Bethesda: اهمیتی نمی‌دهیم که گرافیک Fallout 4 را دوست ندارید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
77762060765112634320.jpg

افراد بسیاری در رابطه با گرافیک Fallout 4 ابراز نگرانی کرده و آن را شبیه Fallout 3 دانسته اند چرا که پیش از این عنوان خوشنام و خوش آب و رنگ The Witcher 3 را تجربه کرده اند. اما به نظر می‌رسد آقای Pete Hines از کمپانی بزرگ Bethesda دیدگاه متفاوتی نسبت به این مسئله دارد، چرا که ضمن مصاحبه با وبسایت Metro، اذعان داشت که قطعا این مسائل باعث نگرانی آن ها نخواهد شد:
در رابطه با گونه های مختلف سرگرمی، هیچ وقت نمیتونین در رابطه با موضوعی به طور 100% اتفاق نظر داشته باشین. اینکه گرافیک به چه صورت هست، آیا گیم پلی مطابق میل شما هست یا نیست و یا اینکه به طور کلی المان های موجود و بخش های مختلف بازی (به طور کلی Setting بازی) راضی کننده هست یا نیست، در نهایت نظر شخصی افراد تلقی می‌شه.
بسیاری از افراد نیز از افزودن رنگ های روشن و زنده به محیط بی روح و خشک همیشگی Fallout ابراز نگرانی کرده اند اما آقای Hines در مورد آن ها نیز ذره ای نگرانی ندارد:
شما میتونین از هر شاخص دلخواهی برای خرید یا نخریدن یه بازی استفاده کنین چرا که در نهایت به من مربوط نمیشه. من اینجور نیستم که پیش تک تک مشتری ها برم و بگم "شما باید این بازی رو بخرین یا من متقاعدتون میکنم که این بازی رو بخرین". نه اینجوری نیست. ما اطلاعات لازم و کامل در مورد محصولاتمون رو به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتری ها قرار می‌دیم و می‌گیم "این چیزیه که ما داریم روش کار میکنیم و در نهایتا قراره به [فلان] چیز تبدیل بشه"

منبع

یکی از دلایلی که با بازیهای Bethesda نمیتونم کنار بیام همین گرافیک افتضاح بازیهاش هست از Rage و Skyrim گرفته تا Fallout 3 ،Wolfenstein و Dishonord همشون گرافیکی در حد PS2 دارن :|

با این همه فروشی که TES و Fallout دارن واقعا عجیبه که روی گرافیکشون بیشتر کار نمیکنه تنها بازیی که گرافیکش تو زمان خودش خوب بود Oblivion بود

این که خوب بود ... وجدادن بعد چند سال تایید شدن نسخه چهارم فال اوت خودش اتومات فروش بازی رو تضمین میکنه. گرافیکم که ما راضی بودیم. بزار بیاد بچه ها با 4K میزنن کیف میکنن. در کل از نظرش خوشم اومد مثل یوبی باگ نیس که بعد از 6 سال در دست ساخت بودن بازی هر سال تو هر مراسمی گرافیک بازیش افت میکنه در آخر دوقُرت و نیمش هم باقی هست.

خواهشا بحث W3 رو دوباره نکشین وسط.:|

خدایی حال میکنم با بستدا :d قشنگ میدونه رو چی باید کار کنه تا مارو 4 سال علاف کنه :d
گرافیک بازی هم بنظرم خوبه و مشکلی نداره.من تنها توقعی که ازشون دارم داستان بهتره.التبه نسخه قبلی خوب بود ولی این دنیایی که ساختن پتانسیلش بیشتره.

مورد بعدی هم یذره رو اون creationkit بیشتر وقت بذارن چون که سر اسکایریم من پیر شدم تاباهاش بتونم کار کنم.:|:d

طرف وقتی‌‌از Contentای که ارائه میده مطمئن هست هر جور بخواد حرف می‌زنه.‌Fanها هم میدونن چی‌ می‌خرن.فروشنده راضی‌،خریدار راضی‌،مشکلی‌ هست؟
من صحبتم این نیست که بازی بدی هست یا محتوای کمی میده!
صحبتم سره این هست که طرف انقدری از فروش خیالش راحت باشه که بیاد یه مشکل بازی گردن نگیره و بگه هر کی میخواد نخره!!!
شاید خیلی استدیو های دیگه هم باشن هم سطح یا بهتر از این ها باشه ولی هیچوقت با مشتری این طوری حرف نزدن

طرف وقتی‌‌از Contentای که ارائه میده مطمئن هست هر جور بخواد حرف می‌زنه.‌Fanها هم میدونن چی‌ می‌خرن.فروشنده راضی‌،خریدار راضی‌،مشکلی‌ هست؟
فن های این بازی شاید حداکثر 3-4 میلیون نفر باشن. در مقابل 10-15 میلیون نفر دیگه هم مثل من هستن که فن این بازی نیستن ولی اگه خوب باشه احتمالا میخرنش. این جور حرف فقط باعث ناراحت کردن اون 10-15 میلیون نفر میشه. گرافیک این بازی اینقدر ناجور هست که صدای خیلی ها رو درآورده که دلیلش هم تنبلی سازنده ها و اپدیت نکردن engine بازی هستش.

کم کاری ؟
متوجه هستین که داریم در مورد Bethesda حرف میزنیم دیگه ؟!
من کاملا واضح نوشتم، تو سال 2015 از یه کمپانی بزرگ ، یه عنوان AAA بزرگ، برای گیمرهای بیشمار بازی این چیزی که الان میبینم کاملا کم کاریه.
=============
نمیدونم چرا نباید از گرافیک یه بازی ایراد گرفت تا به گرافیک پرستی متهم نشد.
حداقل من در مورد خودم میدونم که اصلا این قضیه برام مهم نیست.
اما بیاید یه خورده از این عبارت فاصله بگیریم،بحث کنیم که چرا نباید از Fallout 4 انتظار یه گرافیک قابل قبول در حد این نسل داشت؟

گرافیک fo4 هرچی هس قرار نی دانگرید بشه و از اول ملتو گوش دراز فرض نکردنو هرچی بوده همونو نشون دادن فکر کنم اینکه بیای با ملت رو راست باشی خیلی بهتر ازین باشه که cg نشون ملت بدی بعدش به بهونه ی سخت افزارو بزرگی محیطو هزارتا چرت و پرت دیگه گرافیکو دانگرید کنی...

من کاملا واضح نوشتم، تو سال 2015 از یه کمپانی بزرگ ، یه عنوان AAA بزرگ، برای گیمرهای بیشمار بازی این چیزی که الان میبینم کاملا کم کاریه.
=============

منم واضح میگم که شما کوچکترین اطلاعی از حجم امکانات و چیزایی که تو بازی هست نداری.
وگرنه کم کاری مثل توهین مستقیم میمونه به چیزی که ما (تعدادی خیلی زیادی آدم !) دیدیم. کم کاری که شما داری اینجا ردیف میکنی کاملا از روی اطلاع نداشتن از محتوی بازی و حجم و بزرگی محیط و دنیاش هست

درسته Dishonord بازیه خوبیه و طراحی هنریش هم تونسته ضعف گرافیک تکنیکی رو پوشش بده ولی در مورد بقیه باید قبول کرد که گرافیکشون خیلی خیلی پایینتر از سطح قابل قبول هست!

البته در مورد Fallout 4 نظری ندارم چون هنوز بازیش نکردم :d

خب پس نگید که گرافیک بازی ها در سطح PS2 هستن. در کل بازی OW کسی ازش انتظار گرافیک شاخ نباید داشته باشه. مهم جزئیات و گیم پلی بازی هستند. همین W3 هم یادمه میگفتن قرار بوده خیلی بیشتر باشه گرافیکش که سازنده منصرف شده. و خب همه میدونن بتسدا تو بازی های OW از نظر گیم پلی و آزادی عمل کم نمیزاره.

در اینکه Bethesda میتونست گرافیک Fallout 4 رو بهتر از این کنه هیچ شکی نیست ولی خب تمرکزشون رو گذاشتن روی بخش های دیگه. به شخصه مشکلی با گرافیک بازی ندارم و اون بخش های دیگه که گفتم واسم خیلی مهمتره :دی ولی کسی به گرافیکش گیر بده نمیشه ازش ایراد گرفت چون به هر حال یه بازی صرفا واسه فن هاش ساخته نمیشه، ولی خب گرافیکش اینقدر هم بد نیست که بگیم داغونه و این حرفها، گرافیکش معمولی هست :دی

منم واضح میگم که شما کوچکترین اطلاعی از حجم امکانات و چیزایی که تو بازی هست نداری.
وگرنه کم کاری مثل توهین مستقیم میمونه به چیزی که ما (تعدادی خیلی زیادی آدم !) دیدیم. کم کاری که شما داری اینجا ردیف میکنی کاملا از روی اطلاع نداشتن از محتوی بازی و حجم و بزرگی محیط و دنیاش هست
باشه
===============
بازم میگم اگه کسی حاضر بیاد بحث کنیم که چرا نباید انتظار گرافیک فنی خوب در حد این نسل برا Fallout 4 داشته باشیم.

من صحبتم این نیست که بازی بدی هست یا محتوای کمی میده!
صحبتم سره این هست که طرف انقدری از فروش خیالش راحت باشه که بیاد یه مشکل بازی گردن نگیره و بگه هر کی میخواد نخره!!!
شاید خیلی استدیو های دیگه هم باشن هم سطح یا بهتر از این ها باشه ولی هیچوقت با مشتری این طوری حرف نزدن
مشکل؟ کدوم مشکل؟ معنی مشکل چی هست اصن؟
کجا با مشتری بد حرف زدن؟ نکنه طرز نوشتن من توی متن خبر باعث شده همچین نتیجه گیری بشه؟
=============
اما بیاید یه خورده از این عبارت فاصله بگیریم،بحث کنیم که چرا نباید از Fallout 4 انتظار یه گرافیک قابل قبول در حد این نسل داشت؟
اشکال نداره در مورد گرافیک حرف بزنیم. میتونیم هم بحث کنیم که چرا باید از Fallout 4 انتظار یه گرافیک قابل قبول در حد این نسل نداشت؟

مشکل اینجاست که خیلیا فکر میکنن مقوله گرافیک حتما باید توی بالاترین حد خودش باشه و اگر نباشه، مشکل تلقی میشه. هیچ قانون نانوشته ای درج نشده که توی هر نسل باید گرافیکی در حد همون نسل داشت. این انتظارات شماست. توی خبر هم گفته ما نمیتونیم سر یه مقوله 100% اتفاق نظر داشته باشیم. همیشه از یه قسمت ایراد گرفته میشه در هر صورت (چه گرافیک، چه گیم پلی، چه موزیک و ...). انتظارات شما درست و به جا هست ولی در مورد همه صدق نمیکنه. هر سازنده ای متناسب با ایده ها و برنامه هایی که داره، حد و حدود گرافیکی رو مشخص میکنه.

اینا کم کاری نیستن. کم کاری وقتیه که از نصف بازی میزنن و به اسم DLC میچپونن به ملت. کم کاری یعنی دانگرید کردن و نمایش های دروغین داشتن. کم کاری یعنی خیلی چیزای دیگه اما مسلما به اینکه گرافیک مطابق میل شما نیست، کم کاری گفته نمیشه.

=============

بخدا تو متن خبر جوابتون رو داده !
اینا شروع کردن به ساخت بازی تو سال 2009 اون موقع یه سری حد و مرز برای هر بخش تعیین شده ! مثلا گرافیک به اندازه X گیم پلی Y و... !یعنی داره میگه این هدف ما بوده که بهش رسیدیم ! اگه از گرافیک بازی خوشت نمیاد خب میتونی بری سر بازیهای دیگه دقیقا مثل یه بستنی ! یه فیلم سینمایی و هرچیز دیگه ای که سلیقت نخور مشکل سازنده نیست ! سلیقه ات اینطوریه ! اگه هم مشکلی نداری که خب تیم سازنده صلاح دونسته در همین حد باشه گرافیک.

طرف عملا گفته چیز‌های زیادی هستن که باید با تجربه احساس کنین و از رو تریلر نمی‌شه به کیفیت پی‌ برد،ولی‌ اگه احساس می‌کنین نمیتونین گرافیک بازی رو تحمل کنین گزینه‌های بهتری براتون در بازار هست.
اینجور حرف زدن باعث بد شدن بازی می‌شه؟ دوستان ظاهراً فقط عشق دروغ شنیدن هستن.حرف حق طرفدار نداره.
کسی‌ هم فن بازی نباشه بعد عرضه و خوندن دو تا نقد خودش به این موضوع پی‌ میبره که ارزش خرید داره یا نه(البته در این مورد به این چیز‌ها نیازی نیست)،فکر کنم منطق بگه که با حرف یه نفر 15 میلیون نفر از خرید بازی پشیمون نمی‌شن.
در مورد انجین هم این انجینی که الان داره استفاده می‌شه یکی‌ از مناسب‌ترین ابزار برا ساخت چیزی هست که Bethesda در نظر داره.شدیدا هم Modify شده که کاملا به نیاز‌های بازی بخوره.انجین چیزی نیست که یه استودیو پر کار ماهی‌ یدونه بسازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or