BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

اره منم رو هارد ميرم يك بار مردم كله دارايي هامو از دست دادم.:d
اصلا پول نميده صدقه ميده با چند تا سكه ولي بازم خوبه تو شرايط سخت قرار ميگيري بعد كه تموم شه يك احساس خاصي داري:d.(البته تا اينجا سخت نبوده:| :d )
دلیل آسون تر شدنش نسبت به نسخه های قبلی این که Medicine Kit تو بازی نیست! تو نسخه های قبلی می‌رفتی و از اون ماشین ها MK می‌خریدی (خیلی حال می‌داد هکشون می‌کردی با قیمت کمتر می‌خریدید:دی ) یا از این دستگاه کوچیک ها تو مواقع ضروری سریع پول می‌دادی و همون موقع Health Bar پر می‌شد ولی الان تنها منبع شده ماشین ها (که مثل قبل تو محیط مبارزه زیاد نیستن) و غذا های دور و ورمون که زیاد هم توفیقی نداره! ولی چی باعث شده بازی آسون بشه؟! این که الیزابت تقریبا تو تمام مبارزه ها بهمون Health Kit می‌ده که درجا جون رو تا ته پر می‌کنه یا با استفاده از Tear ها می‌شه یه جعبه 5 تایی از MK به وجود آورد که هر کدوم از این 5 تا جونت رو پر می‌کنه! دلیل بعدی هم داشتن تیر زیاده که هم تو بازی تیر زیاده، هم می‌شه از دشمن ها تیر ورداشت و هم الیزابت بهمون تیر می‌ده!
من دیگه حرفی ندارم اگر کسی حرف خاصی داره بیاد رو منبر:دی

کسی میدونه قضیه یه سری از این tear ها چیه که از توش صدای موزیکای زمان خودمون میاد؟
از یکیش آهنگ girls wanna have fun میومد:دی

---------- نوشته در 08:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 AM ارسال شده بود ----------

منم تازه بازی رو شروع کردم. این Audio Log ها زیرنویس ندارن ؟!
چرا back رو بزن بعد برو تو منویی که همشون هستن متن رو برات نوشته!

اقا یه چیز بزارم کف کنید؟!:d

75650299970498235176.jpg
99793644232879249295.png

شباهت بین الی و Little sister ها انکار ناپذیره!!:d
اگه بخوایم بر اساس نسخه اول اینفینیت رو بررسی کنیم خواهیم داشت:
DeWitt/Comstock is Jack/Andrew Ryan
Rapture is Columbia
Plasmids are Vigors
EVE is Salts
Atlas/Fontaine is Daisy Fitzroy
Dr. Lutece is Dr. Tenenbaum
Big Daddy is SongBird
پس میشه گفت بوکر یا همون کامستاک در واقع همون اندرو رایان هست که در جهانی دیگه بجای ساخت کلمبیا رپچر رو ساحته با همون عقاید و ویژگی های کلی...

اطلاعات بیشتر در این زمینه

75650299970498235176.jpg
99793644232879249295.png

Rapture is Columbia
Plasmids are Vigors
EVE is Salts
Big Daddy is SongBird
پس میشه گفت بوکر یا همون کامستاک در واقع همون اندرو رایان هست که در جهانی دیگه بجای ساخت کلمبیا رپچر رو ساحته با همون عقاید و ویژگی های کلی...

خیلی جالبه

عجیبه تا حالا به همچین چیزی فکر نکرده بودم حتی با اینکه بعد از اتمام infinite برگشتم سراغ نسخه 1

واقعا به ذهنتون نرسید؟من که فهمیدم ولی به روم نیاوردم اینو خیلی جدی میگم:d
واسه شما همچین مشکلی پیش امده که سیو بازی پاک بشه من یه بار نصف بازی رو رفته بودم یه دفعه برگشت به موقعی که قدرت کلاغ ها رو میگیریم.
همچین مشکلی داشتین؟

75650299970498235176.jpg
99793644232879249295.png

Rapture is Columbia
Plasmids are Vigors
EVE is Salts
Big Daddy is SongBird

من که تا حالا هیچ نسخه ای از بایوشوک رو بازی نکردم حتی این جدیده رو متوجه شده بودم این دو تا چقدر با هم شباهت دارن،البته فک میکردم یکی باشن...

بازی +New Game نداره؟ :| من میخام با ارتقاع هایی که دادم روی لول 1999 بازیو شروع کنم باید کیو ببینم؟ :|

نه متاسفانه نداره.

===================

حالا یه سوال که من دارم اینه که اگه الان روی 1999 شروع کنیم بازی رو باید باز تمام ایتم ها رو هم جمع کرد از صفر ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or