BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

آقا من هنوز تو کف اون لحظه ایم که به راپچر رفتیم:d اساتید توی بازی چیزی رو ندیدن که به راپچر ربط پیدا کنه؟ نکنه اندرو رایان کبیر(ع) هم خود booker بوده؟;;)
نمیدونم جدی پرسیدی یا نه ! اگه جدی پرسیدی :
نه . بوکر اندرو رایان نیست .
الیزابت میگه که ثابت ( همون متغیر و پیوسته ) اینه که همیشه یک مرد ، یک فانوی سریایی و یک شهر وجود داره .
یعنی توی همه ی دنیا ها اینا باید وجود داشته باشن اما توی یک دنیا دو تا از یه چیز وجود نداره ( همه چیز تک ـه ) .
ولی چیزی که هست اینه که چیزای مختلف میتونن معادل هم باشن .
کلمبیا معدل رپچر ـه ، اندرو رایان معادل کامستاک و همینطور در مورد چراغای دریای شون .
اما بر اساس تاریخ تولد و محل تولدشون عینا یکی نیستن .
---
کلش اینه که اگه قرار بود یکی باشن ما توی یک دنیا هم بوکر ـو داریم هم رایان که در اصل جفتشن یکی ـن که این یه تناقض با اصل بالاست ( که همه چیز تک ـه ) .
---
امیدوارم متوجه شده باشی!

Last edited by a moderator:
الیزابت میگه که ثابت ( همون متغیر و پیوسته ) اینه که همیشه یک مرد ، یک فانوی سریایی و یک شهر وجود داره .
یعنی توی همه ی دنیا ها اینا باید وجود داشته باشن اما توی یک دنیا دو تا از یه چیز وجود نداره ( همه چیز تک ـه ) .
کلمبیا معدل رپچر ـه ، اندرو رایان معادل کامستاک و همینطور در مورد چراغای دریای شون .
---
کلش اینه که اگه قرار بود یکی باشن ما توی یک دنیا هم بوکر ـو داریم هم رایان که در اصل جفتشن یکی ـن که این یه تناقض با اصل بالاست ( که همه چیز تک ـه ) .
---
امیدوارم متوجه شده باشی!

این حرف شما درسته در صورتی که فقط یک دنیا وجود داشته باشه (اگه حرفت رو درست متوجه شده باشم)ولی قضیه دنیا های موازی چیز دیگه ای هست
بوکر امکانش هست توی یه دنیای دیگه جای اینکه کامستاک بشه بشه ریان تو یه جهان بوکر همون بوکر میمونه تو یه جهان دیگه میشه کامستاک تو یه جهان دیگه امکانش هست که بشه ریان
درواقع هر تصمیمی که گرفته میشه یه دنیای موازی بوجود میاد مثلا یکی ممکنه تصمیم بگیره بره سمت چپ ماشین بزنتش بمیره توی یه دنیای موازی همون آدم بره سمت راست نمیره :d

این حرف شما درسته در صورتی که فقط یک دنیا وجود داشته باشه (اگه حرفت رو درست متوجه شده باشم)ولی قضیه دنیا های موازی چیز دیگه ای هست
بوکر امکانش هست توی یه دنیای دیگه جای اینکه کامستاک بشه بشه ریان تو یه جهان بوکر همون بوکر میمونه تو یه جهان دیگه میشه کامستاک تو یه جهان دیگه امکانش هست که بشه ریان
درواقع هر تصمیمی که گرفته میشه یه دنیای موازی بوجود میاد مثلا یکی ممکنه تصمیم بگیره بره سمت چپ ماشین بزنتش بمیره توی یه دنیای موازی همون آدم بره سمت راست نمیره :d
من که گفتم تاریخ تولدشون فرق میکنه ، اصلا رایان که خالق رپچر ـه و رپچر سال 1950 ( اگه اشتباه نکنم ) ساخته شده و کلمبیا 1912 ( بازم فراموش کردم سالشو یا فک کنم 1916 :-?) .
پس فک کنم اصلا با هم در ارتباط ـم نبودن :d چه برسه به اینکه یکی باشن .
پ.ن : البته اگه حرف سال ـو وسط نکشیم ، به نظرم حرفت قانع کننده ـس .

---
---
امیدوارم متوجه شده باشی!

خب همینطور که دوستمون گفت تو یه دنیای دیگه بوکر بجای اینکه کلمبیا رو خلق کنه و به کامستاک تبدیل بشه میتونه اندرو رایان بشه و راپچر رو پایه گذاری کنه (البته من فقط دارم احتمال رو ذکر میکنم نه حقیقت رو) وقتی رفتن زیر آب و بوکر شهر رو دید گفت چه چیز مسخره ای.یه شهر زیر آب ...نامرد به راپچر توهین کرد :d

خب همینطور که دوستمون گفت تو یه دنیای دیگه بوکر بجای اینکه کلمبیا رو خلق کنه و به کامستاک تبدیل بشه میتونه اندرو رایان بشه و راپچر رو پایه گذاری کنه (البته من فقط دارم احتمال رو ذکر میکنم نه حقیقت رو) وقتی رفتن زیر آب و بوکر شهر رو دید گفت چه چیز مسخره ای.یه شهر زیر آب ...نامرد به راپچر توهین کرد :d
درست ! منم نگفتم غلطه فقط دارم میگم یکی روسی ـه یکی امریکایی !
رایان ـم حکم پسر بوکر رو داره :d ( بوکر تو بازی 38 سالشه )

دوستان فکر اینکه اندرو همون بوکر هست رو کلا از سرتون بیرون کنید،به 1001 دلیل که چندتاشو دوستان گفتن مثل قانون ثابت ها و تاریخ تولد و.... غیر ممکن است دلیل دیگشم اینه که کلا بوکر بعد از جنگ که میاد غسل کنه در واقع توی دوتا دنیای موازی یک بوکر غسل میکنه و میشه کامستاک اون یکی اینکارو نمیکنه و میشه بوکر فقیر و مقروض پس با این حساب دیگه حالت سومی به هیچ وجه وجود نداره که بوکر بخواد اسمشو بزاره رایان و رپچر رو بسازه گذشته از همه اینا تایم لاین کلمبیا و رپچر باهم خیلی فرق داره....
این از این موضوع
اما مورد بعدی که میخوام بگم درباره سانگ برد هست که خیلیا میپرسند که این چجور موجودیه؟ایا احساسات رو میفهمه یا اینکه فقط یک رباته؟در جواب باید بگم که طبق گفته های فینکتون سازنده سانگ برد،انها برای ساخت اون از یه سری فناوری های بسیار پیچیده و مدرن استفاده کردن که این فناوری رو با استفاده از تیر ها و رفتن به دنیاهای دیگه(میتونه رپچر و همون فرایند ساخت بیگ ددی ها باشه) جمع اوری کرده و موجودی نیمه زنده نیمه ربات برای محافظت الی درست کردن.پس سانگ برد صحبت کردن و احساسات رو بخوبی میفهمه و درک میکنه.
Any More Questions I Shall Answer?!?

عجب پایانی!!!!! لعنتی،از این بهتر نمیشد:o!!!!
من این بازی رو دیشب ساعت 10:30 تموم کردم و تا ساعت 2 صبح توی شوک بودم و خوابم نمیبرد:shocked:!!
لطفا یه نفر در مورد کن لوین یه توضیح کوتاهی بده که غیر از دو تا بازی بایوشاک کار دیگه ای هم ساخته:praying:؟؟؟
داستان بازی رو فهمیدم و نظرات شما درباره ی پایان بازی رو هم خوندم.....تنها چیزی که میخوام بدونم اینه که:...
در اول بازی وقتی بوکر با خواهر و برادر لوتس توی قایق نشسته و داره به سمت فانوس دریایی میره،چه کسی از بوکر میپرسه که از خدا میترسی یا نه؟؟ و جواب بوکر چیه؟؟در کل چی میگن؟؟؟(من اون لحظه زیرنویس رو هنوز فعال نکرده بودم برای همین هیچی از گفتگوهاشون نفهمیدم)

آخرین ویرایش:
در اول بازی وقتی بوکر با خواهر و برادر لوتس توی قایق نشسته و داره به سمت فانوس دریایی میره،چه کسی از بوکر میپرسه که از خدا میترسی یا نه؟؟ و جواب بوکر چیه؟؟در کل چی میگن؟؟؟(من اون لحظه زیرنویس رو هنوز فعال نکرده بودم برای همین هیچی از گفتگوهاشون نفهمیدم)

اون گفت و گو در واقع اواسط بازي انجام ميشه كه فقط اول بازي نقل قول ميشه؛ بوكر جواب ميده‌: «نه، از تو ميترسم» كه به حرف هايي كه روي قايق زده ميشه ربطي نداره. البته حرف هاي روي قايق هم يه اشاره ريز به داستان كلي بازيه كه بعدا در موردش مينويسم (تو لينك امضام)!

من که بازیو تا حالا دوبار یکی رو Hard و یه بار هم 1999 تموم کردم:> اینقدر زورم میاد که دو بار کل بازیو گشتم فقط یدونه از واکسی فون ها رو پیدا نکردم:-w
اونجایی بود که انگشت الیزابت(آنا) بیرون از تیر موند:-o

آقا من بازیو تموم کردم صفحه های قبلو خوندم تاپیک نیوگاف هم خوندم ولی اینو نفهمیدم.
لیز کدوم بوکرو خفه میکنه؟اونی که بپتیسم قبول میکنه یا کلا قبلش بوکر قبل از بپتیسم رو میکشه و همه بوکر ها میمیرن؟

آقا من بازیو تموم کردم صفحه های قبلو خوندم تاپیک نیوگاف هم خوندم ولی اینو نفهمیدم.
لیز کدوم بوکرو خفه میکنه؟اونی که بپتیسم قبول میکنه یا کلا قبلش بوکر قبل از بپتیسم رو میکشه و همه بوکر ها میمیرن؟
الیزابت یک tear به دنیایی باز میکنه که بوکر توش غسل رو قبول کرده(یعنی تبدیل به کامستاک خواهد شد ) و وقتی بوکر خفه میشه،الیزابت ها هم از بین میرن چون دیگه کامستاک به وجود نمیاد

اينم به صورت گراف تصويري كه با Paint ساختم :d

when-booker-dies.PNG

اون خط قرمز لحظه ايه كه بوكر كشته ميشه و ديگه هر شاخه‌اي كه تو اون به خاطر تصميم هاي مختلف ممكن بود كامستاك‌هاي مختلفي به وجود بياد از بين ميره. يعني ديگه تو هيچ دنيايي كامستاك نداريم.

اينم به صورت گراف تصويري كه با Paint ساختم :d

when-booker-dies.PNG

اون خط قرمز لحظه ايه كه بوكر كشته ميشه و ديگه هر شاخه‌اي كه تو اون به خاطر تصميم هاي مختلف ممكن بود كامستاك‌هاي مختلفي به وجود بياد از بين ميره. يعني ديگه تو هيچ دنيايي كامستاك نداريم.

پس یعنی بوکری که پدر ان هست زنده میمونه و ما وارد یونیورسی شدیم که کامستاک رو می کشیم.
آقا من قبلا به تئوری مولتیورس اعتقاد نداشتم ولی این بازی رو کردم حالا یکی از طرفدارای پروپا قرصشم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or