درود.
بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی
تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
منم امیدوارم یه چیز جدید ببینیم . فال اوت که تا دلمون بخواد با هزاران DLC به خوردمون دادن. تیم بی کفایت Id Software که تو این نسل به هیچ دردی نخورد . کوایک و ولفن اشتاین هم که به آخر خط رسیدن ... دووم 4 هم که بسیار بی کیفیت بود و از اول دارن میسازنش ... شاید میخوان تریلری از دووم مدل جدیدشون نشون بدن که شاید بد نباشه. البته رونمایی از یه بازی نسل بعدی میتونه بسیار هیجان انگیز باشه.
خدائیش Wolfensteinچیش سورپرایز بزرگیه؟!!
واقعا از چی حرف میزنید ؟ کی الان منتظره Wolfenstein ه ؟
تا کی میخاین ip های تکراری بازی کنید ؟
خدا رو چه دیدی یهو elder scrolls میده بیرون که هیچ ربطی هم نداره!
[آپدیت خبری 3 ]
تریلر دوم بازی هم منتشر شد. در این تریلر که یگ گل افتاب گردان را به صورت نمای نزدیک نشان میدهد، ثانیه هایی بعد اتش گرفتن ان به نمایش در میآید. در نمای پشت این صحنه شخصی دیده میشود که پشت وی نیز یک زندان قرار دارد!
تریلر دوم کلیک کنید.
اصلا ذره ای شباهت به TES نمیده:dحالا که اسم زندان اومد احتمالا با یه Elder Scroll جدید طرفیم!!!:d:d
خداییش مجتبی چیش به TES میخوره آخه!؟!؟!حالا که اسم زندان اومد احتمالا با یه Elder Scroll جدید طرفیم!!!:d:d
اینا دوتا ویدئو بیشتر نشون ندادن اونم به فاصله ی کم هنوز خیلی مونده تا به کوجیما برسن از این نظر.به نظر من که Zwei هست.ویدئو دومی بهش میخورد ترسناک باشهاگه خودِ Bethesda Game Studios میخواد بازی رو بسازه (!!) که 2 تا Major Project بیشتر ندارن یه FALLOUT یه TES دارن دیگه !! این که هیجیش به TES نمیخوره هیچ رقمه !! SKYRIM رو هم که 2011 دادن الآن تایم بعدی نیست! براساس ویدئو دوم هم که من خیلی بعید میدونم FALLOUT بعدی باشهمیمونه 2 تا گزینه1.اینجا چرنوبیل است![]()
2.New ip آیا!؟
![]()
![]()
اه یعنی لعنتی چی میتونه باشه!؟
پ.ن:
خداییش مجتبی چیش به TES میخوره آخه!؟!؟!الآن یادِ این افتادم که اون یکی دوستم () کوجیما هم ویدئوهایی که منتشر میکنه حدود 5 دقیقه است و ملت درست چیزی سر در نمیارن یه سری فدائیان میان این وسط مسط ها تو سر کله خودشون میزنن میگن وای وای این جلف بازی ها چیه! الآن دوست دارم ببینم اون هایی که از اون کار کوجیما ایراد میگیرن الآن کوجان!؟!؟!؟
![]()
اگه شوخی کردی هم که خوبه بیام سر پروژه بعدی BW از این شوخی ها بات بکنم :-l