درود.
بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی
تصاویر بازی:
آخرین ویرایش:
اگه میخواین هیجان ـش واستون حفظ بشه نخونید :d ... اولش که یه آهنگ آروم و آرامش بخش در حال پخش بود ، منم داشتم با خیال راحت لواشک میخوردم ، گفتم ای بابا چیزم بهش این که ترسناک نیست اصن
:d ... بعد یهویی یه صدای جیغ اومد و صحنه ترسناک شد ، منم اصن انتظار نداشتم و اون لحظه به حدی شوک بهم وارد شد که رسما پریدم تو هوا ، و در حال خوردنم که بودم ، دستم رسما تا حلقم رفت تو داشتم خفه میشدم
:d ... خلاصه اینکه بسیار زیبا بود ، اگه بازی به همین ترسناکی و چندشی :d باشه ترکونده ، دمشون گرم .
:Amnesia - The Dark Descent:d
لایو اکشنه بازی فوقالعاده بود و فکر میکنم TEW تو این نسل بعد از Siren میتونه دومین بازیای باشه که به معنای واقعی ترس رو به مخاطبش القا کنه
لایو اکشنه بازی فوقالعاده بود و فکر میکنم TEW تو این نسل بعد از Siren میتونه دومین بازیای باشه که به معنای واقعی ترس رو به مخاطبش القا کنه. در یک کلام با توجه به چیزی که دیدم شعار Survival Horror Returns برازنده این بازیه.
انتظار تا 2014 هم واقعاً سخته.
Amnesia در برابر Siren Blood Curse یک بازی نسبتاً فان محسوب میشه :d به دور از شوخی هیچ کدوم از بازیهای این نسل به اتمسفر تاریک Siren نزدیک هم نمیتونند بشن.
یعنی معلوم نیست هدف اصلی هر چی تا الان پخش کردن این هست که نشون بده شدیدا به قول خودت سایکولوجیک هست؟راستش این همه ترس بدون داشتن معنا ، یکم بی معنی و لوث میشه ، امیدوارم پشتش یک داستان درگیر کننده و همینطور سایکولوجیک داشته باشه .