Bethesda: اهمیتی نمی‌دهیم که گرافیک Fallout 4 را دوست ندارید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
77762060765112634320.jpg

افراد بسیاری در رابطه با گرافیک Fallout 4 ابراز نگرانی کرده و آن را شبیه Fallout 3 دانسته اند چرا که پیش از این عنوان خوشنام و خوش آب و رنگ The Witcher 3 را تجربه کرده اند. اما به نظر می‌رسد آقای Pete Hines از کمپانی بزرگ Bethesda دیدگاه متفاوتی نسبت به این مسئله دارد، چرا که ضمن مصاحبه با وبسایت Metro، اذعان داشت که قطعا این مسائل باعث نگرانی آن ها نخواهد شد:
در رابطه با گونه های مختلف سرگرمی، هیچ وقت نمیتونین در رابطه با موضوعی به طور 100% اتفاق نظر داشته باشین. اینکه گرافیک به چه صورت هست، آیا گیم پلی مطابق میل شما هست یا نیست و یا اینکه به طور کلی المان های موجود و بخش های مختلف بازی (به طور کلی Setting بازی) راضی کننده هست یا نیست، در نهایت نظر شخصی افراد تلقی می‌شه.
بسیاری از افراد نیز از افزودن رنگ های روشن و زنده به محیط بی روح و خشک همیشگی Fallout ابراز نگرانی کرده اند اما آقای Hines در مورد آن ها نیز ذره ای نگرانی ندارد:
شما میتونین از هر شاخص دلخواهی برای خرید یا نخریدن یه بازی استفاده کنین چرا که در نهایت به من مربوط نمیشه. من اینجور نیستم که پیش تک تک مشتری ها برم و بگم "شما باید این بازی رو بخرین یا من متقاعدتون میکنم که این بازی رو بخرین". نه اینجوری نیست. ما اطلاعات لازم و کامل در مورد محصولاتمون رو به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتری ها قرار می‌دیم و می‌گیم "این چیزیه که ما داریم روش کار میکنیم و در نهایتا قراره به [فلان] چیز تبدیل بشه"

منبع

مشکلتون با گرافیک چیه؟ من که خوشحالم که خود بازی به اندازه کافی رنگ داره و لازم نیست زیاد با ENB ور برم، همون AO و ... رو خفن تر کنم کافیه:دی

انصافا علی صلح و صفا لپ مطلب رو گفت این قضیه گرافیک که فلان بازی گرافیک خفن داشت اینم باید گرافیک خفن داشته باشه دیگه داره خیلی رو اعصاب میشه 8-| نسل قبل یـ سری بازی بودن که گرافیک خفنی داشتن ولی کسی میومد بگه باید حتما گرافیک X باید شبیه Y باشه ؟ کلی بازی اومد که گرافیک تکنیکیشون تو دیوار بود (گل سر سبدشون مال خود بتزداست) ولی کلی توجه به خودشون جلب کردن بدون اینکه ادعای خفنی داشته باشن تو این ضمینه . این بحث گرافیکی از اول این نسل داغ شد و چقدر هم شاهد داونگرید بودیم این وسط ! کلی بازی با ادعای گرافیکی اول نسل معرفی شدن یکی از یکی داونگرید تر ! چیزی که میشه از این متن برداشت کرد اینه که میگه ما همین گرافیک رو در نظر داشتیم و حداقل میدونیم که بهش رسیدیم ....
نداریم همچین استودیویی:d
هر کسی رو بحر کاری ساختن :دی بتزدا رو بحر RPG , دنیای غنی و ....

:دی

آخرین ویرایش:
به لطف ماد ها خوشبختانه تو زمینه گرافیک هیچ نگرانی ای واسه PC گیمر ها نیست :bighug:

دقیقا ! کافیه گرافیک بازی رو بهینه بسازن و ابزارهای ماد رو هم ساده تر و پیشرفته تر کنن اونوقت بعد دو هفته گرافیک بازی میشه نسل 8 :d بدور از شوخی اگه یه نگاه به تاریخچه بازیهاشون بندازیم نسخه به نسخه پشتیبانی شون از مادهای گرافیکی افزایش پیدا کرده.فقط کافیه بازی بهینه باشه بقیشو مادرهای سینه چاک انجام میدن :d همونایی که وقتی میری توی سایت nexus آخر توضیحات برای نصب و معرفی ماد نوشتن thanx beth :d

چرا یه مسئله رو اینقدر پیچیده میکنید، با این همه ادعایی که خیلیامون توی بعضی بحث ها داریم حالا اینجا خیلی راحت یه کمپانی رو میزنیم و میکوبیم به خاطر حرفی که زدن. من شخصا زیاد طرفدار سبک RPG نیستم و بجز چند ساعت NewVegas زیاد هم این سری رو بازی نکردم ولی این شرکت حق داره هرچیزی که خواست بسازه، هرکسی هم که خواست بخره،هرکسی هم که نخواست نخره دیگه این بحث مسخره ی احترام به گیمر چیه ؟! وقتی من مخاطب بازی با این شرایط نیستم چرا باید انتظار احترام داشته باشم؟یه بازیگر فوتبال که روی نیمکت یه تیم نیست میتونه بره توی استادیوم بشینه و انتظار داشته باشه بره تو زمین بعد هم اعتراض کنه؟!
بازی به این بزرگی که میبینیم فن های خیلی زیادی هم داره با همین گرافیک هم سالها بازیش میکنن؛ ولی مطمعنا اگر گرافیکش از این بهتر بود من شخصا شاید مینشستم بازیش میکردم ولی خب نبوده و نیست پس نمیتونم ازشون طلب کار بشم، حالا اگه عناوین FO و TES از اول گرافیک خفن داشتن بعد توی این نسخه ها افت کرده بودن طرفدارای نسخه قبلی میتونستن ناراحت باشن و اعتراض کنن ولی وقتی از اول همین بوده و تکلیفشون با گیمرها معلوم بوده دیگه این بحثا و جدل ها واسه چیه؟!

من خودم به هیچ‌وجه فن Bethesda و به‌خصوص Fallout 3 نیستم اما به‌نظرم زیاد هم نباید بهشون گیر داد. مسلمه که Bethy تمام تلاشش رو می‌کنه که بهترین بازی ممکنش رو بسازه (و Modder ها هم خیلی کمکش می‌کنن :))) حالا طرف میاد ازش می‌پرسه که نظرتون در مورد گرافیک پایین بازی چیه؟ خب معلومه طرف می‌ره تو آمپاس! :d
من بیشتر، از جهات دیگه در مورد Fallout 4 نگرانم... گرافیک آخرین اولویتمه.

الآن شما طرفداری میکنی از این نوع حرف زدن ؟

من نمی‌دونم چطور اون پست رو خوندی که چنین برداشتی کردی. نه طرفداری نمی‌کنم چون زندگی تک‌تک سازنده‌ها به خریدار وابسته هست و این‌طور صحبت کردن کار جالبی نیست. هرچند الان که منبع رو چک کردم حرف‌شون اصلا تند نبوده، تیتر وقتی به فارسی ترجمه شده لحن‌اش یه ذره عوض شده. ولی خب کم‌کار هستن، هیچ شکی هم درش نیست. این‌ها به یه موقعیتی رسیدن که هر بازی درست کنن فروشش رو می‌کنه، پس دیگه اهمیتی نمی‌دن. همون «Oblivion» رو با «اسکایرم» مقایسه کنید، این همه سال فاصله بین‌شون هست اما گرافیک‌شون زیاد تفاوتی نداره. وقتی هم بازی‌شون داره فروش می‌ره چرا این همه خرج کنن؟ معلومه که اهمیتی نمی‌دن. آپدیت کردن انجین خرج داره، الان هم دارید می‌بینید که کم‌کم دارن انجین بازی‌هاشون رو آپدیت می‌کنن. این موضوع زمان می‌بره؛ یه نگاه به ناتی داگ و مخارج اولین «آنچارتد» بکنید می‌بینید که این کار به زمان و انرژی نیاز داره. برای همینه که ناتی داگ برای این نسل همون انجین نسل قبلش رو آپدیت کرد و نرفت سراغ یکی دیگه. البته این Creation هم انجین جدیدی نیست و ورژن تغییر داده شده‌ی Gamebryo هست ولی می‌بینید که چقدر پیشرفت داشته. گرافیک بازی در حد یک بازی نسل ۸ نیست ولی اونقدرها هم که همه می‌گن بد نیست.

اشکال نداره در مورد گرافیک حرف بزنیم. میتونیم هم بحث کنیم که چرا باید از Fallout 4 انتظار یه گرافیک قابل قبول در حد این نسل نداشت؟

مشکل اینجاست که خیلیا فکر میکنن مقوله گرافیک حتما باید توی بالاترین حد خودش باشه و اگر نباشه، مشکل تلقی میشه. هیچ قانون نانوشته ای درج نشده که توی هر نسل باید گرافیکی در حد همون نسل داشت. این انتظارات شماست. توی خبر هم گفته ما نمیتونیم سر یه مقوله 100% اتفاق نظر داشته باشیم. همیشه از یه قسمت ایراد گرفته میشه در هر صورت (چه گرافیک، چه گیم پلی، چه موزیک و ...). انتظارات شما درست و به جا هست ولی در مورد همه صدق نمیکنه. هر سازنده ای متناسب با ایده ها و برنامه هایی که داره، حد و حدود گرافیکی رو مشخص میکنه.

اینا کم کاری نیستن. کم کاری وقتیه که از نصف بازی میزنن و به اسم DLC میچپونن به ملت. کم کاری یعنی دانگرید کردن و نمایش های دروغین داشتن. کم کاری یعنی خیلی چیزای دیگه اما مسلما به اینکه گرافیک مطابق میل شما نیست، کم کاری گفته نمیشه.
خب این شد بحث منطقی.
Timeless One @
چه خوب میشه در آینده تو هم بتونی 2 خط منطقی بحث کنی و دیگران رو متهم به بی اطلاعی نکنی.
================
کاری به دزدی و فریبکاری شرکتهای دیگه سر DLC و نمایش دروغین ندارم.
من این حرف که کلا چون جزئیات گیم پلی و دنیای بازی ما فلان و بهمان پس نیاز به گرافیک روز نیست هنوز مشکل دارم.
من نگفتم بازیهای 2015 باید چنین گرافیکی داشته باشن ، حرفم اینه که یه بازی عقبه ای داره.این نمیشه که تو نسل قبل بازی بدی که همه با تک تک عناصر بازی حال کنن که این وسط گرافیک هم برا اون سال قابل قبول بوده.
اما نسخه بعدش که با یه اختلاف کم کم 5 ساله میاد ، پیشرفت گرافیکی بازی شاید به چند دهم باقی عناصر نرسه.
بعدشم اعلام کنیم چون بازی از 2009 در حال ساخت بوده و... پس این چیزیه که الان شما میبینید.
مگه باقی شرکتها که بازیشون تو 2015 اومده و میاد، استارت بازی تو 2014 خورده؟
سبک بازی سل شید نیست که بگیم خب همینه که هست ، کاملا از این تیم حرفه ای انتظار میره که این تم و رنگ بندی و اتمسفر رو همراه کنه با گرافیک پیشرفته تر.ناسلامتی ما Oblivion رو داشتیم از این تیم.چی شد که الان نباید از بازیهای این تیم همچین انتظاری داشت؟
خب من از برایند اینها میرسم به کم کاری.

بخدا تو متن خبر جوابتون رو داده !
اینا شروع کردن به ساخت بازی تو سال 2009 اون موقع یه سری حد و مرز برای هر بخش تعیین شده ! مثلا گرافیک به اندازه X گیم پلی Y و... !یعنی داره میگه این هدف ما بوده که بهش رسیدیم ! اگه از گرافیک بازی خوشت نمیاد خب میتونی بری سر بازیهای دیگه دقیقا مثل یه بستنی ! یه فیلم سینمایی و هرچیز دیگه ای که سلیقت نخور مشکل سازنده نیست ! سلیقه ات اینطوریه ! اگه هم مشکلی نداری که خب تیم سازنده صلاح دونسته در همین حد باشه گرافیک.
اصلا من نمی گیرم یعنی چی این حرف؟
بازی نسخه قبلش تو سالی که اومده گرافیک خوبی داشته،چطور اونموقع به این نتیجه رسیدن که نیاز به اون گرافیک قابل قبول هست و الان نیاز نیست؟
مثل اینکه الان سر GT7 همه انتظار پیشرفت دارن،بعد استودیو بیاد مکانیک گیم پلی و جزئیات رو تا حد زیادی
بالا ببره ولی با گرافیک نزدیک به نسخه قبل!
بعد جالبتر اینکه یه سری به عنوان طرفدار اعلام میکنن که شما گرافیک پرستی ، هیچ اطلاعی از دنیای این بازی نداری ،این سلیقه شماست که خوشت نیومده و...
بابا به خدا من هم با 2تا Fallout نسل قبل زندگی کردم.کلا هم فقط همین 2 ورژن از دنیاش رو بازی کردم.
چرا صورت مسئله رو پاک میکنید؟

آخرین ویرایش:
شما فکر کن یه مزرعه داری با 300 تا کارگر، 150 تا کارگر اختصاص میدی برای کاشت سیب زمینی، 150 کارگر رو میذاری برای کاشت شلغم. اگه بقای شما بیشتر به شلغم وابسته باشه چیکار میکنید؟ صد در صد از تعداد کارگرای مرزعه سیب زمینی کم میکنی اختصاص میدی به مزرعه شلغم. اینجوری نیست که بتسدا چون قلدره، از وقت و هزینش برای گرافیک بازی میزنه آخر ساعت بشینن باهم نوشابه بخورن! سعی میکنن اکثر تمرکزشونو روی گیم پلی بذارن، اینکه چجوری بتونن یه دنیای واقعا باز با ماموریت های متنوع تحویلمون بدن. دلیل اینکه این استودیو تونسته به این مقامی که هست برسه و بهترین بازیهای RPG تاریخ این صنعت رو بسازه همین گیم پلی بازی با اون حجم گسترده هست نه گرافیکش. باور کنید گرافیک Fallout 3 همون موقع هم به نسبت خوب نبود؛ همون سالش Killzone 2 اومد برین گرافیک هارو مقایسه کنین. چرا اون موقع پیداتون نبود؟بحث نوشابه شد، اگه این بازی نتونست متای زیر 90 بیاره من به همتون نوشابه میدم!(plot twist: میاره.)

کاری به دزدی و فریبکاری شرکتهای دیگه سر DLC و نمایش دروغین ندارم.
من این حرف که کلا چون جزئیات گیم پلی و دنیای بازی ما فلان و بهمان پس نیاز به گرافیک روز نیست هنوز مشکل دارم.
من نگفتم بازیهای 2015 باید چنین گرافیکی داشته باشن ، حرفم اینه که یه بازی عقبه ای داره.این نمیشه که تو نسل قبل بازی بدی که همه با تک تک عناصر بازی حال کنن که این وسط گرافیک هم برا اون سال قابل قبول بوده.
اما نسخه بعدش که با یه اختلاف کم کم 5 ساله میاد ، پیشرفت گرافیکی بازی شاید به چند دهم باقی عناصر نرسه.
بعدشم اعلام کنیم چون بازی از 2009 در حال ساخت بوده و... پس این چیزیه که الان شما میبینید.
مگه باقی شرکتها که بازیشون تو 2015 اومده و میاد، استارت بازی تو 2014 خورده؟
سبک بازی سل شید نیست که بگیم خب همینه که هست ، کاملا از این تیم حرفه ای انتظار میره که این تم و رنگ بندی و اتمسفر رو همراه کنه با گرافیک پیشرفته تر. ناسلامتی ما Oblivion رو داشتیم از این تیم.چی شد که الان نباید از بازیهای این تیم همچین انتظاری داشت؟
خب من از برایند اینها میرسم به کم کاری.
نه کسی نگفته چون ستینگ بازی خوبه، پس گرافیک رو باید بیخیال بشیم. هر چیزی جای خودش.
ولی حرف منم اینه که اینا همه بر میگرده به برنامه ای که تیم سازنده برای بازی در نظر گرفته. برنامه هایی که ما واقعا ازشون خبر نداریم و اگر بخواییم بدون دونستن اونا، بتزدا رو بکوبیم، نادونی ما رو میرسونه.
من بیشتر دوست دارم دلیل انتخاب بتزدا رو بدونم و به خاطر همین از اول به قضیه نگاه میکنم. کمپانی بتزدا هست. کمپانی که مجموعه وسیعی از بهترین IP ها رو داره و بزرگ و به شدت پول دار. پس از لحاظ مالی مشکلی توی این زمینه نداره.
میرسیم به بحث گرافیک. چرا بتزدایی که میتونه نمایش DOOM با اون گرافیک وحشتناک و فک براندازش رو نشون بده، همچین گرافیکی رو برای F4 انتخاب میکنه؟ یعنی تواناییشو نداره؟ نمیتونه هزینه کنه؟ مسلما نه. پس حتما قضیه چیز دیگه ای بوده. منم مثل شماها نمیدونم و فقط حدس هایی میزنم. مثل اینکه در وحله اول گرافیک در حدی باشه که توی اجرای ایده هایی که دارن، مشکل ایجاد نکنه. گرافیک به قدری باشه که مشکلات تکنیکی به وجود نیاره. یعنی میخوام بگم که:
بتزدا میتونه گرافیکی بزنه که تا چند سال آینده رقیبی براش نباشه. میتونه موتوری اختراع کنه که واقعیت رو به وجود بیاره. میتونه اما توی برنامه-ش نیست. در واقع تمرکزشون روی گرافیک نیست. این که چرا این کارو نمیکنن رو ما در حال حاضر نمیدونیم.

در رابطه با قسمت آخر پستت که فکر کنم مهم ترین دلیلت بوده. خیلی چیزها میشه گفت. بله میتونیم انتظار داشته باشیم. انتظار خیلی چیزهای دیگه هم میتونیم داشته باشیم. اما مسئله تغییر اولویت ها هست. شاید اون سال عرضه Oblivion ابداع یه گرافیک عالی جز اولویت هاشون بوده. ولی به قولی، Times Change.
اگر بپذیریم که بتزدا توی برنامه-ش به همین اندازه برای گرافیک جا باز کرده، خود به خود مسائل حل میشن. در واقع اگر بپذیریم برای هر چیزی حد و حدودی قائل شدن ضمن اینکه تواناییش رو هم دارن حتی بیشتر از اینا هم پیش برن، دیگه جای بحثی باقی نمیمونه.

دوستان ببینید این‌قدر نصفه شبی (1:20) وقت خودتون پای بحث‌های تمام‌نشدنی تلف نکنید، اونم در مورد گرافیک، تازه با توجه‌به این‌که بازی هنوز نیومده که ما اصلاً کامل ببینیم چی به چی هست. شک نکنید که به هیچ‌جا نمی‌رسید.
چند نکته رو بگم:
- سازنده‌ها هیچ حرف بدی نزدن و فقط زننده‌ی تاپیک یه مقدار لحن تیتر خبر (فقط تیتر خبر) رو یه مقدار تند، ترجمه کرده، همین. از Hines پرسیدن که واکنش‌های منفی زیادی که توی اینترنت هست شما رو ناراحت کرده؟ اونم گفته که نه ناراحت نیستیم، چون می‌دونیم که هیچ بازی‌ای نمی‌تونه همه رو 100% راضی کنه. برداشت خیلی‌ها کلاً از متن خبر اشتباه بوده و اکثراً فکر کردن که Hines گفته نظر کاربرا واسه‌ی ما مهم نیست یا یه همچین‌چیزی.

- بعدشم در مورد گرافیک بهتره تا زمانی‌که بازی نیومده زود قضاوت نکنیم. بازی‌های Open-World معمولاً زیاد نمی‌شه از روی چهار تا عکس و ویدئو در موردشون نظر داد؛ چون معمولاً بزرگی محیط‌شون باعث می‌شه، یه‌جاهایی گرافیک خوب باشه و یه‌جاهایی نه‌زیاد و بالانس 100%ـی نبینیم.

- بعدشم دوستان می‌تونن گرافیک بازی رو با TW3 و GTAV مقایسه کنن.
- من خودم با توجه به تریلرها، از گرافیک بازی راضیم؛ قطعاً بهترین نیست اما حداقل خوب و قابلِِِ قبول بوده. به هر حال باید صبر کنیم تا بازی منتشر بشه.

چرا اینقدر بحث الکی میکنین آقا؟ گرافیک که اکی هستش....مهم نیست....اصلا خود گرافیک اسکایریم هم داشت اشکالی نداشت....بازی باید گیم پلی و داستان داشته باشه، طراحی محیط قشنگ خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه این شرکت عین آدم از دنیای فرنچایز هاش استفاده کنه بدون گرافیکم میتونه بازی خوبی باشه....حالا باید دید.....این سری من با کله نمیرم بازیشون رو بدون خوندن Review نمی گیرم سر Skyrim ضایع شدم (البته اسکایریم نقد های درخشانی هم داشت)......میبینیم چی میشه.....

من صحبتم این نیست که بازی بدی هست یا محتوای کمی میده!
صحبتم سره این هست که طرف انقدری از فروش خیالش راحت باشه که بیاد یه مشکل بازی گردن نگیره و بگه هر کی میخواد نخره!!!
شاید خیلی استدیو های دیگه هم باشن هم سطح یا بهتر از این ها باشه ولی هیچوقت با مشتری این طوری حرف نزدن

کجان این استودیوهای هم سطح و یا بالاتر که هر موقع Bethesda بازی میده بیرون، بازیاش GOTY میشن؟ (منظور GOTY در تعداد)

منظورم بازی های Bethesda Game Studios هست نه بازیهایی که Bethesda Softworks فقط ناشرش بوده.

چرا اینقدر بحث الکی میکنین آقا؟ گرافیک که اکی هستش....مهم نیست....اصلا خود گرافیک اسکایریم هم داشت اشکالی نداشت....بازی باید گیم پلی و داستان داشته باشه، طراحی محیط قشنگ خیلی میتونه تاثیر گذار باشه ولی اگه این شرکت عین آدم از دنیای فرنچایز هاش استفاده کنه بدون گرافیکم میتونه بازی خوبی باشه....حالا باید دید.....این سری من با کله نمیرم بازیشون رو بدون خوندن Review نمی گیرم سر Skyrim ضایع شدم (البته اسکایریم نقد های درخشانی هم داشت)......میبینیم چی میشه.....

نقد های درخشانی هم داشت؟ به اطلاعتون برسونم Skyrim متاش 96 شد و اگر قبل از انجام بازی، نقد های بازی رو میدیدی، مطمئنا با سرعت بیشتری سراغش میرفتی. (البته نسخه ps3 مشکلاتی داشت و در زمان انتشارش یه جورایی unplayable بود که بعدا با انتشار پچ ها فیکس شد)

-------------------------------------

حالا بماند که Skyrim در نظرسنجی از گیمرها بهترین بازی نسل شد. البته قبول دارم The witcher 3 انتظارات بصری از یه بازی open world رو بالا برده ولی اگه شدیدا طالب گرافیک هستید The order انتهای راهرو سمت چپ قرار داره.

آخرین ویرایش:
حالا شاید واسه فن های بازی گرافیک اهمیت زیادی نداشته باشه ولی واسه یکی مثل من که فن نیست گرافیکم مهمه. البته گیم پلی واسه اینجور بازی ها در اولویته ولی گرافیکم باید به اندازه کافی بهش توجه بشه. فقط یه لحظه تصور کنید این جهان غنی بازی با گرافیک نسل هشتی چقدر فوق العاده میشد.

تمرکز روی گیم پلی لزوما به معنی گرافیک پایین تر نیست. بازی های زیادی هم هستند که در عین این که گیم پلی فوق العاده ای داشتن، گرافیکشون هم خیلی خوب بود. آخرین نمونش هم Witcher. از نظر من این گرافیک پایین کم کاری سازنده ها رو می رسونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or