Bethesda با پخش ویدئویی اسرار آمیز سیگنال بازی جدیدش را داد!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
TheEvilWithin.jpg

درود.

بازی معرفی شد. نام عنوان جدید استاد شینجی میکامی The Evil Within هست که سبکی ترسناک داره که قراره در سال 2014 برای پلتفرمهای PC , XBOX 360 , PS3 و کنسول های نسل بعد عرضه بشه.
دانلود تریلر بازی

تصاویر بازی:

آخرین ویرایش:
اپدیت خبری:

تیزر منتشر شده ربطی به بازی Fallout 4 نداره!

However, all these clues that appear to point to Fallout 4 don't actually point to Fallout 4 according to Bethesda Softworks vice president of marketing Pete Hines. When Polygon editor Arthur Gies told Hines on Twitter that it was unfair to tease him with potential Fallout stuff, Hines said, "You talking about the Vine thing? Guess again."

کلمه Vineی اقای Hines در جواب ویراستار سایت Polygon می‌ده منظورش همین سایتی هست که این تیزر در اون اپ شده.

I Don't Want to Set the World on Fire :worthy:

این رو میگی ؟ :punk:

نه منظورم اون ویدئویه که از وسط ویستلند و از روی یه رادیو شروع میشه بود :دی
اپدیت خبری:

تیزر منتشر شده ربطی به بازی Fallout 4 نداره!
:(( =(( :(( =((
پس دیگه باید Project Zwei باشه :-w

در حال حاضر شایعات بسیاری از اینکه این تیزر می‌تواند تداعی گر بازی‌هایی چون Fallout 4 , Project Zwei و Wolfenstein باشد است

این شایعه را که احتمال داره Wolfenstein باشه را کی در اورده ؟! این بازی را باید id بسازه هنوز doom4 را نتونستند کاملش کنند اونقت چطور Wolfenstein میتونه باشه . هرچند ممکنه یدفعه Wolfenstein باشه و من ضایع بشم :دی

هر چند آپدیت خبری ،تیزر رو نا مربوط به Fallout 4 اعلام کرده ( عیبی نداره! Fallout 4 رو عشق است در هر صورت:d) ولی جهت افزایش هایپ به دو نابغه زیر توجه کنید تا قوت قلب بگیرید::d

18054619472050314894_thumb.jpg
50753477468408417882_thumb.jpg

فرقی نداره پروژه کدوم یکیشون باشه ، مهم اینه که جفتشون Genius به تمام معنا هستن >:d<

ولی کنجکاوی من برای رونمایی از Project Zwei خیلی بیشتره ! سال هاست که منتظریم ببینیم شینجی چه شاهکاری برامون تدارک دیده! اونم تو سبکی که تخصص شماره یکش هست:x

شرط میبندم یا استالکر 2 خست یا اعلام ساخت نسخه دوم بازی اسکایریم :d امیدوارم بازی بی نظیر اول باشه . هر چند دومی هم بی نظیره اما اصلا کوسیستم و هوش مصنوعی بازی دوم به پای گرد و خاک اول هم نمیرسه ، چه برسه به خودش . البته اونطوری که از تصویرزیر پیداست ! احتمالا همون استالکر 2 باشه ! ( سیم خارادار به کدوم بازی ربط داره ؟! ) سیم خاردار بیشتر تو بازی ای کاربرد داره که جنگ توش باشه . محیط های غیر نظامی و بسته ، یا منطقعه ممنوعه داشته باشه . پس شایدحدش اولم درست باشه :d

دیشب به یه نکته عجیب هم بر خورد کردم !!! توئیتر از ف//یلترینگ در اومده بود !!! شایدم من اشتباه میکنم ! اما عکسش و گرفتم ! حتی فیس بوق هم از فیل//تر در اومده بود !!! ( عکس پیوست رو ببینید هیچ پراکسی ای باز نبوده !! )

اینم اخرین خبر بتسدا : ( اون MMO خیلی منو تو فکر برده !!! )

Tue, Apr 16, 2013 | 17:25 BST
Tweet Bethesda tease teases something, but it’s not Fallout

Bethesda starting teasing a reveal of something last week. Today, the firm has used Vine, the Twitter mobile app which enables users to create and post short video clips. And short doesn’t even begin to describe the looping tease through here. It’s been suggested the firm is at work on a new Fallout game or MMO, and news on Prey 2 along with Tango Gameworks‘ new survival horror codenamed Project Zwei has been slim. So, any ideas? Whatever it is, it’s not Fallout 4, according to Pete Hines. Thanks, Someguy2.

آخرین ویرایش:
حقوق Wolfenstein تا جای که می‌دونم دست اکتی است. آخرین نسخه‌ بازی رو هم اونا ساختند

حقوق سری Wolfenstein بعد از Muse متعلق به id Software بوده و الانم که زیرمجموعه Bethesda و در مرتبه بالاتر Zenimax هست متعلق به اوناست. اکتیویژن و باقی ناشرها فکر کنم فقط ناشر و سرمایه گذار بودند و نه بیشتر.

2 ماه پیش هم شایعه شده بود که یه موزیسین داره برای یه ولفنشتاین جدید موزیک می‌سازه.
اما با توجه به صحبت‌های Hines اصلا بعید هم نیست همون Fallout 4 باشه. همون تیزری که نشون میدن فریم به فریمش آدم رو یا یاد Stalker میندازه یا Fallout که بازم به Fallout و تمام شایعات نمایش تو کنفرانس مایکروسافت و ... نزدیک‌تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or