BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

گفتم که در مورد همین فلسفه دنیای موازی هست :دی مثلا ما یه نفر رو تو یه دنیا بکشیم، تو همه دنیاها تاثیر میزاره و اون فرد از بین میره؟ یا مثلا بوکر قبلا 122 بار فرستاده شده بود کلمبیا، هر دفعه هم شکست خورده بود، این بوکرها از کدوم دنیاها اومده بودن؟ سایر دنیاها مثل همون دنیایی بوده که بوکر اصلی (همون که ما کنترلش می کنیم) توش حضور داشته و تو همه اونا هدف بوکرها از رفتن به کلمبیا و بازگرداندن الیزابت یکیه؟ کلا این فلسفه پیچیده هست واسه همین داستان بازی هم خیلی پیچیده شده :دی در مورد سوالات خودت:
به نظر نمیاد دنیایی که اول بازی نشون میده و کلمبیا دنیاهای موازی باشن چون هیچ Tear ـی واسه رسیدن به کلمبیا وجود نداشت یا حداقل ما ندیدیم :دی اون دو تا دوقلو هم به نظر میاد یکی باشن تو 2 تا دنیای موازی که همدیگه رو پیدا کردن ولی اینکه واقعا زنده بودن هم دقیق مشخص نیست چون اول بازی همه چیز واقعی به نظر میاد و اون جا هم زنده بودن :دی پس به نظر میاد بوکر و کامستاک از دو تا دنیای مختلف باشن، یا به عبارت ساده تر بوکر از یه دنیای دیگه اومده باشه :دی

ولی من اینجوری برداشت میکنم که بوکر و کامستاک یک نفرن یعنی تو یک دنیان ولی کامستاک آینده ی بوکره برا همین بوکر با کشتن خودش میخواست جلوی کامستاک رو بگیره الیزابت هم در واقع یجورایی ارباب زمان بود قضیه همون tear ها و اینا ولی من یسری چیزا هیچ جوره نمیفمم قضیه اون لیدی کامستاک چی بود ؟! چون اصن اون موقع حواسم به حرفاشون نبود

ولی من اینجوری برداشت میکنم که بوکر و کامستاک یک نفرن یعنی تو یک دنیان ولی کامستاک آینده ی بوکره برا همین بوکر با کشتن خودش میخواست جلوی کامستاک رو بگیره الیزابت هم در واقع یجورایی ارباب زمان بود قضیه همون tear ها و اینا ولی من یسری چیزا هیچ جوره نمیفمم قضیه اون لیدی کامستاک چی بود ؟! چون اصن اون موقع حواسم به حرفاشون نبود
خب اینکه یه نفر هست که دیگه تابلو هست :دی ولی نمیشه که هر دو متعلق به یک دنیا باشن، مسلما یکیشون از یه دنیای دیگه اومده.

سلام.دوستان میشه تو گرفتن این 3 تا ارچیومنت یه راهنمایی بکنید!!:d
More For Your Money:More 3 Enemies Into A Single Vigor Trap 5 Times
Strange Bedfellows:Kill 20 Enemies Using Allies Brought Into Brough A Tear
Sheet Shoot:Kill 5 Enemies While They Are Falling
1.باید همزمان 3 تا دشمن وارد یکی از تله هاتون بشن یا اینکه تسوط اون تله بهشون آسیب برسه.
راخت ترین مکان برای گرفتنش اواخر بازیه که یه سری آدم با لباس سفید هستن و میندازن دنبال ما!
با Devil's kiss باید از دستشون فرار کنید و تله بزارید،چون معمولا کنار هم میان دنبالتون وقتی یه نفر بره تو تله 4-5 نفر باهم صدمه میبینن.
2.باید با استفاده از یارهایی که تسوط قدرت های الیزابث ایجاد میشن 20 نفر رو بکشید.(اون مجسمه هایی که مسلسل و راکت لانچر دارن)
3.با bucking brono (؟!) دشمن ها رو بفرستید هوا و وقتی اثر vigor از بین رفت و داشتند سقوط میکردن(با بین زیمن و هوا باشن)بکشیدشون......

اون آخر بازی نشون میده که بوکر چجوری وارد دنیای کامستاک میشه.
نشون میده وقتی توی همون خونه/اتاق بوکر هستیم یه tear توسط لوتس ها باز شده و بوکر وارد اون میشه.
+
در مورد اینکه لوتس ها چرا ضد کامستاک شدن :
توی یه واکسفون از زبون روزالیند گفته میشه که برادرش(که خود مذکر روزالیند هست در واقع!)گفته باید بچه رو برگردونن به جایی که بچه ازش اومده و اگه روزالیند این رو قبول نکنه رابرت برای همیشه ترکش میکنه،ولی کامستاک به Fink دستور میده این 2 تا لوتس ها رو بکشن.
حالا بقیه لوتس ها توی دنیاهای دیگه این موضوع رو دیدن و میان که با استفاده از بوکر الیزابث رو از کامستاک پس بگیرن.

چه قدر این خواهر و برادر Luteces منو یاد G Man توی Half-Life انداخت.
دوستان از زیبایی ها بازی تعریف کردند، داستان هم تو صفحات قبلی کامل توضیح داده شده. اما چندتا نکته جالب یکیش همون قضیه الیزابت و لیتل سیستر:اگه بازی رو تموم کردید باز کنید!!!!!
اول از همه بگم قسمتی که با الیزابت میریم رپچر واقعا شوک بود برام.اما نکته مهم اینه که تو صحنه مرگ SongBird متوجه Little Sister شدید؟بعد از کشته شدن SB بیرون رو اگه نگاه کنید یه پلی هست.سمت چپ پل لیتل سیتر رو میتونید ببینید که کنار جنازه Big Daddy نشسته(حالت لیتل سیستر مثل همون صحنه هایی که وقتی بیگ ددی کشته میشد میرفت سر جنازه اش و گریه میکرد)

باز همین قسمت از بازی وقتی "سانگ برد "کشته میشه یه صدایی ازش بلند میشه،برگردید به بایوشاک 1 وقتی Kyle FitzpatrickV داره پیانو میزنه.در همون حین پیانو زدنش اگه یه کم به صدای پس زمینه دقت کنید صدای جیغ "سانگ برد" رو میشنوید.پس یعنی الیزابت موقعی که وارد رپچر شد Jack هم بود.عجب! :biggrin1:
سرنگی که موقع مردن بوکر الیزابت استفاده میکنه عینا همون سرنگ لیتل سیستر هست، حتی اون ماده سبز رنگ داخلش هست.
یه تئوری دیگه هست که بوکر تاحالا 122 بار سعی کرد که الیزابت/آنا رو نجات بده.به دو نکته استناد میشه برای این تئوری.یکی کد ورود به کلمبیا 2-2-1 یکی هم قضیه شیر یا خط انداختن اول بازی، وقتی که خواهر و برادرluteces ازتون میخواد سکه بندازید دقت کنید Heads (یا همون شیر تو اصطلاح خودمون) بیشتر از Tails (همون خط) هست.تعدادش هم 122 هست A.D هم مخفف آنا دوییت بوده، کامستاک میدونست این قضیه رو که بوکر برمیگرده بخاطر همین قضیه چوپان دروغین رو مطرح کرد روی دستش علامت AD هست.

اینم بگم که تیم دوبله بازی عالی بود.همه‌ی شخصیت ها دوبله مناسبی داشتند مخصوصا این خواهر و برادر Lutece با اون مدل حرف زدنشون:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اون قضیه اول که واضحه، لوتس و کامستاک با هم تو ساخت کلمبیا همکاری داشتن ولی هدفشون متفاوت بوده. کامستاک به لوتس خیانت میکنه و خودش قدرت رو در اختیار می گیره واسه همین لوتس سعی میکنه کاری که انجام داده رو جبران کنه. قضیه دوم هم میشه اینجوری گفت که قبل از اینکه ما شروع بازی رو ببینیم بوکر از طریق Tear وارد اون اقیانوس میشه، یعنی قبلا از یه دنیای دیگه وارد اون جا شده که ما ندیدیم :دی
آخه لوتس اگه بخاد انتقام بگیره اصولا باید مرده باشه و اگه هم نمرده پس لوتسی که میاد پیشه بوکر لوتسی از یه دنیای دیگه ای باید باشه پس ینی فرد تو دنیاهای مختلف 1 هدف رو میتونه دنبال کنه و در این صورت این سوال پیش میاد که کامستاک چجوری با بوکر یه هدف رو دنبال نمیکنن و بر عکس بر ضد هم هستن . در مورد دوم هم من یادم رفته مثل اینکه آخر بازی نشون میده که لوتس یه Tear باز میکنه بعدا بوکر رو میفرسته به کلومبیا :دی

اول از همه بگم قسمتی که با الیزابت میریم رپچر واقعا شوک بود برام.اما نکته مهم اینه که تو صحنه مرگ SongBird متوجه Little Sister شدید؟بعد از کشته شدن SB بیرون رو اگه نگاه کنید یه پلی هست.سمت چپ پل لیتل سیتر رو میتونید ببینید که کنار جنازه Big Daddy نشسته(حالت لیتل سیستر مثل همون صحنه هایی که وقتی بیگ ددی کشته میشد میرفت سر جنازه اش و گریه میکرد) 5cmtsbs043y1gxd1y25j.jpg باز همین قسمت از بازی وقتی "سانگ برد "کشته میشه یه صدایی ازش بلند میشه،برگردید به بایوشاک 1 وقتی Kyle FitzpatrickV داره پیانو میزنه.در همون حین پیانو زدنش اگه یه کم به صدای پس زمینه دقت کنید صدای جیغ "سانگ برد" رو میشنوید.پس یعنی الیزابت موقعی که وارد رپچر شد Jack هم بود.عجب! سرنگی که موقع مردن بوکر الیزابت استفاده میکنه عینا همون سرنگ لیتل سیستر هست، حتی اون ماده سبز رنگ داخلش هست یه تئوری دیگه هست که بوکر تاحالا 122 بار سعی کرد که الیزابت/آنا رو نجات بده.به دو نکته استناد میشه برای این تئوری.یکی کد ورود به کلمبیا 2-2-1 یکی هم قضیه شیر یا خط انداختن اول بازی، وقتی که خواهر و برادرluteces ازتون میخواد سکه بندازید دقت کنید Heads (یا همون شیر تو اصطلاح خودمون) بیشتر از Tails (همون خط) هست. تعدادش هم 122 هست A.D هم مخفف آنا دوییت بوده، کامستاک میدونست این قضیه رو که بوکر برمیگرده بخاطر همین قضیه چوپان دروغین رو مطرح کرد روی دستش علامت AD هست.
اینم بگم که تیم دوبله بازی عالی بود.همه‌ی شخصیت ها دوبله مناسبی داشتند مخصوصا این خواهر و برادر Lutece با اون مدل حرف زدنشون
مورد اول احتمالش هست و چیز خیلی عجیبی هم نیست و یه تئوری هم وجود داره که بوکر در واقع همون Andrew Ryan هم هست ولی در مورد دوم لوتس ها قبلا بارها بوکر ها رو فرستادن تا الیزابت رو نجات بده ولی همیشه تحت نظرش داشتن و وقتی شیر با خط میندازی در واقع داره تو رو تست میکنه تا ببینه همون تصمیمات قبلی رو میگیری یا نه چون تصمیمات قبلی همیشه Fail بودن و اگه دقت کنی تو شیر میگی اون به خط علامت میزنه یا برعکسش دقیق یادم نیست . قضیه A.D هم درسته آخر بازی کاملا مشخص میشه قضیش چیه ولی این مهمه که آیا این قضیه متولد شدن کامستاک موقع باپتیسم واسه تموم بوکرا اتفاق افتاده ؟ اگه اینجوری باشه که علامت A.D قبل از اون رو دست ـه بوکر وجود داره و در این صورت امکان نداره که کامستاک اون مارک رو رو دست ـه بوکر زده باشه ...
yahoo_7.gif

آخرین ویرایش:
آخه لوتس اگه بخاد انتقام بگیره اصولا باید مرده باشه و اگه هم نمرده پس لوتسی که میاد پیشه بوکر لوتسی از یه دنیای دیگه ای باید باشه پس ینی فرد تو دنیاهای مختلف 1 هدف رو میتونه دنبال کنه و در این صورت این سوال پیش میاد که کامستاک چجوری با بوکر یه هدف رو دنبال نمیکنن و بر عکس بر ضد هم هستن . در مورد دوم هم من یادم رفته مثل اینکه آخر بازی نشون میده که لوتس یه Tear باز میکنه بعدا بوکر رو میفرسته به کلومبیا :دی
بحث انتقام گرفتن نیست، لوتس چون می بینه کارهای کامستاک چه فجایعی به بار میاره میخواد جلوش رو بگیره. در کل من حدس میزنم لوتس از اول نمیخواسته اینجوری بشه، بعدش از کاری که کرده پیشمون میشه :دی

در مورد لوتس ها:
لوتس ها برای این هدف مشترک داشتن چون دانشمند بودن کلا این قضیه ی سفر تو زمان و tear ها رو اینا کشف کردن.در حالی که بوکر و کامستاک دنیاهای مختلف نمیتونستن با هم ارتباط بر قرار کنن لوتس ها این قابلیت رو داشتن.
توی کلمبیا و توی مغازشون(یا خونشون!)یه دستگاه بود که مثل اینکه روزالیند با اون tear باز میکرده.و همونجا یه واکسفون هست که توی اون رزالیند به برادرش میگه بالاخره یه راهی پیدا کرده که دنیاهای مختلف رو به هم وصل کنه و میتونن همدیگه رو ببینن.یعنی قبل از این فقط میتوسنتن از طریق tear ها حرف بزنن و نمیتونستن وارد دنیای دیگه بشن.
دقیقا شبیه الیزابث که میگفت وقتی کوچیک تر بوده میتونسته بره داخل tear ها و وارد یه دنیای دیگه بشه.
اون صحنه ای هم که لوتس ها tear باز میکنن و بوکر از اون طریق وارد دنیای کامستاک میشه منظورم همونجایی هست که نیشون داده میشه anna رو میده به رابرت لوتس و بعد از اون نشون میده که یه tear باز شده و میتونیم رابرت و روزالیند رو توی مکانی که هوا بارونیه ببینیم.بعدش هم وارد tear میشیم و ...........
+
در مورد قضیه ی AD:
baptism دقیقا بعد از نبرد wounded knee اتفاق میوفته.توی یه دنیا که بوکر بپتیسم رو قبول نمیکنه میره دنبال قمار و شرط بندی و بچه دار میشه و زنش هم میمیره،و توی این دنیا هست که علامت AD رو روی دستش میزنه.
ولی توی یه دنیای دیگه که بوکر بپتیسم رو قبول میکنه و تبدیل میشه به کامستاک دیگه بچه ای وجود نداره که بخواد دستش AD داشته باشه!
و یه چیز دیگه:این AD زمانی زده میشه که مدتی از بپتیسم گذشته.پس توی حالت عادی به هیچ وحه امکان نداشته که بوکر AD رو دستش باشه و بعد بپتیسم بشه/یا نشه.
چیزی که توی بازی دیدم سفر توی زمان بود،بوکر توی زمان بر میگرده به وقتی که بپتیسم صورت میگیره و وقتی در حین بپتیسم خفه میشه دیگه کامستاکی هم وجود نداره و فقط بوکری میمونه که بپتیسم رو رد کرده.....

احتمالاً بازی با سلیقه ی شوما سازگار نیست دیگه :دی
بودن افرادی هم که بایوشاک (2007) رو 10 دیقه هم نتونستن بازی کنن :| :دی

البته من توصیه میکنم یه 1 ساعت حداقل جلو برید شاید داستان و اتمسفر و گیم پلیش تو شما کششی ایجاد کرد
آخه لامصب همه چی تمومه این بازی :دی
آقا نظرم عوض شد...بازیش خیلی توپه....اوایل بازی برام جالب نبود ولی از وقتی که الیزابت رو پیدا کردم،داستان بازی خیلی قشنگ شد(یکی از بهترین داستان ها رو داره)
من الان اونجایی هستم که...
اون پرنده بزرگه میاد و میخواد تو رو بکشه ولی الیزابت میگه منو به خونه برگردون و پرنده الیزابت رو میبره.....خیلی مونده تا بازی تموم شه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اینم بگم که تیم دوبله بازی عالی بود.همه‌ی شخصیت ها دوبله مناسبی داشتند مخصوصا این خواهر و برادر Lutece با اون مدل حرف زدنشون
biggrin1.gif

آخ آخ این 2 تا بینظیر بودن بینظیر

کلاً Voice Acting در بالاترین حد ممکن بود ، اصلاً وحشتناک بود
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif
yahoo_13.gif

من الان اونجایی هستم که ....

عزیز ترجیحاً بنداز تو
تا بعد بگم :دی
آقا نظرم عوض شد..

>:d<

دوستان بازی خیلی خیلی محشره یعنی واقعا باهاش حال میکنم فقط این وسط یکم داستان رو کامل متوجه نشدم . داستان رو از پیشنمایش همین سایت خوندم ولی واقعا بخاطر انگلیسی لحجه دار و غلیظشون نمیفهمم چی میگن . یکم از داستان دور میشم . یعنی قضیه های بین داستانی رو نمیفهمم . کسی راهکاری داره >؟ :d
یکی نیست یه راه حل واسه این بنده خدا بده ؟ :d
اینا خیلی انگلیسیشون غلیظه نمیشه زیرنویس هم هی واساد خوند . چیکار کنم بنظرتون ؟ داستان کلی رو میدونم فقط میخوام بدونم چی میشه مثلا یه مشت اتفاق میافته یا از یه جاهایی سر در میاریم و اینا :D

اون پرنده بزرگه میاد و میخواد تو رو بکشه ولی الیزابت میگه منو به خونه برگردون و پرنده الیزابت رو میبره.....خیلی مونده تا بازی تموم شه؟؟؟؟
جواب سادس ... ولی اینکه ندونی بازی کی تمام میشه که بهتره :-/ :دی برا همین جوابت رو میدم ولی میندازمش تو اسپویلر اگه خواستی باز کن ببین ;)
شما حدود 85% بازی رو رفتی به همین راحتی :دی
من بودم باز نمیکردم :-" :دی
یکی نیست یه راه حل واسه این بنده خدا بده ؟ :d
من درست نفهمیدم موشکلتون چی به چیه ولی ظاهراً شما کلیت ماجرا رو گرفتی ولی در جزئیاتش موشکل داری :دی
به نظرم تک تک سوال هایی که براتون به وجود میاد رو همینجا بپرسید جوابش رو میگیرید ;)

آخرین ویرایش:
تا زمان انتشار بازی یه چیزایی توی بازی ظاهرا تغییر کرده ...اگر سرچ کنید الیزابت بایوشاک میبینید که قیافه الیزابت توی نسخه ی نهایی تغییر کرده ...

ضمن اینکه من یه تریلری دیدم حدود یکسال پیش از بازی که بوکر و الی توی یه مغازه ی اسباب بازی فروشی هستن و وقتی میان بیرون یک عده انقلابی یک پوستر رو اتیش میزنن!! ولی من با اینکه دو بار رفتم اصلا همچین صحنه ای ندیدم !!

این عکس هم خیلی جالبه یک وال از نسخه ی دوم هست میتونه به رابطه ی الیزابت و لیتل سیسترها باشه البته شاید ...محیط خیلی شبیه مراحل پایانی
Girl-In-Bioshock-2.jpg
10262.2.jpg
Girl-In-Bioshock-2.jpg

ضمن اینکه من یه تریلری دیدم حدود یکسال پیش از بازی که بوکر و الی توی یه مغازه ی اسباب بازی فروشی هستن و وقتی میان بیرون یک عده انقلابی یک پوستر رو اتیش میزنن!! ولی من با اینکه دو بار رفتم اصلا همچین صحنه ای ندیدم !!
دقیقاً!!!
یکی از بحث هایی که من و یکی از دوست هام داشتیم بعد از پایان بازی همین چیز هایی بود که تو تریلرها بودن ولی تو بازی نه!!
جاهای دیگه ای هم تو تریلر من دیده بودم که تو نسخه ی نهایی بازی ظاهراً حذف شده بودن
این عکس هم خیلی جالبه یک وال از نسخه ی دوم هست میتونه به رابطه ی الیزابت و لیتل سیسترها باشه البته شاید ...محیط خیلی شبیه مراحل پایانی
با توجه به اینکه IG ربطی به شماره 2 نداره بعید میدونم الیزابت هم ربطی به این شماره داشته باشه
نمیدونم کسی اشاره کرد یا نه ولی ما آخر بازی میریم به جایی که اول نسخه ی اول بازی Bioshock هست

دوستان به خاطر خدا کمک کنین .
حدود 1 ساعت با اون روح دیوانه ( ننه ی الیزابت ) جنگیدم و حدود 30 - 40 باری کشت منو .
کسی راه کاری چیزی نداره ؟ بشر دیوانه ـست . هر کی ـم که می کشم میره زندـش میکنه .
700 دلارـم داشتم که شد صفر خدا رو شکر .
پ.ن : نمیدونم کمک میکنه یا نه ، ولی دارم هارد بازی میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or