Bethesda با پخش ویدئویی اسرار آمیز سیگنال بازی جدیدش را داد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
TheEvilWithin.jpg

درود.

بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی

تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
این سومیه خیلی فضایه Wolfenstein ایی داره !

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:49 PM ارسال شده بود ----------

ولی Wolfenstein بدون شرکت id غیر ممکن هست چون id کل تمرکزش رو گزاشته رویه دووم پس میمونه Zwei و به احتمال کم stalker ! و prey 2 هم که بعید میدونم !

بهروز پست نمیدی نمیدی ، یه دفعه یه پستی میدی که آدم از خوشحالی نمیدونه چی کار کنه !:d کلا تو کار دادن خبرای خوش هستی !:d Thanks Bro >:d<

نمی دونم از خوشحالی چی بگم ! نمی تونم تا فردا صبر کنم !:d

"!!Shinji Mikami As A Director In A Survival Horror Game Project "
:x

آخرین ویرایش:

https://twitter.com/Bethblog/status/324900233244991489
https://vine.co/v/bUqveJ2uFeZ

هنوز چیزی مشخص نیست. فردا از IGN بصورت رسمی آنونس میشه.

:|.

اون که مال یه ساعت قبله! :d
IGN فردا انحصار رونمایی رو برای آمریکا داره. برای فرانسه، سایت jeuxvideo و برای ایتالیا Multiplayeri (اروپا در واقع) حق انحصار رو دارند که این دوتا زودتر از موعد خبر رو پخش کردند.

برای مطمئن شدن:
Gaming Everything Blog Archive Bethesda will be revealing Project Zwei tomorrow

:|.

اون که مال یه ساعت قبله! :d
IGN فردا انحصار رونمایی رو برای آمریکا داره. برای فرانسه، سایت jeuxvideo و برای ایتالیا Multiplayeri (اروپا در واقع) حق انحصار رو دارند که این دوتا زودتر از موعد خبر رو پخش کردند.

برای مطمئن شدن:
Gaming Everything � Blog Archive � Bethesda will be revealing Project Zwei tomorrow
اینو نمیدونستم. فکر میکردم همه چیز از IGN منتشر میشه.
فقط هرچی هست فالوده مالوده نباشه :دی من Fallout واقعی میخوام :دی (کره شمالی)

راستی حمید چه خبر از Project Zwei ؟:-/

از بهروز بپرس >:d< بهروز اگه واقعا معرفی بشه یه شیرینی پیش من داری :d اون کله ای که تو تریلر آخری میاد به آدمیزاد نمیخوره احتمالا یکی از همون موجودات تو Project Zwei باشه.

آخرین ویرایش:
حدس میزدم Zewi باشه
چون این سبک دمو ها و تبلیغات برای معرفی یه بازی بیشتر مختص به ژاپونیهاست .
کلا ژاپونیها دوس دارن با اعصاب گیمرها بازی کنن ، اون از Metal Gear 5 اینم از این.
تا حالا سابقه داشته Bethesda یه بازی رو این جوری معرفی کنه ؟
.
.
.
.
حالا فردا طرف بگه بازیه جدیدمون Wolfenstein ه:|

اوه اوه برم یه دست پوشک (:دی) بخرم برا خودم که قراره Project Zwei بالاخره بیاد >:d<
بهروز پست نمیدی نمیدی ، یه دفعه یه پستی میدی که آدم از خوشحالی نمیدونه چی کار کنه !:d کلا تو کار دادن خبرای خوش هستی !:d Thanks Bro >:d<
دقیقاً حرف دل من رو زدی :دی

آخرین ویرایش:
با اینکه هنوز چیزی از بازی ندیدیم اما نظر من اینه که بازی بیشتر قرار تجاری باشه تا هارور.اینکه جنس ترس بازی چیزی مثل RE های کلاسیک بشه رو از ذهن بیرون کنین.تو کیفیت ساختش هیچ شکی ندارم، اما در مورد اینکه باید پوشک تهیه کنم یا نه، حتی فکرم نمیکنم.

با اینکه هنوز چیزی از بازی ندیدیم اما نظر من اینه که بازی بیشتر قرار تجاری باشه تا هارور.اینکه جنس ترس بازی چیزی مثل RE های کلاسیک بشه رو از ذهن بیرون کنین.تو کیفیت ساختش هیچ شکی ندارم، اما در مورد اینکه باید پوشک تهیه کنم یا نه، حتی فکرم نمیکنم.
اون پوشک و این ها فک کنم خیلی تابلو بود شوخیه ها :-/ ولی در هر صورت من که فردا بعد از رونمایی بازی میرم میخرم ، داشتنش بهتر از نداشتنش یهو دیدی لازم شد :دی
8 سال پیش هم خودِ میکامی بود که روند RE ها رو عوض کرد و البته مسئله همونه که گفتی یعنی کیفیت!!!

آخرین ویرایش:

کسی هم انتظار چیزی مثل Classic RE نداره:d(چون خود میکامی مسیر RE رو عوض کرد!) !

چند ساله ملت تو کف یه بازی در حد و اندازه های Resident Evil 4 مونده ! این بازی اگه در حد RE 4 باشه ، هم Horror ـه و هم تجاری و هم معرکه:d!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or