Bethesda با پخش ویدئویی اسرار آمیز سیگنال بازی جدیدش را داد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
TheEvilWithin.jpg

درود.

بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی

تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
Fallout 4 تو اوکراین هست لابد :biggrin1:
غرب بلاد کفر هم خب آفتابگردون داره دیگه :-" :دی البته این ها که قراره شرق آمریکا رو بچسبن :دی
احتمال داره S.T.A.L.K.E.R 2 باشه اگه حقوق بازی منتقل شده باشه. در ضمن احتمالا یکی از اون 2 تا بازی هست که CVG گفته بود این هفته معرفی میشه، پس یکی دو روز دیگه مشخص میشه چیه :biggrin1:
نمیشه صبر کرد :-l
به نظر من که Zwei هست.ویدئو دومی بهش میخورد ترسناک باشه
من هم اول گفتم خیلی بش میخوره Survival/Horror باشه :دی

در هر صورت هرچی که باشه مطمئناً عالــــیه >:d

آخرین ویرایش:
stalker باش دیگه ! استاکر هم ترسناکه هم سیم خاردار داره ! الان که سرچ کرد چنتا عکس رو مثله این که مد هست کنا ر نیرو گاه هسته ای افتاب گردون میکارن ! که ماهیت سری استاکر بر اساس واقایع هسته ای هست !
گل که خود به خود اتیش نمیگیره که حتما نیروگاه ترکیده :d ا

استاکر نیست!
یک مدت هم شایع شده بود تصاویر یک بازیه مال استاکر هست بعد اسمش معلوم شد Survavillum (یه همچین چیزی :d) هستش
به احتمال 90 همون ولفنشتاینه.چون هم دامنه براش ثبت شده هم یک بازی با یک اسم رمز که مرتبط با ولفنشتاین بود هم خبرش در اومده بود

ا
خداییش مجتبی چیش به TES میخوره آخه!؟!؟! :| :دی

اگه شوخی کردی هم که خوبه بیام سر پروژه بعدی BW از این شوخی ها بات بکنم :-l
:دی

:d
خب بابا به من چه که هرچی Elder Scroll بوده توش نقش زندونی داشتیم,اینم اگه تو تریلرش یه زندونی بود بدونین بدون شک Elder Scrolls هست!!:d

ولفنشتاین هم که داستانش برمیگرده یه WWII و اینا یه سری جزییات سیم خارداری هم همچین تو این سبک بی ربط نمیتونه باشه مثل زندان و پست نگهبانی و اینا ... ولی در اصل سیم خارداری که نشون میده مفهومش یه چیزی دیگه ای میتونه باشه چون یه اصل،پایه، یا اتمسفری میخواد اشاره کنه که این تریلر هم میخواد منتقل کنه، که اونم چیزی نیست جزء The Zone ! که توی چرنوبیل منطقه حفاظت شده و رادیواکتیوی هست که در واقعیت نمیشه به اون قسمت نفوذ کرد! پس احتمال زیاد همین Stalker 2 هست چون خبر ساختش که خیلی وقت منتشر شد و بازی در حین ساخت منجر به بسته شدن ناگهانی GSC اتفاق افتاد . Bethesda هم ip این بازی رو خیلی وقته خریده و حتی چندبار اعلام کردن بازی در مرحله ی ساخت هستش منتها خبری دیگه ازش منتشر نشد که بنظر من بیشتر میخوان این قضیه جنبه ی سورپرایز کننده ای به خودش بگیره! این خبر اگه واقعیت داشته باشه میتونه مثل سالهای قبل ، سوراپرایز قبل از E3 باشه که واسه نمایش بیشتر میشه تا نمایشگاه چندماه آینده منتظر بود! اما Stalker اینبار فرق های زیادی با قبل خواهد کرد‌، یک عنوان کنسولیزه شده که قراره ضربه های زیادی بهش وارد بشه ...

اما Stalker اینبار فرق های زیادی با قبل خواهد کرد‌، یک عنوان کنسولیزه شده که قراره ضربه های زیادی بهش وارد بشه ...

100 درصد تایید میشه ! مگه اتفاقی در حد معجزه بیوفته یا حتی فرا تر از معجزه که bethesda بازی رو انحصاریه pc بده !

تو gamespot وقتی اخبارشو دنبال میکنی یا مثلا trailerش رو میخوای ببینی همش اول اینو جلوت میذاره :d:
90245960591203569457.jpg

homer rabara از gamespot هم گفته حدسشون Wolfenstein هست
و آخرش هم میگه بنظر شما چی میتونه باشه !!؟؟

این دیگه چه ویدیویی بود از بتزدا برای معرفی ادامه هر کدوم از عنوان هاش بعید بود طرف رفته پشت خونش افتابگردونشو اتیش زده چقدرم پژمرده بودن اتیشم نمی زد 2 روز دیگه خشک می شد کیفیت ویدیو در حد شلغم.یک مگ هم نبود زحمت کشیدن .
ادیت : ب نظرم Wolfenstein می تونه باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or