BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

منم بازيرو تموم كردم شاهكار بود واقعا.كله بازي عالي بود.كله بازي اتمسفر خاصه خودشو حوض كرده بود و واقعا لذت بخش بود.اين بازي شانس اول goty شدنه.

والا من اینجوری ردش کردم که میرفتم یه جای تقریبا دوری وایمستادم بعد با snipe یکی از اون نوچه ها رو میکشتم بعد که میومد زندش کنه با snipe کلی میزدمش چون تیرش قویه خوب دمیج میده 2-3 بار این کارو میکردم میمرد روی هارد هم رفتم

شما فقط بچسب به روحه با سلاح های سنگین همه چیز خالی کن روش شما مشکلت اینه که همه رو میکشی بجز اون ...

این پست کوروش رو بخون !!

این شیوه رو من امتحان کردم مثل بنز جواب داد :دی
دستتون درد نکنه ! عجیب جواب داد.
البته با اسنایپ یکم سخت بود !

---

برگردید به بایوشاک 1 وقتی Kyle FitzpatrickV داره پیانو میزنه.در همون حین پیانو زدنش اگه یه کم به صدای پس زمینه دقت کنید صدای جیغ "سانگ برد" رو میشنوید.
یعنی کن لوین از سال 2007 فکر کرده که چند سال بعد یه بازی بسازه که اخرش اینا برن به رپچر و سانگبرد جیغ بزن ؟
واقعا خدا حفظش کنه .

یعنی کن لوین از سال 2007 فکر کرده که چند سال بعد یه بازی بسازه که اخرش اینا برن به رپچر و سانگبرد جیغ بزن ؟
واقعا خدا حفظش کنه .

این گیم سازهای خفن با از ما بهترون در ارتباطن :| :دی
برای مثال یه دیالوگ هست که تو MGS 1998 گفته میشه معنیش رو میشه تو MGS4 2008 پیدا کرد :دی

واااااای من همین الان بازیو تموم کردم هنوز دهنم رو نمیتونم ببندم :-o

وقتی رفتن تو راپچر دیگه کپ کردم...اصلا من همینجا کن لویین رو پادشاه برحق در این دنیا و میلیونها دنیای دیگر میدانم >:d<

خب الان تمومش کردم. شاهکار بود. بدون شک یکی از بهترین تجربه های این نسلم (اگه نگم بهترین).

6 ، 7 صفحه آخر رو خوندم ولی یه چندتا سوال برام بی جواب موند:
مگه دلیل قبول کردن baptism و تبدیل شدن بوکر به کامستاک بخاطر از دست دادن آنا نبود ؟! اگه اینطور بوده پس چطور اولین کامستاک بوجود اومده؟! اون موقع که هنوز بوکر به کامستاک تبدیل نشده بود پس کسی نبوده که بخواد آنا رو ازش بگیره.

چرا آنا ؟! این همه بچه، چرا کامستاک توی همه دنیاها از آنا استفاده میکنه ؟!

چطور آخر بازی کشتن یدونه بوکر باعث میشه که همه کامستاک ها بمیرن/بوجود نیان ؟!

این قابلیت های آنا (سفر بین دنیاهای موازی) چطور به وجود اومده ؟!

آخرین ویرایش:
دوستان من تو داستان یکم گیج شدم یکی توضیح بده

راستش من کلیت داستان رو میدونم فقط چند مورد هست گیج شدم و بین داستانی هست
1. این پیامبرشون کیه و با الیزابت و ما چه رابطه ای داره ؟
2. پدر الیزابت کیه و چرا اونو زندانی کرده و با ما چیکار داره ؟
3. یه مردی هست با ما حرف میزنه بعضی موقع ها . یه جور مرحله هست حرف میزنه بعد ادم میریزه سرت میکشی و اینا . این طرف کیه و نقشش چیه ؟
یه توضیح بدین ممنون میشم

نبود ؟ :d

ادیت بسی مهم :

دوستانی که در مورد آخر داستان بازی مسئله ای موشکلی سوالی دارن این پست رو بخونن به شکل فوق العاده ای خیلی از سوال هاتون رو میتونه جواب بده!!!
خب الان تمومش کردم. شاهکار بود. بدون شک یکی از بهترین تجربه های این نسلم (اگه نگم بهترین).

مگه دلیل قبول کردن baptism و تبدیل شدن بوکر به کامستاک بخاطر از دست دادن آنا نبود ؟! اگه اینطور بوده پس چطور اولین کامستاک بوجود اومده؟! اون موقع که هنوز بوکر به کامستاک تبدیل نشده بود پس کسی نبوده که بخواد آنا رو ازش بگیره.

من فقط در مورد 2 تاش نظر میدم چون میترسم گند بزنم ، کل و یوم توضیح دادن بلد نیستم 8-| پیشا پیش شرمنده

کامستاک انتخابش نکرد ، اون مردِ رابرت بود فک کنم ، یکی از دوقلو ها میره به بوکر میگه Bring us the girl and wipe away the debt !! آنا در واقع به جای قرض های بوکر به مرد داده میشه و مردِ دختره رو با خودش به دنیای کامستاک میبره

آنا وقتی داشت از دنیای بوکر به دنیای کامستاک میرفت در زمان بسته شدن Tear انگشتش در دنیای بوکر میمونه !! به واسطه ی همینکه همزمان تو دنیا بوده (حداقل بخشیش ) این قابلیت جا به جایی و بازکردن Tear ها رو بدست میاره

یکی از بچه ها تو تاپیک PC یه پست محشر داده همه ی این ها رو توضیح داده اگه پیداش کنم برات میگذارمش ;)

دلیل قبول کردن babtism بخاطر از دست دادن انا نبود بعد از جنگ wounded knee بود به خاطر پاک شدن گناهاش
در باره ی سوال سوم هم خیلی فکر کرده بودم راجبش آخر یچی یادم اومد انا قبل اینکه سر بوکر رو بکنه زیر آب گفت همه اینکارو کردن فقط تو موندی (یه همچین چیزی):d

همنوطور که دوستان هم گفتن غسل تعمید بوکر به خاطر پاک شدن از گناهانش در جنگ ووندد نی بوده نه بخاطر انا چون انا هنوز اون موقع به دنیا نیومده بوده..
ببین دوست من وقتی بوکر از جنگ برمیگرده میاد به اون رودخونه که توش baptism انجام میدادند.میرسه اونجا ولی وقتی اون مرده میخواد غسلش بده بوکر لحظه اخر منصرف میشه و میگه نمیخواد baptism بشه و میره خونش و یه زندگی معمولی رو به عنوان بازجو در نیویورک شروع میکنه و بعدا بچه دار میشه این از این.
اما توی یک دنیای موازی بوکر بعد از جنگ و اومدن به اون رودخونه baptism رو قبول میکنه و در واقع یه ادم جدید میشه و اسمشو میزاره کامستاک و میره با کمک لوتس(زن) کلمبیا رو میسازه اما بعد از چند وقت عقیم میشه،در اون زمان انها با همکاری لوتس و دانشمندای دیگه در کلمبیا موفق به ساخت دستگاهی میشن که با ایجاد نوعی شکاف زمانی و مکانی امکان رفتن به جهانهای موازی رو میده...کامستاک با این روش وارد دنیای بوکر میشه(چون فقط این بوکر به دلیل باخت در غمار بازی و بدهی زیاد حاضر بوده بچش رو بفروشه)و انا رو ازش میخره که لحظه اخر بوکر پشیمون میشه و.....
دلیل اینکه در اخر بازی همه کامستاک ها میمیرن رو خود بوکر و الیرابت در اخر بازی گفتن:Smother him in his crib یعنی اونو(کامستاک رو)توی گهواره خفه کنیم(همون اصطلاح در نتفه خفه کردن)و با اینکار اونها به زمانی که بوکر از جنگ برگشته برمیگردند و قبل از اینکه بوکر baptism کنه و کامستاک بشه الیزابت اونو خفش میکنه پس دیگه هیچ وقت کامستاک و الیزابت بوجود نخواهند امد.!
دلیل اینکه چرا الیزابت این قدرت هارو داره رو دوستمون مفصل دربارش نوشته

سوال دیگه ای بود درخدمتم (:

آخرین ویرایش:
یکی از دوستان صحنه بعد از تیتراژ پایانی رو هم توضیح بده البته بجز آقا امین :-w:d
همه چیز برگشت به حالت سابق خودش قبل از اینکه دویت آنا رو بده به کامستاک ؟

یکی از دوستان صحنه بعد از تیتراژ پایانی رو هم توضیح بده البته بجز آقا امین :-w:d
همه چیز برگشت به حالت سابق خودش قبل از اینکه دویت آنا رو بده به کامستاک ؟
حدود 4-5 تا نظریه در باره هرقسمت کوچیک بازی وجود داره این تیکه اخر که دیگه جای خودش رو داره:d
بر اساس یک نظریه بعد از اینکه بوکر در پایان بازی غرق میشه در واقع همه بوکر هایی که غسل کردن و کامستاک شدن از بین رفتن و فقط بوکر(ها) و انا وجود دارند.(NO ELIZABETH NO COMSTOK

دوستان من تو داستان یکم گیج شدم یکی توضیح بده

راستش من کلیت داستان رو میدونم فقط چند مورد هست گیج شدم و بین داستانی هست
1. این پیامبرشون کیه و با الیزابت و ما چه رابطه ای داره ؟
2. پدر الیزابت کیه و چرا اونو زندانی کرده و با ما چیکار داره ؟
3. یه مردی هست با ما حرف میزنه بعضی موقع ها . یه جور مرحله هست حرف میزنه بعد ادم میریزه سرت میکشی و اینا . این طرف کیه و نقشش چیه ؟
یه توضیح بدین ممنون میشم
1- این پیامبرشون در واقع همین شخصیت بوکر دویت هستش ما داریم با هاش تو بازی جلو میریم منتها توی یک دنیای موازی دیگه که بعد از قبول کردن غسل کلا قاط میزنه و به واسطه دستگاه اختراع شده لوتس ها میتونه تایم لان های مختلفی رو ببینه و بوسیله اون ادعای پیامبری میکنه
2- پدر الیزابت بوکر دویت هستش از یک دنیای موازی که در اون دنیا این آقای دویت اون غسل رو انجام نداده و تبدیل به کامستاک نشده . کسی که الیزابت رو زندانی کرده در واقع یک بوکر دویت از یک دنیای موازیه که با انجام غسل تبدیل به کامستاک شده .ولی بدلیل استفاده زیاداز دستگاه لوتس ها دیگه بچه دار نمیشه برای همین وارد دنیای یک بوکر دویتی میشه که غسل نکرده و بچه ی اون رو میاره دنیای خودشون
3- اون یکی از شهروند های کلمبیاست که بواسطه استفاده از دستگاه ساخته شده توسط لوتس ها و دیدن تایم لاینها و جهان های مختلف و کپی برداری از تکنولوزی اونه تبدیل به غول صنعتی تجاری نظامی کلمبیا شده

از اونجا که با بهترین بازی سال تا بدینجا طرفیم رو جفت کنسول گرفتم اینم یک مقایسه ساده برا اونا که دو دل هستند رو کدوم برند:
ps3:فریم ریت بالا و پایدار تر، شفافیت و وضوح تصویر بالاتر
ایکس باکس: AA بهتر (گوشه کمتر)، پارگی کمتر تصویر
در کلّ تفاوت آنچنان نیست و سلیقه هست، من خودم چون اول شخصه و فریم ریت برام مهمتر نسخه ps رو ترجیح میدم ولی screen tearing توش اذیت میکنه که خوب تو xbox این طور نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or