والا من اینجوری ردش کردم که میرفتم یه جای تقریبا دوری وایمستادم بعد با snipe یکی از اون نوچه ها رو میکشتم بعد که میومد زندش کنه با snipe کلی میزدمش چون تیرش قویه خوب دمیج میده 2-3 بار این کارو میکردم میمرد روی هارد هم رفتم
شما فقط بچسب به روحه با سلاح های سنگین همه چیز خالی کن روش شما مشکلت اینه که همه رو میکشی بجز اون ...
دستتون درد نکنه ! عجیب جواب داد.
برگردید به بایوشاک 1 وقتی Kyle FitzpatrickV داره پیانو میزنه.در همون حین پیانو زدنش اگه یه کم به صدای پس زمینه دقت کنید صدای جیغ "سانگ برد" رو میشنوید.
واقعا خدا حفظش کنه .یعنی کن لوین از سال 2007 فکر کرده که چند سال بعد یه بازی بسازه که اخرش اینا برن به رپچر و سانگبرد جیغ بزن ؟
دوستان من تو داستان یکم گیج شدم یکی توضیح بده
راستش من کلیت داستان رو میدونم فقط چند مورد هست گیج شدم و بین داستانی هست
1. این پیامبرشون کیه و با الیزابت و ما چه رابطه ای داره ؟
2. پدر الیزابت کیه و چرا اونو زندانی کرده و با ما چیکار داره ؟
3. یه مردی هست با ما حرف میزنه بعضی موقع ها . یه جور مرحله هست حرف میزنه بعد ادم میریزه سرت میکشی و اینا . این طرف کیه و نقشش چیه ؟
یه توضیح بدین ممنون میشم
خب الان تمومش کردم. شاهکار بود. بدون شک یکی از بهترین تجربه های این نسلم (اگه نگم بهترین).
6 ، 7 صفحه آخر رو خوندم ولی یه چندتا سوال برام بی جواب موند:
مگه دلیل قبول کردن baptism و تبدیل شدن بوکر به کامستاک بخاطر از دست دادن آنا نبود ؟! اگه اینطور بوده پس چطور اولین کامستاک بوجود اومده؟! اون موقع که هنوز بوکر به کامستاک تبدیل نشده بود پس کسی نبوده که بخواد آنا رو ازش بگیره.
چرا آنا ؟! این همه بچه، چرا کامستاک توی همه دنیاها از آنا استفاده میکنه ؟!
چطور آخر بازی کشتن یدونه بوکر باعث میشه که همه کامستاک ها بمیرن/بوجود نیان ؟!
این قابلیت های آنا (سفر بین دنیاهای موازی) چطور به وجود اومده ؟!
خب الان تمومش کردم. شاهکار بود. بدون شک یکی از بهترین تجربه های این نسلم (اگه نگم بهترین).
مگه دلیل قبول کردن baptism و تبدیل شدن بوکر به کامستاک بخاطر از دست دادن آنا نبود ؟! اگه اینطور بوده پس چطور اولین کامستاک بوجود اومده؟! اون موقع که هنوز بوکر به کامستاک تبدیل نشده بود پس کسی نبوده که بخواد آنا رو ازش بگیره.
یکی از دوستان صحنه بعد از تیتراژ پایانی رو هم توضیح بده البته بجز آقا امین:d
همه چیز برگشت به حالت سابق خودش قبل از اینکه دویت آنا رو بده به کامستاک ؟
دوستان من تو داستان یکم گیج شدم یکی توضیح بده
راستش من کلیت داستان رو میدونم فقط چند مورد هست گیج شدم و بین داستانی هست
1. این پیامبرشون کیه و با الیزابت و ما چه رابطه ای داره ؟
2. پدر الیزابت کیه و چرا اونو زندانی کرده و با ما چیکار داره ؟
3. یه مردی هست با ما حرف میزنه بعضی موقع ها . یه جور مرحله هست حرف میزنه بعد ادم میریزه سرت میکشی و اینا . این طرف کیه و نقشش چیه ؟
یه توضیح بدین ممنون میشم