samijavid
کاربر سایت
گفتم که در مورد همین فلسفه دنیای موازی هستمثلا ما یه نفر رو تو یه دنیا بکشیم، تو همه دنیاها تاثیر میزاره و اون فرد از بین میره؟ یا مثلا بوکر قبلا 122 بار فرستاده شده بود کلمبیا، هر دفعه هم شکست خورده بود، این بوکرها از کدوم دنیاها اومده بودن؟ سایر دنیاها مثل همون دنیایی بوده که بوکر اصلی (همون که ما کنترلش می کنیم) توش حضور داشته و تو همه اونا هدف بوکرها از رفتن به کلمبیا و بازگرداندن الیزابت یکیه؟ کلا این فلسفه پیچیده هست واسه همین داستان بازی هم خیلی پیچیده شده
در مورد سوالات خودت:
به نظر نمیاد دنیایی که اول بازی نشون میده و کلمبیا دنیاهای موازی باشن چون هیچ Tear ـی واسه رسیدن به کلمبیا وجود نداشت یا حداقل ما ندیدیماون دو تا دوقلو هم به نظر میاد یکی باشن تو 2 تا دنیای موازی که همدیگه رو پیدا کردن ولی اینکه واقعا زنده بودن هم دقیق مشخص نیست چون اول بازی همه چیز واقعی به نظر میاد و اون جا هم زنده بودن
پس به نظر میاد بوکر و کامستاک از دو تا دنیای مختلف باشن، یا به عبارت ساده تر بوکر از یه دنیای دیگه اومده باشه
ولی من اینجوری برداشت میکنم که بوکر و کامستاک یک نفرن یعنی تو یک دنیان ولی کامستاک آینده ی بوکره برا همین بوکر با کشتن خودش میخواست جلوی کامستاک رو بگیره الیزابت هم در واقع یجورایی ارباب زمان بود قضیه همون tear ها و اینا ولی من یسری چیزا هیچ جوره نمیفمم قضیه اون لیدی کامستاک چی بود ؟! چون اصن اون موقع حواسم به حرفاشون نبود