درود.
بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی
تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
خدائیش Wolfensteinچیش سورپرایز بزرگیه؟!!واقعا از چی حرف میزنید ؟تا کی میخاین ip های تکراری بازی کنید ؟
کی الان منتظره Wolfenstein ه ؟
خدائیش Wolfensteinچیش سورپرایز بزرگیه؟!!
واقعا از چی حرف میزنید ؟ کی الان منتظره Wolfenstein ه ؟
تا کی میخاین ip های تکراری بازی کنید ؟
به خدا من نمیدونم رفتن رو مخ دیگران برای شما و 5-6 نفر دیگه تو فروم چه سودی داره!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!![]()
امیدوارم این بازی هرچی که هست مخاطبش شما یکی نباشی
به خدا من نمیدونم رفتن رو مخ دیگران برای شما و 5-6 نفر دیگه تو فروم چه سودی داره!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!منم امیدوارم یه چیز جدید ببینیم . فال اوت که تا دلمون بخواد با هزاران DLC به خوردمون دادن. تیم بی کفایت Id Software که تو این نسل به هیچ دردی نخورد . کوایک و ولفن اشتاین هم که به آخر خط رسیدن ... دووم 4 هم که بسیار بی کیفیت بود و از اول دارن میسازنش ... شاید میخوان تریلری از دووم مدل جدیدشون نشون بدن که شاید بد نباشه. البته رونمایی از یه بازی نسل بعدی میتونه بسیار هیجان انگیز باشه.
پس چی بازی کنیم ! ؟ (من خودم به شخصه دوست دارم ip جدید بازی کنم )
ip جدید که نمیدن لامصبا!
عمه بقال سر کوچمون DisHonored رو عرضه کرد حتما![]()
عمه بقال سر کوچمون DisHonored رو عرضه کرد حتما![]()
منم امیدوارم یه چیز جدید ببینیم . فال اوت که تا دلمون بخواد با هزاران DLC به خوردمون دادن. تیم بی کفایت Id Software که تو این نسل به هیچ دردی نخورد . کوایک و ولفن اشتاین هم که به آخر خط رسیدن ... دووم 4 هم که بسیار بی کیفیت بود و از اول دارن میسازنش ... شاید میخوان تریلری از دووم مدل جدیدشون نشون بدن که شاید بد نباشه. البته رونمایی از یه بازی نسل بعدی میتونه بسیار هیجان انگیز باشه.
گفتم عرضه کرد, نگفتم ساختعمه بقال سر کوچتون صاحاب Arkane Studios اه![]()