Bethesda: اهمیتی نمی‌دهیم که گرافیک Fallout 4 را دوست ندارید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
77762060765112634320.jpg

افراد بسیاری در رابطه با گرافیک Fallout 4 ابراز نگرانی کرده و آن را شبیه Fallout 3 دانسته اند چرا که پیش از این عنوان خوشنام و خوش آب و رنگ The Witcher 3 را تجربه کرده اند. اما به نظر می‌رسد آقای Pete Hines از کمپانی بزرگ Bethesda دیدگاه متفاوتی نسبت به این مسئله دارد، چرا که ضمن مصاحبه با وبسایت Metro، اذعان داشت که قطعا این مسائل باعث نگرانی آن ها نخواهد شد:
در رابطه با گونه های مختلف سرگرمی، هیچ وقت نمیتونین در رابطه با موضوعی به طور 100% اتفاق نظر داشته باشین. اینکه گرافیک به چه صورت هست، آیا گیم پلی مطابق میل شما هست یا نیست و یا اینکه به طور کلی المان های موجود و بخش های مختلف بازی (به طور کلی Setting بازی) راضی کننده هست یا نیست، در نهایت نظر شخصی افراد تلقی می‌شه.
بسیاری از افراد نیز از افزودن رنگ های روشن و زنده به محیط بی روح و خشک همیشگی Fallout ابراز نگرانی کرده اند اما آقای Hines در مورد آن ها نیز ذره ای نگرانی ندارد:
شما میتونین از هر شاخص دلخواهی برای خرید یا نخریدن یه بازی استفاده کنین چرا که در نهایت به من مربوط نمیشه. من اینجور نیستم که پیش تک تک مشتری ها برم و بگم "شما باید این بازی رو بخرین یا من متقاعدتون میکنم که این بازی رو بخرین". نه اینجوری نیست. ما اطلاعات لازم و کامل در مورد محصولاتمون رو به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتری ها قرار می‌دیم و می‌گیم "این چیزیه که ما داریم روش کار میکنیم و در نهایتا قراره به [فلان] چیز تبدیل بشه"

منبع

به لطف ماد ها خوشبختانه تو زمینه گرافیک هیچ نگرانی ای واسه PC گیمر ها نیست :bighug:
'
فک کنم قرار بود ماد ها واسه هر سه پلتفرم قابل استفاده باشن ؛ درسته؟؟

من پیشنهادم اینه که دوستان یه تریلر با کیفیت 1080 از گیم پلی بازی ببین اکثر مشکلات حل میشه. باور کنید گرافیکش اصلا بد نیست حتی برای این بازی متوسط هم به حساب نمیاد، میشه گرافیک خوب.در ضمن مقایسه محتوای بازی W3 با این بازی هنوز زوده، بذارین نقدها بیان خودمون بازی کنیم اون موقع مشخص میشه کدوم بهتره.

گرافیکش بد نیست ، ولی خوبم نیست
بخصوص در مقایسه با سایر بازی های بزرگ مثل U4

=====================
راستی بچه ها توی همین بازی سنتر بود یه نفر امضا گذاشته بود که هرکسی که زودتر خبر بازی FALLOUT 4 رو بهش یه فروند(!) چلو کباب مهمونش ممیکنه؟؟(البته فک کنم گفته بود به شرط اینکه MMO نباشه)
کی بود؟ کسی بهش خبر داد؟ به حرفش عمل کرد؟؟

؟

تجربه من نشون داده ماندگار ترین بازی ها اونایی هستن که گرافیک خیلی بالایی دارن.

لامصب ها دیسک شون روی دستت باد می کنه و هیچ کس هم حاضر به تبادل شون با یه بازی گرافیک پایین نیست.

همین جوری روی دستت می مونه و ماندگار میشه8-|

• Like
Reactions: Empyrium
'فک کنم قرار بود ماد ها واسه هر سه پلتفرم قابل استفاده باشن ؛ درسته؟؟گرافیکش بد نیست ، ولی خوبم نیستبخصوص در مقایسه با سایر بازی های بزرگ مثل U4 =====================راستی بچه ها توی همین بازی سنتر بود یه نفر امضا گذاشته بود که هرکسی که زودتر خبر بازی FALLOUT 4 رو بهش یه فروند(!) چلو کباب مهمونش ممیکنه؟؟(البته فک کنم گفته بود به شرط اینکه MMO نباشه)کی بود؟ کسی بهش خبر داد؟ به حرفش عمل کرد؟؟؟
حتما صفحه های قبل رو بخون، در این زمینه زیاد بحث شده. U4 اصلا با فالوت قابل مقایسه نیست! سبک بازیها کاملا فرق میکنن، تمرکز ناتی داگ رو گرافیک بیشتره نسبت به بتسدا، وسعت F4 قطعا سنت شکن هست و قابل مقایسه با یه بازی خطی نیست و خیلی از دلایل دیگه که حرف شما رو رد میکنه.اون آقا هم بن شد.

بعدشم اگه قراره کسی فن The Witcher بشه حداقل 90%ـشون نسخه‌های قبلی رو بازی کردن (به‌جز دوستان کنسول‌باز) چون این بازی، دو نسخه‌ی اولش توی همین نسل قبل منتشر شدن، اما انصافاً خودت بگو چندنفر از همین کسایی که این‌قدر سنگ Fallout های جدید رو به سینه می‌زنن تا حالا Fallout 1/2 بازی کردن و یا اصلاً ارتباط FO3/NV رو با FO1/2 می‌دونن؟ شک ندارم (چون به‌چشم دیدم) خیلی از همین طرفدارها، سال 2008 پای کنسول‌شون نشسته بودن که یک‌باره دیدن یه بازی اومده به نام Fallout 3 با کلّی نمرات بالا... والا ما که خودمون فن FO1/2 بودیم، مونده بودیم توش که چه‌طوری این بازی یک‌هو طرفداراش این‌قدر زیاد شد... (یعنی بالارفتن شدید تعداد طرفدارهای این بازی رو به چشم دیدیم)
در مورد اون ایراداتی هم که به TW2 گرفتی، خیلی دیگه سیاه‌نمایی می‌کنی. درسته کلاً خودمم یه‌چند بار (خیلی کم) پیش اومد که فرضاً طرف باهام فاصله داشت بعدش به طرز عجیبی ضربه‌ش خورد بهم اما این‌طوری نبود که بزرگش کنی یا این‌که بگی همیشه این‌طوری بود. (بیشتر شبیه به یه اِشکال فنی بود) بعدشم اگه قراره به خاطر همین یه ایرادی که گرفتی بازی آشغال بشه که سیستم مبارزات Skyrim/Oblivion فاجعه‌آمیزترین مبارزات تاریخ بازی‌های نقش‌آفرینی بوده چون سازنده حتی به خودش زحمت نداده بود یه سیستم مبارزه واسه زمانی که سوار اسب هستی طراحی بکنه و همین‌طوری نصفه و نیمه ولش کرده بود...
در مورد باگ‌ها که دیگه رسماً ترکوندی. :p من با یه سیستم متوسط هم نسخه‌ی معمولی رو بازی کردم هم نسخه‌ی EE رو، هیچ‌کدوم‌شون هم باگ نداشتن، فقط اگه سیستمت ضعیف می‌بود و Texture ها رو روی تنظیمات بالا قرار می‌دادی (مثلاً Very Large) بازی Crash می‌کرد که همون‌طور که گفتم به‌خاطر ضعف سیستم ما و تنظیمات گرافیکی اشتباه بود؛ به جز این حتی یک باگ کوچیک هم توی بازی ندیدم. بعدشم برادر من، توی تاپیک بازی‌های Bethy در مورد باگ حرف می‌زنی؟! امضای Bethy روی بازی‌هاش، باگه. :d

ممکنه خیلی ها سال 2008 با Fallout آشنا شده باشن ولی مطمئن باش خیلی ها هم Fallout های قبل از اون رو بازی کردن و با Black Isle و Interplay Entertainment آشنایی دارن و میدونن چطور اینا توسط Bethesda قربانی و نابود شدن. خود من هم یکی از بهترین لحظات عمر گیمریمو با عناوینی مثل Planescape: Torment, Icewind Dale و Fallout 1&2 داشتم. ولی واقعیت اینه که اون سبک old-school از نظر تجاری نمیتونست به حیاتش ادامه بده و باید تغییر می کرد.

حتما صفحه های قبل رو بخون، در این زمینه زیاد بحث شده. U4 اصلا با فالوت قابل مقایسه نیست! سبک بازیها کاملا فرق میکنن، تمرکز ناتی داگ رو گرافیک بیشتره نسبت به بتسدا، وسعت F4 قطعا سنت شکن هست و قابل مقایسه با یه بازی خطی نیست و خیلی از دلایل دیگه که حرف شما رو رد میکنه.اون آقا هم بن شد.
تمام این حرف هایی که میگید درسته ، ولی اینا دلیل نمیشه که ما بگیم چون بازی دنیای خـــیـــلـــی وسیعی داره میشه با یه گرافیک متوسط(نسبت به نسل8 و اسم بتسدا)
میشد 10 تا دونه متخصص دیگه استخدام میکردن تا گرافیک بازی هم چشم نواز بشه(قطعا" هزینه ی گزافی واسه بتسدا نمیشد)

ممکنه خیلی ها سال 2008 با Fallout آشنا شده باشن ولی مطمئن باش خیلی ها هم Fallout های قبل از اون رو بازی کردن و با Black Isle و Interplay Entertainment آشنایی دارن و میدونن چطور اینا توسط Bethesda قربانی و نابود شدن.
ببین من فقط یه‌چیز گفتم:
اگه قرار باشه طرفدارای یه‌بازی صرفاً با بازی‌کردن همون نسخه‌های آخری طرفدار اون بازی شده باشن، اون بازی قاعدتاً نمی‌تونه The Witcher باشه، چون این بازی هر دو نسخه‌ی اولش توی همین 6-7 سال گذشته اومده اما در مورد Fallout امکانش هست، چون این بازی دو نسخه‌ی اولش مال 17-18 سال پیشه. خودت بگو چندتا گیمر (اونم RPG باز) 30-40 ساله توی ایران داریم که اصلاً رنگ Fallout های قدیمی رو به‌چشم دیده باشن؟! نمی‌گم نیست، می‌گم تعدادشون کمه. با این‌حال من راجع‌به کسی قضاوت نمی‌کنم چون می‌دونم کسایی هستن که برگشتن و دارن نسخه‌های قدیمی رو بازی می‌کنن.
نتیجه این‌که فرضاً بیای به کسی بگی شما تازه با بازی‌کردن TW3 فهمیدی The Witcher چیه بیشتر از این‌که در مورد این سری صادق باشه، خیلی‌خیلی بیشتر در مورد Fallout صدق می‌کنه. ;)
در ضمن Black Isle و Interplay Entertainment توسط Bethy نابود نشدن. Interplay داشت ورشکست می‌شد، به همین‌خاطر مجبور شد کارکنانِ Black Isle رو اخراج کنه و Fallout رو به Bethy بفروشه تا بتونه سرپا بمونه.
خود من هم یکی از بهترین لحظات عمر گیمریمو با عناوینی مثل Planescape: Torment, Icewind Dale و Fallout 1&2 داشتم. ولی واقعیت اینه که اون سبک old-school از نظر تجاری نمیتونست به حیاتش ادامه بده و باید تغییر می کرد.
این‌جا کاملاً موافقم.

در ضمن Black Isle و Interplay Entertainment توسط Bethy نابود نشدن. Interplay داشت ورشکست می‌شد، به همین‌خاطر مجبور شد کارکنانِ Black Isle رو اخراج کنه و Fallout رو به Bethy بفروشه تا بتونه سرپا بمونه.

درسته، منظورم دعوای حقوقی بود که تا همین چند سال پیش ادامه داشت.Black Isle اعتقاد داشت Fallout مثل بچه اوناست و به دست Bethesda جهان خوار (این یه تیکه شوخیه، طرفدارا نریزین سرم) از اونا گرفته شده.
Leonard Boyarsky, one of the creators of the original Fallout, when asked about Interplay's sale of the rights to Bethesda, said that he felt as though "our ex-wife had sold our children that she had legal custody of," admitting that he feels very possessive of the series​

آخرین ویرایش:
بازی های استودیو Bethesda معمولا پر از باگ هم هست که بعضی هاشون مثل نسخه PS3 سکایریم رسما بازی رو غیر قابل بازی می کنه، مثل اینکه علاوه بر گرافیک به وجود باگ ها هم اهمیتی نمیدن.
همین باگ ها اگه تو بازی یه سری استودیوهای دیگه بود، رسما از طرف رسانه ها سلاخی میشدن (به درستی) ولی اکثر همین رسانه ها، بازی های Bethesda رو زیر سیبیلی رد می کنن.

بیشتر هم بخاطر انجینشونه. اکثراً انتظار داشتن بعد از Skyrim برن سراغ یه انجین جدید ولی همونه که بود.:دی

چقدر عصبانی!
خوب بالاخره باید به نظر گیمر ها احترام بگزارن خصوصا فن های گذشته بازی
به عنوان یه بازی ساز اصلا قبول ندارم ! توی بازی سازی نمیشه نظر همه رو جلب کرد
چون همه چیز سلیقه ای هست توی بازی نمونش هم کمپانی ویکتوری گیمز که داشت ژنرال 2 رو میساخت و سری c&c دستش بود هرچی فن ها میگفتن انجام میدادن اخرشم بازیاش مسخره شد و کنسل شد !!
چون وقتی بازی هنوز کام نبود به حرف فن ها کردند مثلا بازی c&c 4 یه بازی آنلاین بود که اگر انلاین بود مطمعنا موفق میشد ولی فن ها گفتند نه فلان جور بهتره اون بدبختا هم انجام دادن اما اخرش بدترین بازیشون شد چیزی که کاملا یه فکر عالی و تازه بود به بدترین نحو پیاده شد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

به عنوان یه بازی ساز اصلا قبول ندارم ! توی بازی سازی نمیشه نظر همه رو جلب کرد
چون همه چیز سلیقه ای هست توی بازی نمونش هم کمپانی ویکتوری گیمز که داشت ژنرال 2 رو میساخت و سری c&c دستش بود هرچی فن ها میگفتن انجام میدادن اخرشم بازیاش مسخره شد و کنسل شد !!
چون وقتی بازی هنوز کام نبود به حرف فن ها کردند مثلا بازی c&c 4 یه بازی آنلاین بود که اگر انلاین بود مطمعنا موفق میشد ولی فن ها گفتند نه فلان جور بهتره اون بدبختا هم انجام دادن اما اخرش بدترین بازیشون شد چیزی که کاملا یه فکر عالی و تازه بود به بدترین نحو پیاده شد

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
حرفت نصفش درسته، نصفش اشتباه. آره، نباید زیاد (خیلی زیاد) به حرف گیمر گوش کرد. نه، جنرالز اشتباهش همین آنلاین بودنش بود.
فک کنم قرار بود ماد ها واسه هر سه پلتفرم قابل استفاده باشن ؛ درسته؟؟
تو کنسول تا یه جایی بیشتر نمی شه ماد گرافیکی ریخت، فریم نابود میشه. ENB هم که کلا نمیشه ریخت.

Last edited by a moderator:
تمام این حرف هایی که میگید درسته ، ولی اینا دلیل نمیشه که ما بگیم چون بازی دنیای خـــیـــلـــی وسیعی داره میشه با یه گرافیک متوسط(نسبت به نسل8 و اسم بتسدا)میشد 10 تا دونه متخصص دیگه استخدام میکردن تا گرافیک بازی هم چشم نواز بشه(قطعا" هزینه ی گزافی واسه بتسدا نمیشد)
ببینید اگه به همین آسونی بود که ده نفر رو استخدام کنی گرافیک بازی بالا بیاد که صددرصد بتسدا اینکارو میکرد. شما اول به محدودیت های کنسول و پتانسیلی که در حال حاظر داره ( امکان داره با شناخت بیشتر بازیسازها گرافیک ها بالاتر بشن) توجه کن و به یک سری مسائل تخصصی مربوط به گرافیک که ما ازش بی خبریم. به هر حال بازهم دقیقا مشخص نیست، شما بذار خود بازی بیاد سه ماه بیشتر نمونده. اون موقع خیلی چیزها مشخص میشه.

بحث راجع به اینا نبود ولی در رابطه با هردو باید بگم....Who gives a $hit????:d
حال شما خوبه؟
گند بزنن به اون بازی ای که باعث شده چنین تعصبی در شما بوجود بیاد (هر چند که مشکل بازی نیست و این چیزا به خود فرد برمی گرده در هر صورت باید تاسف خورد....)!
در برابر این پست چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or