BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

نه اینطور نیست

فروم ها و چندتا جای دیگه رو گشتم آخر سر متوجه شدم که بازی روی کنسول هست و 60 فریم نیست ولی رو فریم 30، ثابت اجرا میشه

منم گشتم دیدم همه میگن رو پی سی بوده:dبه نظر خودمم رو پی سی بود حالا رو هر چی بود فرقی نمیکنه مهم اینه که روی همه ی پلتفرما همینه(منظورم اینه که شروع همشون همینه:d)و قراره مثل بایوشاک یک بشه>:d<

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا منم همین حس رو نسبت به این کاور دارم:d

کلا یه جوریه... :d

مثل کاور یه کامیکه:(

نمیدونم چرا یهویی دلم واسه رپچر تنگ شد :( ... شدیدا امیدوارم جو Infinite هم بتونه در حد BS 1 و 2 مخوف و گیرا باشه .

اینم کاور اصلی بازی نیست ، کاور داخلی بازی ـه که البته از کاور اصلی بهتره به نظرم ... :d

من اولین بار نسخه دوم این بازیو گرفتم و بازیش کردم.واقعا حالم بد شد
تریلرهای این بازیو که دیدم مشتاق بازی شدم طوری که بچه ها میگفتن نسخه ی اولو بازی کنم
منم الان دارم نسخه ی اولو بازی میکنم و واقعا برام جالبه
فقط یکی در مورد داستان یه توضیحی بده

کاورش شبیه عکسای قهوه خونه ای و این داستانای تیریپ شاهنامه ـس :دی ( نه خود شاهنامه :دی الان نمیدونم چی بهشون میگفت :دی مینیاتور؟:دی )
من از 2ـش خوشم نیومد :| ولی امیدوارم این یکی قشنگ باشه

رپچر ادیشن بازی تایید شد که شامل نسخه ی اول و دوم بازی به همراه تمام دی ال سی هاست و یه سری چیزای جدید هم داره از جمله شخصیتایی که قرار بود در بازی باشن ولی در نسخه نهایی حذف شدن

تو قسمت 2 بازی با آنلاینش خیلی حال میکردم . غیب میشدم بعد از پشت طرف رو خفت میکردم :دی

تو این قسمت کاشکی غیبیش رو بهتر کنن که کلا پیدا نباشه . سخت میشه مگه نه ؟؟؟ :دی

رپچر ادیشن بازی تایید شد که شامل نسخه ی اول و دوم بازی به همراه تمام دی ال سی هاست و یه سری چیزای جدید هم داره از جمله شخصیتایی که قرار بود در بازی باشن ولی در نسخه نهایی حذف شدن
البته فقط کانسپتا و مدلاشون، توی بازی نیستن. تاریخش هم 14 ژانویه در آمریکای شمالی عرضه میشه.

من که منتظرشم خیلی دوس داشتم دو نسخه اولو یه وقتی بشینم دانلود کنم و بازی کنم قبل این که جدیدش بیاد حالا می تونم یک جا با دی ال سی هاش بگیرمش>:d

البته فقط کانسپتا و مدلاشون، توی بازی نیستن. تاریخش هم 14 ژانویه در آمریکای شمالی عرضه میشه.

من که منتظرشم خیلی دوس داشتم دو نسخه اولو یه وقتی بشینم دانلود کنم و بازی کنم قبل این که جدیدش بیاد حالا می تونم یک جا با دی ال سی هاش بگیرمش>:d

می تو:d.نسخه اول رو یکم رو پی سی رفتم رو ایکس باکس نداشتمش.
اره کانسپتا و اینجور چیزاشون حوصله نداشتم کامل بنویسم یادمم نبود خبر کاملش چی بود:dگفتم فقط بگم برای کسایی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن این نسخه قراره بیایه الکی دنبالش نگردن

می تو:d.نسخه اول رو یکم رو پی سی رفتم رو ایکس باکس نداشتمش.
اره کانسپتا و اینجور چیزاشون حوصله نداشتم کامل بنویسم یادمم نبود خبر کاملش چی بود:dگفتم فقط بگم برای کسایی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن این نسخه قراره بیایه الکی دنبالش نگردن

همه کسایی که نسخه دوم رو بازی کردن راضی نبودن و فقط از نسخه اول راضی هستن. نسخه اول رو فقط Ken Levine ساخته

ایول خیلی خبر خوبی بود اومدن نسخه BioShock: Ultimate Rapture Edition چون من میخواستم برم جفتشو بخرم که حالا با اومدن این نسخه فکر نکنم لازم باشه این کارو بکنم:
In addition to BioShock and BioShock 2, the BioShock: Ultimate Rapture Edition includes more than $40 of add-on content for both games
اینم سایت خود بازی:
BioShock Ultimate Rapture Edition

---------- نوشته در 10:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 AM ارسال شده بود ----------

کاش یه مرد بیاد خبر بده که این کارو برای Dead Space1,2 هم انجام دادن:praying:

همه کسایی که نسخه دوم رو بازی کردن راضی نبودن و فقط از نسخه اول راضی هستن. نسخه اول رو فقط Ken Levine ساخته

اره منم راضی نبودم:dیه چیزه نسخه دوم که حالمو گرفت این بود
که من تمام little sisterها رو رسوندم به خونشون فقط یکیشونو کشتم که اونم میخواستم ببینم چجوری میکشه بعد به خاطر همین یکی پایان بد بازی رو بهم نشان داد:(

تو قسمت 2 بازی با آنلاینش خیلی حال میکردم . غیب میشدم بعد از پشت طرف رو خفت میکردم :دی

تو این قسمت کاشکی غیبیش رو بهتر کنن که کلا پیدا نباشه . سخت میشه مگه نه ؟؟؟ :دی

نداره آنلاین این قسمت متاسفانه
متاش یه چی بین 1 و 2 میشه
بازی واقعا واقعا فوق العاده ساخته شده
جزئیات خیلی خیلی بالایی داره
کارکتر اصلی حین بازی حرف که میزنه دستاشم میشه دید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or