Bethesda: اهمیتی نمی‌دهیم که گرافیک Fallout 4 را دوست ندارید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
77762060765112634320.jpg

افراد بسیاری در رابطه با گرافیک Fallout 4 ابراز نگرانی کرده و آن را شبیه Fallout 3 دانسته اند چرا که پیش از این عنوان خوشنام و خوش آب و رنگ The Witcher 3 را تجربه کرده اند. اما به نظر می‌رسد آقای Pete Hines از کمپانی بزرگ Bethesda دیدگاه متفاوتی نسبت به این مسئله دارد، چرا که ضمن مصاحبه با وبسایت Metro، اذعان داشت که قطعا این مسائل باعث نگرانی آن ها نخواهد شد:
در رابطه با گونه های مختلف سرگرمی، هیچ وقت نمیتونین در رابطه با موضوعی به طور 100% اتفاق نظر داشته باشین. اینکه گرافیک به چه صورت هست، آیا گیم پلی مطابق میل شما هست یا نیست و یا اینکه به طور کلی المان های موجود و بخش های مختلف بازی (به طور کلی Setting بازی) راضی کننده هست یا نیست، در نهایت نظر شخصی افراد تلقی می‌شه.
بسیاری از افراد نیز از افزودن رنگ های روشن و زنده به محیط بی روح و خشک همیشگی Fallout ابراز نگرانی کرده اند اما آقای Hines در مورد آن ها نیز ذره ای نگرانی ندارد:
شما میتونین از هر شاخص دلخواهی برای خرید یا نخریدن یه بازی استفاده کنین چرا که در نهایت به من مربوط نمیشه. من اینجور نیستم که پیش تک تک مشتری ها برم و بگم "شما باید این بازی رو بخرین یا من متقاعدتون میکنم که این بازی رو بخرین". نه اینجوری نیست. ما اطلاعات لازم و کامل در مورد محصولاتمون رو به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتری ها قرار می‌دیم و می‌گیم "این چیزیه که ما داریم روش کار میکنیم و در نهایتا قراره به [فلان] چیز تبدیل بشه"

منبع

مشکل؟ کدوم مشکل؟ معنی مشکل چی هست اصن؟
کجا با مشتری بد حرف زدن؟ نکنه طرز نوشتن من توی متن خبر باعث شده همچین نتیجه گیری بشه؟

اشکال نداره در مورد گرافیک حرف بزنیم. میتونیم هم بحث کنیم که چرا باید از Fallout 4 انتظار یه گرافیک قابل قبول در حد این نسل نداشت؟

مشکل اینجاست که خیلیا فکر میکنن مقوله گرافیک حتما باید توی بالاترین حد خودش باشه و اگر نباشه، مشکل تلقی میشه. هیچ قانون نانوشته ای درج نشده که توی هر نسل باید گرافیکی در حد همون نسل داشت. این انتظارات شماست. توی خبر هم گفته ما نمیتونیم سر یه مقوله 100% اتفاق نظر داشته باشیم. همیشه از یه قسمت ایراد گرفته میشه در هر صورت (چه گرافیک، چه گیم پلی، چه موزیک و ...). انتظارات شما درست و به جا هست ولی در مورد همه صدق نمیکنه. هر سازنده ای متناسب با ایده ها و برنامه هایی که داره، حد و حدود گرافیکی رو مشخص میکنه.

اینا کم کاری نیستن. کم کاری وقتیه که از نصف بازی میزنن و به اسم DLC میچپونن به ملت. کم کاری یعنی دانگرید کردن و نمایش های دروغین داشتن. کم کاری یعنی خیلی چیزای دیگه اما مسلما به اینکه گرافیک مطابق میل شما نیست، کم کاری گفته نمیشه.

هیچی دیگه راحت بگو دارم سازنده های ویچر رو میگم!
اگه نصف بازی ویچر 3 میشه 4 تا دونه ماموریت جانبی و 2،3 تا دونه لباس و مدل مو، من حرفی ندارم! ( این کلا نشون میده شما از دنیای ویچر چیزی درک نکردین! )
اگه نه هم که شما تا حالا 1$ هم خرج کردین واسه ی این DLC ها یا نه؟ وقتی حرف از تو پاچه ی مردم کردن میشه که مثلا بازی ای مثل COD میاد یه نقشه میده همونم پول میگه ، یا بازی ای مثل مورتال کمبت سیزن پس میخری نصف محتواش در دسترس نیست :|
دیگه مشتری مداری CD Project RED به همه اثبات شدس! فعلا الان تو سال 2015 همه دارن از بازی با همین کیفیتش لذت میبرن کسی کار نداره به نمایشای اولیش! نمایش دروغین یعنی یه بازی رو در حد متای بالای ۹۰ بالا ببری نتیجش بشه یه چیزی مثل خیلی از بازیا که اسم نمیبرم هواداراش ناراحت نشن! اما ویچر همون انتظار طرفدارا بود حتی بالاتر از اون!
در کل من با تمام حرفات موافق بودم، اما این که طعنه زدی به شرکت به خوشنامی مثل CD Project هضمش برام سخت شد!

آقایون خانوما چه خوشتون بیاد چه بدتون بیاد ویچر 3 سطح انتظارات یک سری رو برده بالا، هم در زمینه گرافیک هم در زمینه کانتنت ،هم در زمینه ساید کوئست و ..... این که بگیم روی گرافیک تمرکز نکردند کاملا قابل قبوله ولی ویچر 3 نشون داد که میشه هم روی بازی تمرکز کرد و هم روی گرافیک. البته به قول یکی از کاربرا گرافیک بازی کمترین چیزیه که من رو نگران کرده.

هیچی دیگه راحت بگو دارم سازنده های ویچر رو میگم!
اگه نصف بازی ویچر 3 میشه 4 تا دونه ماموریت جانبی و 2،3 تا دونه لباس و مدل مو، من حرفی ندارم! ( این کلا نشون میده شما از دنیای ویچر چیزی درک نکردین! )
اگه نه هم که شما تا حالا 1$ هم خرج کردین واسه ی این DLC ها یا نه؟ وقتی حرف از تو پاچه ی مردم کردن میشه که مثلا بازی ای مثل COD میاد یه نقشه میده همونم پول میگه ، یا بازی ای مثل مورتال کمبت سیزن پس میخری نصف محتواش در دسترس نیست :|
دیگه مشتری مداری CD Project RED به همه اثبات شدس! فعلا الان تو سال 2015 همه دارن از بازی با همین کیفیتش لذت میبرن کسی کار نداره به نمایشای اولیش! نمایش دروغین یعنی یه بازی رو در حد متای بالای ۹۰ بالا ببری نتیجش بشه یه چیزی مثل خیلی از بازیا که اسم نمیبرم هواداراش ناراحت نشن! اما ویچر همون انتظار طرفدارا بود حتی بالاتر از اون!
در کل من با تمام حرفات موافق بودم، اما این که طعنه زدی به شرکت به خوشنامی مثل CD Project هضمش برام سخت شد!
من نمیدونم این ویچر فن هایی که با شماره سوم طرفدار این سری شدن، چرا همه-شون متوهم هستن و فکر میکنن تا اسم DLC میاد، منظور ویچر 3 هست؟ و مهم تر اینکه چرا فکر میکنن بازیشون به سطحی رسیده که نباید با بازی های دیگه مقایسه بشه؟ مثکه یادتون رفته سازنده هاش چپ و راست توی مصاحبه هاشون اسم اسکایریم رو میاوردن؟ مثکه یادتون رفت شماره اول به جز داستانش یه فاجعه بود؟ یادتون رفته شماره دومی با باگ های بی شمار و سیستم مبارزات فاجعه بار وجود داشت؟ (که طرف از 1 کیلومتری ضربه میزد و ضربه بهت اصابت میکرد؟)
کسی گفت ویچر؟ کسی گفت CPR؟
الان به نظر شخص خودت، DLC های ویچر 3 از سر و ته بازی زدن؟ الان لباس و مو جز بخش مهمی از بازی هست که سازنده از توش خورده؟ اگر آره که مشکل خودته که اینجوری فکر میکنی. اگرم نه که کل پستت رو بدون ذره ای فکر کردن به حرفای من زدی چون من یادم نمیاد حتی اسمی از شرکتی آورده باشم. حالا انتخاب با خودته.

آخرین ویرایش:
ماشالله احترام به مشتری
اینا دیگه خیلی مغرور شدن
رفتار استدیو های دیگه مثل راک استار و ناتی داگ رو ادم میبینه واقعا متعجب میشه

من نمیدونم این ویچر فن هایی که با شماره سوم طرفدار این سری شدن، چرا همه-شون متوهم هستن و فکر میکنن تا اسم DLC میاد، منظور ویچر 3 هست؟
کسی گفت ویچر؟ کسی گفت CPR؟
الان به نظر شخص خودت، DLC های ویچر 3 از سر و ته بازی زدن؟ الان لباس و مو جز بخش مهمی از بازی هست که سازنده از توش خورده؟ اگر آره که مشکل خودته که اینجوری فکر میکنی. اگرم نه که کل پستت رو بدون ذره ای فکر کردن به حرفای من زدی چون من یادم نمیاد حتی اسمی از شرکتی آورده باشم. حالا انتخاب با خودته.

مثل اینکه خود شخص شما متوهم شدی :) چون انگار از همون پست چند خطی من متوجه شدی من از ویچر 3 فن این بازی شدم :) نیازی نمیبینم که اثبات کنم برات چند ساعت سر ویچر 2 نشستم و دل و روده ی بازیو ریختم بیرون،
معلومه که! اما جمله ای که نوشتی دقیقا عین جمله ای هست که مخالفای ویچر 3 میزنن! نمایش های دروغین! از محتوای بازی زدن و به اسم DLC تو پاچه مردم کردن و ...!
شما میتونی پستت رو جوری بذاری که توهین به یه بازی تلقی نشه! حالا من نمیدونم چی تو ذهن شما گذشته! فقط میدونم این پست سبک همون مخالفارو داره!
این شرایطی که شما گفتی ممکنه واسه ۱۰ تا بازیه دیگه هم صدق کنه، اما یکیش که برای من مغتنم هست من در مورد اون واکنش میدم

ماشالله احترام به مشتری
اینا دیگه خیلی مغرور شدن
رفتار استدیو های دیگه مثل راک استار و ناتی داگ رو ادم میبینه واقعا متعجب میشه
ماشالله تعداد کاربرایی که متن رو خوندن
اینا دیگه خیلی تنبل شدن
رفتار یه سری از کاربر ها رو ادم میبینه واقعا متعجب میشه

م مثکه یادتون رفته سازنده هاش چپ و راست توی مصاحبه هاشون اسم اسکایریم رو میاوردن؟ مثکه یادتون رفت شماره اول به جز داستانش یه فاجعه بود؟ یادتون رفته شماره دومی با باگ های بی شمار و سیستم مبارزات فاجعه بار وجود داشت؟ (که طرف از 1 کیلومتری ضربه میزد و ضربه بهت اصابت میکرد؟)
آقا قضیه pissing contest هستش؟ بیخیال از یک یورز مثل شما انتظار نمیره

آقا قضیه pissing contest هستش؟ بیخیال از یک یورز مثل شما انتظار نمیره
نه موضوع اینه که بعضیا با قیافه کاملا حق به جانب این اجازه رو به خودشون میدن که از ویچر برای کوبیدن بازی که هنوز عرضه نشده، استفاده کنن. بدتر از اون فکر میکنن فقط خودشون طرفدار ویچر هستن و بقیه نیستن و حق هم ندارن که باشن.
موضوع بعدی DLC هست که تا اسمش میاد شروع به پرستش CPR میکنن و فکر میکنن الان معبودی شده که باید ستایشش کرد (در حالیکه عرضه DLC رایگان وظیفه سازنده هست). موضوع بعدیش اینه که تا یه بازی گرافیکش پایین باشه، سریع ویچر رو علم میکنن برای کوبیدن اون بازی. تمام این تعصب های بیجا و تهوع آور باعث میشه آدمی که خودش طرفدار یه بازی هست، از اون بازی زده بشه و متنفر بشه از این که اسمشو بیاره (که متاسفانه توی بازیسنتر این اواخر تعدادشون رو به رشده).

نظر شخصیم رو بگم ، همین گرافیک برای فرانچایزی مثل Fall Out بنظرم فوق العاده هست ! با توجه به سبک بازی و محیط بزرگ و پرجزئیات و داستان ، همین گرافیک هم به نظر من عالی هست ! گراقیک از استانداردهای اصلی و مهم هست و این رو همه ما قبول داریم اما استانداردهای یک بازی حیلی خوب و بزرگ که فقط گرافیک نیست ! تازه بازی ای که Open World RPG باشه . من که از گرافیک بازی خیلی خوشم اومده .

نه موضوع اینه که بعضیا با قیافه کاملا حق به جانب این اجازه رو به خودشون میدن که از ویچر برای کوبیدن بازی که هنوز عرضه نشده، استفاده کنن. بدتر از اون فکر میکنن فقط خودشون طرفدار ویچر هستن و بقیه نیستن و حق هم ندارن که باشن.
موضوع بعدی DLC هست که تا اسمش میاد شروع به پرستش CPR میکنن و فکر میکنن الان معبودی شده که باید ستایشش کرد (در حالیکه عرضه DLC رایگان وظیفه سازنده هست). موضوع بعدیش اینه که تا یه بازی گرافیکش پایین باشه، سریع ویچر رو علم میکنن برای کوبیدن اون بازی. تمام این تعصب های بیجا و تهوع آور باعث میشه آدمی که خودش طرفدار یه بازی هست، از اون بازی زده بشه و متنفر بشه از این که اسمشو بیاره (که متاسفانه توی بازیسنتر این اواخر تعدادشون رو به رشده).

من به شخصه اصلا همچین کاری رو نکردم اگه خطاب به منه، کسایی که هم که اینکارو میکنن مشخصه فهمی از گیم ندارن!

من صحبتم اینه شما با طعنه صحبت نکن با بازی هایی مثل ویچر! اون وظیفه رو هم بذار در کوزه آبشو بخور فعلا داریم میبینیم چند تا سازنده دارن به وظیفشون(!) عمل میکنن!
فعلا این مدل حرف زدن یعنی فقط من باید طرفدار ویچر باشم چرا شما هم طرفدارشین! من خفنم، من درک از گیم دارم، شما متعصبین نباید طرفدار بازی باشین! حالا تعصب منو نمیدونم از کجا اوردی!
موفق باشی، نمی خواد کشش بدی!
آینده همه چیز رو مشخص میکنه...!

در ضمن این حرفات خیلی خنده دار بود!

مهم تر اینکه چرا فکر میکنن بازیشون به سطحی رسیده که نباید با بازی های دیگه مقایسه بشه؟ مثکه یادتون رفته سازنده هاش چپ و راست توی مصاحبه هاشون اسم اسکایریم رو میاوردن؟ مثکه یادتون رفت شماره اول به جز داستانش یه فاجعه بود؟ یادتون رفته شماره دومی با باگ های بی شمار و سیستم مبارزات فاجعه بار وجود داشت؟ (که طرف از 1 کیلومتری ضربه میزد و ضربه بهت اصابت میکرد؟)

من که تاحالاهیچکدوم از نسخه هایی این عنوان رو بازی نکردم ولی خوبی حرف هاش اینه که حق رو گفته
باتوجه به اون چند تصویر که دوستمان گذاشته ایرادی به گرافیک بازی نیست.

آخرین ویرایش:
بازی های استودیو Bethesda معمولا پر از باگ هم هست که بعضی هاشون مثل نسخه PS3 سکایریم رسما بازی رو غیر قابل بازی می کنه، مثل اینکه علاوه بر گرافیک به وجود باگ ها هم اهمیتی نمیدن.
همین باگ ها اگه تو بازی یه سری استودیوهای دیگه بود، رسما از طرف رسانه ها سلاخی میشدن (به درستی) ولی اکثر همین رسانه ها، بازی های Bethesda رو زیر سیبیلی رد می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or