فقط خواهشا مشخص کنید که جواب منو تو پستتون میدی تا اسپویلر اششتباهی باز نکنم . ممنونگریس بعد از مردن جیسون از ایتان طلاق میگیره ؟
بعد این جریان ایتان میره یک شهر دیگه یا فقط خونشو عوض میکنه ؟
اره ازش جدا میشه .
نه تو همون شهره . یعنی اشاره ای نمیکنه ! زیاد مهم هم نیست . بعدا دوباره میبینیش :biggrin1:
اون مرحله ای که سیمهای برق هست رو اگه بریم وسط سیمها نمیمیریم؟

فقط حیف که من قبل بازی اسم قاتل رو میدونستم وگرنه لذت بازی 2 چندان می شد . البته واقعا باورش سخته ..... قاتل باشه !
) مثلا من بعد از 2 سال عکس اواتار و امضام رو عوض کردم تو گوشیم بک گراند بازی رو گذاشتم و برای زنگش یکی از اهنگهای بازی رو 

بخاطر اینه که مدیسون رو نبخشیدی تو motelمن فکر کنم مذهبی ترین و بهترین پایان رو رفتم:
من اون مرد موادفروش رو نکشتم مرحله برق ها رو هم نتونستم رد کنم ولی سه تای دیگه رو انجام دادم با اتان مارس خودم جای شاون رو پیدا کردم رفتم اونجا در ضمن وقتی صحنه شیشه سم تو اتاق رو دیدم میدونستم که سم نیست تابلو بود خیلی از فیلم هایی که قبلا دیده بودم هم همینطور بودن.بعد با مدیسن جای شاون رو پیدا کردم بعد فرار کردم بعد رفتم پیش اتان نورمن جیدن هم به موقع اومد و اتان رو هم نجاد داد در کل آخرش اسکات مرد-شاون و باباش رفتن یه خونه ی جدید-مدیسن یه ژورنالیست معروف شد و کتاب برای هوادارانش امضا میکرد-جیدن هم به عنوان پلیس قهرمان اومد تو برنامه تلویزیونی و شیشه مواد رو انداخت تو توالت-لاوران هم اومد تف انداخت رو قبر اسکات. حالا فرق مال من با بقیه این بود که آخرش مدیسن و اتان با هم ازدواج نکردند.