Bethesda با پخش ویدئویی اسرار آمیز سیگنال بازی جدیدش را داد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
TheEvilWithin.jpg

درود.

بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی

تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
عاقا این لایو اکشنه عجب چیزی بود لاکردار :| اگه میخواین هیجان ـش واستون حفظ بشه نخونید :d ... اولش که یه آهنگ آروم و آرامش بخش در حال پخش بود ، منم داشتم با خیال راحت لواشک میخوردم ، گفتم ای بابا چیزم بهش این که ترسناک نیست اصن :|:d ... بعد یهویی یه صدای جیغ اومد و صحنه ترسناک شد ، منم اصن انتظار نداشتم و اون لحظه به حدی شوک بهم وارد شد که رسما پریدم تو هوا ، و در حال خوردنم که بودم ، دستم رسما تا حلقم رفت تو داشتم خفه میشدم :|:d ... خلاصه اینکه بسیار زیبا بود ، اگه بازی به همین ترسناکی و چندشی :d باشه ترکونده ، دمشون گرم .

آقا بی خیال عجب لایو اکشن بیماری بود!!
یاد اولین ویدیوی بازی دل تورو افتادم! البته چند لِول خزنده تر!! اون بازی هم حیف شد.

کلا از اون بازی هاییه که هیچ وقت بازیش نخواهم کرد!!

من هیچوقت از بازیها و فیلمای تا این حد چندش آور، خوشم نیومده. اما اگه گیم پلی خوبی داشته باشن بازیشون می کنم. بازیهای میکامی هم که بهترین مکانیزم ها رو دارن.
البته مثل اینکه خود میکامی بازی رو نمیسازه. تهیه کننده س فقط. به هر حال امیدوارم اگر قراره اکشن باشه مثل RE4 یا DS باشه و اگر قرار نیست اکشن باشه (که به شدت بعیده) مثل SH .

خب تا همین لحظه که دارم کامنت میدم ، در شوک کامل به سر میبرم !!! باورم نمیشه Screen Shot ها و Live Action تا این حد منو راضی و از ته دل خوشحال کرده!

Live Action در یک کلام فوق العاده بود و شدیدا غافلگیر شدم از این جو تا این حد سنگین و ترسناک !

از تصاویر و Live Action کاملا مشخصه که شینجی میکامی می خواد برای به تصویر کشیدن ترس ، بیش از حد معمول زیاده روی کنه و باید اعتراف کنم ، یکی از بزرگترین آرزوهام هم همین اتفاق بود یعنی یه بازی واقعا ترسناک که درجه سنی واقعا بزرگسال دریافت میکنه ! البته اینم قبول دارم برای قضاوت و هایپ در این مورد که بازی خیلی ترسناک و بزرگسالانه خواهد شد خیلی زوده و اینایی که گفتم فعلا در حد یه آرزوی شخصی از The Evil Within ـه و مسلما در این مورد موانع زیادی بر سر راه تیم سازنده هست ولی امیدوارم میکامی و تیمش تن به چنین ریسکی بدن و صد البته به شرطی که امکانش هم براشون مهیا بشه!!!

این که منو رسما برد به حال و هوای بازی مورد علاقه ام یعنی Silent Hill !:x :

................................................
به به ! اینم حال و هوای بارونی که عشق منه:d ! حس گرفتگی و ترسی که میشه با هوای ابری و بارونی خلق کرد ، با یه کامیون زامبی هم نمیشه:d :

..................................................

و اما این دوتا پایینی ها !! اولیه که به قول مرتضی و یکی از رفیقام ، منو برد تو یه دنیای دیگه ! دومیه هم از هر نظر عالیه و نمیشه با کلام وصفش کرد !! از نظرم این دوتا بهترین اسکرین شات های بازی بودن:

انصافا سبک Horror ، نیاز به یه تکون اساسی داشت ! چون کم کم داشت به یه سبک چیپ و صرفا بلاک باستر تبدیل میشد(اشاره به 30یاست های ... کپکام) ! خلاصه باید یه شوالیه بر می خاست :dو یه سیلی محکم تو گوش امثال Capcom میزد و چه کسی بهتر از شینجی کبیر !:d

مطمئنم پشت این بازی به اندازه کافی فکر ناب و ایده خفن وجود داره که تا سال ها گیمر جماعت رو سیراب کنه ! بازگشت میکامی به سبک تخصصیش یعنی Survival Horror رو به همتون تبریک میگم!>:d

آخرین ویرایش:
لایو اکشنه بازی فوق‌العاده بود و فکر می‌کنم TEW تو این نسل بعد از Siren میتونه دومین بازی‌ای باشه که به معنای واقعی ترس رو به مخاطبش القا کنه. در یک کلام با توجه به چیزی که دیدم شعار Survival Horror Returns برازنده این بازیه.

انتظار تا 2014 هم واقعاً سخته.

Amnesia - The Dark Descent:d

Amnesia در برابر Siren Blood Curse یک بازی نسبتاً فان محسوب میشه :d به دور از شوخی هیچ کدوم از بازی‌های این نسل به اتمسفر تاریک Siren نزدیک هم نمی‌تونند بشن.

آخرین ویرایش:
راستش این همه ترس بدون داشتن معنا ، یکم بی معنی و لوث میشه ، امیدوارم پشتش یک داستان درگیر کننده و همینطور سایکولوجیک داشته باشه .

لایو اکشنه بازی فوق‌العاده بود و فکر می‌کنم TEW تو این نسل بعد از Siren میتونه دومین بازی‌ای باشه که به معنای واقعی ترس رو به مخاطبش القا کنه. در یک کلام با توجه به چیزی که دیدم شعار Survival Horror Returns برازنده این بازیه.

انتظار تا 2014 هم واقعاً سخته.

Amnesia در برابر Siren Blood Curse یک بازی نسبتاً فان محسوب میشه :d به دور از شوخی هیچ کدوم از بازی‌های این نسل به اتمسفر تاریک Siren نزدیک هم نمی‌تونند بشن.

من تیزر رو دیدم دقیقا اون حس siren رو به آدم میده :دی ترسناک ترین موجودات هم فقط از مغز یه ژاپنی میتونه خلق بشه و این در طول چند نسل به همه ثابت شده :دی

Amnesia واقعا ترسناک بود یکی از ترسناک ترین بازیهای تاریخ :دی ولی نمیشه اینو با اون مقایسه کرد تو amnesia شما بخاطر کمبود امکانات نبود سلاح و توهم های شخصیت اصلی میترسید

ولی این یه برای اکشن/ترسناک هست ترسوندن بازیباز به مراتب سختره تیزر واقعا جو خوفی داشت تریلر های siren به قدری ترسناک بودن که من به نمیتونستم تا آخر نکاهشون کنم :دی ( حالا تصور کن

من چجوری بازی رو تموم کردم :دی) امیدوارم تریلر های بعدی اینم همونطوری باشه :دی

راستش این همه ترس بدون داشتن معنا ، یکم بی معنی و لوث میشه ، امیدوارم پشتش یک داستان درگیر کننده و همینطور سایکولوجیک داشته باشه .
یعنی‌ معلوم نیست هدف اصلی‌ هر چی‌ تا الان پخش کردن این هست که نشون بده شدیدا به قول خودت سایکولوجیک هست؟:دی

من عاشق اينجور بازيام...:dيه شاتش شبيه سايلنت هيل بود شات ديگش هم شبيه راكون سيتي بود:d فك كنم كلا از اويل و سايلنت هيل و دد اسپيس الگو برداري كردن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or