BioShock: Infinite | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

08290665246021428715.jpg

وزن هم 1.5 کیلو (22 اینچ = 56 سانتی متر!!!!)
قیمت 170$!!!!
اينو ميخريديم ميرفتيم تو شهر باهاش دور ميزديم.:d.البته براي خريدش بايد كله زندگيمون رو بفروشيم:d:|

:(( منم از اینا میخام . ینی تا حالا به هیچ کودوم از اکشن فیگورا و آبجکت ها و ... اینجوری دهنم آب نیوفتاده بود . 170 دلار خیلی زیاده :((

بچه ها من بازی رو تازه شروع کردم البته رو پی سی :دی
یه دو تا سوال دارم که فکر هم نمی کنم زیاد مهم باشه ولی خوب :biggrin1:
البته اسپویلی نداره ولی بازم خوب :دی :
توی اون قسمتی که وارد monument island میشیم یه بردی هستش که مربوط به خلاف و این چیزا هستش (Crime Board) زیرش یه اسمی نوشته شده بود به نام طارق محمود . اون چی بود ؟
بعد توی همین جا یه مقدار جلوتر یه 3 تا transpos بودش که هر کدومش یه کلیدی داشت می زدی مثلا برای یدونش به تدی برد یه برقی وارد میشد . من نگرفتم دقیقا چیه !:-/

1999 چه قدر نسبت به Normal سخته ؟
تقریبا سختیش 3 برابر normal هست.
دیگه نمیشه با اسلحه پرید وسط دشمنا و همه رو به تیر بست!
+
آره اگه روی 1999 تموم کنی اچیومنت هارد رو هم میده............

توی اون قسمتی که وارد monument island میشیم یه بردی هستش که مربوط به خلاف و این چیزا هستش (Crime Board) زیرش یه اسمی نوشته شده بود به نام طارق محمود . اون چی بود ؟
بعد توی همین جا یه مقدار جلوتر یه 3 تا transpos بودش که هر کدومش یه کلیدی داشت می زدی مثلا برای یدونش به تدی برد یه برقی وارد میشد . من نگرفتم دقیقا چیه !:-/

1. ظاهرا يه اسم تصادفيه.
2. اگه بگم داستان لو ميره! بعد از اينكه تموم كردي بيا دوباره بپرس جواب بدم :d

آقا دقیقا" این طارق محمودم منو خیلی مشغول کرده چندجای بازی هم اسمش دیده میشه بعضی جاها خیلی ریز اسمشو زدن که به زور خونده میشه!

اقا هیچ راهی نداره 98% رو اجرا کرد ؟

جالب اینه تو شهر ما برنر هم خرابه شده شنبه میارننننننن نهههههههههههههههههه

۹۸٪ درصد کجا بوده بنده خدا اون ۹۷٪ درصده...

من روی دیسک ۹۷٪ بازی رو تموم کردم البته تمامیه تدارکات دانلود و رایت بازی از خودم بود و نه تهیه از بیرون.

اینم بگم که با روش ۹۷٪ فقط از روی دیسک میتونید بدون دردسر بازی کنید.

دوستان 1 سوال دیگه دارم . البته اگه می بینید چیزی اسپویل میشه و بعدا تو طول مسیر می فهمیم نگین :

دوستان اول اینکه توی hall of heroes چه اتفاقی افتاده که انقدر اوضاع خرابه ؟ و یه سری آدم ها کشته شدن !

ویرایش : متوجه شدم .

آخرین ویرایش:
خب من هم بالاخره پس از تلاش های فراوان بازی رو تموم کردم :دی (خسته نباشم :دی) و تمام این 15-20 صفحه ی قبل رو هم خوندم ولی با این وجود هنوز داره از مغزم دود بلند میشه :دی

من کلا این قضیه ی شاخه ای بودن دنیا های موازی برام قابل درک نیست. اصلا نمیتونم این مسئله رو حذف کنم که چرا با کشتن یک بوکر قبل از غسل کردن تمام کامستاک ها و الیزابت ها از بین رفتن ؟! خب شاید یه بوکر دیگه تو یه دنیای دیگه باز غسل رو قبول میکرد و کامستاک میشد. اگر کسی این مورد رو تونسته هضم کنه خواهشا به زبون ساده بگه ما هم بفهمیم :دی

دوستانی که فرینج رو دیدن این پارادوکس رو بهتر درک میکنن. تو فرینج هم پیتر تو یکی از دنیا های موازی تو بچگی میمیره ولی تو اون یکی دنیا والتر نمیذاره بمیره و اون رو به دنیای خودش میاره.
به عبارت دیگه هر فرد تو هر دنیا بر اساس انتخاب های خودش یا دیگران سرنوشتش عوض میشه و مرگ و زندگیش و همینطور مسیر زندگیش ربطی به دنیا های دیگه نداره. مثلا آقای X تو دنیای a ممکنه تو 5 سالگی بمیره ولی معادل همون آقای X تو دنیای b نمیمره و مثلا تو 45 سالگی میمیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or