خب تا همین لحظه که دارم کامنت میدم ، در شوک کامل به سر میبرم !!! باورم نمیشه Screen Shot ها و Live Action تا این حد منو راضی و از ته دل خوشحال کرده!
Live Action در یک کلام فوق العاده بود و شدیدا غافلگیر شدم از این جو تا این حد سنگین و ترسناک !
از تصاویر و Live Action کاملا مشخصه که شینجی میکامی می خواد برای به تصویر کشیدن ترس ، بیش از حد معمول زیاده روی کنه و باید اعتراف کنم ، یکی از بزرگترین آرزوهام هم همین اتفاق بود یعنی یه بازی واقعا ترسناک که درجه سنی واقعا بزرگسال دریافت میکنه ! البته اینم قبول دارم برای قضاوت و هایپ در این مورد که بازی خیلی ترسناک و بزرگسالانه خواهد شد خیلی زوده و اینایی که گفتم فعلا در حد یه آرزوی شخصی از The Evil Within ـه و مسلما در این مورد موانع زیادی بر سر راه تیم سازنده هست ولی امیدوارم میکامی و تیمش تن به چنین ریسکی بدن و صد البته به شرطی که امکانش هم براشون مهیا بشه!!!
این که منو رسما برد به حال و هوای بازی مورد علاقه ام یعنی Silent Hill !

:
................................................
به به ! اینم حال و هوای بارونی که عشق منه:d ! حس گرفتگی و ترسی که میشه با هوای ابری و بارونی خلق کرد ، با یه کامیون زامبی هم نمیشه:d :
..................................................
و اما این دوتا پایینی ها !! اولیه که به قول مرتضی و یکی از رفیقام ، منو برد تو یه دنیای دیگه ! دومیه هم از هر نظر عالیه و نمیشه با کلام وصفش کرد !! از نظرم این دوتا بهترین اسکرین شات های بازی بودن:
انصافا سبک Horror ، نیاز به یه تکون اساسی داشت ! چون کم کم داشت به یه سبک چیپ و صرفا بلاک باستر تبدیل میشد(اشاره به 30یاست های ... کپکام) ! خلاصه باید یه شوالیه بر می خاست :dو یه سیلی محکم تو گوش امثال Capcom میزد و چه کسی بهتر از شینجی کبیر !:d
مطمئنم پشت این بازی به اندازه کافی فکر ناب و ایده خفن وجود داره که تا سال ها گیمر جماعت رو سیراب کنه ! بازگشت میکامی به سبک تخصصیش یعنی Survival Horror رو به همتون تبریک میگم!>:d