Bethesda با پخش ویدئویی اسرار آمیز سیگنال بازی جدیدش را داد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
TheEvilWithin.jpg

درود.

بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی

تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
اگه Wolfenstein باشه که واقعا سوپرایز بزرگیه هرچند بعید میدونم ولی به شدت استقبال میشه یه Wolfenstein که به دست id ساخته بشه با انجین id tech 5 برای همین نسل باشه که خیلی خوف میشه .

قبلاً شایعه شده بود که نسخه جدیدی از Wolfenstein با نام Project Tungsten به دست شعبه سوئدی ZeniMax ساخته میشه. (VG) پس به احتمال زیاد این تیزر در مورد نسخه جدید Wolfenstein هست.

احتمال اینکه این تیزر مربوط به Project Zwei باشه هم کمه و فکر می‌کنم حداقل تا E3 خبری از این بازی نباشه.

خدائیش Wolfenstein
چیش سورپرایز
بزرگیه
؟!!
:-/
واقعا از چی حرف میزنید ؟
کی الان منتظره Wolfenstein ه ؟:|

تا کی میخاین ip های تکراری بازی کنید ؟

خدائیش Wolfenstein
چیش سورپرایز
بزرگیه
؟!!
واقعا از چی حرف میزنید ؟
کی الان منتظره
Wolfenstein ه ؟:|

پس چی بازی کنیم ! ؟ (من خودم به شخصه دوست دارم ip جدید بازی کنم )
ip جدید که نمیدن لامصبا!

خدائیش Wolfenstein
چیش سورپرایز
بزرگیه
؟!!
واقعا از چی حرف میزنید ؟
کی الان منتظره Wolfenstein ه ؟:|

منم امیدوارم یه چیز جدید ببینیم . فال اوت که تا دلمون بخواد با هزاران DLC به خوردمون دادن. تیم بی کفایت Id Software که تو این نسل به هیچ دردی نخورد . کوایک و ولفن اشتاین هم که به آخر خط رسیدن ... دووم 4 هم که بسیار بی کیفیت بود و از اول دارن میسازنش ... شاید میخوان تریلری از دووم مدل جدیدشون نشون بدن که شاید بد نباشه. البته رونمایی از یه بازی نسل بعدی میتونه بسیار هیجان انگیز باشه.

به خدا من نمیدونم رفتن رو مخ دیگران برای شما و 5-6 نفر دیگه تو فروم چه سودی داره!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!
yahoo_29.gif

امیدوارم این بازی هرچی که هست مخاطبش شما یکی نباشی

برای فن ها رو مخ رفتنه ولی برای دیگران حقیقت محضه ... در ضمن I Play what I wanna play,It ain't your buizz

آخرین ویرایش:
منم امیدوارم یه چیز جدید ببینیم . فال اوت که تا دلمون بخواد با هزاران DLC به خوردمون دادن. تیم بی کفایت Id Software که تو این نسل به هیچ دردی نخورد . کوایک و ولفن اشتاین هم که به آخر خط رسیدن ... دووم 4 هم که بسیار بی کیفیت بود و از اول دارن میسازنش ... شاید میخوان تریلری از دووم مدل جدیدشون نشون بدن که شاید بد نباشه. البته رونمایی از یه بازی نسل بعدی میتونه بسیار هیجان انگیز باشه.
به خدا من نمیدونم رفتن رو مخ دیگران برای شما و 5-6 نفر دیگه تو فروم چه سودی داره!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟! 8-|

امیدوارم این بازی هرچی که هست مخاطبش شما یکی نباشی
پس چی بازی کنیم ! ؟ (من خودم به شخصه دوست دارم ip جدید بازی کنم )
ip جدید که نمیدن لامصبا!

Project Zwei یه ip جدید حساب میشه :دی

عمه بقال سر کوچمون DisHonored رو عرضه کرد حتما:دی

کلی عرض کردم ! منظور فقط bethesda نبود !:d

---------- نوشته در 07:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:00 PM ارسال شده بود ----------

شما هم پست هایه غرض ورزانتون نسبت به id و کارمک رو وردار ببر با دوستان گرامی در میون بذار ! لذتش ببرید . هی هم الکی پست ندید .دستتون واسه همه رو شده!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or