BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اون اپدیت 4 مگی برا چی بود؟

کلن همه بازیا وقتی به لایو وصل میشن یه آپدیت کوچیک میگیرن که بیشتر مربوط به اطلاعات dlc ها و ایناس

Sent from my iPod touch using Tapatalk 2

---------- نوشته در 07:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

تموم شد بالأخره! فوق العاده بود. هیچ ایرادی نداشت بازی یا اگه هم داشت بین این همه نکته مثبت بازی گم می شد. بهترین تجربه من تو این نسل بدون شک! چند دقیقه آخر بازی و به خصوص پایان بازی کلاً در حالت WTF هستید بس که فوق العادست. :دی
آقا قضیه چی بود این آخرا؟ کامل یکی بیاد توضیح بده چی شد، یه چیزایی رو نفهمیدم اصلاً. :دی اون قسمتی هم که Rapture رو نشون داد خیلی جالب بود.
فیلم Looper رو دیدی ؟!! یه چی تو اون مایه ها شد :دی
بوکر بابای الیزابت (یا آنا) بود که برای نجات دخترش خودشو کشت (یا در واقع اجازه داد که بکشنش)

مسخره :| :(
خطر حاوی Spoiler!!!!!
بازی کردم تا اونجا که الیزابت از دستت در می ره و میری دنبالش یکی از این tear ها رو باز میکنه میره توش بعد گیر میفته از اینور رفتم نجاتش بدم کلی سربازو کشتم آخرش رفتم اونجا که فلش می گفت ولی صدای یه سرباز هی میومد و هر چی گشتم نبود گفتم restart checkpoint کنم برگشت کلا قبل از دعوا با Slate :| :(( :(

Last edited by a moderator:
در مورد سیو بازی:
متاسفانه بازی طبق تاریخ و ساعت سیو ها رو لود میکنه و برای کنسول های آفلاین هر وقت کنسول رو از برق بکشید تاریخ و ساعت ریست میشه، باید هر بار که کنسول رو روشن کردید تاریخ کنسول رو درست کنید تا سیو هاتون خراب نشن.
مثلا من آخرین سیوم مربوط به این تاریخ بود :
22/12/2005 - 15:33
که بعد از کشیدن کنسول از برق تاریخ ریست شد.(شدش این : 22/12/2005 - 12:00)
و بازی هم سیو قدیمی مربوط به قبل از ساعت 15 رو لود کرد..............

در مورد سیو بازی:
متاسفانه بازی طبق تاریخ و ساعت سیو ها رو لود میکنه و برای کنسول های آفلاین هر وقت کنسول رو از برق بکشید تاریخ و ساعت ریست میشه، باید هر بار که کنسول رو روشن کردید تاریخ کنسول رو درست کنید تا سیو هاتون خراب نشن.
مثلا من آخرین سیوم مربوط به این تاریخ بود :
22/12/2005 - 15:33
که بعد از کشیدن کنسول از برق تاریخ ریست شد.(شدش این : 22/12/2005 - 12:00)
و بازی هم سیو قدیمی مربوط به قبل از ساعت 15 رو لود کرد..............
خب واسه چی کنسول رو از برق می‌کشید؟!:دی خاموش کنید بعد هر وقت خواستید دوباره روشن کنید:دی هیچ مشکلی هم پیش نمیاد!
پ.ن: تاریخ اصلی 22 نوامبر 2005 ـه یعنی 22/9/2005 اگر غیر از این میاد و 12 هست شاید سیوتون مشکل پیدا کرده!

شوما بازی رو میگیرید که فقط تموم کرده باشید؟

باید کله معلق بزنم با بازی؟ :-/ گیر دادن این مُدلی ندیده بودیم. :lol:
شما بازی رو می گیرید چیکار می کنید معمولاً؟ من اتفاقاً بیشتر Tapeها و محیط ها رو گشتم و الآن دارم بازی رو روی درجه 1999 می رم. بازی رو هم صرفاً برای این که تموم کرده باشم نرفتم، بلکه از همون روز معرفیش عاشق بازی شده بودم! فکر هم نمی کنم ایرادی داشته باشه بازی رو زود تموم کنی چون یکی از دلایل این که بازی رو زود تموم کردم فوق العاده بودن بازی بود که نمی تونستی بازی نکنی، هم این که من چند روز دیگه نیستم و نمی تونم بازی کنم! اونقدر هم از بازی لذت بردم که توی تاپیک بغلی به بازی نمره کامل دادم.

آخرین ویرایش:
باید کله معلق بزنم با بازی؟ :-/ گیر دادن این مُدلی ندیده بودیم. :lol:
شما بازی رو می گیرید چیکار می کنید معمولاً؟ من اتفاقاً بیشتر Tapeها و محیط ها رو گشتم و الآن دارم بازی رو روی درجه 1999 می رم. بازی رو هم صرفاً برای این که تموم کرده باشم نرفتم، بلکه از همون روز معرفیش عاشق بازی شده بودم! فکر هم نمی کنم ایرادی داشته باشه بازی رو زود تموم کنی چون یکی از دلایل این که بازی رو زود تموم کردم فوق العاده بودن بازی بود که نمی تونستی بازی نکنی، هم این که من چند روز دیگه نیستم و نمی تونم بازی کنم! اونقدر هم از بازی لذت بردم که توی تاپیک بغلی به بازی نمره کامل دادم. بعدش هم mind on your own business

منظور این بوده که یه رحمی هم به جفت چشمای مبارک داشته باشید....:d 13 تا 14 ساعت مدام بازی کنید فشار بهتون میاد....:d

البته حدس میزنم که عینک به چشم باشید مثل بقیه بازیخورها....

اسپویلر داستانی
اتفاقا" اگه يه خورده بيشتر توجه ميكردين بوكر نه تنها پدر اليزابت هست بلكه خودش پروفت هم هست يعني براي نابود كردن پروفت بايد خود بوكر كشته ميشد از اول.

Last edited by a moderator:
آقا این رو بذار توی اسپویل!!
یعنی بوکر جوونیای Comstock بوده؟ خیلی جالب شد. :دی بعدش هم گفت: I'm The Both دیگه..
یه چیز دیگه؛ اونجا که بوکر رفت با الیزابت آینده ملاقات کرد و اینا قضیه چی بود و بهش نامه داد؟ چقدر پیچیده شد. :دی بوکر چطوری این قابلیت رو داشت اصلاً؟ بعدش، مگه Comstock رو ما نکشتیمش؟

آخرین ویرایش:
آقا این رو بذار توی اسپویل!!
یعنی بوکر جوونیای Comstock بوده؟ خیلی جالب شد. :دی بعدش هم گفت: I'm The Both دیگه..
یه چیز دیگه؛ اونجا که بوکر رفت با الیزابت آینده ملاقات کرد و اینا قضیه چی بود و بهش نامه داد؟ چقدر پیچیده شد. :دی بوکر چطوری این قابلیت رو داشت اصلاً؟
بوکر قابلیت چیو داشت ؟! این الیزابت بود که قابلیت داشت در واقع ارباب زمان بود ( شد مثه دکتر هو :دی)
comstock در واقع آینده ی بوکر بود که الیزابت رو از بچگیش توسط اون 2قلوها آورده بود پیش خودش
یه سوالم من بپرسم داستان این دیزی و لیدی comstock باهم چی بود ؟! چرا لیدی رو کشته بود ؟!

چرا هیچکس نگفت درجه ی 1999 جدا از سختی خیلی زیادش دیگه جهت رسیدن به هدف رو هم نشون نمیده و باید خودت راه رو پیدا کنی؟ :d
ولی بازی خیلی قشنگه و نبودن اون مسیر یاب خودش یک پوینت مثبته برای من الان
چون مجبورم تمام قسمت های بازی رو بخوبی بگردم و ایتم پیدا کنم !
ماموریت های جانبی رو حتما انجام بدید که ایتم های به درد بخوری بهتون میده، از جمله اپگیرد لایف و شیلد و انرژی !
روی درجه سختی 1999 که خیلی به کار میان ایتم ها

چرا هیچکس نگفت درجه ی 1999 جدا از سختی خیلی زیادش دیگه جهت رسیدن به هدف رو هم نشون نمیده و باید خودت راه رو پیدا کنی؟ :d
روی 1999 این Handy man خیلی میره روی اعصاب! :|
مخصوصا وقتی کنارش چندتا دشمن عادی دیگه هم بیان..........
+
من عاشق این Sniper Rifle ـه شدم!(البته الیزابث جایگاه ویژه خودش رو داره!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or