اشکال نداره در مورد گرافیک حرف بزنیم. میتونیم هم بحث کنیم که چرا باید از Fallout 4 انتظار یه گرافیک قابل قبول در حد این نسل نداشت؟
مشکل اینجاست که خیلیا فکر میکنن مقوله گرافیک حتما باید توی بالاترین حد خودش باشه و اگر نباشه، مشکل تلقی میشه. هیچ قانون نانوشته ای درج نشده که توی هر نسل باید گرافیکی در حد همون نسل داشت. این انتظارات شماست. توی خبر هم گفته ما نمیتونیم سر یه مقوله 100% اتفاق نظر داشته باشیم. همیشه از یه قسمت ایراد گرفته میشه در هر صورت (چه گرافیک، چه گیم پلی، چه موزیک و ...). انتظارات شما درست و به جا هست ولی در مورد همه صدق نمیکنه. هر سازنده ای متناسب با ایده ها و برنامه هایی که داره، حد و حدود گرافیکی رو مشخص میکنه.
اینا کم کاری نیستن. کم کاری وقتیه که از نصف بازی میزنن و به اسم DLC میچپونن به ملت. کم کاری یعنی دانگرید کردن و نمایش های دروغین داشتن. کم کاری یعنی خیلی چیزای دیگه اما مسلما به اینکه گرافیک مطابق میل شما نیست، کم کاری گفته نمیشه.
خب این شد بحث منطقی.
Timeless One @
چه خوب میشه در آینده تو هم بتونی 2 خط منطقی بحث کنی و دیگران رو متهم به بی اطلاعی نکنی.
================
کاری به دزدی و فریبکاری شرکتهای دیگه سر DLC و نمایش دروغین ندارم.
من این حرف که کلا چون جزئیات گیم پلی و دنیای بازی ما فلان و بهمان پس نیاز به گرافیک روز نیست هنوز مشکل دارم.
من نگفتم بازیهای 2015 باید چنین گرافیکی داشته باشن ، حرفم اینه که یه بازی عقبه ای داره.این نمیشه که تو نسل قبل بازی بدی که همه با تک تک عناصر بازی حال کنن که این وسط گرافیک هم برا اون سال قابل قبول بوده.
اما نسخه بعدش که با یه اختلاف کم کم 5 ساله میاد ، پیشرفت گرافیکی بازی شاید به چند دهم باقی عناصر نرسه.
بعدشم اعلام کنیم چون بازی از 2009 در حال ساخت بوده و... پس این چیزیه که الان شما میبینید.
مگه باقی شرکتها که بازیشون تو 2015 اومده و میاد، استارت بازی تو 2014 خورده؟
سبک بازی سل شید نیست که بگیم خب همینه که هست ، کاملا از این تیم حرفه ای انتظار میره که این تم و رنگ بندی و اتمسفر رو همراه کنه با گرافیک پیشرفته تر.ناسلامتی ما Oblivion رو داشتیم از این تیم.چی شد که الان نباید از بازیهای این تیم همچین انتظاری داشت؟
خب من از برایند اینها میرسم به کم کاری.
بخدا تو متن خبر جوابتون رو داده !
اینا شروع کردن به ساخت بازی تو سال 2009 اون موقع یه سری حد و مرز برای هر بخش تعیین شده ! مثلا گرافیک به اندازه X گیم پلی Y و... !یعنی داره میگه این هدف ما بوده که بهش رسیدیم ! اگه از گرافیک بازی خوشت نمیاد خب میتونی بری سر بازیهای دیگه دقیقا مثل یه بستنی ! یه فیلم سینمایی و هرچیز دیگه ای که سلیقت نخور مشکل سازنده نیست ! سلیقه ات اینطوریه ! اگه هم مشکلی نداری که خب تیم سازنده صلاح دونسته در همین حد باشه گرافیک.
اصلا من نمی گیرم یعنی چی این حرف؟
بازی نسخه قبلش تو سالی که اومده گرافیک خوبی داشته،چطور اونموقع به این نتیجه رسیدن که نیاز به اون گرافیک قابل قبول هست و الان نیاز نیست؟
مثل اینکه الان سر GT7 همه انتظار پیشرفت دارن،بعد استودیو بیاد مکانیک گیم پلی و جزئیات رو تا حد زیادی
بالا ببره ولی با گرافیک نزدیک به نسخه قبل!
بعد جالبتر اینکه یه سری به عنوان طرفدار اعلام میکنن که شما گرافیک پرستی ، هیچ اطلاعی از دنیای این بازی نداری ،این سلیقه شماست که خوشت نیومده و...
بابا به خدا من هم با 2تا Fallout نسل قبل زندگی کردم.کلا هم فقط همین 2 ورژن از دنیاش رو بازی کردم.
چرا صورت مسئله رو پاک میکنید؟