BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام.
این بازی مشکل اخلاقی ندارد؟ چون من بازی اگر مشکل داشته باشد، بازی نمی کنم. البته بعضی بازی ها هستند مثل Assassin's Creed که در حد یکی دو کات سین است که قابل Skip کردن است ولی آن طور که شنیده ام بعضی بازی ها مثل Witcher خیلی مشکل دارند و نصف بازی مشکل است! منظورم این است که اگر هم دارد، در طول مرحله که نیست و می شود رد کرد، بله؟
نه این که چیزی نداره
در ضمن the witcher که برای pc هست اصلا

من بازی رو از پشت شهرداری گرفتم اومدم همون اول بازی میاد بیرون clean disk میده بعد دوباره رفتم تو بازی این بار faling inshialized dsik یه همچین چیزی میده بردم دیسکو عوض کردم بازم همین ارورو میده .کسی مشکله منو داره؟ چی کار کنم ؟

منم همین مشکل رو دارم دوستان کسه دیگه هم این مشکل رو داره ؟‌97٪ رو چه از رو دیسک اجرا کردم چه با روش نصب و اجرا موزیک ارور Failed autorized disk یا clean disk میده.
چه باید کرد ؟

بازی هیچ مشکل اخلاقی نداره ..
پاک پاک!!
ولی من همیشه در این بازی 2 تا مشکل اخلاقی بزرگ میبینم.:d
...
یکی اگه وقت کرد از وضعیت گرافیک و فریم ریت و نورپردازی بگه.می خوام ببینم انریل انجین بازم روی ایکس باکس ، سروری میکنه یا نه.
البته مطمعنم از این قضیه ولی نیاز به تایید دیگران هم هست.

منم تقریبا" مشکل شما رو دارم.
دیسکم 97% هست و بازی بعد از چند دقیقه ارور میده، هم بدون نصب کردن و هم با نصب کردن و اجرا کردن با روش موسیقی.
باید فردا با دیسک برنر مکس هم امتحان کنم...
منم همین مشکل رو دارم 97% گرفتم با روش موزیک اجرا کردم ارور میده از هارد پاک کردم دیگه ارور نداد بدجور ضد حال زد )x

سلام.
این بازی مشکل اخلاقی ندارد؟ چون من بازی اگر مشکل داشته باشد، بازی نمی کنم. البته بعضی بازی ها هستند مثل Assassin's Creed که در حد یکی دو کات سین است که قابل Skip کردن است ولی آن طور که شنیده ام بعضی بازی ها مثل Witcher خیلی مشکل دارند و نصف بازی مشکل است! منظورم این است که اگر هم دارد، در طول مرحله که نیست و می شود رد کرد، بله؟

حتی بدترین بازیها هم مشکل اخلاقی نداره.... مشکلات اخلاقی برمیگرده به بی جنبگی یا بی ظرفیت بودن گیمرها....

اگر قرار باشه با یک بازی اخلاقیات یک گیمر زیر سوال بره پس همون بهتر که کنسول جمع بشه بره تو جعبه...

---------- نوشته در 11:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

منم همین مشکل رو دارم 97% گرفتم با روش موزیک اجرا کردم ارور میده از هارد پاک کردم دیگه ارور نداد بدجور ضد حال زد )x

بازیهای 97% از اونجایی که باید بوسیله layer break مخصوص به صورت دو لایه و با سرعت 2.4 رایت بشن متاسفانه این استاندارد رو بعضی ها رعایت نمیکنند و بدون توجه به مشخصات ایمیج بازی رایت میزنن و تحویل ملت میدن.

---------- نوشته در 11:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 PM ارسال شده بود ----------

ولی من همیشه در این بازی 2 تا مشکل اخلاقی بزرگ میبینم.:d
...
یکی اگه وقت کرد از وضعیت گرافیک و فریم ریت و نورپردازی بگه.می خوام ببینم انریل انجین بازم روی ایکس باکس ، سروری میکنه یا نه.
البته مطمعنم از این قضیه ولی نیاز به تایید دیگران هم هست.

بایوشاک 1 رو سه برابر بهترش کن میشه همین بایوشاک 3....

منم تا یه نیم ساعتی از بازی رو رفتم که حالا بخاطر مشکلات (تلویزیون زیاد نگا نکن و آخر شبه بازی چی میکنی و اینا !!! :d) نتونستم دیگه بازی کنم بازی رو واسه اینکه این منتقدا گفته بودن آسونه و اینا رو هارد رفتم که فک کنم کار خوبیه چون الان یه کم بازی چالشش بیشتر شده فک کنم رو نرمال خیلی آسون باشه
از نظر گرافیک فنی که چیزی کم نذاشتن تیم عزیز Levine و Irrational ولی به پای گرافیک و طراحی هنریش نمیرسه که واقعا شاهکاره ;)
مشکل افت فریم هم تا حالا من نداشتم
حالا دیگه دوستان حرفه‌ای تر از ما هم هستن بیان نظر بدن :d
ولی در کل شاهکاره واقعا شاهکاره

منم بازی رو تهیه کردم... فقط یه توصیه به دوستانی که فکر می کنند بازی اسونه:بازی رو ,رو درجه 1999 که کد فعال سازیش رو صفحه
قبل گذاشتم برید...دهنتون اسفالت میشه:d

باو بیخی من اینو رو همین Hard هم دارم میرم شاهکار کردم :d
آخه من کلا بازی هایی که زیاد خوشم بیاد رو هارد و اینا میرم ولی بقیه بازی ها همه رو نرمال :d

آقا بازی اصلا آسون نیست!
هوش مصنوعی هم فوق العاده است ...
این سیستم احیاگری دوباره است که بازی رو یکم آسون کرده .. درست مثل نسخه های قبل حتی اگه به دشمنا یک تیر هم بزنی و اونا بکشنت وقتی دوباره احیا میشی از همونجا میاد! یعنی اونایی که کشتی و یا زخمی کردی دوباره بلند نمیشن ...

آها اینو یادم رفت آره این احیاش خیلی آسون کرده بازیو ولی از نظر هوش مصنوعی هیچ مشکلی نداره کاملا عالی کار شده هوش مصنوعیش
ولی همین احیای دوبارش هم زود زود بمیری پولتو هاپولی میکنه :d

آخرین ویرایش:
خوب کنسول سه چراغ شد و منو از دیوانگی نجات داد ... بازی عالیه ... عالی ... باور نمیشد بشه بهتر از BioShock 1 همون راه رو رفت ... واقعا دست مریزاد.

روش باز کردن درجه سختی 1999:
همون طور که می دونید این درجه سختی از اول باز نیست و بعد از تموم بازی باز میشه ولی اگه رمز پایین رو تو main menu بزنید:این درجه
سختی از اول قابل بازیه..
Up, Up, Down, Down, Left, Right, Left, Right

آنلاک کردن اچیومنت رو که غیر فعال نمی کنه؟ چون تموم کردن بازی روی این درجه هم خودش اچیومنت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or