BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

تاپیک BioShock: Infinite فقط چهار صفحه رفته جلو؟ :| خب الان شد 5 صفحه :دی
من زیاد تریلرهای بازی رو ندیدم و اخبارش هم واسه جلوگیری از اسپویل شدن دنبال نکردم، فقط یکی میتونه بگه چرا انگشت کوچک دست راست الیزابت قطع شده؟ :دی

• Like
Reactions: bear14
یکی از علت های تاخیر بازی این بود بازی از اول ساخته شد دوباره یعنی اول با UE 2.5 بازی رو داشتند می ساختند وقتی کن سر پروژه آمده گفت که برای اجرا ایده های بیشتر باید بازی با UE 3 ساخته بشه

تریلر 5 دقیقه از گیم پلی بازی رو دیدم

واقعا خیره کنندست

گرافیک فوق العاده عالی هست به نظرم بازی تو 60 فریم اجرا می شد حالا اگه از دوستان کسی تریلر رو دیده بیاد در این مورد هم نظر بده فریم روی 60 هم نباشه حداقلش فریم کاملا ثابت و لذت بخش بود

با این اوصاف باید منتظر نمرات عالی برای این بازی بود

تریلر 5 دقیقه از گیم پلی بازی رو دیدم

واقعا خیره کنندست

گرافیک فوق العاده عالی هست به نظرم بازی تو 60 فریم اجرا می شد حالا اگه از دوستان کسی تریلر رو دیده بیاد در این مورد هم نظر بده فریم روی 60 هم نباشه حداقلش فریم کاملا ثابت و لذت بخش بود

با این اوصاف باید منتظر نمرات عالی برای این بازی بود

توی این 5دقیقه که
نه دشمنی بود نه چیزی کاراکتر فقط راه میره
اگه اینجاها افت فریم داشته باشه که دیگه باید فاتحه بازی رو خوند.ولی با این حال فکر کنم روی پی سی اجرا میشد.
شدید هایپ شدم:d.
همچین اسپویل خاصی هم نداره خواستین ببینیدش:d

توی این 5دقیقه که
نه دشمنی بود نه چیزی کاراکتر فقط راه میره
اگه اینجاها افت فریم داشته باشه که دیگه باید فاتحه بازی رو خوند.ولی با این حال فکر کنم روی پی سی اجرا میشد.
شدید هایپ شدم:d.
همچین اسپویل خاصی هم نداره خواستین ببینیدش:d

درسته هیچ دشمنی نبود ولی تو همچین نسلی از بازی ها خیلی از بازی ها هستن که تو این شرایط افت فریم دارن

بازی فکر کنم رو PS3 اجرا می شد چون بعضی جاها میگفت که دکمه X رو بزنید

درسته رو 360 هست

مهم اینه که رو کنسول اجرا شده

بازی رو پی سی با دسته 360 بود:dمثل تریلرای فارکرای و مدال e3 گول سازنده ها رو نخورید:d.کلا مد شده بازی رو روی پی سی اجرا میکنن و با دسته 360 بازی میکنن:(.از رو AA میشه فهمید:((.

راست

بازی رو پی سی با دسته 360 بود:dمثل تریلرای فارکرای و مدال e3 گول سازنده ها رو نخورید:d.کلا مد شده بازی رو روی پی سی اجرا میکنن و با دسته 360 بازی میکنن:(.از رو AA میشه فهمید:((.
والله راست می گویی ایول عجب به نکته ای را گفتی تریلری که در e3 دیدم به بشکه ها نگاه کنی دیگه میفهمی همه ش روی پی سی بوده

نه اینطور نیست

فروم ها و چندتا جای دیگه رو گشتم آخر سر متوجه شدم که بازی روی کنسول هست و 60 فریم نیست ولی رو فریم 30، ثابت اجرا میشه

بالاخره کاربران این کاور را برای بازی انتخاب کردند:
bioshock-infinite-b-side-1.jpg

نمی دونم چرا هر چقدر سعی می کنم، نمی تونم با این کاور ارتباط برقرار کنم. در نظر سنجی ای که گذاشته شده بود، من به کاور شماره 2 رای داده بودم که به نظرم خیلی بهتر بود. اما این کاور زیاد جالب نیست.

البته کاور مهم نیست، باید دید که کن لوین می خواد چیکار کنه:دی این تریلری که دیدم واقعاً فوق العاده بود. طراحی بر پایه Art Nova به خوبی خودش را نشون داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or