BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

شماره 1ش یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین بازی هایی بود که بازی کردم تازه تابستون تموش کردم ولی بعد از 5 سال از انتشار بازی انقدر به دلم نشست که هنوزم تو فکر صحنه های بازیم

ظاهرا چیزی تا عرضه بازی نمونده. کسی نظری رو این بازی نداره؟ من که تازه میخوام شماره های قبلی رو بازی کنم تا برسم به این:d

نظر نمیخواد از بس شاخه :دی شماره ی 1 که لوین ساخت فوق العادست ولی 2 نه ! اینفینتم لوین میسازه شک نکن شاهکاره :دی

ظاهرا چیزی تا عرضه بازی نمونده. کسی نظری رو این بازی نداره؟ من که تازه میخوام شماره های قبلی رو بازی کنم تا برسم به این:d

منم 1 و دوشو تازه بازی کردم :دی
به نظرم سبکش باحاله.میارزه حتمن بازی کن.
مخصوصن از نظر داستانی یه چیز جدید و خاصیه

از اون دسته شاهکارایی که چند بار باید رفتش . همه چیش در اعلاس از اتمسفر و داستان بگیر تا گرافیک هنریش و جو بسیار سنگینش . به این دلیلم که بازی دست خود Levine و تیمشه میشه از همین الان انتظار یه GOTY رو کشید

طراحی Columbia به شدت عالی کار شده و تا اونجایی که میدونم از Propaganda هم تو فضای سیاسی بازی الهام گرفته شده که ما رو یا DX میندازه . فقط یه مورد نگران کننده که ازارم میده خطی شدن خط داستانه البته هیچ شماره این سری Rpg یا sandbox نبوده ولی با این جو میطلبید که حداقل یه Open world ازش میساختن ولی به هر حال اگه بتونن اون جو تاریک رمان ها رو به تصویر بکشن عالی میشه .
کاش زودتر ریلیز میشد حداقل دیگه تاخیر نخوره

آقا بازی مولتی نداره . این به نظرم خبر فوق العاده ای هست . ینی یه سینگل فوق العاده داره . تاپیکش چرا اینجوری خلوته ؟؟؟؟

من تریلر این بازی رو دیدم یکم تعجب کردم :| ! چجوریه سبکش ؟! یکم عجیب نیست بازیش ؟:d یه توضیح میدین داستانش چیه و چرا اینطوریه ؟!

من تریلر این بازی رو دیدم یکم تعجب کردم :| ! چجوریه سبکش ؟! یکم عجیب نیست بازیش ؟:d یه توضیح میدین داستانش چیه و چرا اینطوریه ؟!
بهترین توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که نسخه ی اول (فقط اول، دومش نه) رو بگیری و بازی کنی تا با جو و سبکش کاملا آشنا بشی.
فقط میشه گفت شاهکاره، همین.

باکس شات کامل بازی منتشر شد :

wceape7gzyrtuzza9bq.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or