اينو ميخريديم ميرفتيم تو شهر باهاش دور ميزديم.:d.البته براي خريدش بايد كله زندگيمون رو بفروشيم:d![]()
وزن هم 1.5 کیلو (22 اینچ = 56 سانتی متر!!!!)
قیمت 170$!!!!![]()
اينو ميخريديم ميرفتيم تو شهر باهاش دور ميزديم.:d.البته براي خريدش بايد كله زندگيمون رو بفروشيم:d![]()
وزن هم 1.5 کیلو (22 اینچ = 56 سانتی متر!!!!)
قیمت 170$!!!!![]()
نامردا همین یه قلم جنسشون از کالکتور ادیشنش گرونترهاينو ميخريديم ميرفتيم تو شهر باهاش دور ميزديم.:d.البته براي خريدش بايد كله زندگيمون رو بفروشيم:d![]()
خوب بریز تو هاردی ، فلشی ... اصلا تکسچر لودینگی دیگه نداره !بازی که فوق العادس . فقط لود تکسچراش داره جونمو میخوره .![]()
بچه ها من بازی رو تازه شروع کردم البته رو پی سی
یه دو تا سوال دارم که فکر هم نمی کنم زیاد مهم باشه ولی خوب :biggrin1:
البته اسپویلی نداره ولی بازم خوب:
توی اون قسمتی که وارد monument island میشیم یه بردی هستش که مربوط به خلاف و این چیزا هستش (Crime Board) زیرش یه اسمی نوشته شده بود به نام طارق محمود . اون چی بود ؟
بعد توی همین جا یه مقدار جلوتر یه 3 تا transpos بودش که هر کدومش یه کلیدی داشت می زدی مثلا برای یدونش به تدی برد یه برقی وارد میشد . من نگرفتم دقیقا چیه !
بچه ها من بازی رو تازه شروع کردم البته رو پی سی
یه دو تا سوال دارم که فکر هم نمی کنم زیاد مهم باشه ولی خوب :biggrin1:
البته اسپویلی نداره ولی بازم خوب:
توی اون قسمتی که وارد monument island میشیم یه بردی هستش که مربوط به خلاف و این چیزا هستش (Crime Board) زیرش یه اسمی نوشته شده بود به نام طارق محمود . اون چی بود ؟
بعد توی همین جا یه مقدار جلوتر یه 3 تا transpos بودش که هر کدومش یه کلیدی داشت می زدی مثلا برای یدونش به تدی برد یه برقی وارد میشد . من نگرفتم دقیقا چیه !
اقا هیچ راهی نداره 98% رو اجرا کرد ؟
جالب اینه تو شهر ما برنر هم خرابه شده شنبه میارننننننن نهههههههههههههههههه