیلی از بخش های تریلر به فرانسه اشاره میشه، جالبه این 3 نفر هر کدوم به نوعی با فرانسه ارتباط داشتن. به نظرم داستان تو این سری یه چیز ســـیاسی خیلی خفن میشه :دی

تریلر واقعا عالی بود، حسابی هایپ شدم :دی مهمترین نکته در مورد تریلر یه سری اشارات سیـــاسی هست. تو یه تصویر مجسمه سه تا از شخصیت های مهم آمریکا رو می بینیم:
Thomas Jefferson
George Washington
Benjamin Franklin
واسه فهمیدن رابطه این 3 نفر اینجا رو بخونید:
Founding Fathers of the United States - Wikipedia, the free encyclopedia

تو خیلی از بخش های تریلر به فرانسه اشاره میشه، جالبه این 3 نفر هر کدوم به نوعی با فرانسه ارتباط داشتن. به نظرم داستان تو این سری یه چیز ســـیاسی خیلی خفن میشه :دی

یه نوع از دشمن های بازی هم که مسلسل دستشه دقیقا شبیه George Washington هست خیلی جالبه در کل :دی

اينم متن فارسي دو تريلر Columbia: A Modern Day Icarus با يكم توضيحات اضافه. متنشو جايي گير نيووردم و مجبور شدم از روي تريلر بنويسمش. اين مطلبو اولين بار توي بازي‌وود گذاشته بودم.

قسمت اول:

1893، نمایشگاه جهانی کلمبیا، اجتماع بزرگترین دست آوردهای مربوط به تکنولوژی که جهان به خود دیده است. در این بین یکی از این نمایشها بالاتر از دیگران قرار گرفت: شهر شناور کلمبیا. حاصل اراده و آینده نگری یک مرد: زَکَری کامستاک (Zachary Comstock). «و خدا دید که شرارت انسان بسیار زیاد است. و همین باعث شد از اینکه انسان را در زمین آفریده است پیشمان شود.» پیامبری خود برخواسته و مذهبی که بر دیگر پدران پدید آورنده آمریکا (Founding Fathers of America) نائل گشته است.

زَکَری کامستاک، خالق شهر شناور کلمبیا و به نوعی اندرو ریان این نسخه

سه تن از پدران پدیدآورنده آمریکا: جرج واشینگتون، بنجامین فرانکلین و توماس جفرسون

برای مدتی کلمبیا به اولویت ایالات متحده تبدیل شد. تنشی بین آنها تحت مدیریت McKinley در حال شکل گیری بود. در سال 1901، این تنش به حد نهایت خود رسید و کلمبیا بر خلاف خواسته‌ی آمریکا پایان خشونت آمیزی به انقلاب بوکسورها (Boxer Rebellion) در چین داد. دادگاه بازگشت تسلیم شدن سریع کلمبیا را خواستار شد. اما کلمبیا در عوض از اتحادیه جدا شد (کلمبیا تجسم شخصیتی مونث آمریکا بود و در ابتدا افتخار آمریکا تلقی میشد. این دو تا قبل از این اتفاق با هم یک اتحادیه (Union) تشکیل داده بودند). در مارچ 1981 یک ساختمان مرموز در ارتفاعات آلپ پیدا شد. ساختمانی که از آسمان سقوط کرده بود. درون ساختمان جعبه ای پیدا شد که اشیای با ارزشی متعلق به کلمبیا در آن وجود داشت. بسیاری از آنها ممکن بود کلید حل معماهای مرموز مربوط به کلمبیا باشند اما بعضی دیگر از آنها سوالات جدید و تامل برانگیزی به وجود آوردند. اینکه چه چیزی باعث شد کلمبیا از آمریکا جدا شود؟ کلمبیا سالها پیش به یکباره کجا ناپدید شد؟ و مهمتر از همه، در حال حاضر بقیه شهر کجاست؟

ساختمان سقوط کرده از کلمبیا در ارتفاعات آلپ

قسمت دوم:

درست است کلمبیا از دید عموم مردم پنهان شده اما هنوز هم داستانهایی در مورد آن شهر شناور در هوا شنیده میشود که هرکدام خیال‌پردازانه تر از دیگری است. پرنده‌ای شیطانی که توجه افکار عمومی در سراسر جهان را به خود جلب کرده است. حتی شعرهایی هم برای ترساندن بچه ها ساخته شده است: «سانگ برد ها، سانگ بردها،‌ ببین دارند پرواز میکنند، بچه ها را از آسمان پرت میکنند، وقتی بچه های کوچک کار خطایی کنند، آنها را به قبرشان راهنمایی میکنند».

در تریلرها اشاراتی به پاریس میشود، برج ایفل را در گوشه سمت چپ میبینید.

پژوهشگران بر این باور بودند که این فقط یک داستان بچه‌گانه است. تا اینکه در سال 1920 تصاویری از سانگ بردها (Songbird) منتشر شد. نظریه های بسیاری در مورد ریشه و هدف این موجود منتشر شد. نظریه ای که بیشتر از دیگران مورد پذیرش قرار گرفت این بود که سانگ برد نگهبان شهر کلمبیا در برابر هجوم عوامل خارجی هستند.

تصویری از سانگ‌برد در حال پرواز در مدرک کشف شده

اما مدارکی که در آلپ پیدا شده بود چیز دیگری میگفت: شاید هدف سانگ برد این نیست که نگذارند کسی وارد شهر کلمبیا شود، در عوض نگذارد چیزی یا کسی از شهر خارج شود. این کَس، ملقب به بره‌ی کلمبیا، بچه‌ای است که همه به او احترام میگذارند و در عین حال در بند سانگ برد است. چه چیزی در مورد این بچه تهدید کننده است که لازم است نگهبانی به این شیطان صفتی از او محافظت کند؟

بره‌ی کلمبیا

بچه‌ای که سانگ برد از او محافظت میکند همان الیزابت است (یکی از انگشتان هر دو ناقص است).

ادامه دارد…

آخرین ویرایش:
لوين تو مصاحبه با گيم اسپات گفته يكي از كاركنانشون بعد از بازي كردن يكي از مراحل پاياني بازي به خاطر مسائل مذهبي كه داشته بلافاصله كامپيوتر خودش رو روشن كرده و توي ورد استعفاي خودش رو نوشته! البته كوين باهاش صحبت كرده و نذاشته بره. اطلاعات بيشتر در اينجا: BioShock Infinite's religious themes led dev to consider quitting - GameSpot.com

لوين تو مصاحبه با گيم اسپات گفته يكي از كاركنانشون بعد از بازي كردن يكي از مراحل پاياني بازي به خاطر مسائل مذهبي كه داشته بلافاصله كامپيوتر خودش رو روشن كرده و توي ورد استعفاي خودش رو نوشته! البته كوين باهاش صحبت كرده و نذاشته بره. اطلاعات بيشتر در اينجا: BioShock Infinite's religious themes led dev to consider quitting - GameSpot.com
الان فقط من با این تیکه هایپم چسبید به سقف یا بقیه هم اینجورین؟! :دی
ببین چقدر مسئله ی سنگینی بوده که طرف اون واکنش رو نشون داده.
منم که کلا عاشق اینجور چیزام. اصلی ترین دلیلی که بایوشاک 1 توی Top 3 بازی های مورد علاقم هست هم همین چیزاش بود.
اشتیاقم برای بازی 100 برابر شد. :x

من هر وقت این تاپیک رو باز میکنم دلم می گیره، تاپیک Bioshock و فقط 7 صفحه؟ :| :دی البته وقتی بازی بیاد تاپیک شلوغ میشه ولی حیفه همچین بازی تاپیکش قبل از عرضه اینقدر بی حال باشه :دی واسه اینکه کامنتم خیلی اسپم نباشه بگم که بازی 25 روز دیگه عرضه میشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or