Behind The Rain : Heavy Rain Spoil Topic

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گریس بعد از مردن جیسون از ایتان طلاق میگیره ؟
بعد این جریان ایتان میره یک شهر دیگه یا فقط خونشو عوض میکنه ؟
فقط خواهشا مشخص کنید که جواب منو تو پستتون میدی تا اسپویلر اششتباهی باز نکنم . ممنون

گریس بعد از مردن جیسون از ایتان طلاق میگیره ؟
بعد این جریان ایتان میره یک شهر دیگه یا فقط خونشو عوض میکنه ؟
فقط خواهشا مشخص کنید که جواب منو تو پستتون میدی تا اسپویلر اششتباهی باز نکنم . ممنون

اره ازش جدا میشه .
نه تو همون شهره . یعنی اشاره ای نمیکنه ! زیاد مهم هم نیست . بعدا دوباره میبینیش :biggrin1:

من فکر کنم مذهبی ترین و بهترین پایان رو رفتم:
من اون مرد موادفروش رو نکشتم مرحله برق ها رو هم نتونستم رد کنم ولی سه تای دیگه رو انجام دادم با اتان مارس خودم جای شاون رو پیدا کردم رفتم اونجا در ضمن وقتی صحنه شیشه سم تو اتاق رو دیدم میدونستم که سم نیست تابلو بود خیلی از فیلم هایی که قبلا دیده بودم هم همینطور بودن.بعد با مدیسن جای شاون رو پیدا کردم بعد فرار کردم بعد رفتم پیش اتان نورمن جیدن هم به موقع اومد و اتان رو هم نجاد داد در کل آخرش اسکات مرد-شاون و باباش رفتن یه خونه ی جدید-مدیسن یه ژورنالیست معروف شد و کتاب برای هوادارانش امضا میکرد-جیدن هم به عنوان پلیس قهرمان اومد تو برنامه تلویزیونی و شیشه مواد رو انداخت تو توالت-لاوران هم اومد تف انداخت رو قبر اسکات. حالا فرق مال من با بقیه این بود که آخرش مدیسن و اتان با هم ازدواج نکردند.

اره ازش جدا میشه .
نه تو همون شهره . یعنی اشاره ای نمیکنه ! زیاد مهم هم نیست . بعدا دوباره میبینیش :biggrin1:

اره دیدمش ! تو اداره پلیس .
بعد ایتان 6 ماه بعد اون تصادف تو کما بوده ؟ و این صحنه هایی که از یک ایتان تو یک خیابان خلوت ظاهر میشه از عوارض کماست ؟

اون مرحله ای که سیمهای برق هست رو اگه بریم وسط سیمها نمیمیریم؟

تو اون مرحله هم میتونید از خیر گذشتن از سیم ها بگذرید و هم ازش رد بشید . البته ایتان تو این مرحله نمیمیره حتی اگه چندین بار با برق ها برخورد کنه ! فقط اگه خیلی اشتباه کنید منصرف میشه و از در کناری از کارخانه خارج میشه .
شما به مصیر ها دقت کن و مسیری که فضای بیشتری رو با چرخاندن L3 به اطراف انتخاب کن . امیدوارم منظورم رو مفهوم رسونده باشم ;)
کسی جواب سوال منو نمیده ؟

پ.ن : هرچه بازی به انتها نزدیک میشه جذاب تر میشه :love: فقط حیف که من قبل بازی اسم قاتل رو میدونستم وگرنه لذت بازی 2 چندان می شد . البته واقعا باورش سخته ..... قاتل باشه !

من 2 تا پایان را تجربه کردم که یکیش به شدت افتضاح بود :biggrin1:
پایان 1 :
نورمن اسکات را میزنه میکشه
نورمن و مدیسون را باهاشون مصاحبه میکنند
نورمن ترک میکنه اون مواده شو
مدیسون کتابشو مینویسه
و ایثان هم با همسر سابقش و پسرش میرن سر خونه زندگیشون
لاوران هم اومد تف انداخت رو قبر اسکات
فک کنم بهترین پایان بود :biggrin1:

افتضاحترین پایانم :biggrin1:
هر 4 نفر میمیرن :biggrin1:

یک توضیح در مورد پایان اول میدی؟

چجوری ایثان با زن سابقش برگشت سر خونه زندگیش؟ :d چیکار کردی که برگشت!بقیه یا با مدیسون رفتند سر خونه زندگیشون یا تنهایی(البته هر 2 با شان :d )

چجوری ایثان با زن سابقش برگشت سر خونه زندگیش؟ :biggrin1: چیکار کردی که برگشت!بقیه یا با مدیسون رفتند سر خونه زندگیشون یا تنهایی(البته هر 2 با شان :biggrin1: )
اومد توی اداره پلیس و دست در دست همدیگر گذاشتن و همسر سابقش گفت شرمندتم یک چیزی تو این مایه ها و رفتن سره خونه زندگیشون

علیرضا
علیرضا منظور اینه که تو مرحله اخر چیکار کردی ؟ یا قبلش که مدیسون تو خونه ی اسکات بود ؟ یا اینکه مراحل ایتان رو چجوری رد کردی ؟ چون اینجا هیچکی پایانی مثل تو نداشت :d

آخرین ویرایش:
نیمدونم چی بگم این بازی منو بد بهم ریخته و کلا رو زندگی خودم هم تاثیر گذار شده(دایما به ایتن فکر میکنم و خودم رو جای اون میزارم:() مثلا من بعد از 2 سال عکس اواتار و امضام رو عوض کردم تو گوشیم بک گراند بازی رو گذاشتم و برای زنگش یکی از اهنگهای بازی رو :love:
در کل این اثر به نظر من اصلا بازی نیست و یه فیلمه درام خفن و باید تمام پایاناش رو دید من خودم که حتما این کار رو میکنم;)

من فکر کنم مذهبی ترین و بهترین پایان رو رفتم:
من اون مرد موادفروش رو نکشتم مرحله برق ها رو هم نتونستم رد کنم ولی سه تای دیگه رو انجام دادم با اتان مارس خودم جای شاون رو پیدا کردم رفتم اونجا در ضمن وقتی صحنه شیشه سم تو اتاق رو دیدم میدونستم که سم نیست تابلو بود خیلی از فیلم هایی که قبلا دیده بودم هم همینطور بودن.بعد با مدیسن جای شاون رو پیدا کردم بعد فرار کردم بعد رفتم پیش اتان نورمن جیدن هم به موقع اومد و اتان رو هم نجاد داد در کل آخرش اسکات مرد-شاون و باباش رفتن یه خونه ی جدید-مدیسن یه ژورنالیست معروف شد و کتاب برای هوادارانش امضا میکرد-جیدن هم به عنوان پلیس قهرمان اومد تو برنامه تلویزیونی و شیشه مواد رو انداخت تو توالت-لاوران هم اومد تف انداخت رو قبر اسکات. حالا فرق مال من با بقیه این بود که آخرش مدیسن و اتان با هم ازدواج نکردند.
بخاطر اینه که مدیسون رو نبخشیدی تو motel

من هم بد ترین پایان رو رفتم فکر نکنم کسی اینجوری رفته باشه
ethan رو گرفتن کردن تو زندان madison از بالای خونه پرید پایین و مرد norman توسط اسکات کشته شد شان هم مرد فقط جناب قاتل زنده موندن اتان هم خودکشی کرد و مرد:(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or