Bethesda: اهمیتی نمی‌دهیم که گرافیک Fallout 4 را دوست ندارید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
77762060765112634320.jpg


افراد بسیاری در رابطه با گرافیک Fallout 4 ابراز نگرانی کرده و آن را شبیه Fallout 3 دانسته اند چرا که پیش از این عنوان خوشنام و خوش آب و رنگ The Witcher 3 را تجربه کرده اند. اما به نظر می‌رسد آقای Pete Hines از کمپانی بزرگ Bethesda دیدگاه متفاوتی نسبت به این مسئله دارد، چرا که ضمن مصاحبه با وبسایت Metro، اذعان داشت که قطعا این مسائل باعث نگرانی آن ها نخواهد شد:
در رابطه با گونه های مختلف سرگرمی، هیچ وقت نمیتونین در رابطه با موضوعی به طور 100% اتفاق نظر داشته باشین. اینکه گرافیک به چه صورت هست، آیا گیم پلی مطابق میل شما هست یا نیست و یا اینکه به طور کلی المان های موجود و بخش های مختلف بازی (به طور کلی Setting بازی) راضی کننده هست یا نیست، در نهایت نظر شخصی افراد تلقی می‌شه.
بسیاری از افراد نیز از افزودن رنگ های روشن و زنده به محیط بی روح و خشک همیشگی Fallout ابراز نگرانی کرده اند اما آقای Hines در مورد آن ها نیز ذره ای نگرانی ندارد:
شما میتونین از هر شاخص دلخواهی برای خرید یا نخریدن یه بازی استفاده کنین چرا که در نهایت به من مربوط نمیشه. من اینجور نیستم که پیش تک تک مشتری ها برم و بگم "شما باید این بازی رو بخرین یا من متقاعدتون میکنم که این بازی رو بخرین". نه اینجوری نیست. ما اطلاعات لازم و کامل در مورد محصولاتمون رو به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتری ها قرار می‌دیم و می‌گیم "این چیزیه که ما داریم روش کار میکنیم و در نهایتا قراره به [فلان] چیز تبدیل بشه"

منبع
 
ببینید اگه به همین آسونی بود که ده نفر رو استخدام کنی گرافیک بازی بالا بیاد که صددرصد بتسدا اینکارو میکرد. شما اول به محدودیت های کنسول و پتانسیلی که در حال حاظر داره ( امکان داره با شناخت بیشتر بازیسازها گرافیک ها بالاتر بشن) توجه کن و به یک سری مسائل تخصصی مربوط به گرافیک که ما ازش بی خبریم. به هر حال بازهم دقیقا مشخص نیست، شما بذار خود بازی بیاد سه ماه بیشتر نمونده. اون موقع خیلی چیزها مشخص میشه.
محدودیت محدودیت راه نندازین خواهشا
دیگه رو همین کنسولا دو تا غول RPG به اسم Dragon Age Inquisition و The Witcher 3 اومد که هم Open World بودن و هم گرافیک خیلی بالایی داشتن
از اونا بهتر نمیتونه باشه دیگه کمترم نباید باشه که! (گرافیکشو منظورمه)
 
بحث راجع به اینا نبود ولی در رابطه با هردو باید بگم....Who gives a $hit????:d

کی اهمیت میده؟ (البته من با کمال احترام جمله شما را ترجمه کردم:d)

پست شما:

چرا اینقدر بحث الکی میکنین آقا؟ گرافیک که اکی هستش....مهم نیست....اصلا خود گرافیک اسکایریم هم داشت اشکالی نداشت....بازی باید گیم پلی و داستان داشته باشه، طراحی محیط قشنگ خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه این شرکت عین آدم از دنیای فرنچایز هاش استفاده کنه بدون گرافیکم میتونه بازی خوبی باشه....حالا باید دید.....این سری من با کله نمیرم بازیشون رو بدون خوندن Review نمی گیرم سر Skyrim ضایع شدم (البته اسکایریم نقد های درخشانی هم داشت)......میبینیم چی میشه.....

کلا حرف های شما به شدت متناقض و پارادوکسیکال هست . خودت داری میگی سر Skyrim بدون خوندن Review ها سراغش رفتی و ضد حال خوردی و این سری قبلش Review ها رو میخونی، منم نمرات بازی و همون Review ها رو بهت نشون دادم، حالا میگی Who gives a $hit. کلا آدم با حالی هستی.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or